Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ,λοιπον θελω να στησω μονος μου εναν υπολογιστη.Βασικα για να καταλαβαιτε θελω να εχει τις εξης δυνατοτητες:να μπορω να ανοιξω διαφορα προγραμματα οπως το photoshop χωρις να κολλαει,να μπαινω στο ιντερνετ ανετα και να παιζω κανενα παιχνιδακι!!!!!εψαξα και βρηκα καποια εξαρτηματα και θελω να τα δειτε για να μου πειτε την γνωμη σας η αν πρεπει να κανω καποια αλλαγη:

Επεξεργαστης AMD ATHLON II X2 250 3.0GHZ DUAL CORE BOX

Μητρικη ASUS M5A78L LE

Μνημη ραμ KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS EAH5450 SILENT/DI/1GD3 LP 1GB PCI-E RETAIL

Ολα τα υπολοιπα τα εχω ευτυχως,οθονη πληκτρολογιο κτλ !!!!!

Γενικα αν εχει καποιος αλλα εξαρτηματα εντελως στο μυαλο του για τις δυνατοτητες που ειπα ας τα γραψει,διαθετω μεχρι 300 ευρω

Δημοσ.

να συμπληρωσω την φορμα εδω στο θεμα που ανοιξα η στο λινκ που μου εστειλες?

σορυ αλλα ειμαι νεος στο φορουμ

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :300 ευρω πανω κατω

Χρήση υπολογιστή : ιντερνετ προγραμματα παιχνιδια (οχι τπτ τρελο για παιχνιδια)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? εχω την flatron l1718s 19' αλλα μελοντικα θα παρω αλλη οθονη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?τα εχω ολα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).νεα μακρη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν εχω προβλημα σε αυτο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα το συναρμολογησω μονος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι

εχω βρει τα εξεις εξαρτηματα:

Επεξεργαστης AMD ATHLON II X2 250 3.0GHZ DUAL CORE BOX

Μητρικη ASUS M5A78L LE

Μνημη ραμ KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS EAH5450 SILENT/DI/1GD3 LP 1GB PCI-E RETAIL

Γενικα αν εχει καποιος αλλα εξαρτηματα εντελως στο μυαλο του για τις δυνατοτητες που ειπα ας τα γραψει

εχω κουτι ,σκληρο 250 gb οθονη πληκτρολογιο ποντικι τροφοδοτικο 400 w

Δημοσ.

εχω κουτι ,σκληρο 250 gb οθονη πληκτρολογιο ποντικι τροφοδοτικο 400 w, μου εχεις στειλει καποιο λινκ? εκει που λες Δες αυτα : δεν μου δειχνει καποιο λινκ

Δημοσ.
Δημοσ.

Δεινοσαυρε εκανα την παραγγελεια με την μονη διαφορα την ραμ που πηρα 4gb οταν μου ερθουν και το συναρμολογησω θα σου πω την γνωμη μου!!!!

Δημοσ.

εχεις δικιο απλα πηρα 4 γτ εχουν ελληψη στο πλαισιο,θα παρω αλλη μια ιδια,μια ερωτηση ακομα ο επεξεργαστης λεει οτι εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων,αυτο πως γινεται?στην μιτρικη δεν πρεπει να ειναι?αν ωαλω την καρτα γραφικων που μου ειπες θα δουλευουν και οι δυο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...