Physics_Rulez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω μπει στο κοπο να διαβασω προυπολογισμους/ ισολογισμου μνημονια κλπ κλπ' date=' δεν λεω την αποψη του Πρετεντερη ή του Χ"νικολαου, την δικη μου αποψη λεω.[/quote'] Ποιανού τον ισολογισμό έχεις διαβάσει. Για πες...
rikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 τον εχω ακουσει να μιλαει οποτε δεν χρειαζεται επισης καπιταλισμος ειναι: "Καλημερα" "Εχω μια πλατιφορμα που μπορει να παει ενα αψυχο αντικειμο στο φεγγαρι σε λιγοτερο απο 30 δευτερα" "Εχω ηδη παρει το okay απο αλλους ειδικους [με υπογραφες και τα σχετικα]" "χρειαζομαι ενα δανειο για την πατεντα και τα υλικα" τι θα γινοταν στην καπιταλιστικη αμερικη: αμεση εκταμιευση δανειου, προνομιακο επιτοκιο [αν υπηρχε], και προσφορα γραφειοκρατικης βοηθειας για την πατεντα... τι θα γινοταν στην οχι καπιταλιστικη ελλαδα? okay εχετε καποιο ακινητο να υποθηκευση ή καποιον εγγυητη? Ξερεις αυτο δεν δειχνει οτι δεν εχουμε καπιταλισμο. Αυτο το πολυ πολυ να δειχνει οτι δεν εχουμε το συγκεκριμενο χαρακτηριστικό του και τιποτα αλλο.
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερεις αυτο δεν δειχνει οτι δεν εχουμε καπιταλισμο. Αυτο το πολυ πολυ να δειχνει οτι δεν εχουμε το συγκεκριμενο χαρακτηριστικό του και τιποτα αλλο. αυτο ηταν ενα απλο παραδειγμα για να το καταλαβουν ολοι... επισης καπιταλισμος ηταν αυτο που προσπαθει να φτιαξει το βιβλιο debunking economics αλλα αν δε ακουγεται απο το στομα ελληνα αριστερου μαλλον θα ειναι αμερικανικη προπαγανδα... 1
aris1986 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δείτε τού michael moore το Capitalism a Love story και θα καταλάβετε... Για ποιο λόγο γίνονται αυτά.
rikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δείτε τού michael moore το Capitalism a Love story και θα καταλάβετε... Για ποιο λόγο γίνονται αυτά. +1, και το δογμα του σοκ είναι επίσης πολύ καλό.
παπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 θα καταλάβετε... Επειδη εγω δεν καταλαβαινω. Πως σχετιζεται ο καπιταλισμος με την χρεοκοπια μας επι σοσιαλισμο; 1
KleKoR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Επειδη εγω δεν καταλαβαινω. Πως σχετιζεται ο καπιταλισμος με την χρεοκοπια μας επι σοσιαλισμο; Ποιο σοσιαλισμό; Αχαχαχαχαχαχαχα... είσαι άσχετος...
παπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ΠαΣοσιαλιστικοΚ δεν ειχαμε; ή χανω κατι; Για πες σχετικε 3
KleKoR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ΠαΣοσιαλιστικοΚ δεν ειχαμε; ή χανω κατι; Για πες σχετικε Είχαμε σοσιαλισμό επειδή ένα από τα δύο κόμματα που κυβέρνησε τα τελευταία 40 χρόνια έχει στο όνομα του τη λέξη σοσιαλισμός... δεν έχω να πω τίποτα... τα είπες όλα...
παπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εκανε και πραξεις. Κειστα επαγγελματα Προνομιακες συνταξεις (ΟΓΑ, Αγαμες θυγατερες, 4000 ενσημα κλπ) Υψηλη φορολογια Μεγαλη επιρροη του κρατος στην οικονομια Μεγαλο κρατος κλπ Αν εσυ λες οτι αυτα ανοικουν στον καπιταλισμο τοτε δες τις εννοιες "καπιταλισμος" και "σοσιαλισμος". 5
g_alkis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά δεν οδήγησε στον κομμουνισμό όπως λέει η θεωρία των απολιθωμάτων.
rikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εκανε και πραξεις. Κειστα επαγγελματα Προνομιακες συνταξεις (ΟΓΑ, Αγαμες θυγατερες, 4000 ενσημα κλπ) Υψηλη φορολογια Μεγαλη επιρροη του κρατος στην οικονομια Μεγαλο κρατος κλπ Αν εσυ λες οτι αυτα ανοικουν στον καπιταλισμο τοτε δες τις εννοιες "καπιταλισμος" και "σοσιαλισμος". Αυτα που λες δεν εχουν σχεση με σοσιαλισμο. Στον σοσιαλισμο τα κανεις οχι εις βαρος των μελλοντικων γενεων αλλα επειδη σα κρατος σε παιρνει να τα κανεις. Αυτα που λες ειναι μελλοντικη υπερχρεωση της χωρας (οχι ολα βεβαια-μη γινουμε ισωπεδωτικοι). Η υπερχρεωση αυτη δεν ειχε στοχο την δημιουργια ενος κοινωνικου κρατους, αλλα την δημιουργια ενος κομματικου στρατου πιστου στο κομμα, ακομα και την υστατη ωρα που ξεπουλιεται η χωρα, καλη ωρα. Οτι "συστημα" και να διαλεξεις αν υπαρχει διαφθορα αυτο θα αλλοτριωθει και μαλιστα οσο πιο ηθικα ειναι τα θεμελια του, το σημειο αφετεριας του, τοσο πιο δυσκολο ειναι να μην αλλοιωθει μελλοντικα. Στον πατο ειναι ο νεοφιλελευθερισμος οπου η βαση του ειναι ο ατομικισμος και η αποθεωση του κερδους - ενας ακρατος καπιταλισμος. Εκει δεν υπαρχει περιθωριο για αλλοτριωση, ειπαμε ειμαστε στον πατο. Ειναι το σημειο οπου θα τρωμε ο ενας τον αλλον. Μια κοινωνια δαρβινικου τυπου οπου λογικο και ηθικο θα ειναι το μεγαλο ψαρι να τρωει το μικρο.
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 σχεδον πιστευτο but so wrong so so wrong http://www.youtube.com/watch?v=IvfcnpJRf0Q
KleKoR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εκανε και πραξεις. Κειστα επαγγελματα Προνομιακες συνταξεις (ΟΓΑ, Αγαμες θυγατερες, 4000 ενσημα κλπ) Υψηλη φορολογια Μεγαλη επιρροη του κρατος στην οικονομια Μεγαλο κρατος κλπ Αν εσυ λες οτι αυτα ανοικουν στον καπιταλισμο τοτε δες τις εννοιες "καπιταλισμος" και "σοσιαλισμος". Επί δικτατορίας έγινε δημοψήφισμα... άρα είχαμε δημοκρατία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις