Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

δημιουργήθηκε νωρίτερα ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Πάτησα να τον κλείσω και έπειτα έκανε κάποιες ενημερώσεις. Μόλις τελείωσαν οι ενημερώσεις και μου έβγαλε στην οθόνη τα γράμματα "Τερματισμός των Windows" το ποντίκι κόλλησε και δεν έκλεινε. Έτσι εγώ αφού περίμενα κάμποση ώρα τον έκλεισα από το κουμπί. Έπειτα είχε κολλήσει στην οθόνη όπου φορτώνει τα Windows(Εκκίνηση των Windows). Αφού πήρα τηλέφωνα έναν γνωστό ο οποίος είναι Ηλεκτρονικός Υπολογιστών ή Ηλεκτρολόγος(κάτι τέτοιο) μου είπε να ανοίξω την επιδιόρθωση και εάν δεν καταφέρει να το επιδιορθώσει να κάνω Επαναφορά συστήματος. Έκανα επαναφορά και πέτυχε. Τον πήρα τηλέφωνο να του πω ότι κατάφερα να ανοίξω τον υπολογιστή και η ζημιά μάλλον προκλήθηκε κατά την διάρκεια των ενημερώσεων όπου είχε κολλήσει προφανώς και έκλεισα από το κουμπί τον υπολογιστή. Αυτός μου είπε να απενεργοποιήσω εντελώς τις ενημερώσεις για να μην μου ξανά τύχει κάτι τέτοιο. Είπε πως δεν είναι απαραίτητες. Έτσι τις απενεργοποίησα. Εσείς τι πιστεύετε; Είναι "σοβαρό" ζήτημα; Πιστεύετε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην είναι ενεργοποιημένες;

Δημοσ.

Με τον τερματισμό πήγε να κάνει εγκατάσταση τις ενημερώσεις που είχε κατεβάσει και τις διέκοψες.

Ενεργοποίησε τις ενημερώσεις για περισσότερη ασφάλεια και λιγότερα bugs

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...