Aloyminas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παραπονιεστε αλλα δεν λετε και τιποτα αλλο.Πειτε για την βαρια βιομηχανια , τον τουρισμο , την γεωργια, την αλιεια, την κτηνοτροφια, την ερευνα και την αναπτυξη. Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο , αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις , Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο , αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις , Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις... .......... Πες εσύ σε ποια χώρα πέτυχαν οι αποκρατικοποιήσεις τύπου Δ.Ε.Η Ε.ΥΔ.Α.Π και εμείς ακολουθούμε. Συγκεκριμένα όμως. Πέτυχε η εκποίηση της Δ.Ε.Η στην Αγγλία.Αλλά ξέρω τι ακολουθεί. Η σιωπή ή ειρωνεία.
Fotis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ε μετά και από αυτό το άρθρο της πλήρους αντικειμενικότητας τι να πει κανείς.......Μόνο που η Ελλάδα έχει πλέον με το κούρεμα διευθετήσει τις διαφορές της με τους ιδιώτες για αυτό άλλωστε και έγινε οπότε όλο το χρέος της Ελλάδος υπόκειται είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον σε πολιτική διαπραγμάτευση κάτι που οι φωστήρες εεε οι Φώτηδες θελα να πω που δημοσίευσαν αυτό το άρθρο παρέλειψαν να μας το πουν.Γιατί άραγε.Το θέμα της Ελλάδος είναι το πάρε δώσε με κράτη και μάλιστα με κράτη με τα οποία έχουμε κοινό νόμισμα και όχι με τον κάθε ιδιώτη που μπορεί να σε μηνύσει.Κανένα άλλο <<αξιόποιστο>>άρθρο;Έλεος και εμείς εδώ ζούμε μην μας αραδιάζετε περιπτώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με μας Ως συνηθως εχεις μπερδευτει και λες οτι ναναι. Το χρεος της Ελλαδας μετα το psi υποκειται σε ξενο δικαιο και συγκεκριμενα το Αγγλικο.Η Αργεντινη διεγραψε μονομερως το χρεος αν και η Ελλαδα προβει σε σταση πληρωμων και κυρηξει ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ θα συμβουν ακριβως τα ιδια,οπως κατασχεση περιουσιακων στοιχειων στο εξωτερικο κ.α. ακομα και μετα απο 11 χρονια..Περι αυτου προκειται για αυτο και το παραθεσα, εκτος αν νομιζεις πως αν διαγραψεις μονομερως τα κρατη-πιστωτες δεν θα εχουν αξιωσεις. Εχετε καταντησει βαρετοι ,τα εχουμε εξηγησει τοσες φορες και επανερχεστε με τις αερολογιες-μπουρδολογιες σας,αυτα ειναι γνωστα σε ολο τον δυτικο κοσμο ,εσεις ως κατοικοι τριτοκοσμικης χωρας εξακολουθειτε να εχετε φαντασιωσεις . Δικαιωμα σας να εθελοτυφλειτε και να μην θελετε να καταλαβετε πως η χωρα πτωχευσε. Ο εργοδοτης των ΔΥ δεν εχει σαλιο,αντε τωρα να αρχισετε την κλαψα γιατι μειωθηκαν οι μισθοι , αντι να λετε παλι καλα που με χρεoκοπημενο εργοδοτη εχετε δουλεια ακομα , ενω σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του συγχρονου κοσμου θα ειχατε παει σπιτακι σας να κοιτατε το ταβανι τοσο απλα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από Fotis13 5
rikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ως συνηθως εχεις μπερδευτει και λες οτι ναναι. Το χρεος της Ελλαδας μετα το psi υποκειται σε ξενο δικαιο και συγκεκριμενα το Αγγλικο.Η Αργεντινη διεγραψε μονομερως το χρεος αν και η Ελλαδα προβει σε σταση πληρωμων και κυρηξει ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ θα συμβουν ακριβως τα ιδια,οπως κατασχεση περιουσιακων στοιχειων στο εξωτερικο κ.α. ακομα και μετα απο 11 χρονια..Περι αυτου προκειτε για αυτο και το παραθεσα εκτος αν νομιζεις πως αν διαγραψεις μονομερως τα κρατη-πιστωτες δεν θα εχουν αξιωσεις. Εχετε καταντησει βαρετοι ,τα εχουμε εξηγησει τοσες φορες και επανερχεστε με τις αερολογιες-μπουρδολογιες σας,αυτα ειναι γνωστα σε ολο τον δυτικο κοσμο ,εσεις ως κατοικοι τριτοκοσμικης χωρας εξακολουθειτε να εχετε φαντασιωσεις . Δικαιωμα σας να εθελοτυφλητε και να μην θελετε να καταλαβετε πως η χωρα πτωχευσε. Ο εργοδοτης των ΔΥ δεν εχει σαλιο,αντε τωρα να αρχισετε την κλαψα γιατι μειωθηκαν οι μισθοι , αντι να λετε παλι καλα που με χρεoκοπημενο εργοδοτη εχετε δουλεια ακομα Ενω σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του συγχρονου κοσμο θα ειχατε παει σπιτακι σας να κοιτατε το ταβανι τοσο απλα. Παλι καλα που εσυ εισαι γεματος επιχειρηματα. Ωστε κατασχεσανε μετα απο 11 χρονια ενα πλοιο της Αργεντινης ε? Πωπω τι παθανε τα παιδια....καταστροφη...Γρηγορα να μειωθει ο μισθος μας στα 200 ευρω για να μην παθουμε τα ιδια. Κατα τα αλλα οταν περυσι καποιοι μιλουσαν για κατασχεσεις πλοιων τους θεωρουντουσαν γραφικοι. Τα αρθρα πριν με τις ιδιωτικοποιησεις γαργαρα τα κανατε. Τωρα που περασανε δυο σελιδες αρχιστε παλι την αερολογια οτι δηθεν δεν εχουμε επιχειρηματα και οτι ειμαστε λαικιστες. Πολλες ποδοσφαιρομανες μαζευτηκανε εδω περα... 1
Aloyminas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εσύ κάτοικος ποιας χώρας είσαι;Επίσης και αν υπόκειται στο αγγλικό δίκαιο και χρωστάς το ομόλογο στο Λουξεμβούργο θα σου κάνει τα τρία δύο; η στην Γερμανία;Η μήπως θα κάνει απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά για να μας κάνει ντα;Αυτές οι εποχές που μας έκαναν αποβάσεις πέρασαν ανεπιστρεπτί απ το ευρώ δεν γίνεται να βγούμε γιατί δεν το προβλέπει καμία συνθήκη κατέχουμε γεωπολιτική και γεωστρατηγική θέση που σημαίνει ότι μπορεί να μου ελαττωθεί η διάθεση να ελέγχω πόσοι λαθρομετανάστες περνάν από δω για την Ευρώπη.Οπότε όπως είπα μόνο αέρα μπορούν να μου τα κάνουν 1
rikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εσύ κάτοικος ποιας χώρας είσαι;Επίσης και αν υπόκειται στο αγγλικό δίκαιο και χρωστάς το ομόλογο στο Λουξεμβούργο θα σου κάνει τα τρία δύο; η στην Γερμανία;Η μήπως θα κάνει απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά για να μας κάνει ντα;Αυτές οι εποχές που μας έκαναν αποβάσεις πέρασαν ανεπιστρεπτί απ το ευρώ δεν γίνεται να βγούμε γιατί δεν το προβλέπει καμία συνθήκη κατέχουμε γεωπολιτική και γεωστρατηγική θέση που σημαίνει ότι μπορεί να μου ελαττωθεί η διάθεση να ελέγχω πόσοι λαθρομετανάστες περνάν από δω για την Ευρώπη. To οποιο χρεος προσφατως μετατραπηκε στο Αγγλικο δικαιο απο την πολιτικη των πουθεναδων που υποστηριζουν τυπακια σαν τον Φωτη13. Πριν το μνημονιο το 80% του χρεους ηταν σε δραχμες. Μιλαμε για εγκληματικες κινησεις και μερικοι ακομα το παιζουν ορθολογιστες και αντικειμενικοι. Στην κοσμαρα τους.
Aloyminas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 To οποιο χρεος προσφατως μετατραπηκε στο Αγγλικο δικαιο απο την πολιτικη των πουθεναδων που υποστηριζουν τυπακια σαν τον Φωτη13. Πριν το μνημονιο το 80% του χρεους ηταν σε δραχμες. Μιλαμε για εγκληματικες κινησεις και μερικοι ακομα το παιζουν ορθολογιστες και αντικειμενικοι. Στην κοσμαρα τους. Κοίτα για να εφαρμόσεις μια πολιτική πίεσης ώστε να βρεις το δίκιο σου πρέπει να έχεις και τους ανάλογους πολιτικούς.Όταν έχεις δοσίλογους σαν τον Γιωργάκη τον Κωστάκη και τον Αντωνάκη τι να πεις.Ο Αντωνάκης στην αντιπολίτευση δεν μιλούσε για λάθος συνταγή;Τώρα τι έγινε έπεσε μπεσαμέλ και έδεσε η συνταγή;Ζούμε το θέατρο του παραλόγου...Μεταξύ μας το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι μας κουνάν το δάχτυλο κάτι τύποι σαν τον Γιουνγκερ. Φυσικό να το πεις;Δεν ξέρω μάλλον είναι φυσικό να σου κουνάει το δάχτυλο ο ηγέτης αυτής της τρισμέγιστης χώρας των κρατηθείτε των 150.000 (χιλιάδων για όσους έχουν την όποια αμφιβολία) κατοίκων. 1
kostas_dr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Για το Λουξεμβούργο λες; Δεν χρωστάει, δεν παρακαλά, δεν ξεφτιλίζεται. Εμείς; Ο αριθμός των κατοίκων σ' αυτήν την περίπτωση μικρή αξία έχει. Δεν θα μαζευτούμε να παίξουμε μπουνιές μεταξύ μας οι δυο λαοί για να βρούμε ποιός έχει δίκιο! Εδώ και χρόνια, τα οικονομικά μεγέθη παίζουν ρόλο. 1
Aloyminas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Φυσικό είναι να μην χρωστάει μετ όσους λίγους κατοίκους που έχει ποια είναι η ανάγκη του σε δανεισμό; 100.000.000 ευρώ το χρόνο;Έλεος.Και μάλιστα όλα τα κράτη με τα οποία γειτνιάζει έχουν φιλικές προδιαθέσεις απέναντι του ενώ εμείς έχουμε το βραχνά της Τουρκίας.Και επειδή το λες και το ξανά λες ότι χρωστάμε και ξεφτιλιζόμαστε πες μου αυτό. Εξουσιοδότησε έστω και ένας Έλληνας πολίτης τον ΓΑΠ να μας βάλει στο μνημόνιο να μετατρέψει μια κρίση χρέους με άτσαλες ενέργειες σε κρίση δανεισμού και να μας κάνει επαίτες;Για αυτό τον ψηφίσαμε;Όχι φίλε μου Κώστα για μένα αλλά και για πάρα πολλούς άλλους όπως φαίνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Ελλάδα δεν χρωστάει αυτά που προσπαθούν να τις επιβάλουν.Αυτά τα χρωστάνε και θα αποδειχθεί σύντομα αυτοί που παίρνουν και ψηφίζουν τέτοια μέτρα και οδηγούν τον λαό στο μεσαίωνα.Σκέψου μόνο αυτό την τελευταία φορά που δεν υπήρχαν συλλογικές συμβάσεις στην Ευρώπη ήταν προ βιομηχανικής επανάστασης όπου δούλευαν οκτάχρονα παιδιά στα ορυχεία κάρβουνου 16 ώρες την μέρα.Πολύ φοβάμαι ότι αυτή η μέρα ήρθε ξανά.
pournaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 deesnider αναφέρομαι καθαρά στον εαυτό μου. Δεν εκπροσωπώ κάποιον άλλο. Δεν ειναι τυχαίο πως όσοι δεν συμφωνήσαμε με το ειρωνικό παρεάκι λάβαμε πρωτοφανή ειρωνεία, επίθεση πως και καλά είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και άλλες τρολιές που σε κάνουν να ξερνάς. Ειμαι σίγουρος πως δεν έχεις παρακολουθησει το τοπικ απ την αρχή,(ειναι και 80 σελίδες) ίσως να είχες διαφορετική άποψη για το ζήτημα που μου ανέφερες. Το θέμα δεν ειναι να διαφωνούμε. Με εσένα ας πούμε γιατι δεν έχω κανένα πρόβλημα? Δεν ειδα να ειρωνεύεσαι κάποιες απ τις απόψεις μου. Όταν όμως λαμβάνεις ειρωνεία, αναγκαστικά θα τη δώσεις κιόλας. Πουρναρα αποφεύγεις να απαντήσεις το 90% του ποστ μου και το γυρίζεις στην φιλοσοφία. Επεσες σε αδιεξοδο και θεωρώ πως θα μπορούσες να το παραδεχτείς ύστερα απο τόση κουβέντα που έχουμε κάνει. Μια παρατήρηση μόνο για έπεσες πάλι σε φάουλ. Οι συντάξεις των Οτετζηδων δεν ειναι απ τη τσέπη σου? Ο ΟΤΕ που μας έδωσες προσφατα το παράδειγμα της ιδιωτικοποίησης του. Ε λοιπόν η γαμάτη αυτή ιδιωτικοποίηση συνταξιοδοτεί νωρίς νωρίς. Θα εκπλαγείς αν ριξεις μια ματιά στον ετήσιο προϋπολογισμό του κράτους σε ότι αφορα τον ΟΤΕ και στους μισθούς των στελεχών του. Ιδιωτικοποίηση μόνο στα κέρδη. Ναι ο ελευθερος ανταγωνισμός ειναι γαμάτος στις τηλεπικοινωνίες, ναι μακάρι να δουμε κάτι παρόμοιο και στο ρευμα (oh wait, το ειδαμε με καταστροφικά αποτελέσματα) ή στο νερό ή εν πάση περιπτώση σε οποιαδήποτε εταιρεία δημοσίου χαρακτήρα πρέπει να υπάρχει ιδιωτικοποίηση. Μονο που για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχει μια εγγύηση πως τα πράγματα δε θα γίνουν χειροτερα απ ότι στο δημόσιο. Γιατι αν εγώ πρέπει να πληρώσω 25% πάνω το ρευμα στο δημόσιο, θελω εγγυήσεις οτι ο ιδιώτης δε θα μου το πουλήσει μετά με 550% πάνω και τα λεφτά στη τσέπη του. Είδαμε τι έγινε με τις ιδιωτικοποιήσεις των δρομων. Αν δε μπορουμε να αντιληφθούμε αυτή τη μικρή παράμετρο της εγγύησης, τότε δε μπορουμε να συνεχίσουμε τη κουβέντα. Είμαι δηλαδή παράλογος επειδή ζητάω το προφανές?? Παρεμπιπτόντως εαν ο εκάστοτε Φωτόπουλος κατεβάσει τον γενικό, τη στιγμή που του τα εχω σκάσει, οι αρχές του κράτους θα πρέπει να δωσουν εντολή να τον συλλάβουν. Δε θα το κανουν? Μα γιατί? Ποιός ειναι η αρχή του κράτους? Ποιοι ειναι αυτοι που ψηφιστηκαν δημοκρατικά από τον φταίχτη λαό και ορκιστηκαν να λειτουργουν υπερ αυτού και να κανουν οτι καλυτερο για να τον προστατεύουν? Οι συνδικαλιστές???χεχεχεχεχε ΑποφεύγΕΤΕ (όσοι είστε υπερ των ιδιωτικοποιήσεων και της κατάστασης της χώρας) να τοποθετηθείτε για τα τραγικά κυβερνητικά λάθη και τις πολιτικές ευθύνες, ακόμα και για όσα οι ίδιοι κατηγορείτε (πχ τη μη απόλυση επίορκων, τις μη πωλήσεις δ.επιχειρήσεων) Ετσι δε μπορουμε ομως να κανουμε κουβέντα. Το τόπικ έχει τη κατάρα του Σίσυφου Καπου χανεσαι και δεν κανει. Κατ' αρχην ποτε δεν απεφυγα να απαντησω. Αν κατι δεν ειναι σε μορφη ερωτησης, η αν ειναι ετσι κατι αοριστο, δε θα κατσω και να απανταω στο καθετι. Κανε συγκεκριμενες ερωτησεις να παρεις συγκεκριμενες απαντησεις (αν εχω). Απο κει και περα, απο που κι ως που πληρωνω απο την τσεπη μου τις συνταξεις των οτετζηδων; Μηπως εννοεις εκεινων που συνταξιοδοτηθηκαν απο πριν με τις εθελουσιες εξοδους, οταν ακομη ηταν μισοκρατικο το θεμα; Για σκεψου λιγο... Το ταμειο του οτε, πλεον προμοδοτειται; εχεις καποια στοιχεια; Αν εχεις ευχαριστως να τα διαβασω και να αλλαξω γνωμη. Για τα υπολοιπα, θα σου δωσω εγω μια εγγυηση οτι τα πραγματα δε θα γινουν χειροτερα. Επι 40 χρονια ολα λειτουργουσαν με τον τροπο που λες εσυ. Που ακριβως μας εφτασε; Μας εφτασε στο χειροτερο σημειο; Γιατι κανουμε αυτην την κουβεντα; Γιατι μιλαμε για κριση; Μηπως γιατι πλεον φτασαμε στο χειροτερο σημειο; Ποσο πιο κατω θα φτασεις; Σε 1-2 μηνες θα πεις φινιτο, και μου λες οτι με τον ιδιωτη θα πας χειροτερα; Συμφωνουμε οτι ειμαστε στο χειροτερο σημειο; Πιστευω ναι. Οι ιδιωτικοποιησεις σε εφτασαν ως εδω; Δε σε εφτασε ο συνδικαλισμος αυτων που δε δουλεψαν ποτε; Δε σε εφτασαν οι τυφλοι της Ζακυνθου; Δε σε εφτασαν οι χιλιαδες πεθαμενοι συνταξιουχοι που δεν εμφανιστηκαν στην απογραφη; Δε σε εφτασαν οι διπλογραμμενοι δ.υ. που επαιρναν απο δυο μεριες;' Εισαι στο χειροτερο σημειο σου, και φοβασαι μην τυχον και σου αυξησει το ρευμα ο ιδιωτης; Χαιρομαι που στο μυαλο σου σαν χωρα εχουμε λυσει ολα τα αλλα προβληματα μας, και το μονο προβλημα μας ειναι μηπως η αυξηση παει 300% (πριν), 550% (τωρα) και 1000 με 1500% σε καποιο επομενο μηνυμα σου. Αυτο με το φωτοπουλο, ως αστειο μονο μπορω να το εκλαβω. Ξεκινωντας απο το τελος, αν σε ενημερωσω, οτι ναι οι σημερινοι συνδικαλιστες ειναι αυτοι που αυριο θα ειναι στα ψηφοδελτια των κομματων (εχουν πολλα παραδειγματα), οποτε ειναι αμεσα συνδεμενοι με τους πολιτικους που ψηφιστηκαν. Γιατι δε συλλαμβανονται; Γιατι με βαση τους νομους του κρατους ειναι νομιμοι να προχωρανε σε τετοιες πρακτικες, ενω ενας ιδιωτης θα ηταν παρανομος. Τελος αυτο το μπερδεμα με το τι αποφευγουμε ειναι ανευ προηγουμενου. Να τοποθετηθω εγω για τα κυβερνητικα λαθη... τι αλλη τοποθετηση θα περιμενες να κανω εγω; 5
Cossutius. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 1. Σου προτείνω να κάνεις μια ψαχτική στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις του ΟΤΕ ακόμα και αυτή τη στιγμή και να καταλάβεις ποιοί είναι αυτοί που πληρώνουν τη νύφη σε συντάξεις με 20 και 25 χρόνια, οι οποίες θεωρητικά ειναι παράνομες. 2. Επι 40 χρόνια λειτουργούμε με διαφθορά. Η διαφθορά αυτή μαστίζει και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και η ζημιά που έχουν κάνει σε εμένα ειναι τεραστια. Αν εσύ θεωρείς οτι ο ιδιωτικός έχει μικρότερη ευθύνη, συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και τελειώνει το θέμα. 3. Εδω με έφτασαν ΚΑΙ οι ιδιώτες, όπως ειπα παραπάνω. Οι ιδιωτικοποιήσεις παράλληλα, για την ωρα προσφέρουν μόνο ζημίες. Θέλεις στοιχεία για τον ΟΤΕ? Δες στον προϋπολογισμό του κράτους και έλεγξε τις συνταξιοδοτήσεις των Οτετζηδων τη τελευταία 10ετια. Θέλεις για τη ΔΕΗ? Ειδαμε με ποιό τρόπο καπηλευτηκαν το δημόσιο χρήμα οι εταιρείες παροχής ρεύματος . Να μιλήσουμε για δρόμους? Θα βάλουμε τα κλάμματα. Για τραπεζες? Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Μήπως για τις μεσάζοντες εταιρίες των αγροτικών προιόντων? Να αναφερθούμε σε Μπόμπολες? Σε άρθρα που διαγράφουν χρέη απο ιδιωτικές εταιρίες και αθλητικές ομάδες, ελέω πολιτικού κόστους και απειλών τύπου "θα μείνουν στο δρόμο 3000 οικογένειες"? Να αναφερθούμε ίσως στις φαρμακευτικές εταιρείες? Στην ιδιωτική νοσοκομειακή περίθαλψη βρε αδελφέ που έχει το υψηλότερο ποσοστό διαφθορά μαζί με τη δημόσια? Ναι σίγουρα ο δημόσιος τομέας έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Περιμένεις όμως εγώ να εμπιστευτώ τον ιδιώτη που τόσα χρόνια και ακόμα και στη χειρότερη φάση μας, κατέκλεβε το κράτος ελέω της ατιμωρησίας που του παρείχαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις? Με κάθε ειλικρίνεια, όσο και αν οι πεθαμένοι και οι τυφλοί αποτελούν μέρος της κλοπής, δίνω μεγαλύτερη βάση στα δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν σε αγορές χαλασμένων όπλων και διασώσεις ιδιωτικων εταιρειών, σβήσιμο χρεών μεγαλοεπιχειρηματιών και κάλυψης της παράνομης δραστηριότητας εκατοντάδων μεγαλοεφοπλιστών, τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν και να μου τρώνε αυτή τη στιγμή το βιός. Το ξαναλέω. Είμαι υπερ οποιασδήποτε συμφέρουσας πρότασης για αγορά,οποιασδήποτε δημόσιας εταιρίας, με νομικές εγγυήσεις πως τα πράγματα δε θα γίνουν χειρότερα εις βάρος μας (βλέπε Ολυμπια οδός). Μπορείς να μου το προσφέρεις αυτό ως κυβέρνηση? Οσο δε μπορείς, διότι ο σκοπός σου είναι απλά το ξεπούλημα και όχι η ιδιωτικοποίηση όπως αυτή συμβαίνει στο εξωτερικό, θα είμαι κάθετος στο θέμα αυτό. Όσο για το πολιτικό κόστος? Καποτε αποφασίσθηκε τα αστικά λεωφορεία να ιδιωτικοποιηθούν με σκοπό να εξυγιανθεί ο ΟΑΣΑ. Πράγματι οι επαγγελματίες λεωφοριατζήδες ξεκίνησαν