Aloyminas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 όχι αλλά θα περίμενα να έχεις το ανάλογο ύφος με του συνομιλητή σου αλλά μπα....Επίσης θα περίμενα να έχεις να απαντήσεις κάτι στα αμέσως μετά γραφόμενα αλλά μπα......Άλλωστε όποτε δεν έχετε να πείτε κάτι το γυρνάτε στο προσωπικό.Τρίτον φυσικά και <<παγώνει>> το αίμα σου όταν κάθεσαι πίσω από έναν υπολογιστή πληκτρολογώντας με αγνώστους.Δεν ξέρω αν με είχες μπροστά σου και εγώ σου μιλούσα με τον τρόπο που σου μίλησα στην αρχή αν θα τολμούσες να μου απαντήσεις έτσι.Και κάτι τελευταίο όταν άτομο του δικού σου επιπέδου με αποκαλεί κολλημένο μυαλό πανηγυρίζω γιατί πλέον είναι αυταπόδεικτο από αυτόν που το λέει ότι δεν είμαι λόγω του επιπέδου που έχει.Φιλάκια.
deesnider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Oκ μας επεισες, εισαι κολλημένος απολιτικ. Μη μας το εμφανιζεις ομως σαν πλεονεκτημα και το διατυμπανιζεις. Σε οποιδηποτε ανθρωπο που εχει διατηρησει την αξιοπρεπεια του προκαλεις τον γελωτα. Να και αλλος κολλημενος. Ε πειτε το ρε παιδια απο την αρχη να μην συζηταμε. "Εγω ειμαι κολλημενος και οτι και να μου πειτε, οπου και να εχουν αποτυχει, οσες ερευνες και αν φερετε, τον θεο να μου κατεβασετε εγω παραμενω παγερα αδιαφορος". Αν ειχατε αξιοπρεπεια θα καταλαβαινατε οτι αυτες οι φρασεις που πετατε ειναι το απολυτο ξεμπροστιασμα της κενοτητας των επιχειρηματων σας. Απλα βγαζετε αχτι. ΟΥΣΤ. Ειπαμε...εδω θα αποκτησετε αυτογνωσια χεχε Χαρά μου να σε κάνω να γελάς! Σχόλιο περί υπογραμμισμένων: Να χαρώ εγώ την ...επιτομή της αξιοπρέπειας! μη βάζεις άγνωστες λέξεις... Σύρμα, ο KleKoR είναι και πάλι κοντά μας! Ξέρετε ποιος, έτσι; Εκείνος που συνηθίζει να μιλάει για «γαργάρες» στους άλλους, αλλά στραγγίζει το ...listerine με τα γαλόνια, όταν απευθύνονται ερωτήματα στον ίδιο... (...Ώπα, ώπα, ανακαλώ! Θα 'πρεπε να φροντίσω πριν μιλήσω, να μάθω τι σημαίνει ο όρος «ερωτήματα». Συμπαθάτε με όμως! Έφαγα όλη μου την ώρα, αναζητώντας την ερμηνεία του άλλου δυσνόητου όρου, την οποία αρνείται να μας αποκαλύψει: Της «παραγωγικότητας», ντε!...) 1
KleKoR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Χαρά μου να σε κάνω να γελάς! Σχόλιο περί υπογραμμισμένων: Να χαρώ εγώ την ...επιτομή της αξιοπρέπειας! Σύρμα' date=' ο KleKoR είναι και πάλι κοντά μας! Ξέρετε ποιος, έτσι; Εκείνος που συνηθίζει να μιλάει για «γαργάρες» στους άλλους, αλλά στραγγίζει το ...listerine με τα γαλόνια, όταν απευθύνονται ερωτήματα στον ίδιο... (...Ώπα, ώπα, ανακαλώ! Θα 'πρεπε να φροντίσω πριν μιλήσω, να μάθω τι σημαίνει ο όρος «ερωτήματα». Συμπαθάτε με όμως! Έφαγα όλη μου την ώρα, αναζητώντας την ερμηνεία του άλλου δυσνόητου όρου, την οποία αρνείται να μας αποκαλύψει: Της «παραγωγικότητας», ντε!...)[/quote'] Γουστάρω ρε, σε τρώει πολύ και γουστάρω να ξέρεις... Τι κωλοπιλαλα είναι αυτή με την πάρτη μου; Προσπαθείς προσπαθείς αλλά τζίφος... Θες και κάποιος να μιλήσει σοβαρά μαζί σου... Να με συγχωρας έχεις κρατήσει τη σοβαρότητα για πάρτη σου... Μπορείς να συνεχίσεις τις προσωπικές επιθέσεις.... Σοβαρέ μου άνθρωπε με επιχειρήματα φωτιά...
deesnider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 όχι αλλά θα περίμενα να έχεις το ανάλογο ύφος με του συνομιλητή σου αλλά μπα....Επίσης θα περίμενα να έχεις να απαντήσεις κάτι στα αμέσως μετά γραφόμενα αλλά μπα......Άλλωστε όποτε δεν έχετε να πείτε κάτι το γυρνάτε στο προσωπικό.Τρίτον φυσικά και <<παγώνει>> το αίμα σου όταν κάθεσαι πίσω από έναν υπολογιστή πληκτρολογώντας με αγνώστους.Δεν ξέρω αν με είχες μπροστά σου και εγώ σου μιλούσα με τον τρόπο που σου μίλησα στην αρχή αν θα τολμούσες να μου απαντήσεις έτσι.Και κάτι τελευταίο όταν άτομο του δικού σου επιπέδου με αποκαλεί κολλημένο μυαλό πανηγυρίζω γιατί πλέον είναι αυταπόδεικτο από αυτόν που το λέει ότι δεν είμαι λόγω του επιπέδου που έχει.Φιλάκια. 1) Απαντώντας σε προκλητικά, με περίσσευμα θράσους τυπάκια, που υποστηρίζουν τη ...«θέση»: «Μην αγγίζετε τους δημόσιους υπαλλήλους, όπως κι αν έχουν προσληφθεί» (κοινώς «σκάστε και πληρώνετε εσείς, για να τα ξύνουν οι τεμπελχανάδες»), το ύφος μου είναι υπέρ του δέοντος πολιτισμένο... 2) Αυτό το κόλπο, που βλέπεις μόνο τις απαντήσεις που σε βολεύουν, ενώ για όσες δε σε βολεύουν, λες ότι δε δόθηκαν ποτέ, είναι δική σου πατέντα, ε; 3) Όχι ρε! Για τρελούς ψάχνεις; Εδώ, στην ασφάλεια της καβατζούλας μου! Σιγά μη μου φυτρώσουν αρχ... ξαφνικά και ...τολμήσω να σε αντιμετωπίσω κατά πρόσωπο! 4) Με γλώσσα, ή σκαστά στο μαγουλάκι; Για να ξέρω τι θα φορέσω... 1
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 αναρωτιεμαι αν αυτη η χωρα ειχε negotiator, τι θα γινοτανε? θα τα βρησκαν στην μεση [ωσαν πολιτισμενοι]? θα τα βρησκαν καπου στην μεση [ωσαν τουρκοσπορες]? θα σκοτωνοντουσαν και θα αφηναν τα πτωματα των αντιπαλων στην πλατεια για παραδειγματισμο? χμμ...
deesnider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Γουστάρω ρε, σε τρώει πολύ και γουστάρω να ξέρεις... Τι κωλοπιλαλα είναι αυτή με την πάρτη μου; Προσπαθείς προσπαθείς αλλά τζίφος... Θες και κάποιος να μιλήσει σοβαρά μαζί σου... Να με συγχωρας έχεις κρατήσει τη σοβαρότητα για πάρτη σου... Μπορείς να συνεχίσεις τις προσωπικές επιθέσεις.... Σοβαρέ μου άνθρωπε με επιχειρήματα φωτιά... Once more: The duck (έτσι δε λέμε «την πάπια» στα εγγλέζικα; )
KleKoR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Once more: The duck (έτσι δε λέμε «την πάπια» στα εγγλέζικα; ) Θα ξέρεις καλύτερα...
rikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Paul Krugman "Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η "συμβατική" σοφία έδειχνε ότι, η Ευρώπη είχε τελικά τα πράγματα υπό έλεγχο. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με την υπόσχεση να αγοράσει τα ομόλογα των προβληματικών κυβερνήσεων, εάν είναι παραίτητο, είχε ηρεμήσει τις αγορές. Όλα αυτά τα έθνη οφειλέτες έπρεπε να συμφωνήσουν με περισσότερη και βαθύτερη λιτότητα - η κεντρική προϋπόθεση για τραπεζικά δάνεια - και υποτίθεται ότι όλα θα είναι καλά. Ωστόσο, οι εμπενευστές της συμβατικής σοφίας ξέχασαν ότι είναι άνθρωποι που εμπλέκονται πίσω από όλα αυτά... Ξαφνικά, η Ισπανία και η Ελλάδα βασανίζονται από απεργίες και μεγάλες διαδηλώσεις. Το κοινό στις χώρες αυτές στην πραγματικότητα έχει φθάσει στα όριά του.. Με την ανεργία σε υψηλά επίπεδα, μεγάλη ύφεση και με την πάλαι ποτέ μεσαία τάξη των εργαζομένων να μειώνεται και να ψάχνει μέσα από τα σκουπίδια για αναζήτηση τροφής, η λιτότητα έχει ήδη πάει πολύ μακριά. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία. Πολλά σχόλια δείχνουν ότι οι πολίτες της Ισπανίας και της Ελλάδας καθυστερούν απλώς το αναπόφευκτο, διαμαρτυρόμενοι για τις θυσίες που πρέπει να γίνουν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι διαδηλωτές έχουν δίκιο. Περισσότερα μέτρα λιτότητας δεν εξυπηρετούν κανένα χρήσιμο σκοπό. Οι πραγματικά παράλογοι παίκτες εδώ είναι οι δήθεν "σοβαροί" πολιτικοί και αξιωματούχοι, που ζητούν όλο και περισσότερο πόνο. Αλλά αυτή η αναπόφευκτη ταλαιπωρία μεγεθύνεται από τις σκληρές περικοπές δαπανών....Στην πραγματικότητα, έρευνα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υποστηρίζει ότι οι περικοπές δαπανών σε βαθιά οικονομική ύφεση, μπορεί να μειώσουν πραγματικά την εμπιστοσύνη των επενδυτών, επειδή επιταχύνει το ρυθμό της οικονομικής παρακμής. Γιατί, λοιπόν, οι απαιτούν περισσότερο πόνο; Μέρος της εξήγησης είναι ότι στην Ευρώπη, όπως και στην Αμερική, πολλοί “σοβαροί” άνθρωποι έχουν καταληφθεί από τη λατρεία της κουλτούρας λιτότητας...Από εκεί και πέρα, ένα σημαντικό μέρος της κοινής γνώμης στον πυρήνα της Ευρώπης - πάνω απ' όλα, στη Γερμανία - είναι βαθύτατα προσηλωμένη σε μια ψευδή εικόνα της κατάστασης. Μιλήστε με Γερμανούς αξιωματούχους και θα απεικονίσουν την κρίση του ευρώ ως ηθικό παιχνίδι, μια ιστορία χωρών που ζούσαν ψηλά και τώρα αντιμετωπίζουν το αναπόφευκτο. Δεν τους πειράζει το γεγονός ότι αυτό δεν είναι καθόλου αυτό που συνέβη - και το εξίσου ενοχλητικό το γεγονός ότι οι γερμανικές τράπεζες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη διόγκωση- φούσκα των ακινήτων της Ισπανίας. Η αμαρτία και οι συνέπειές της είναι η ιστορία τους, και έχουν κολλήσει σε αυτό. Ακόμα χειρότερα, αυτό είναι επίσης ότι πολλοί Γερμανοί ψηφοφόροι το πιστεύουν σε μεγάλο βαθμό, επειδή είναι αυτό που οι πολιτικοί τους έχουν πει. Και ο φόβος μιας σπασμωδικής κίνησης από τους ψηφοφόρους οι οποίοι πιστεύουν κάτι λανθασμένα, κάνει τους Γερμανούς πολιτικούς απρόθυμους να εγκρίνουν απαραίτητο δανεισμό έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία και σε άλλες προβληματικές χώρες, εκτός αν οι δανειολήπτες τιμωρηθούν πρώτα. Φυσικά, αυτός δεν είναι ο τρόπος που απεικονίζονται αυτές οι απαιτήσεις. Αλλά αυτό είναι που περνάει στον κόσμο πραγματικά. Και είναι η τελευταία στιγμή για να τεθεί τέλος σε αυτές τις σκληρές ανοησίες.Εάν η Γερμανία θέλει πραγματικά να σώσει το ευρώ, θα πρέπει να αφήσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να κάνει ότι, είναι απαραίτητο για να διασωθούν τα έθνη οφειλέτες- και αυτό πρέπει να το κάνει χωρίς να απαιτούν περισσότερο άσκοπο πόνο." 1
