Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαολο, 2 ωρες μεσα στα χημικα και αντεχετε να ποσταρετε απτον Η/Υ στα καπακια? :blink: Μια φορα εισεπνευσα χημικα και ημουν κομματια 1 μερα.

Ειδικοδυναμιτες μου!

Οσο για το εντιτ σου περι δυσαρεσκειας κλπ, δε διαφωνω αλλα γιατι το λες σε εμενα οταν καθε απογευμα το μεσο σου για να εκφρασεις δυσαρεσκεια ειναι μονο το ιντερνετ και δη το ισομνια?!

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι διαολο, 2 ωρες μεσα στα χημικα και αντεχετε να ποσταρετε απτον Η/Υ? :blink: Μια φορα εισεπνευσα χημικα και ημουν κομματια 1 μερα.

Ειδικοδυναμιτες μου!

Είδες τι κάνει η συνήθεια? Μααλόξ λέγεται το ιατρικό για τα δακρυγόνα.

Ασε που σήμερα ο εχθρός ήταν περισσότερο η βροχή και αυτές οι σκατο κρότου λάμψης. Θα πάθουμε κανα έμφραγμα στο τέλος. :)

Αλλά εγώ θα έλεγα να συνεχίσουμε επι του θέματος.

Μια άποψη για τα παιδιά της Βουλής και το οτι πάρθηκε πισω η τροπολογία που τους αφορούσε?

Άσχετο - Midi Miliz δεν ειναι ανάγκη να μπαίνεις στο προφίλ μου για να δεις αν έχω γράψει κάτι στο ινσόμνια μεταξύ 17:30 και 19:30. :P:P:P:P:P .

Δημοσ.

Αλλά εγώ θα έλεγα να συνεχίσουμε επι του θέματος.

Μια άποψη για τα παιδιά της Βουλής και το οτι πάρθηκε πισω η τροπολογία που τους αφορούσε?

Αν σχολιασω τα σημερινα της Βουλης, θα φαω μπαν για πολιτικα σχολια. Διοτι το σημερινο highlight στα γεγονοτα εντος Βουλης ανηκει σε συγκεκριμενο πολιτικο κομμα.

Ακομα και για την τροπολογια που παρθηκε πισω το καμπανακι πιο πολυ χτυπαει για συγκεκριμενη μεριδα βουλευτων-κομματων, αν θες την αποψη μου. Δεν θα επεκταθω.

Άσχετο - Midi Miliz δεν ειναι ανάγκη να μπαίνεις στο προφίλ μου για να δεις αν έχω γράψει κάτι στο ινσόμνια μεταξύ 17:30 και 19:30. :P :P :P :P:P .

Καρφωνεσαι.

*ΥΓ. Πραγματι μπηκα γιαυτο το λογο στο προφιλ σου παντως. Αλλα καρφωνεσαι...Μαλλον το ιδιο τσεκαρισμα που εκανα , το καναν κι αλλοι για καλο και για κακο..ε? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Η σημερινή ψηφοφορία, κρινει το μέλλον της χώρας μας.

Δεν ειναι πολιτική κουβέντα, αλλά κοινωνική.

Αποδείχθηκε περίτρανα πως ουτε τα μνημονιακα μέτρα, ούτε τα δανεια, θα σώσουν τη κατάσταση, όσο υπάρχουν υπάλληλοι 2 ταχυτήτων.

Το να αναφερόμαστε στη Κυβέρνησή μας, δε κάνει τη κουβέντα πολιτική. Ασκουμε κριτική.

. Πραγματι μπηκα γιαυτο το λογο στο προφιλ σου παντως. Αλλα καρφωνεσαι...Μαλλον το ιδιο τσεκαρισμα που εκανα , το καναν κι αλλοι για καλο και για κακο..ε? :-D

Βασικά μονο εσύ το έκανες και το πηρα χαμπάρι όταν μου ήρθε ένα προσωπικο μνμ πριν λίγο :)

Χαίρομαι που το παραδέχεσαι πάντως. Μην αγχώνεσαι. Δεν το κρύβω ότι είμαι αντιμνημονιακός και πως πηγαίνω σε ειρηνικές μη κομματικές πορείες διαμαρτυρίας.

Δημοσ.

Πράγματι ειναι υποκρισία να τρώμε εμείς τα χημικά από τις 17.20 μέχρι τις 19.30 και να πετάνε μπιχτές απ το εξωτερικό.

Κανεις δεν επαναστατεί στο ινσόμνια. Εδω γράφουμε την άποψή μας.

Την δυσαρέσκειά του κάποιος τη δείχνει σε κάποια ειρηνική πορεία, στις εκλογές, στον εργασιακό του χώρο (αν ο εργοδότης του είναι προβληματικός). Οχι στο ιντερνετ.

Διαφωνεις?

Απορρίφθηκε γιατί οι διορισμένοι έκαναν στάση εργασίας. Εμείς τρώγαμε τη βροχή απ έξω, οι άλλοι έπιναν καφέ στους διαδρόμους της Βουλής και τα κατάφεραν.

Έχω αρχίσει να μετανιώνω που σου την είπα έτσι τις προάλλες για το θέμα της διοίκησης από ξένους.

Αυτοί που κυβερνάνε δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Πραγματικά καμία ντροπή για τίποτε.

Δε βλέπω κανέναν τρόπο σωτηρίας αφού εν έτη 2012 έχουμε ανθρώπους 2 ταχυτήτων προκλητικά.

χεχ, δεν εισαι ο μονος που αρχιζει να συνειδητοποιει την πραγματικοτητα αυτων που γραφω.

σημερα και ενας φιλος μου ειχε το ιδιο revelation, παρολο που εδω και δυο χρονια πιστευε ακραδαντα οτι η κατασταση στην ελλαδα θα καλυτερεψει.

τεσπα, εγω το ξαναλεω: ετοιμαστειτε για τα χειροτερα. ολο αυτο το πραμα που συμβαινει στην χωρα, δεν θα εχει καλη καταληξη. δεν προκειται να σωθει τιποτα με την τωρινη δημοκρατια. και αν ειναι να πεσει το υπαρχον καθεστως, αυτο θα συμβει με αιμα.

• Like 2
Δημοσ.

Το να αναφερόμαστε στη Κυβέρνησή μας, δε κάνει τη κουβέντα πολιτική. Ασκουμε κριτική.

Κυβερνηση ειναι μερος της βουλης και οχι το συνολο της. Εγω αναφερομαι στο συνολο της και οχι στο μερος που απαρτιζει την κυβερνηση αυτη τη χρονικη στιγμη. Για να μην παρεξηγουμαστε.

τεσπα, εγω το ξαναλεω: ετοιμαστειτε για τα χειροτερα. ολο αυτο το πραμα που συμβαινει στην χωρα, δεν θα εχει καλη καταληξη. δεν προκειται να σωθει τιποτα με την τωρινη δημοκρατια. και αν ειναι να πεσει το υπαρχον καθεστως, αυτο θα συμβει με αιμα.

Αυτο το ακουω παντου 2-3 χρονια τωρα. Εγω παλι λεω οτι ο ελληνικος λαος ειναι ο ιδανικος για να λουφαξει. Και οσο η ζωη συνεχιζεται θα λουφαζει και θα κοιτα τη βολεψη του με τον ενα η τον αλλο τροπο. Αποδεικνυεται περιτρανα απο αυτα τα τελευταια 2 χρονια και ιδιαιτερα το 2011 και 2012 που ενω η εκαστοτε κυβερνηση τους γδερνει μαζικα, ολα περιοριζονται σε 1-2 συγκεντρωσεις με επεισοδια το 3μηνο.

Η μονη περιπτωση να συμβει κατι αποσα λες ειναι η ατακτη χρεοκωπια που σε οποιαδηποτε χωρα θα εφερνε τις συνεπειες που εικαζεις. Ομως, για την ωρα δεν ειναι απτα πλεον πιθανα σεναρια αυτο , για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης. (παροτι παλαιοτερα ημουν απο αυτους που θεωρουσαν δεδομενη την ατακτη χρεοκωπια)

hint: Μνημονια αναλογα με το δικο μας εφαρμοστηκαν, εφαρμοζονται και θα εφαρμοζονται και σε αλλες χωρες. Περα απο την Αργεντινη που ειχε ατακτη χρεοκωπια (και χυνοταν αιμα για ενα κομματι ψωμι και οχι για τους λογους που υπονοεις), σε κανενα αλλο κρατος δεν συνεβησαν αυτα που εικαζεις.

Βασικά μονο εσύ το έκανες και το πηρα χαμπάρι όταν μου ήρθε ένα προσωπικο μνμ πριν λίγο :)

Χαίρομαι που το παραδέχεσαι πάντως. Μην αγχώνεσαι. Δεν το κρύβω ότι είμαι αντιμνημονιακός και πως πηγαίνω σε ειρηνικές μη κομματικές πορείες διαμαρτυρίας.

Μη σου κανει εντυπωση, υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω που ουτε εχει αναγκη να υποκριθει, ουτε να κρυφτει πισω απτο δαχτυλο του για να βγαλει μια Χ εικονα. Μπορει να μην ειμαι τελειος λοιπον, αλλα δε θα ντραπω να παραδεχθω κατι (αν και στην προκειμενη περιπτωση δεν βλεπω το λογο να μην το παραδεχθω, λες και ειναι ντροπη ξερωγω, αλλα μαλλον καποιοι κρινουν εξ'ιδιων την πιθανη σταση των αλλων και στο τελος εκπλησσονται...)

• Like 2
Δημοσ.

Η Κυβερνηση ειναι κυβέρνηση βρε midi μου.

Δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένο κομμα.

Οι mods έχουν πει να μη μιλάμε για πολιτικά θέματα.

