Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηταν να παρω την 46αρα της σειρας 6100 την επόμενη εβδομαδα.. Αξιζει περισσοτερο αυτη; Ειναι και 100€ φθηνοτερη...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ηταν να παρω την 46αρα της σειρας 6100 την επόμενη εβδομαδα.. Αξιζει περισσοτερο αυτη; Ειναι και 100€ φθηνοτερη...

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλημερα αγορασα πριν μιση ωρα την 46es6100 απο το πλαισιο 799,00 εαν σε ενδιαφερει η συγκεκριμενη

Δημοσ.

Καλημερα αγορασα πριν μιση ωρα την 46es6100 απο το πλαισιο 799,00 εαν σε ενδιαφερει η συγκεκριμενη

Στο πλαίσιο την έχει 899 ευρώ! Να υποθέσω ότι στην άφησε σ΄αυτή την τιμή (799) λόγω της προσφοράς του mm?

Δημοσ.

Ουσιαστικες διαφορες δεν φαινεται να εχουν. στα ΜΜ υπαρχουν και οι 2 στα 799€. Ο φιλος μας μπορει να παει να τις δει και να ρωτησει.

Οι βασικές διαφορές είναι ότι η 6340 έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη και ότι η βάση της είναι ασημένια ενώ η 6100 μαύρη. Πήρα την 6340 κατά τις 10 από MM Σταυρούπολης και μου είπε ότι είναι τελευταίες. Σκέφτηκα ότι μου έλεγε παραμύθια για να ξεπουλήσει, αλλά ξαναπήγα στις 2 για να παραλάβω και είχαν τελειώσει και δίναν την 6100 σε αυτή τη τιμή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οι βασικές διαφορές είναι ότι η 6340 έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη και ότι η βάση της είναι ασημένια ενώ η 6100 μαύρη. Πήρα την 6340 κατά τις 10 από MM Σταυρούπολης και μου είπε ότι είναι τελευταίες. Σκέφτηκα ότι μου έλεγε παραμύθια για να ξεπουλήσει, αλλά ξαναπήγα στις 2 για να παραλάβω και είχαν τελειώσει και δίναν την 6100 σε αυτή τη τιμή.

MM Σταθμος έχει 10 κομμάτια ακόμα για όποιον την θέλει

Δημοσ.

Να πω πως η τηλεόραση είναι κορυφαία για τα λεφτά της.

Και επίσης, από χθες εμφανίστηκε στο Samsung Store και το κορυφαίο application PLEX που κάνει την τηλεόραση απλά κορυφαίο media center...

More info:

http://plexapp.com/

Επιτέλους ξεφορτώθηκα το Boxee...

Δημοσ.

Στο πλαίσιο την έχει 899 ευρώ! Να υποθέσω ότι στην άφησε σ΄αυτή την τιμή (799) λόγω της προσφοράς του mm?

Και εγω θα ηθελα να μαθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...