KleKoR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Paul Krugman "Μόλις πριν από λίγες ημέρες' date=' η "συμβατική" σοφία έδειχνε ότι, η Ευρώπη είχε τελικά τα πράγματα υπό έλεγχο. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με την υπόσχεση να αγοράσει τα ομόλογα των προβληματικών κυβερνήσεων, εάν είναι παραίτητο, είχε ηρεμήσει τις αγορές. Όλα αυτά τα έθνη οφειλέτες έπρεπε να συμφωνήσουν με περισσότερη και βαθύτερη λιτότητα - η κεντρική προϋπόθεση για τραπεζικά δάνεια - και υποτίθεται ότι όλα θα είναι καλά. Ωστόσο, οι εμπενευστές της συμβατικής σοφίας ξέχασαν ότι είναι άνθρωποι που εμπλέκονται πίσω από όλα αυτά... Ξαφνικά, η Ισπανία και η Ελλάδα βασανίζονται από απεργίες και μεγάλες διαδηλώσεις. Το κοινό στις χώρες αυτές στην πραγματικότητα έχει φθάσει στα όριά του.. Με την ανεργία σε υψηλά επίπεδα, μεγάλη ύφεση και με την πάλαι ποτέ μεσαία τάξη των εργαζομένων να μειώνεται και να ψάχνει μέσα από τα σκουπίδια για αναζήτηση τροφής, η λιτότητα έχει ήδη πάει πολύ μακριά. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία. Πολλά σχόλια δείχνουν ότι οι πολίτες της Ισπανίας και της Ελλάδας καθυστερούν απλώς το αναπόφευκτο, διαμαρτυρόμενοι για τις θυσίες που πρέπει να γίνουν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι διαδηλωτές έχουν δίκιο. Περισσότερα μέτρα λιτότητας δεν εξυπηρετούν κανένα χρήσιμο σκοπό. Οι πραγματικά παράλογοι παίκτες εδώ είναι οι δήθεν "σοβαροί" πολιτικοί και αξιωματούχοι, που ζητούν όλο και περισσότερο πόνο. Αλλά αυτή η αναπόφευκτη ταλαιπωρία μεγεθύνεται από τις σκληρές περικοπές δαπανών....Στην πραγματικότητα, έρευνα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υποστηρίζει ότι οι περικοπές δαπανών σε βαθιά οικονομική ύφεση, μπορεί να μειώσουν πραγματικά την εμπιστοσύνη των επενδυτών, επειδή επιταχύνει το ρυθμό της οικονομικής παρακμής. Γιατί, λοιπόν, οι απαιτούν περισσότερο πόνο; Μέρος της εξήγησης είναι ότι στην Ευρώπη, όπως και στην Αμερική, πολλοί “σοβαροί” άνθρωποι έχουν καταληφθεί από τη λατρεία της κουλτούρας λιτότητας...Από εκεί και πέρα, ένα σημαντικό μέρος της κοινής γνώμης στον πυρήνα της Ευρώπης - πάνω απ' όλα, στη Γερμανία - είναι βαθύτατα προσηλωμένη σε μια ψευδή εικόνα της κατάστασης. Μιλήστε με Γερμανούς αξιωματούχους και θα απεικονίσουν την κρίση του ευρώ ως ηθικό παιχνίδι, μια ιστορία χωρών που ζούσαν ψηλά και τώρα αντιμετωπίζουν το αναπόφευκτο. Δεν τους πειράζει το γεγονός ότι αυτό δεν είναι καθόλου αυτό που συνέβη - και το εξίσου ενοχλητικό το γεγονός ότι οι γερμανικές τράπεζες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη διόγκωση- φούσκα των ακινήτων της Ισπανίας. Η αμαρτία και οι συνέπειές της είναι η ιστορία τους, και έχουν κολλήσει σε αυτό. Ακόμα χειρότερα, αυτό είναι επίσης ότι πολλοί Γερμανοί ψηφοφόροι το πιστεύουν σε μεγάλο βαθμό, επειδή είναι αυτό που οι πολιτικοί τους έχουν πει. Και ο φόβος μιας σπασμωδικής κίνησης από τους ψηφοφόρους οι οποίοι πιστεύουν κάτι λανθασμένα, κάνει τους Γερμανούς πολιτικούς απρόθυμους να εγκρίνουν απαραίτητο δανεισμό έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία και σε άλλες προβληματικές χώρες, εκτός αν οι δανειολήπτες τιμωρηθούν πρώτα. Φυσικά, αυτός δεν είναι ο τρόπος που απεικονίζονται αυτές οι απαιτήσεις. Αλλά αυτό είναι που περνάει στον κόσμο πραγματικά. Και είναι η τελευταία στιγμή για να τεθεί τέλος σε αυτές τις σκληρές ανοησίες.Εάν η Γερμανία θέλει πραγματικά να σώσει το ευρώ, θα πρέπει να αφήσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να κάνει ότι, είναι απαραίτητο για να διασωθούν τα έθνη οφειλέτες- και αυτό πρέπει να το κάνει χωρίς να απαιτούν περισσότερο άσκοπο πόνο."[/quote'] Γνωστός αναρχοκομμουνιστης ο Κρουγκμαν ρε.... Εεεεε έχεις καμία καλύτερη λύση, πρότεινε μας κάποια λύση.... Ουγκ....
Fotis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μια νυχτα μαγικη σαν την Αργεντινη ! Οι 300 αξιωματικοι και δοκιμοι του πολεμικου ναυτικου της Αργεντινης,που εδω και 20 μερες ειναι ομηροι στο λιμανι Τεμα της Γκανας ειναι υπερηφανοι.Διοτι μπορει η χωρα να τους να χρεωκοπησε πριν απο 11 χρονια αυτοι ομως καταφεραν να "ορθοποδησουν" Απλως, σε ενα εκπαιδευτικο ταξιδι που εκανε ενα ιστιοφορο του πολεμικου ναυτικου της προκειμενου να εκπαιδευθουν οι μελλοντικοι αξιωματικοι ,το προγραμμα προεβλεπε τον καταπλου του πλοιου σε λιμανι της Γκανας. Εκει οι τοπικες αρχες της αφρικανικης χωρας προεβησαν στην κατασχεση του επιβλητικου ιστιοφορου κρατωντας σε ομηρια τα 300 μελη του πληρωματος του πλοιου "Libertad". Πως να υποψιαστουν οι ναυτικοι οτι ενας απο τους πιστωτες της χωρας διεκδικει ακομη και 11 χρονια μετα την πτωχευση τα 300 εκατομμυρια $ που ειχε δανεισει καποτε στο Μπουενος Αιρες.Που να φανταστουν στην Αργεντινη οτι οι πιστωτες τους θα ειχαν λαβει δικαστικη αποφαση που επιτρεπει την κατασχεση κρατικων περιουσιακων τους στοιχειων σε καποια αφρικανικη χωρας. Περιττο να πουμε οτι η Κριστινα Φερναντες προεδρος της Αργεντινης,καρατομησε τον αρχηγο του πολεμικου ναυτικου και μερικους ανωτατους αξιωματουχους, διοτι μικρη σημασια εχει. Η λατινοαμερικανικη χωρα διασυρεται διεθνως επειδη δεν εχει να δωσει ουτε καν προκαταβολη 20 εκατ.$ ωστε να απελευθερωθουν οι 300 ναυτικοι και να επιτραπει ο αποπλους απο την Γκανα.Αυτες ειναι καποιες απο τισ επιπτωσεις του δεν πληρωνω. Οτι συμβαινει με το Libertad ισχυει για ολα τα κρατικα περιουσιακα στοιχεια της Αργεντινης στο εξωτερικο. 11 χρονια μετα την χρεωκοπια, η σταση πληρωμων και η επισημη πτωχευση στοιχειωνουν ακομα και σημερα μια χωρα που ορισμενοι θεωρουν οτι εχει ορθοποδησει και η οποια περιλαμβανεται στις μεγαλυτερες οικονομιες του πλανητη ,ως μελος του G20. Site: Προς νεα χρεοκοπια η Αργεντινη 1
kostas_dr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Έγώ διάβασα ότι οι Δόκιμοι και το υπόλοιπο πλήρωμα την έκαναν μ' ελαφρά πηδηματάκια και στο πλοίο έχει μείνει μόνο ο κυβερνήτης (για να κάνει τι ακριβώς; ). Απορία: ο αρχηγός ΓΕΝ γιατί αποπέμθηκε; Επέστρεψαν τη νύχτα στην Αργεντινή τα 280 μέλη του πληρώματος του αργεντίνικου πλοίου που βρίσκεται ακινητοποιημένο ανοιχτά της Γκάνα, εξαιτίας μιας διαφοράς για ένα χρέος της Αργεντινής, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Οι ναύτες, στην πλειοψηφία τους από την Αργεντινή, έφθασαν με ναυλωμένη πτήση της Air France στο αεροδρόμιο Εζέιζα κοντά στο Μπουένος Άιρες, ενώ το εκπαιδευτικό πλοίο του ναυτικού της Αργεντινής Libertad παραμένει στο λιμάνι Τέμα της πρωτεύουσας της Γκάνα, Άκρα. Το Μπουένος Άιρες οργάνωσε την επιστροφή του πληρώματος έπειτα από απόφαση δικαστηρίου της Άκρα να παραμείνει ακινητοποιημένο το πλοίο, ύστερα από σχετικό αίτημα της εταιρείας αμοιβαίου κεφαλαίου αντιστάθμισης NML. Η τελευταία ζητά από την Αργεντινή την αποπληρωμή ενός χρέους ύψους άνω των 370 εκατομμυρίων δολαρίων. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 2