πολύ ωραια, εξυπηρετικότατοι, γρήγορες οι γραμμές, καλύτερα από σήμερα. Τότε ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (σε διαμαρτυρίες)που μας έβαλε στο μνημόνιο, βγήκαν οι Κολάδες και ξεβράκωναν τον κόσμο. Αντί οι κολάδες να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι αγανακτισμένοι, που στο φινάλε απλά διαμαρτυρήθηκαν, έγιναν βουλευτές ελέω του Πολιτικού κόστους. Αυτό είναι που θεωρώ τη βασική αιτία όλων. Αν αυτοί εκει πάνω λειτουργούσαν σωστά, ούτε τυφλούς στη Ζακυνθο δε θα είχες, ούτε χαλασμένα υποβρύχια θα αγόρασες, ούτε λεοπαρντ του κωλου που πληρωσες δισεκατομμύρια, ούτε θα έσωζες τον καθε πικραμένο ψευτοεπιχειρηματία απ τα σιδερα της φυλακής εις βάρος του κράτους. Η ατιμωρησία μας πήδηξε τόσα χρόνια. Δε θεωρουμαστε τυχαία εκ των πιο διεφθαρμέμενων χωρων στην Ευρωπη σε δημοσιο ΚΑΙ ιδιωτικό τομέα. Τελος αυτο το μπερδεμα με το τι αποφευγουμε ειναι ανευ προηγουμενου. Να τοποθετηθω εγω για τα κυβερνητικα λαθη... τι αλλη τοποθετηση θα περιμενες να κανω εγω; Εχεις -εχετε- αποφύγει συγκεκριμενες ερωτήσεις εδω και 80 σελίδες. Μη μου το γυρνάς στη παλαβή. Αν μη τι άλλο σου απαντάω γιατί σε θεωρώ σοβαρό συζητητή. Αν προσπαθείς και εσύ με τεχνάσματα να αποφύγεις να τοποθετηθείς για τα κυβερνητικά λάθη και τα ρίχνεις όλα σε "κάποιο δημόσιο" από το οποίο αποφεύγεις σε όλα σου τα ποστ να ενσωματώσεις τους πολιτικούς, μπορώ να αντιληφθώ εύκολα, πως έχεις τους λόγους σου να μην τοποθετείσαι. Η άποψή μου παραμένει η ίδια. Θέλεις να αλλάξεις κάτι. Άλλαξε το κεφάλι. Από εκεί βρωμάει το ψάρι. Όχι απ την ουρά. Η πώληση με συγκεκριμένους όρους που θα ήταν συμφέρουσες προς το κράτος και τον πολίτη, σε κάποιες ιδιωτικες εταιρίες τους εξωτερικού με φήμη, θα ήταν ευχής έργον. Αλλά δε τους έχω για ηλίθιους αυτους που αποφασίζουν για ολα αυτά. Τι καλό έχουν κάνει μέχρι τωρα για τη χώρα, για να δεχτούν μια σοβαρή πρόταση. Το πολύ πολύ να δωσουν τζάμπα κανά υγιές μερος καποιας δημοσιας τράπεζας bluesattack έχουμε ηδη τοποθετηθεί πάνω σε όλα είπες. Μάλιστα κάποια στιγμή που είχαμε αυτή τη κουβέντα, συμμετείχες ειρωνευόμενος. 3
Aloyminas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 1. Σου προτείνω να κάνεις μια ψαχτική στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις του ΟΤΕ ακόμα και αυτή τη στιγμή και να καταλάβεις ποιοί είναι αυτοί που πληρώνουν τη νύφη σε συντάξεις με 20 και 25 χρόνια, οι οποίες θεωρητικά ειναι παράνομες. 2. Επι 40 χρόνια λειτουργούμε με διαφθορά. Η διαφθορά αυτή μαστίζει και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και η ζημιά που έχουν κάνει σε εμένα ειναι τεραστια. Αν εσύ θεωρείς οτι ο ιδιωτικός έχει μικρότερη ευθύνη, συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και τελειώνει το θέμα. 3. Εδω με έφτασαν ΚΑΙ οι ιδιώτες, όπως ειπα παραπάνω. Οι ιδιωτικοποιήσεις παράλληλα, για την ωρα προσφέρουν μόνο ζημίες. Θέλεις στοιχεία για τον ΟΤΕ? Δες στον προϋπολογισμό του κράτους και έλεγξε τις συνταξιοδοτήσεις των Οτετζηδων τη τελευταία 10ετια. Θέλεις για τη ΔΕΗ? Ειδαμε με ποιό τρόπο καπηλευτηκαν το δημόσιο χρήμα οι εταιρείες παροχής ρεύματος . Να μιλήσουμε για δρόμους? Θα βάλουμε τα κλάμματα. Για τραπεζες? Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Μήπως για τις μεσάζοντες εταιρίες των αγροτικών προιόντων? Να αναφερθούμε σε Μπόμπολες? Σε άρθρα που διαγράφουν χρέη απο ιδιωτικές εταιρίες και αθλητικές ομάδες, ελέω πολιτικού κόστους και απειλών τύπου "θα μείνουν στο δρόμο 3000 οικογένειες"? Να αναφερθούμε ίσως στις φαρμακευτικές εταιρείες? Στην ιδιωτική νοσοκομειακή περίθαλψη βρε αδελφέ που έχει το υψηλότερο ποσοστό διαφθορά μαζί με τη δημόσια? Ναι σίγουρα ο δημόσιος τομέας έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Περιμένεις όμως εγώ να εμπιστευτώ τον ιδιώτη που τόσα χρόνια και ακόμα και στη χειρότερη φάση μας, κατέκλεβε το κράτος ελέω της ατιμωρησίας που του παρείχαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις? Με κάθε ειλικρίνεια, όσο και αν οι πεθαμένοι και οι τυφλοί