Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να συνεχίσω τον συλλογισμό μου ανεξάρτητα από την παπαριά του καθενός λέμε τώρα πρώτος εγώ τρεις σελίδες πίσω έγραψα για γενική δήμευση των περοιουσιών όσων καταχράστηκαν την θέση τους και έκλεψαν το δημόσιο.....Αλλά τι να κάνω πρέπει να επαναλαμβάνομαι γιατί κάποιοι προφανώς είναι γκασμάδες και δεν τα παίρνουν εύκολα. Εδώ μιλάμε για το φαινόμενο ότι έχει στοχοποιηθεί μία συγκεκριμένη ομάδα εργατικού δυναμικού με στόχο την διάσπαση του λαού που θα οδηγήσει ευκολότερη εφαρμογή των μέτρων που επιβάλλονται.Ελπίζω ο συγκεκριμένος κασμάς που αναμοχλεύει τα προηγούμενα post μου να ανασύρει και αυτό στο οποίο περιγράφω ποια πρέπει να είναι η μεταχείριση των επίορκων. Αλλά το ξαναλέω μόνο σε κασμάδες χρειάζεται να λες τα αυτονόητα.

qwerty.gif

Cossutius. δεν φταίνε και οι δύο το ίδιο.Τι δεν καταλαβαίνει απο το "πληρώνουμε το κράτος για να μας προστατεύει απο τον κάθε απατεώνα",απόλυση,επιστροφή όλων των χρημάτων+τα διαφυγόντα κέρδη και φυλάκα θα πρεπε να 'ναι η ποινή του

• Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

qwerty.gif

Cossutius. δεν φταίνε και οι δύο το ίδιο.Τι δεν καταλαβαίνει απο το "πληρώνουμε το κράτος για να μας προστατεύει απο τον κάθε απατεώνα",απόλυση,επιστροφή όλων των χρημάτων+τα διαφυγόντα κέρδη και φυλάκα θα πρεπε να 'ναι η ποινή του

!@$%^&*(){}><_-+=!Αμάν μετά την υπόδειξη για το κόμμα ξαφνικά μου ήρθε η επιφοίτηση του αγίου πνεύματος και έμαθα όλα τα σύμβολα του πληκτρολογίου αν και δεν τα παραθέτω όλα . Είναι εκπληκτικό δεν νομίζετε;O my god this is amazing.....Πάντως για αυτά που έγραψα στο παραπάνω post τουμπεκί ψιλοκομμένο η κοινώς την πάπια. Έτσι πρέπει να γίνετε όταν δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα να προσπαθούν να σε μειώσουν.Όλο αυτό το post γράφτηκε με την φανατική μου επιμονή και άρνηση στο κόμμα.Τελεία.
Δημοσ.

Ο πρωθυπουργός έκανε δήλωση παρεμπιπτόντως. Είπε πως αυτές είναι οι τελευταίες περικοπές γιατί άλλες δεν αντέχει η Ελληνική κοινωνία.

Αυτό που με φοβίζει, πέρα του ότι δε τον πιστεύω, είναι πως δεν ανέφερε τίποτε για νέες φορολογήσεις :-)

Δημοσ.

Και οι 2 δε φταίνε?

Μόνος του λαδώνεται ο υπάλληλος? Ο ιδιώτης του κάνει τη πρόταση, ο υπάλληλος θα δεχτεί το λάδωμα, θα γινει η παρανομία.

Η μπορει εύκολα να κανει ο υπάλληλος τη πρόταση και ο ιδιώτης να δεχτεί και να λαδώσει.

Θεωρείς πως φταίει μονο ο ένας εκ των 2?

Οπως λεει κι ο gnsx, τον εναν τον πληρωνεις για να σε προστατεψει απο τον αλλον. Δεν ειναι καθολου το ιδιο. Σαφως και υπαρχουν λαμογια ιδιωτες. Αλλα ειναι ευθυνη του κρατους που το πληρωνεις καθε μηνα με τον ιδρωτα σου, και να μη δεχτει το λαδωμα, και να μην κανει συμφωνια με αυτον, και να ελεγξει τον επομενο που σημερα θα φαινεται καλος.

Μεριδιο ευθυνης εχουν και οι δυο, αλλα ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ μεριδιο εχει μονο ο υπαλληλος γιατι αυτον πληρωνω, και απο αυτον απαιτω. Ο αλλος αμα ειναι απατεωνας, και παλι μεριδιο ευθυνης εχει ο αλλος υπαλληλος (δικαστικος), που δεν τον συλλαμβανει και δεν τον χωνει μεσα. Αρα οπως βλεπεις για μενα και για σενα, μεριδιο ευθυνης εχουν μονο οσοι τους πληρωνεις να κανουν μια δουλεια και δεν την κανουν.

• Like 2
Δημοσ.

Aloyminas προστέθηκε στην ignore list λόγω απρεπούς συμπεριφοράς προς μέλος του forum και συστηματικού flaming.

Δημοσ.

Όπως και το post του συγκεκριμένου που τον προκάλεσε να συμπεριφερθεί έτσι.Ντάξει;Και όταν μιλάς για κάποιον που είναι παρών είναι καλό να μιλάς σε πρώτο πρόσωπο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ολα τα παραπανω τα εχουμε εξηγησει πολλες σελιδες πριν και σε αυτο το τοπικ και σε αλλα, μερικοι επανερχονται λεγοντας τα ιδια, προφανως δεν υπαρχουν επιχειρηματα να αντιπαραθεσουν.

Η ακατασχετη μπουρδολογια δεν μπορει να σταθει σε μια σοβαρη συζητηση.

Ο δημοσιος τομεας εχει τα εποπτικα μεσα στην Ελλαδα ,αυτος ελεγχει και θετει τους κανονες στην αγορα .Επομενως ειναι ακυρα τα παραδειγματα του ιδωτικου τομεα διοτι ειναι αυτονοητο πως απετυχε ο δημοσιος στον ελεγχο αφου ειναι διεφθαρμενος.

Ειδικα για την ΔΕΗ εχουμε πει ,πως χωρις τα κοιτασματα λιγνιτη που εκμεταλευεται δωρεαν δεν μπορει να σταθει καμια ιδιωτικη επιχειρηση και να ειναι ανταγωνιστικη(η ENERGA ηταν αεριτζηδες που βρηκαν παραθυρακι απο το αναποτελεσματικο ελεγχο του κρατους,εγω το κρατος πληρωνω μεσω φορολογιας να "εποπτευει" απο αυτο εχω απαιτησεις).

Οσο και να αντιδρατε,οτι και να φαντασιωνεστε , το ελληνικο κρατος μαζι με τους πολιτες του απετυχε για πολλοστη φορα στην ιστορια του διοτι οι πολιτες του εχουν ανυπαρκτη κοινωνικη συνειδηση,αυτα ειναι δεδομενα.

Για τα τελειωνουμε με τα παραμυθια ,μονο η Ευρωπη στην πληρως ομοσπονδη δομη της ειναι ικανη να σωσει ενα μπουρδελο σαν το δικο μας και αυτο διοτι δεν θα εχουμε η' θα εχουμε ελαχιστους ελληνες πολιτικους σε θεση ευθυνης οπως επισης δεν θα αποφασιζουν για τα μειζονα οι στρατιες των βολεμενων κομματοσκυλων.

Εμεις κυριοι ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ εχουμε 2500 χρονια να παρουσιασουμε κατι αξιολογο ειμασταν και ειμαστε η ντροπη της Ευρωπης ,η μονη χωρα που εκανε εμφυλιο ταυτοχρονα με απελευθερωτικο αγωνα .

Οσο πιο γρηγορα αντιληφθουμε την πραγματικοτητα και αφησουμε στην ακρη τις γραφικες προγονολατρειες, τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχουμε να διορθωσουμε την νοοτροπια μας και να αποκτησουμε επιτελους κοινωνικη συνειδηση .

Απο συνοθυλευμα ατομιστων-συντεχνιων που μολις θιγονται τα συμφεροντα τους αντιδρουν- εχουν δεν εχουν δικιο - να γινουμε ΠΟΛΙΤΕΣ υπευθυνοι δρωντας και ως συνολο και οχι μονο ως μοναδες.

Υ.Γ Αυτο που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση εδω και 3 χρονια , ειναι οτι ο βαθμος αντιδρασης στις "αλλαγες" ειναι αναλογος της ευθυνης για την κατασταση που φερει ο αντιδρων.Εξαιρουνται οπως παντα οι χαμηλομισθοι ιδιωτικου τομεα και οι ανεργοι (οι οποιοι δικαιολογημενα αντιδρουν αν και η αντιδραση τους ειναι σε λαθος κατευθυνση).

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 6
Δημοσ.

Οσο πιο γρηγορα αντιληφθουμε την πραγματικοτητα και αφησουμε στην ακρη τις γραφικες προγονολατρειες, τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχουμε να διορθωσουμε την νοοτροπια μας και να αποκτησουμε επιτελους κοινωνικη συνειδηση.

