Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΨΥΚΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ O/C ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΑΡΩ ΤΟΝ CPU

EDIT: ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ΓΙΑ O/C ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΑΜ3 ΜOTHERBOARD;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μεχρι λιγο πανω απο 100 έχω πολύ σφιχτο budget

δεν θέλω κατι το αεροπλανικο δεν περιμενω πολλα

πες 130 και ψυκτρα και μητρικη μαζι

Δημοσ.

Asus Socket AM3+ M5A97 R2.0 ΤΙΜΗ 83.76 €

Μαζεψε λιγα ακομα και παρε καμια αεροψυχτρα με κανενα 30αρι γιατι οτι ψυχτρα να παρεις του 20ρικου με τον bulldozer,δεν θα κανει και πολυ μεγαλη δουλεια.μια ψυχτρα για overclock που ζητας ειναι Cooler Enermax ETS-T40-TB ΤΙΜΗ 43.85 €.την 212 evo που εχει πιο φθηνα,που ειναι ιδιες στην ουσια,δεν την εχει το καταστημα.εαν ψαχτεις απο αλλο καταστημα πας εδω.Thermalright True Spirit 120 31.00€

θα μπορεσεις να κανεις και overclock.

Δημοσ.

Ακομα καλύτερα αλλά η ψύκτρα υποστιρίζεται απο τον CPU??(εννοώ socket)

Και επίσης μια ερώτηση πολύ noobικη:Όταν παίρνεις έναν CPU παίρνεις πακέτο και stock ψύκτρα μαζί του??

Δημοσ.

Απο τον κωδικο του επεξεργαστη,απο το εαν το γραφει στο μαγαζι που θα τον παραγγειλεις και επισης μπορεις να το δεις με λιγο πιο μπακαλιστικο τροπο.εαν σου λεει οτι εχει 1 χρονο εγγυηση αντι για 3.ολα αυτα βεβαια πριν σου ερθει ο επεξεργαστης ετσι?

Δημοσ.

Οχι ρε γαμώτο και εγώ πήρα αυτή

να την στειλω πισω;;

τι εννοεις? αν καταλαβα καλα δεν ηξερες αν ο επεξεργαστης ειχε ψυκτρα μεσα και κοιταγες να αγορασεις?

αν θες την γνωμη μοτ παρτην γιατι αν κανεις oc θα την χρειαστεις σιγουρα γιατι η μαμα δεν πολυ φτουραει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...