Cossutius. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 deesnider αναφέρομαι καθαρά στον εαυτό μου. Δεν εκπροσωπώ κάποιον άλλο. Δεν ειναι τυχαίο πως όσοι δεν συμφωνήσαμε με το ειρωνικό παρεάκι λάβαμε πρωτοφανή ειρωνεία, επίθεση πως και καλά είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και άλλες τρολιές που σε κάνουν να ξερνάς. Ειμαι σίγουρος πως δεν έχεις παρακολουθησει το τοπικ απ την αρχή,(ειναι και 80 σελίδες) ίσως να είχες διαφορετική άποψη για το ζήτημα που μου ανέφερες. Το θέμα δεν ειναι να διαφωνούμε. Με εσένα ας πούμε γιατι δεν έχω κανένα πρόβλημα? Δεν ειδα να ειρωνεύεσαι κάποιες απ τις απόψεις μου. Όταν όμως λαμβάνεις ειρωνεία, αναγκαστικά θα τη δώσεις κιόλας. Πουρναρα αποφεύγεις να απαντήσεις το 90% του ποστ μου και το γυρίζεις στην φιλοσοφία. Επεσες σε αδιεξοδο και θεωρώ πως θα μπορούσες να το παραδεχτείς ύστερα απο τόση κουβέντα που έχουμε κάνει. Μια παρατήρηση μόνο για έπεσες πάλι σε φάουλ. Τελος το τι κανει παρεπιπτοντως ο οτε ακομη, σου ξαναλεω, πλεον στα παπαργια μου. Ας εχει τον πιο ισχυρο συνδικαλισμο του κοσμου, ας βγαινουν στη συνταξη οι οτετζηδες απο τα 20 τους ας παιρνουν 100 χιλιαρικα το μηνα, δεν τα παιρνουν απο την τσεπη μου Οι συντάξεις των Οτετζηδων δεν ειναι απ τη τσέπη σου? Ο ΟΤΕ που μας έδωσες προσφατα το παράδειγμα της ιδιωτικοποίησης του. Ε λοιπόν η γαμάτη αυτή ιδιωτικοποίηση συνταξιοδοτεί νωρίς νωρίς. Θα εκπλαγείς αν ριξεις μια ματιά στον ετήσιο προϋπολογισμό του κράτους σε ότι αφορα τον ΟΤΕ και στους μισθούς των στελεχών του. Ιδιωτικοποίηση μόνο στα κέρδη. Ναι ο ελευθερος ανταγωνισμός ειναι γαμάτος στις τηλεπικοινωνίες, ναι μακάρι να δουμε κάτι παρόμοιο και στο ρευμα (oh wait, το ειδαμε με καταστροφικά αποτελέσματα) ή στο νερό ή εν πάση περιπτώση σε οποιαδήποτε εταιρεία δημοσίου χαρακτήρα πρέπει να υπάρχει ιδιωτικοποίηση. Μονο που για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχει μια εγγύηση πως τα πράγματα δε θα γίνουν χειροτερα απ ότι στο δημόσιο. Γιατι αν εγώ πρέπει να πληρώσω 25% πάνω το ρευμα στο δημόσιο, θελω εγγυήσεις οτι ο ιδιώτης δε θα μου το πουλήσει μετά με 550% πάνω και τα λεφτά στη τσέπη του. Είδαμε τι έγινε με τις ιδιωτικοποιήσεις των δρομων. Αν δε μπορουμε να αντιληφθούμε αυτή τη μικρή παράμετρο της εγγύησης, τότε δε μπορουμε να συνεχίσουμε τη κουβέντα. Είμαι δηλαδή παράλογος επειδή ζητάω το προφανές?? Παρεμπιπτόντως εαν ο εκάστοτε Φωτόπουλος κατεβάσει τον γενικό, τη στιγμή που του τα εχω σκάσει, οι αρχές του κράτους θα πρέπει να δωσουν εντολή να τον συλλάβουν. Δε θα το κανουν? Μα γιατί? Ποιός ειναι η αρχή του κράτους? Ποιοι ειναι αυτοι που ψηφιστηκαν δημοκρατικά από τον φταίχτη λαό και ορκιστηκαν να λειτουργουν υπερ αυτού και να κανουν οτι καλυτερο για να τον προστατεύουν? Οι συνδικαλιστές???χεχεχεχεχε ΑποφεύγΕΤΕ (όσοι είστε υπερ των ιδιωτικοποιήσεων και της κατάστασης της χώρας) να τοποθετηθείτε για τα τραγικά κυβερνητικά λάθη και τις πολιτικές ευθύνες, ακόμα και για όσα οι ίδιοι κατηγορείτε (πχ τη μη απόλυση επίορκων, τις μη πωλήσεις δ.επιχειρήσεων) Ετσι δε μπορουμε ομως να κανουμε κουβέντα. Το τόπικ έχει τη κατάρα του Σίσυφου
