Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα με αυτο το λαπτοπ.Οταν τον ανοιγω μου δειχνει περιπου το 90% της οθονης.Δηλαδη για να εξηγησω και καλυτερα οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας δεν μπορω να δω την γραμμη εργασιων ενω υπαρχει γιατι αν παω τερμα κατω το "ποντικι" και πατησω στα τυφλα την εναρξη θα μου την ανοιξει.Ευχαριστω

Δημοσ.

Να σου πω την εμπειρία μου με τα turbo-x λάπτοπ. Αν χαλάσει ότιδήποτε εκτός από δίσκο και είναι εκτός εγγύησης είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρεις ανταλλακτικά εκτός πλαισίου. Και τα ανταλλακτικά στο πλαίσιο είναι σαν τον καφέ στα πλοία τον χρυσοπληρώνεις. Αυτά απο εμένα. Αλλά πόσταρε μήπως δεν είναι Hardware το πρόβλημα.

Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασα να βγαλω ενα screenshot me printscreen αλλα ετσι μου δειχνει την οθονη κανονικα.δηλαδη μπορω να δω την taskbar.Να συμπληρωσω πως δοκιμασα να συνδεσω το λαπτοπ με εξωτερικη οθονη και δουλεψε κανονικα.

Εχω τραβηξει την μαυρη γραμμη για να καταλαβεις το τι βλεπω εγω στην οθονη.Δεν μπορω να δω κατω απο την μαυρη γραμμη.Μου φαινεται λες και εχει μεγενθυνη η οθονη.Ελπιζω να βοηθησα.

post-220143-0-14024000-1348821426_thumb.png

Δημοσ.

Μάλλον ρύθμιση μου φαίνεται ότι είναι. Κάτω από την μαύρη γραμμή η οθόνη είναι μαύρη ή κάτι?

Αν μπορείς πόσταρε Screenshot με το κινητό σου και πόσταρε(Συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο αλλά θέλω να καταλάβω τι γίνεται).

Δημοσ.

οχι δεν δειχνει μαυρη γραμμη..Ειναι λες και η οθονη εχει μεγενθυνει.Επισης να τονισω πως αν τον κανω restart πολλες φορες ισως να δουλεψει κανονικα.Φιλε μου , μου ειναι αδυνατον να βγαλω καποια φωτο τωρα και να την βαλω γιατι ο υπολ μου δεν αναγνωριζει το κινητο :/

Δημοσ.

Πατα Windows+R , και γραψε devmgmt.msc

Θα ανοιξει o device manager. Εκει βρεις το " Display adapters". Κανε δεξι κλικ κ unistall και κανε restart. Μετα περνα παλι τους drivers.

Να σου πω την εμπειρία μου με τα turbo-x λάπτοπ. Αν χαλάσει ότιδήποτε εκτός από δίσκο και είναι εκτός εγγύησης είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρεις ανταλλακτικά εκτός πλαισίου. Και τα ανταλλακτικά στο πλαίσιο είναι σαν τον καφέ στα πλοία τον χρυσοπληρώνεις. Αυτά απο εμένα. Αλλά πόσταρε μήπως δεν είναι Hardware το πρόβλημα.

Αρκει να ξερεις να ψαχνεις http://www.ipc-compu...php?cPath=53088 . Επισης επειδη ειναι clevo , βρισκεις ΠΑΡΑ πολυ ευκολα parts στο ebay κ αλλου...

Δημοσ.

Ok.

Αν μπεις σε safe mode (πατωντας f8 στην εκκινηση) τι κανει?

Επισης δες τι γινεται χρησιμοποιωντας με διανομη linux (πχ ubuntu) για να δουμε αν ειναι θεμα hardware ή software.

Επισης πες μου λιγο. Εισαι απο φορματ? Ή ειχες τα 7αρια απο πριν? Πριν δουλευε? Γενικα ενα ιστορικο. Εγινε ξαφνικα κτλ?

Επισης εχεις περασει καποιο βοηθητικο προγραμμα για την οθονη? Με πατημενο συνεχομενα το alt , μπορεις να πας πανω κατω την οθονη? Τι αναλυση εχεις βαλει?

O φορητος σου ειναι αυτος http://netbooks.productwiki.com/clevo-m1100/ ? Αν ναι εχεις βαλει για αναλυση την 1024Χ600?. Μου κανει θεμα ρυθμισης.

Δημοσ.

Καλημέρα

Το πρόβλημα το παρουσιάζει και μέσα στο bios;

Εαν ναι έχεις θέμα με το πάνελ μην αγχώνεσαι υπάρχουν μεταχειρισμένα σε χαμηλές τιμές

Δημοσ.

Παλι τα ιδια και σε safe mode.Δεν νομιζω να εχει linux περασμενα.Του ξανα περασα και τα windows για δω μηπως φτιαξει αλλα τιποτα.

@partman

Ναι φιλε το ιδιο και στο bios.Μερικες φορες ομως αν κανω πολλα restart φτιαχνει η οθονη και την δειχνει κανονικα. :/

Δημοσ.

Και πάλι δεν αξίζει σε θέμα parts από ότι φαίνεται. Σε άλλα λάπτοπς τα Part είναι φθηνότερα (και ακόμα να βρώ Parts όπως Hinges , fans κ.λ.π.) Αυτό στον liakjim.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...