LaryHimura Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χάρα Ινσόμνια!!! Μπορείτε να μου πείτε ποιό έιναι το καλύτερο πρόγραμμα για συντήρηση? [π.χ. advanced system care ( παίζει να ναι και αυτό) ] Έχω windows 7 ultimate 32-bit...προς το παρόν την δουλειά τη κάνω με το ccleaner αλλα πιστεύω ότι χρειάζεται και κάτι παραπάνω..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 δεν χρειαζεσαι τιποτα παραπανω..το ccleaner για καθαρισμο ειναι υπεραρκετο...ασε το pc σου οπως ειναι και μην το σκαλιζεις με διαφορα 3rd party προγραμματα...το κανεις χειροτερα και ουτε στο κανει πιο γρηγορο... 3
LaryHimura Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 εχεις δίκιο και εγώ αυτης της άποψης είμαι πιο πολυ πληροφοριακα ρώτησα , και να δώ αν κάποιο πρόγραμμα αξίζει όντως...
Antwni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα έλεγα οτι το tuneup utilities αξίζει....
Beerloah Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 δεν χρειαζεσαι τιποτα παραπανω..το ccleaner για καθαρισμο ειναι υπεραρκετο...ασε το pc σου οπως ειναι και μην το σκαλιζεις με διαφορα 3rd party προγραμματα...το κανεις χειροτερα και ουτε στο κανει πιο γρηγορο... Θα συμφωνήσω. Μη το σκαλίζεις πολύ, γιατί μετά παίρνεις αντίστροφα αποτελέσματα - το CC Cleaner είναι άψογο και πολύ αρκετό. Από εκεί και πέρα είναι και τι κάνουμε εμείς για το PC, πέρα των συγκεκριμένων software. 2
chralexo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ προσωπικά πάω στα εργαλεία διαχείρισης και σταματάω τις υπηρεσίες που δεν χρειάζονται +1 ccleaner και defraggler Μακριά από 3rd party προγράμματα κάνουν τη registry άνω κάτω...
vaggospat13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ προσωπικά πάω στα εργαλεία διαχείρισης και σταματάω τις υπηρεσίες που δεν χρειάζονται +1 ccleaner και defraggler Μακριά από 3rd party προγράμματα κάνουν τη registry άνω κάτω... + να ελεγχεις τις εφαρμογες στο startup οσο και αυτες που τρεχουν καθε φορα μην αφηνετε να τρεχουν εφαρμογες που δεν χρησιμοποιειτε
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ακριβώς προσφέρει το tuneup utilites που το κάνει χρήσιμο/απαραίτητο;
Meraklis56 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ακριβώς προσφέρει το tuneup utilites που το κάνει χρήσιμο/απαραίτητο; Τα χει μαζεμένα.Αντί defraggler + ccleaner, μόνο το tune up. (+ που έχει διάφορα μικρο-προγράμματα όπως να αλλάζεις visual style χωρίς να παιδεύεσαι manual)
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΚ νόμιζα πως είχε και τίποτα άλλες χρήσιμες maintenance λειτουργίες. Προσωπικά μόνο ccleaner χρησιμοποιώ κι αυτό γιατί βαριέμαι να μπαίνω μια φορά το δίμηνο στο temp και να σβήνω σαβούρα. Το defrag των 7 μια χαρά δουλειά κάνει πλέον (αν και ούτε αυτό το χρησιμοποιώ).
nikomas50 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ για καθαρισμό και ρυθμίσεις χρησιμοποιώ τα Yamicsoft WinXP Manager και Yamicsoft Windows 7 Manager και ποτέ δε μου δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα στο μητρώο. Επίσης για ανασυγκρότηση χρησιμοποιώ το Raxco PerfectDisk αλλά μόνο στα ΧΡ διότι στα 7 δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά. Για ημερήσιο καθαρισμό έχω φτιαξει ένα αρχειάκι Del.cmd για να διαγράφω με ένα κλικ όσα θέλω να διαγράφονται είτε στο μητρώο (πχ MUICache) είτε σε φακέλους (Πχ. Temp).
LaryHimura Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Msconfig (χειροκινητα) , ccleaner , revo uninstaller και το αυτοματο defrag των windows.... αυτα χρησιμοποιω για συντηρηση .απο τη στιγμη που μου λετε και εσεις σχεδόν τα ίδια , άρα το συντηρω καλα το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα