Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

FX 6100

κάρτα γραφικών δεν έχω πάρει ακόμα.

γιατί ρωτάς για την γραφικών? υπάρχει κάποια "παγίδα" που πρέπει να προσέξω σε αυτές τις μητρικές? :unsure:

Δημοσ.

Αφού τον έχεις ήδη, δες αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/389397/Asrock-990FX-Extreme3.html

Δεν υπάρχει παγίδα με τις κάρτες γραφικών, απλά αν δεν τον είχες πάρεις θα σου πρότεινα να πάρεις τον 965 που είναι φτηνότερος και καλύτερος και να σώσεις το 30αρι στην κάρτα.

Δημοσ.

Αφού τον έχεις ήδη, δες αυτήν: http://www.skroutz.g...X-Extreme3.html

αυτή που μου προτείνεις με πάει ένα 30άρι παραπάνω!

Δεν υπάρχει παγίδα με τις κάρτες γραφικών, απλά αν δεν τον είχες πάρεις θα σου πρότεινα να πάρεις τον 965 που είναι φτηνότερος και καλύτερος και να σώσεις το 30αρι στην κάρτα.

δηλαδή η φένομ είναι καλύτεροι απο τους FX?

ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνω τράμπα με τον 960τ!!!

Δημοσ.

960Τ ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σου.ξεκλειδωνει πυρηνες?μεχρι ποσο φθανει σε overclock?εαν ειναι γνωστος αυτος που τον δινει,θα σου τα πει αυτα.

Δημοσ.

αυτή που μου προτείνεις με πάει ένα 30άρι παραπάνω!

Nαι αλλά έχει άλλο chipset με καλύτερη υποστήριξη για τους fx.

δηλαδή η φένομ είναι καλύτεροι απο τους FX?

ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνω τράμπα με τον 960τ!!!

Για την δουλειά που θες είναι καλύτεροι. Αν κρατήσεις τον δικό σου πάρε μια μητρική με το 990FX για να τον κλοκάρεις ή αν πάρεις τον 960t άνοιξε θέμα για να σου πούνε για μητρική που τον ξεκλειδώνει σε εξαπύρηνο.

Σε κάθε περίπτωση πάρε μια καλή aftermarket ψύκτρα και για να τον ανεβάσεις αλλά και για τον θόρυβο.

Δημοσ.

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες... Στο thread γράφεις 8120 και μετά λες πως έχεις 6100. Κατάλαβα κάτι λάθος? :wacko:

Επίσης βρήκες "κορόιδο", εεεε συγνώμη "κάποιον" ήθελα να πω, να κάνεις τράμπα τον 6100 με τον 960Τ? Αν τελικά καταλήξεις σε αυτόν, μην προτιμήσεις την LE που έβαλες στην αρχή. Και αν είναι έτσι που είναι κουμπωμένος ο 6100?...

Για FX8120, καλύτερα σε 990FX

Δημοσ.

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες... Στο thread γράφεις 8120 και μετά λες πως έχεις 6100. Κατάλαβα κάτι λάθος? :wacko:

To thread το άνοιξε ο asturias, και εγώ απλώς ρώτησα ποια, από τις μητρικές που είπα, μου προτείνετε.

Αν τελικά καταλήξεις σε αυτόν, σε ποιον? μην προτιμήσεις την LE που έβαλες στην αρχή.

Αλλά και πάλι, αν πάρω τον 960τ δεν είναι καλύτερα να πάρω μια μητρική που να υποστηρίζει ΑΜ3+... για μελλοντική αναβάθμισή?

Ή λάθος σκέφτομαι?

Δημοσ.

Εσυ καλα σκεφτεσαι αλλα νομιζω οτι ο νινος ειχε η εχει τον 960Τ και ειχε αντιμετωπιση καποιο θεμα με καποιες μητρικες και bios Και τετοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...