Aloyminas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μια νυχτα μαγικη σαν την Αργεντινη ! Οι 300 αξιωματικοι και δοκιμοι του πολεμικου ναυτικου της Αργεντινης,που εδω και 20 μερες ειναι ομηροι στο λιμανι Τεμα της Γκανας ειναι υπερηφανοι.Διοτι μπορει η χωρα να τους να χρεωκοπησε πριν απο 11 χρονια αυτοι ομως καταφεραν να "ορθοποδησουν" Απλως, σε ενα εκπαιδευτικο ταξιδι που εκανε ενα ιστιοφορο του πολεμικου ναυτικου της προκειμενου να εκπαιδευθουν οι μελλοντικοι αξιωματικοι ,το προγραμμα προεβλεπε τον καταπλου του πλοιου σε λιμανι της Γκανας. Εκει οι τοπικες αρχες της αφρικανικης χωρας προεβησαν στην κατασχεση του επιβλητικου ιστιοφορου κρατωντας σε ομηρια τα 300 μελη του πληρωματος του πλοιου "Libertad". Πως να υποψιαστουν οι ναυτικοι οτι ενας απο τους πιστωτες της χωρας διεκδικει ακομη και 11 χρονια μετα την πτωχευση τα 300 εκατομμυρια $ που ειχε δανεισει καποτε στο Μπουενος Αιρες.Που να φανταστουν στην Αργεντινη οτι οι πιστωτες τους θα ειχαν λαβει δικαστικη αποφαση που επιτρεπει την κατασχεση κρατικων περιουσιακων τους στοιχειων σε καποια αφρικανικη χωρας. Περιττο να πουμε οτι η Κριστινα Φερναντες προεδρος της Αργεντινης,καρατομησε τον αρχηγο του πολεμικου ναυτικου και μερικους ανωτατους αξιωματουχους, διοτι μικρη σημασια εχει. Η λατινοαμερικανικη χωρα διασυρεται διεθνως επειδη δεν εχει να δωσει ουτε καν προκαταβολη 20 εκατ.$ ωστε να απελευθερωθουν οι 300 ναυτικοι και να επιτραπει ο αποπλους απο την Γκανα.Αυτες ειναι καποιες απο τισ επιπτωσεις του δεν πληρωνω. Οτι συμβαινει με το Libertad ισχυει για ολα τα κρατικα περιουσιακα στοιχεια της Αργεντινης στο εξωτερικο. 11 χρονια μετα την χρεωκοπια, η σταση πληρωμων και η επισημη πτωχευση στοιχειωνουν ακομα και σημερα μια χωρα που ορισμενοι θεωρουν οτι εχει ορθοποδησει και η οποια περιλαμβανεται στις μεγαλυτερες οικονομιες του πλανητη ,ως μελος του G20. Site: http://www.24h.gr/node/63644'>Προς νεα χρεοκοπια η Αργεντινη Ε μετά και από αυτό το άρθρο της πλήρους αντικειμενικότητας τι να πει κανείς.......Μόνο που η Ελλάδα έχει πλέον με το κούρεμα διευθετήσει τις διαφορές της με τους ιδιώτες για αυτό άλλωστε και έγινε οπότε όλο το χρέος της Ελλάδος υπόκειται είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον σε πολιτική διαπραγμάτευση κάτι που οι φωστήρες εεε οι Φώτηδες ήθελα να πω που δημοσίευσαν αυτό το άρθρο παρέλειψαν να μας το πουν.Γιατί άραγε.Το θέμα της Ελλάδος είναι το πάρε δώσε με κράτη και μάλιστα με κράτη με τα οποία έχουμε κοινό νόμισμα και όχι με τον κάθε ιδιώτη που μπορεί να σε μηνύσει.Κανένα άλλο <<αξιόποιστο>>άρθρο;Έλεος και εμείς εδώ ζούμε μην μας αραδιάζετε περιπτώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με μας
bluesattack Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 deesnider αναφέρομαι καθαρά στον εαυτό μου. Δεν εκπροσωπώ κάποιον άλλο. Δεν ειναι τυχαίο πως όσοι δεν συμφωνήσαμε με το ειρωνικό παρεάκι λάβαμε πρωτοφανή ειρωνεία, επίθεση πως και καλά είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και άλλες τρολιές που σε κάνουν να ξερνάς. Ειμαι σίγουρος πως δεν έχεις παρακολουθησει το τοπικ απ την αρχή,(ειναι και 80 σελίδες) ίσως να είχες διαφορετική άποψη για το ζήτημα που μου ανέφερες. Το θέμα δεν ειναι να διαφωνούμε. Με εσένα ας πούμε γιατι δεν έχω κανένα πρόβλημα? Δεν ειδα να ειρωνεύεσαι κάποιες απ τις απόψεις μου. Όταν όμως λαμβάνεις ειρωνεία, αναγκαστικά θα τη δώσεις κιόλας. Πουρναρα