αποτελούν μέρος της κλοπής, δίνω μεγαλύτερη βάση στα δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν σε αγορές χαλασμένων όπλων και διασώσεις ιδιωτικων εταιρειών, σβήσιμο χρεών μεγαλοεπιχειρηματιών και κάλυψης της παράνομης δραστηριότητας εκατοντάδων μεγαλοεφοπλιστών, τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν και να μου τρώνε αυτή τη στιγμή το βιός. Το ξαναλέω. Είμαι υπερ οποιασδήποτε συμφέρουσας πρότασης για αγορά,οποιασδήποτε δημόσιας εταιρίας, με νομικές εγγυήσεις πως τα πράγματα δε θα γίνουν χειρότερα εις βάρος μας (βλέπε Ολυμπια οδός). Μπορείς να μου το προσφέρεις αυτό ως κυβέρνηση? Οσο δε μπορείς, διότι ο σκοπός σου είναι απλά το ξεπούλημα και όχι η ιδιωτικοποίηση όπως αυτή συμβαίνει στο εξωτερικό, θα είμαι κάθετος στο θέμα αυτό. Όσο για το πολιτικό κόστος? Καποτε αποφασίσθηκε τα αστικά λεωφορεία να ιδιωτικοποιηθούν με σκοπό να εξυγιανθεί ο ΟΑΣΑ. Πράγματι οι επαγγελματίες λεωφοριατζήδες ξεκίνησαν πολύ ωραια, εξυπηρετικότατοι, γρήγορες οι γραμμές, καλύτερα από σήμερα. Τότε ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (σε διαμαρτυρίες)που μας έβαλε στο μνημόνιο, βγήκαν οι Κολάδες και ξεβράκωναν τον κόσμο. Αντί οι κολάδες να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι αγανακτισμένοι, που στο φινάλε απλά διαμαρτυρήθηκαν, έγιναν βουλευτές ελέω του Πολιτικού κόστους. Αυτό είναι που θεωρώ τη βασική αιτία όλων. Αν αυτοί εκει πάνω λειτουργούσαν σωστά, ούτε τυφλούς στη Ζακυνθο δε θα είχες, ούτε χαλασμένα υποβρύχια θα αγόρασες, ούτε λεοπαρντ του κωλου που πληρωσες δισεκατομμύρια, ούτε θα έσωζες τον καθε πικραμένο ψευτοεπιχειρηματία απ τα σιδερα της φυλακής εις βάρος του κράτους. Η ατιμωρησία μας πήδηξε τόσα χρόνια. Δε θεωρουμαστε τυχαία εκ των πιο διεφθαρμέμενων χωρων στην Ευρωπη σε δημοσιο ΚΑΙ ιδιωτικό τομέα. Εχεις -εχετε- αποφύγει συγκεκριμενες ερωτήσεις εδω και 80 σελίδες. Μη μου το γυρνάς στη παλαβή. Αν μη τι άλλο σου απαντάω γιατί σε θεωρώ σοβαρό συζητητή. Αν προσπαθείς και εσύ με τεχνάσματα να αποφύγεις να τοποθετηθείς για τα κυβερνητικά λάθη και τα ρίχνεις όλα σε "κάποιο δημόσιο" από το οποίο αποφεύγεις σε όλα σου τα ποστ να ενσωματώσεις τους πολιτικούς, μπορώ να αντιληφθώ εύκολα, πως έχεις τους λόγους σου να μην τοποθετείσαι. Η άποψή μου παραμένει η ίδια. Θέλεις να αλλάξεις κάτι. Άλλαξε το κεφάλι. Από εκεί βρωμάει το ψάρι. Όχι απ την ουρά. Η πώληση με συγκεκριμένους όρους που θα ήταν συμφέρουσες προς το κράτος και τον πολίτη, σε κάποιες ιδιωτικες εταιρίες τους εξωτερικού με φήμη, θα ήταν ευχής έργον. Αλλά δε τους έχω για ηλίθιους αυτους που αποφασίζουν για ολα αυτά. Τι καλό έχουν κάνει μέχρι τωρα για τη χώρα, για να δεχτούν μια σοβαρή πρόταση. Το πολύ πολύ να δωσουν τζάμπα κανά υγιές μερος καποιας δημοσιας τράπεζας bluesattack έχουμε ηδη τοποθετηθεί πάνω σε όλα είπες. Μάλιστα κάποια στιγμή που είχαμε αυτή τη κουβέντα, συμμετείχες ειρωνευόμενος. Συμφωνώντας απόλυτα μαζί σου και κάνοντας και εγώ την αυτοκριτική μου για ακραίες εκφράσεις που όμως τις προκάλεσαν ανθελληνικά σχόλια του τύπου να παραδώσουμε την διοίκηση της χώρας στους ξένους θέλω να κάνω μια έκκληση και όποιος θέλει απαντάει.Για όνομα του Θεού όλοι είμαστε πιστεύω Έλληνες και θέλουμε να πάμε η χώρα μας μπροστά.Και ανοίχτηκε αυτό το τόπικ με αυτόν τον σκοπό.Πρώτος ένοχος για ακραίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς πάλι εγώ......αν το θέλετε έτσι.Πείτε μου σας παρακαλώ σε έναν εργάτη του ιδιωτικού τομέα με δύσκολες συνθήκες εργασίας και όχι κάποιον βολεμένο με μπάρμπα απ τη κορώνη ναι σε μένα που κουβαλούσα σωλήνες ποτίσματος σιδήρου εξάμετρες στην πλάτη και με λάσπη ως το γόνατο και να σου παίρνει το χαλάζι τελευταία ώρα την παραγωγή μία μέρα πριν την συγκομιδή {ξέρουν οι αγρότες ) σε ποια χώρα δούλεψε οι ιδιωτικοποίηση μεγάλων εταιριών όπως η Δ.Ε.Η ή Ε.ΥΔ.Α.Π και άλλα ώστε να εμπιστευτώ την ιδιωτική πρωτοβουλία.Μόλις κάποιος θα μου θέσει ένα συγκεκριμένο παράδειγμα εγω θα κάνω 180 μοίρες στροφή στο topik και θα πάω μαζί του.
pournaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 1. Σου προτείνω να κάνεις μια ψαχτική στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις του ΟΤΕ ακόμα και αυτή τη στιγμή και να καταλάβεις ποιοί είναι αυτοί που πληρώνουν τη νύφη σε συντάξεις με 20 και 25 χρόνια, οι οποίες θεωρητικά ειναι παράνομες. 2. Επι 40 χρόνια λειτουργούμε με διαφθορά. Η διαφθορά αυτή μαστίζει και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και η ζημιά που έχουν κάνει σε εμένα ειναι τεραστια. Αν εσύ θεωρείς οτι ο ιδιωτικός έχει μικρότερη ευθύνη, συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και τελειώνει το θέμα. 3. Εδω με έφτασαν ΚΑΙ οι ιδιώτες, όπως ειπα παραπάνω. Οι ιδιωτικοποιήσεις παράλληλα, για την ωρα προσφέρουν μόνο ζημίες. Θέλεις στοιχεία για τον ΟΤΕ? Δες στον προϋπολογισμό του κράτους και έλεγξε τις συνταξιοδοτήσεις των Οτετζηδων τη τελευταία 10ετια. Θέλεις για τη ΔΕΗ? Ειδαμε με ποιό τρόπο καπηλευτηκαν το δημόσιο χρήμα οι εταιρείες παροχής ρεύματος . Να μιλήσουμε για δρόμους? Θα βάλουμε τα κλάμματα. Για τραπεζες? Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Μήπως για τις μεσάζοντες εταιρίες των αγροτικών προιόντων? Να αναφερθούμε σε Μπόμπολες? Σε άρθρα που διαγράφουν χρέη απο ιδιωτικές εταιρίες και αθλητικές ομάδες, ελέω πολιτικού κόστους και απειλών τύπου "θα μείνουν στο δρόμο 3000 οικογένειες"? Να αναφερθούμε ίσως στις φαρμακευτικές εταιρείες? Στην ιδιωτική νοσοκομειακή περίθαλψη βρε αδελφέ που έχει το υψηλότερο ποσοστό διαφθορά μαζί με τη δημόσια? Ναι σίγουρα ο δημόσιος τομέας έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Περιμένεις όμως εγώ να εμπιστευτώ τον ιδιώτη που τόσα χρόνια και ακόμα και στη χειρότερη φάση μας, κατέκλεβε το κράτος ελέω της ατιμωρησίας που του παρείχαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις? Με κάθε ειλικρίνεια, όσο και αν οι πεθαμένοι και οι τυφλοί αποτελούν μέρος της κλοπής, δίνω μεγαλύτερη βάση στα δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν σε αγορές χαλασμένων όπλων και διασώσεις ιδιωτικων εταιρειών, σβήσιμο χρεών μεγαλοεπιχειρηματιών και κάλυψης της παράνομης δραστηριότητας εκατοντάδων μεγαλοεφοπλιστών, τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν και να μου τρώνε αυτή τη στιγμή το βιός. Το ξαναλέω. Είμαι υπερ οποιασδήποτε συμφέρουσας πρότασης για αγορά,οποιασδήποτε δημόσιας εταιρίας, με νομικές εγγυήσεις πως τα πράγματα δε θα γίνουν χειρότερα εις βάρος μας (βλέπε Ολυμπια οδός). Μπορείς να μου το προσφέρεις αυτό ως κυβέρνηση? Οσο δε μπορείς, διότι ο σκοπός σου είναι απλά το ξεπούλημα και όχι η ιδιωτικοποίηση όπως αυτή συμβαίνει στο εξωτερικό, θα είμαι κάθετος στο θέμα αυτό. Όσο για το πολιτικό κόστος? Καποτε αποφασίσθηκε τα αστικά λεωφορεία να ιδιωτικοποιηθούν με σκοπό να εξυγιανθεί ο ΟΑΣΑ. Πράγματι οι επαγγελματίες λεωφοριατζήδες ξεκίνησαν πολύ ωραια, εξυπηρετικότατοι, γρήγορες οι γραμμές, καλύτερα από σήμερα. Τότε ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (σε διαμαρτυρίες)που μας έβαλε στο μνημόνιο, βγήκαν οι Κολάδες και ξεβράκωναν τον κόσμο. Αντί οι κολάδες να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι αγανακτισμένοι, που στο φινάλε απλά διαμαρτυρήθηκαν, έγιναν βουλευτές ελέω του Πολιτικού κόστους. Αυτό είναι που θεωρώ τη βασική αιτία όλων. Αν αυτοί εκει πάνω λειτουργούσαν σωστά, ούτε τυφλούς στη Ζακυνθο δε θα είχες, ούτε χαλασμένα υποβρύχια θα αγόρασες, ούτε λεοπαρντ του κωλου που πληρωσες δισεκατομμύρια, ούτε θα έσωζες τον καθε πικραμένο ψευτοεπιχειρηματία απ τα σιδερα της φυλακής εις βάρος του κράτους. Η ατιμωρησία μας πήδηξε τόσα χρόνια. Δε θεωρουμαστε τυχαία εκ των πιο διεφθαρμέμενων χωρων στην Ευρωπη σε δημοσιο ΚΑΙ ιδιωτικό τομέα. Εχεις -εχετε- αποφύγει συγκεκριμενες ερωτήσεις εδω και 80 σελίδες. Μη μου το γυρνάς στη παλαβή. Αν μη τι άλλο σου απαντάω γιατί σε θεωρώ σοβαρό συζητητή. Αν προσπαθείς και εσύ με τεχνάσματα να αποφύγεις να τοποθετηθείς για τα κυβερνητικά λάθη και τα ρίχνεις όλα σε "κάποιο δημόσιο" από το οποίο αποφεύγεις σε όλα σου τα ποστ να ενσωματώσεις τους πολιτικούς, μπορώ να αντιληφθώ εύκολα, πως έχεις τους λόγους σου να μην τοποθετείσαι. Η άποψή μου παραμένει η ίδια. Θέλεις να αλλάξεις κάτι. Άλλαξε το κεφάλι. Από εκεί βρωμάει το ψάρι. Όχι απ την ουρά. Η πώληση με συγκεκριμένους όρους που θα ήταν συμφέρουσες προς το κράτος και τον πολίτη, σε κάποιες ιδιωτικες εταιρίες τους εξωτερικού με φήμη, θα ήταν ευχής έργον. Αλλά δε τους έχω για ηλίθιους αυτους που αποφασίζουν για ολα αυτά. Τι καλό έχουν κάνει μέχρι τωρα για τη χώρα, για να δεχτούν μια σοβαρή πρόταση. Το πολύ πολύ να δωσουν τζάμπα κανά υγιές μερος καποιας δημοσιας τράπεζας bluesattack έχουμε ηδη τοποθετηθεί πάνω σε όλα είπες. Μάλιστα κάποια στιγμή που είχαμε αυτή τη κουβέντα, συμμετείχες ειρωνευόμενος. Κρατωντας μονο το αν "θελω να εμπιστευθω τον ιδιωτη". Οχι, δε θελω να εμπιστευθω τον ιδιωτη, ουτε προκειται να το κανω ποτε. Εκει ειναι το λαθος σου, που νομιζεις οτι οσοι θεωρουμε τις ιδιωτικοποιησεις καλυτερες (και οχι καλες), εμπιστευομαστε τους ιδιωτες. Κανεις τεραστιο λαθος. Δεν εμπιστευομουν και ουτε θα εμπιστευθω το ιδιωτη, αλλα προτιμω να εχω ενα κρατος που το μονο που θα εχει θα ειναι ο ελεγχος και τιποτε αλλο. Οταν επι 40 χρονια το κρατος μου εχει δειξει το χειροτερο του εαυτο, αφου ειμαι αναγκασμενος να το εχω στην πλατη μου (παρεα με τους ιδιωτες), προτιμω να εχω ενα κρατος που να μην ασχολειται με το χρημα αμεσα, και απλα να ελεγχει αυτους που ασχολουνται με το χρημα. Η διαφορα μας λοιπον ειναι οτι εσυ, εχοντας φαει αυτο το κρατος 40 χρονια τωρα, συνεχιζεις να νομιζεις οτι αν "φτιαξει"¨το κρατος, τι μας εμποδιζει να εχουμε ολες αυτες τις υπηρεσιες δημοσιες, ενω εγω πιστευω ακριβως το αντιθετο. Διοτι (κατα τη γνωμη μου παντα), ειναι πιο ευκολο να ελεγχθει το κρατος μονο οταν κανει ελεγχο σε ιδιωτες, και να αποδωθουν ευθυνες, παρα οταν το ιδιο κρατος διαχειριζεται το χρημα, που δεν ξερω που παει, ποτε παει, γιατι παει, και τελος να μου βγαινει ενας επιδοξος πρωθυπουργος και να μου χωνει ενα νομο περι ασυλου υπουργων και να με βυθιζει στο σκοταδι. Οχι φιλε μου. Καλυτερα ιδιωτης, και να ξερω οτι εφαγε ταδε δις, για τα οποια ομως εστω και με ελαχιστο ποσοστο αν εφαρμοστει ο νομος απο τον οποιονδηποτε εισαγγελεα που θα ξυπνησει στραβα, αυτοι θα πανε φυλακη, παρα το δημοσιο, που ξερω εκ των προτερων, οτι αν φανε δις, καλυπτονται απο δεκαδες νομους και δεν τους ακουμπαει ουτε ο αρειος παγος. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα. Αυτη ειναι η θεση μου απλη και λιτη, χωρις μπερδεματα και χωρις αλλαγες. Αν αυριο ο πρωτος νομος που θα βγει θα ειναι της καταργησης του ασυλου περι ευθυνης υπουργων, και ανεξαρτητοποιησης του δικαστικου κλαδου απο το κρατος και της απολυσης του οποιουδηποτε υπαλληλου απο κλητηρα μεχρι διευθυντη για το οποιοδηποτε ατοπημα, τοτε το ξανακουβεντιαζουμε. Μεχρι τοτε, και ερευνα για τη στραβη ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ της Αλασκας να μου φερεις, παλι δε θα με πεισεις, οτι μια αντιστοιχη ιδιωτικοποιηση εδω μπορει να παει στραβα. 4
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Πες εσύ σε ποια χώρα πέτυχαν οι αποκρατικοποιήσεις τύπου Δ.Ε.Η Ε.ΥΔ.Α.Π και εμείς ακολουθούμε. Συγκεκριμένα όμως. Πέτυχε η εκποίηση της Δ.Ε.Η στην Αγγλία.Αλλά ξέρω τι ακολουθεί. Η σιωπή ή ειρωνεία. Πες εσύ σε ποια χώρα κανει κουμαντο ο κομματικος στρατος τυπου Δ.Ε.Η ΓΕΝΟΠ και εμείς ακολουθούμε. Συγκεκριμένα όμως. Πέτυχε το τσιφλικι των ΔΥ στις ΗΠΑ.Αλλά ξέρω τι ακολουθεί. Η σιωπή ή ειρωνεία. 3
Aloyminas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Killik δεν ζητάω εγώ να αλλάξουν τα πράγματα.Εκτός του γεγονότος του να τιμωρηθούν οι επίορκοι που είναι αυτονόητο και να κοπούν τα περισσότερα προνόμια των συνδικλαλισταράδων δεν θέλω να αλλάξει το καθεστώς που ισχύει τώρα.Θέλω ο έλεγχος των εταιριών να μείνει ως έχει.Εσύ προσπαθείς να με φέρεις στα <<μέτρα σου >>άρα για να μου αλλάξεις γνώμη για το status quo στην διοίκηση των δέκο εσύ πρέπει να μου φέρεις συγκεκριμένα παραδείγματα που δούλεψαν οι αποκρατικοποιήσεις ώστε να εκπληρωθεί το όραμα που έχετε για μια διοίκηση υπό τον έλεγχο του ιδιωτικού τομέα..Όταν θέλεις κάποιον να τον πάρεις στην δική σου πλευρά και δεν εννοώ μόνο εσένα αλλά και τους ομοϊδεάτες σου εσύ πρέπει να επιχειρηματολογήσεις και όχι ο άλλος που λέει εγώ δεν θέλω να αλλάξει η διοίκηση από δημόσια σε ιδιωτική. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα.Αν αρχίσουμε με τα πες μου εσύ και εγώ απαντώ όχι πες μου εσύ δεν κάνουμε τίποτα.Όπως είπα εσύ θέλεις να αλλάξω μυαλά εγώ και όσοι υποστηρίζουμε αυτές τις θέσεις οπότε πείστε μας να το κάνουμε. Δείξε μου μια χώρα όπου δούλεψαν οι αποκρατικοποιήσεις μεγάλων Δ.Ε.Κ.Ο και εγώ θα κάνω δήλωση μετάνοιας για όσα έγραψα όλες αυτές τις μέρες.Δεν πρόκειται όμως φίλε μου killik γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν.Υπάρχουν δυστυχώς η ευτυχώς μόνο στην φαντασία των νεοφίλ. Εγώ σου απαντώ λοιπόν συγκεκριμένα.Συγκεκριμένη και πειστική απάντηση θέλω και από σένα.
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Site: http://www.protagon....83''>Εκλογες τωρα. [link='Ο"]http://www.capital.g...=1658752']Ο φόβος του αδιεξόδου μπροστά στην κάλπη
Προτεινόμενες αναρτήσεις