Ε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, τα εγκληματικά πολιτικά λάθη και η απόρρυψη μιας τροπολογιας που αφορά συγκεκριμένη εργασιακή ομάδα, δεν ειναι πολιτικη συζήτηση.

Κιλλικ εχω μηνες να συμφωνησω σε ποστ σου.

Δημοσ.

ναι,οσο αναφερομαστε γενικα στην βουλη και οχι συγκεκριμενα στην κυβερνηση η σε κομματα δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

ναι,οσο αναφερομαστε γενικα στην βουλη και οχι συγκεκριμενα στην κυβερνηση η σε κομματα δεν υπαρχει προβλημα.

βασικα αυτο ειναι πολιτικη συζητηση!

αυτο που απαγορευεται ειναι η κομματικη συζητηση ;)

Δημοσ.

Killik : Πες μου πόσοι επενδυτές θα έρθουν να επενδύσουν, όταν βλέπουν τους υπαλλήλους στην Ελλάδα να είναι ισχυρότεροι από τα αφεντικά τους και να κυβερνάνε στην ουσία αυτοί, όπως είδαμε να συμβαίνει στο κοινοβούλιο.

Για την άποψή σου για κακό τέλος μη μασάς.Η απόλυτα ψυχρή άποψη αυτή είναι.

Όσοι διαφωνούν έχουν επενδυμένα συμφέροντα στην Ελλάδα και έτσι συνειδητά είτε υποσυνείδητα διαφωνούν.

• Like 5
Δημοσ.

Τα δεδομενα ειναι ξεκαθαρα ,με αυτον τον λαο που ψηφιζε και ψηφιζει τετοιας ποιοτητας πολιτικους δεν υπαρχει ελπιδα ουτε προοπτικη για την χωρα.

Η μονη λυση ειναι να δωθει διοικηση στην Ε.Ε(ομοσπονδοποιηση της Ευροζωνης) , αυτο αυτοματα σημαινει αξιοκρατια στον κρατικο μηχανισμο και δραματικη μειωση της διαφθορας.Εμεις ως αποτυχημενοι και εντελως ακαταλληλοι θα αποκτησουμε προσβαση στις διοικητικες δομες μετα απο 50 χρονια, αφου πρωτα θα εχουμε αλλαξει νοοτροπια ως λαος μεσω της παιδειας.

Αλλη λυση δεν υπαρχει , το δειχνει η νεολληνικη ιστορια σε καθε πτυχη της ,εχουμε ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ δυστυχως.

• Like 5
Δημοσ.

Τα δεδομενα ειναι ξεκαθαρα ,με αυτον τον λαο που ψηφιζε και ψηφιζει τετοιας ποιοτητας πολιτικους δεν υπαρχει ελπιδα ουτε προοπτικη για την χωρα.

Η μονη λυση ειναι να δωθει διοικηση στην Ε.Ε(ομοσπονδοποιηση της Ευροζωνης) , αυτο αυτοματα σημαινει αξιοκρατια στον κρατικο μηχανισμο και δραματικη μειωση της διαφθορας.Εμεις ως αποτυχημενοι και εντελως ακαταλληλοι θα αποκτησουμε προσβαση στις διοικητικες δομες μετα απο 50 χρονια, αφου πρωτα θα εχουμε αλλαξει νοοτροπια ως λαος μεσω της παιδειας.

Αλλη λυση δεν υπαρχει , το δειχνει η νεολληνικη ιστορια σε καθε πτυχη της ,εχουμε ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ δυστυχως.

Καποτε οταν ξεκιναγαμε με τα μνημονια κλπ ακριβως αυτο σκεφτομουν, οτι με ουσιαστικα ξενους κυβερνωντες η χωρα εχει καποιες ελπιδες να ορθοποδησει -οχι οικονομικα- αλλα σε θεμα δημοσιας διοικησης και νοοτροπιας. Δυστυχως μεχρι τωρα ουτε η τροικα δεν εχει καταφερει να ελεγξει να τζιμανια μας, σε φαση να συμφωνουν στις διαπραγματευσεις Χ μετρα, οι δικοι μας να εφαρμοζουν τα μισα και ως εκ τουτου η Μερκελ στην επομενη διαπραγματευση να ζητα εγγραφες και υπογεγραμμενες διαβεβαιωσεις οτι θα εφαρμοστουν ολα οπως συμφωνηθηκαν κλπ. Τοτε μαλιστα τα ΜΜΕ ειχαν θυμωσει με την Μερκελ λεγοντας οτι μας προσβαλει σαν κρατος αυτη η σταση της. Χαρακτηριστικο παραδειγμα της εσωτερικης προπαγανδας που κανει πλατες στο πολιτικο μας συστημα.

Συμφωνω οτι ειμαστε αναξιοι να διοικησουμε τη χωρα μας, αποδεικνευται απο την μεταπολιτευση κι επειτα.

ΥΓ. Θα σε κραξουν παλι οι Πρετεντερηδες και οι Καψηδες (και η προβατοπαρεα τους), αλλα πεστα χρυσοστομη: http://www.24h.gr/node/64176

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...