αποφεύγεις να απαντήσεις το 90% του ποστ μου και το γυρίζεις στην φιλοσοφία. Επεσες σε αδιεξοδο και θεωρώ πως θα μπορούσες να το παραδεχτείς ύστερα απο τόση κουβέντα που έχουμε κάνει. Μια παρατήρηση μόνο για έπεσες πάλι σε φάουλ. Οι συντάξεις των Οτετζηδων δεν ειναι απ τη τσέπη σου? Ο ΟΤΕ που μας έδωσες προσφατα το παράδειγμα της ιδιωτικοποίησης του. Ε λοιπόν η γαμάτη αυτή ιδιωτικοποίηση συνταξιοδοτεί νωρίς νωρίς. Θα εκπλαγείς αν ριξεις μια ματιά στον ετήσιο προϋπολογισμό του κράτους σε ότι αφορα τον ΟΤΕ και στους μισθούς των στελεχών του. Ιδιωτικοποίηση μόνο στα κέρδη. Ναι ο ελευθερος ανταγωνισμός ειναι γαμάτος στις τηλεπικοινωνίες, ναι μακάρι να δουμε κάτι παρόμοιο και στο ρευμα (oh wait, το ειδαμε με καταστροφικά αποτελέσματα) ή στο νερό ή εν πάση περιπτώση σε οποιαδήποτε εταιρεία δημοσίου χαρακτήρα πρέπει να υπάρχει ιδιωτικοποίηση. Μονο που για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχει μια εγγύηση πως τα πράγματα δε θα γίνουν χειροτερα απ ότι στο δημόσιο. Γιατι αν εγώ πρέπει να πληρώσω 25% πάνω το ρευμα στο δημόσιο, θελω εγγυήσεις οτι ο ιδιώτης δε θα μου το πουλήσει μετά με 550% πάνω και τα λεφτά στη τσέπη του. Είδαμε τι έγινε με τις ιδιωτικοποιήσεις των δρομων. Αν δε μπορουμε να αντιληφθούμε αυτή τη μικρή παράμετρο της εγγύησης, τότε δε μπορουμε να συνεχίσουμε τη κουβέντα. Είμαι δηλαδή παράλογος επειδή ζητάω το προφανές?? Παρεμπιπτόντως εαν ο εκάστοτε Φωτόπουλος κατεβάσει τον γενικό, τη στιγμή που του τα εχω σκάσει, οι αρχές του κράτους θα πρέπει να δωσουν εντολή να τον συλλάβουν. Δε θα το κανουν? Μα γιατί? Ποιός ειναι η αρχή του κράτους? Ποιοι ειναι αυτοι που ψηφιστηκαν δημοκρατικά από τον φταίχτη λαό και ορκιστηκαν να λειτουργουν υπερ αυτού και να κανουν οτι καλυτερο για να τον προστατεύουν? Οι συνδικαλιστές???χεχεχεχεχε ΑποφεύγΕΤΕ (όσοι είστε υπερ των ιδιωτικοποιήσεων και της κατάστασης της χώρας) να τοποθετηθείτε για τα τραγικά κυβερνητικά λάθη και τις πολιτικές ευθύνες, ακόμα και για όσα οι ίδιοι κατηγορείτε (πχ τη μη απόλυση επίορκων, τις μη πωλήσεις δ.επιχειρήσεων) Ετσι δε μπορουμε ομως να κανουμε κουβέντα. Το τόπικ έχει τη κατάρα του Σίσυφου Παραπονιεστε αλλα δεν λετε και τιποτα αλλο.Πειτε για την βαρια βιομηχανια , τον τουρισμο , την γεωργια, την αλιεια, την κτηνοτροφια, την ερευνα και την αναπτυξη. Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο , αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις , Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο , αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις , Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο ,Δημοσιο αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις ,αποκρατικοποιησεις... ..........
rikos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παραπονιεστε αλλα δεν λετε και τιποτα αλλο.Πειτε για την βαρια βιομηχανια , τον τουρισμο , την γεωργια, την αλιεια, την κτηνοτροφια, την ερευνα και την αναπτυξη. Οταν βλεπεις καποιους να λενε οτι παμε στην καταστροφη επειδη δεν απολυουν τους ΔΥ και δεν κανουν αποκρατικοποιήσεις για αυτο θα μιλησουμε. Εκει πηγε η κουβεντα τι να κανουμε. Στις περικοπες. Αν βαρεθηκες κατευθυνέ την αλλου. No prob.
Προτεινόμενες αναρτήσεις