tolis_01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Και γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους;Δλδ κάνει κάποιος μειώσεις και το κόμμα καλεί σε απεργίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κλείσει η επιχείρηση,ρώτησε πόσο πολύ ήθελε να μην μειώσει προσωπικό/μισθούς και δεν πείστηκε απο τις απαντήσεις; Προφανώς δεν "κινδυνεύουν" όλοι να κλείσουν. Κάποιοι έχουν υπερκέρδη, κάποιοι όχι. Και πάλι, δεν είμαι αρμόδιος εγώ να υποδείξω ποιοι έχουν ποιοι όχι, ούτε να δικαιολογήσω ή να κατακρίνω κάθε απεργία του παμε.
gnsX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που είπα από την αρχή δηλαδή. Μου λες πως οι βασικές αρχές του κομμουνισμού είναι "να μάθεις να ζεις με ψωμί και νερό". Νομίζω σου λέει πως εάν ο κόσμος ζει με ψωμί και νερό,ο κομμουνιστής δεν μπορεί να ζει με 2 σπίτια,3 εξοχικά,ιδιωτικά κολλέγια και καταθέσεις χιλιάδων ή και παραπάνω ευρώ. Έτσι δεν διαφέρει καθόλου απο το σύστημα που κατηγορεί. Προφανώς δεν ξέρουμε ούτε και αν οι επιχειρήσεις του ή μελών του κόμματος έχουν υπερκέρδη,έτσι δεν είναι; 1
tolis_01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω σου λέει πως εάν ο κόσμος ζει με ψωμί και νερό,ο κομμουνιστής δεν μπορεί να ζει με 2 σπίτια,3 εξοχικά,ιδιωτικά κολλέγια και καταθέσεις χιλιάδων ή και παραπάνω ευρώ. Συμφωνώ σε αυτό, και είπα είναι καθαρά ανάλογο με τις ακάστωτε κοινωνικές συνθήκες. Αλλά κάποιοι θεωρούν πως οι κοινωνικές συνθήκες είναι πάντα "ψωμί και νερό". Κι εγώ θα κορόιδευα κάποιον και θα έλεγα ότι το παίζει κομμουνιστής αν τον έβλεπα με το ολοκαίνουριο iphone του στο χερι, αλλά το να πω γενικά κι αόριστα "αποκλείεται να είναι κομμουνιστής επειδή έχει κινητό τηλέφωνο" ναι, μπερδεύω τον κομμουνισμό με τον πριμιτιβισμό.
tehAllantin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Χμ, δηλαδίς αι κομμουνισταί δεν δύνανται να απολαύσουν τα αγαθά της καπιταλιστικής κοινωνίας;
παπι Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Ωπα μαγκες, προσοχη με τις αποψεις σας. Η επομενη κυβερνηση θα μας εκτελει. 1
KleKoR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 κάποια παπαγαλάκια θα έπρεπε να πάνε για ευθανασία... καλύτερα και για αυτούς και για όλους εμάς...
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 κάποια παπαγαλάκια θα έπρεπε να πάνε για ευθανασία... καλύτερα και για αυτούς και για όλους εμάς... Όταν αυτοί που συνηθίζουν εξυπνακίστικες τρίχες, του στυλ: «χρυσαύγουλο detected», αποκαλύπτουν τον αληθινό και, προ πάντων, «δημοκρατικό» και «αντιφασισιστικό» εαυτό τους... ...υποκριτές καλυπτόμενοι κάτω από τη γραφικότητά τους... 1
KleKoR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Όταν αυτοί που συνηθίζουν εξυπνακίστικες τρίχες, του στυλ: «χρυσαύγουλο detected», αποκαλύπτουν τον αληθινό και, προ πάντων, «δημοκρατικό» και «αντιφασισιστικό» εαυτό τους... ...υποκριτές καλυπτόμενοι κάτω από τη γραφικότητά τους... τσίμπησες... βιάζεσαι... καμάρι μου... ανακαλύπτουν ξαφνικά ορισμένοι τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες... είπαμε... επιλεκτική ευαισθησία.... προφανώς και σε ενοχλεί να εύχεται κάποιος τον θάνατο κάποιου άλλου... υπό προϋποθέσεις όμως... δεν είδα όμως την ίδια ευαισθησία σε ευχές αυτοκτονίας που έχουν εκφράσει "ομοϊδεάτες" σου όμως... και πάλι... σε ευχαριστώ που τσίμπησες!!!
tolis_01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μιας που αναφέρονται συχνα πυκνά "κομμουνιστικά" καθεστώτα άλλων χωρών, κάτι ενδιαφέρον: http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/%CE%B7-%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) τσίμπησες... Για 'μένα ειδικά ήταν το δόλωμα λοιπόν! Λάθος υπέθεσα ότι ψάρευες γενικώς χρυσαύγουλα... προφανώς και σε ενοχλεί να εύχεται κάποιος τον θάνατο κάποιου άλλου... υπό προϋποθέσεις όμως... δεν είδα όμως την ίδια ευαισθησία σε ευχές αυτοκτονίας που έχουν εκφράσει "ομοϊδεάτες" σου όμως... Ούτε καν τις λέξεις που χρησιμοποιείς δε θυμάσαι. Μίλησες για «ευθανασία» πριν. Οι παρωπίδες σου, σου επιτρέπουν να αναγνωρίσεις, πόσο κοντά είναι η έννοια της λέξης αυτής, μ' εκείνη της λέξης «εκτέλεση»; Απλώς η πρώτη κρύβεται πίσω από την «ηθική αιτιολόγηση» για να μη χαρακτηριστεί «εκτέλεση». Όσο κι αν ευχηθεί κάποιος την αυτοκτονία κάποιου, αν ο άλλος προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτός που το ...ευχήθηκε, δε φέρει την παραμικρή ευθύνη. Στο εντελώς αντίθετο άκρο, βρίσκεται αυτός που, όχι απλώς «εύχεται», αλλά υιοθετεί τη θέση «θα έπρεπε να πάνε για ευθανασία». Αν είχε την ισχύ της θέσης, θα εφάρμοζε αβασάνιστα την «ευθανασία» σε όσους έκρινε ότι «θα έπρεπε». Εκτελέσεις αντιφρονούντων γουστάρεις κι ονειρεύεσαι παλικάρι μου, αλλά δεν έχεις ούτε το θάρρος, ούτε και την ευθύτητα να το παραδεχθείς. Έλα όμως που αποκαλύπτεσαι στο τέλος... Τουλάχιστον, οι φασίστες της άλλης πλευράς, δηλώνουν ευθέως την ιδεολογία τους και, η στοιχειώδης ικανότητα κρίσης και αξιολόγησης, επαρκεί για να τους απορρίψει κάποιος (αυτό για την εξυπνάδα περί ομοϊδεατών μου...) Αν κατεβάσουν τανκς, είναι άλλη ιστορία. Τότε θα έχουν επιβληθεί με το ζόρι, όχι εξαπατώντας ψηφοφόρους, παρουσιάζοντας άλλο εαυτό από τον πραγματικό τους. και πάλι... σε ευχαριστώ που τσίμπησες!!! Εγώ να δεις πόσο σ' ευχαριστώ, που επιβεβαίωσες το post μου Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2012 από deesnider
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εντωμεταξυ βγηκε ο σκυλας και ειπε στην γερμανικη εφημεριδα 'μην κανετε επενδυσεις στην ελλαδα...' ?? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2012 από viper2005
Apoll Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα. Με ρώτησε κάποιος για την στάση πληρωμών. Φυσικά, και αναφερόμουν σε ολική στάση πληρωμών προς το εξωτερικό. Μιας και στο εσωτερικό, η στάση πληρωμών έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή το Δημόσιο χρωστά 8.3 δις ευρώ από Ιανουάριο - Σεπτέμβριο, και έως τέλος του έτους θα έχει φτάσει τα 10 δις. Με αποτέλεσμα πολλές εταιρίες να κλείνουν, να γίνονται απολύσεις και να μην υπάρχει χρήμα στην αγορά, με την γνωστή αλυσιδωτή αντίδραση.
Cossutius. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 O περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται τη στάση πληρωμων, ως συντάξεις και μισθους του δημοσίου. Δεν αντιλαμβάνονται οτι προμηθευτές, φαρμακοποιοί και δεκαδες αλλες κατηγορίες μπορει να ειναι απλήρωτες εδώ και μηνες. Αυτό λέγεται στάση πληρωμων.
pournaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα. Με ρώτησε κάποιος για την στάση πληρωμών. Φυσικά, και αναφερόμουν σε ολική στάση πληρωμών προς το εξωτερικό. Μιας και στο εσωτερικό, η στάση πληρωμών έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή το Δημόσιο χρωστά 8.3 δις ευρώ από Ιανουάριο - Σεπτέμβριο, και έως τέλος του έτους θα έχει φτάσει τα 10 δις. Με αποτέλεσμα πολλές εταιρίες να κλείνουν, να γίνονται απολύσεις και να μην υπάρχει χρήμα στην αγορά, με την γνωστή αλυσιδωτή αντίδραση. Αρα μιλαμε για πληρη απομονωση μας απο τις αλλες αγορες, για πληρη αποκλεισμο μας. Οποτε δεδομενου οτι εσωτερικα δεν παραγουμε κατι (εκτος απο αερα κοπανιστο), και δεδομενου οτι οι εισαγωγες μας πλεον θα ειναι ελαχιστες, δε θα ειχαμε τεραστια ελλειψη σε βασικα αγαθα; Χωρις καποιο οργανωμενο σχεδιο, πως θα μπορουσαμε να ξεφυγουμε απο ενα τετοιο ενδεχομενο, το οποιο θα μας γυρναγε ανετα σε εποχες πριν την επταετια; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις