Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το lg optimus 7 με windows phone. εβαλα μια καρτα sim 2in1 επειδη εβαλα στην sim εναν αριθμο whats up που ειχα και εναν αριθμο απο ενα συμβολαιο με το οποιο μιλαω δωρεαν με καποια ατομα (my family). το κινητο μου ομως δεν εμφανιζει το μενου της cosmote, το my cosmos, που περιεχει τις υπηρεσιες τις cosmote. τωρα το παρατηρησα με αυτη την σιμ που βαλαμε. το θεμα ειναι οτι σαν γραμμη 1 εχω το whats up κια σαν γραμμη 2 το αλλο. ρυθμισα την προωθηση που θα κανει η γραμμη 2 στην γρ 1 απο αλλο κινητο και δουλευει. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καλεσω δωρεαν τα ατομα που εχουν το ιδιο συμβολαιο με μενα στην γραμμη 2 γιατι δεν μπορω να αλλαξω ποια γραμμη θα χρησιμοποιω απο το μενου της κοσμοτε. εχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.

αρα φταιει το λειτουργικο; το κινητο το εφερε η vodafone στην Ελλαδα, απο εκει το πηρα και μια υπαλληλος στην κοσμοτε μου ειπε οτι μπορει να την μπλοκαρει η vodafone. δεν το νομιζω βεβαια γιατι εχω βαλει αλλη rom και το βρισκω πιο πιθανο να μην το εμφανιζει λογω windows phone...

Δημοσ.

Ο,τι να'ναι σου είπε ο υπάλληλος της Κosmote.

Και το Nexus S να είχες που είναι κάτι αντίστοιχο σε Android OS official/untouched, θα είχες το ίδιο πρόβλημα.

Σε ποιό κατάστημα Κοσμοτε πήγες;

Επίσης το μανίκι είναι πως δεν έχει να κάνει πχ μια κάποια gsm εντολή γιατί την sim την διαχειρίζεται το ίδιο το τηλέφωνο.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Ο,τι να'ναι σου είπε ο υπάλληλος της Κosmote.

Και το Nexus S να είχες που είναι κάτι αντίστοιχο σε Android OS official/untouched, θα είχες το ίδιο πρόβλημα.

Σε ποιό κατάστημα Κοσμοτε πήγες;

Επίσης το μανίκι είναι πως δεν έχει να κάνει πχ μια κάποια gsm εντολή γιατί την sim την διαχειρίζεται το ίδιο το τηλέφωνο.

στο καταστημα του αγιου δημητριου. μου ανεφερε και το δικο της παραδειγμα που εχει android και της εβγαζε μια επιλογη να μπει στο μενου. το θεμα νομιζω ειναι στο λειτουργικο απο οτι καταλαβαινω

Δημοσ.

Στην ουσία για ένα application επρόκειτο το οποίο διαχειρίζεται υπηρεσίες της sim κάρτας.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί Android, WP, iOS δεν το υποστηρίζουν εγγενώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...