Αυτο το οσο πιο γρηγορα το ακουω 10 χρονια τωρα. Εσυ που φαινεσαι λογικος, μπορεις να μαντεψεις τι σημαινει αυτο

Δημοσ.

Αν και ολα τα παραπανω τα εχουμε εξηγησει πολλες σελιδες πριν και σε αυτο το τοπικ και σε αλλα, μερικοι επανερχονται λεγοντας τα ιδια, προφανως δεν υπαρχουν επιχειρηματα να αντιπαραθεσουν.

Η ακατασχετη μπουρδολογια δεν μπορει να σταθει σε μια σοβαρη συζητηση.

Ο δημοσιος τομεας εχει τα εποπτικα μεσα στην Ελλαδα ,αυτος ελεγχει και θετει τους κανονες στην αγορα .Επομενως ειναι ακυρα τα παραδειγματα του ιδωτικου τομεα διοτι ειναι αυτονοητο πως απετυχε ο δημοσιος στον ελεγχο αφου ειναι διεφθαρμενος.

Ειδικα για την ΔΕΗ εχουμε πει ,πως χωρις τα κοιτασματα λιγνιτη που εκμεταλευεται δωρεαν δεν μπορει να σταθει καμια ιδιωτικη επιχειρηση και να ειναι ανταγωνιστικη(η ENERGA ηταν αεριτζηδες που βρηκαν παραθυρακι απο το αναποτελεσματικο ελεγχο του κρατους,εγω το κρατος πληρωνω μεσω φορολογιας να "εποπτευει" απο αυτο εχω απαιτησεις).

Οσο και να αντιδρατε,οτι και να φαντασιωνεστε , το ελληνικο κρατος μαζι με τους πολιτες του απετυχε για πολλοστη φορα στην ιστορια του διοτι οι πολιτες του εχουν ανυπαρκτη κοινωνικη συνειδηση,αυτα ειναι δεδομενα.

Για τα τελειωνουμε με τα παραμυθια ,μονο η Ευρωπη στην πληρως ομοσπονδη δομη της ειναι ικανη να σωσει ενα μπουρδελο σαν το δικο μας και αυτο διοτι δεν θα εχουμε η' θα εχουμε ελαχιστους ελληνες πολιτικους σε θεση ευθυνης οπως επισης δεν θα αποφασιζουν για τα μειζονα οι στρατιες των βολεμενων κομματοσκυλων.

Εμεις κυριοι ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ εχουμε 2500 χρονια να παρουσιασουμε κατι αξιολογο ειμασταν και ειμαστε η ντροπη της Ευρωπης ,η μονη χωρα που εκανε εμφυλιο ταυτοχρονα με απελευθερωτικο αγωνα .

Οσο πιο γρηγορα αντιληφθουμε την πραγματικοτητα και αφησουμε στην ακρη τις γραφικες προγονολατρειες, τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχουμε να διορθωσουμε την νοοτροπια μας και να αποκτησουμε επιτελους κοινωνικη συνειδηση .

Απο συνοθυλευμα ατομιστων-συντεχνιων που μολις θιγονται τα συμφεροντα τους αντιδρουν εχουν δεν εχουν δικιο ,να γινουμε ΠΟΛΙΤΕΣ υπευθυνοι δρωντας και ως συνολο και οχι μονο ως μοναδες.

Υ.Γ Αυτο που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση εδω και 3 χρονια , ειναι οτι ο βαθμος αντιδρασης στις "αλλαγες" ειναι αναλογος της ευθυνης για την κατασταση που φερει ο αντιδρων.Εξαιρουνται οπως παντα οι χαμηλομισθοι ιδιωτικου τομεα και οι ανεργοι (οι οποιοι δικαιολογημενα αντιδρουν αν και η αντιδραση τους ειναι σε λαθος κατευθυνση).

Καλά ρε φαντασιώνετε να σας κατακτούν και φτιάχνεστε;Ποια ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης και κουραφέξαλα λέν μερικοί εδώ μέσα δεν μπορώ να το καταλάβω.Τα περισσότερα κράτη που είναι ομόσπονδα έχουν κοινή γλώσσα στην συντριπτική τους πλειοψηφία και κοινό πατριωτισμό.Στην Αμερική ότι γλώσσα και να μιλούν που η συντριπτική πλειοψηφία είναι Αγγλικά πάντα το πρώτο που λεν είναι ότι είναι αμερικανοί όχι του οχαιο της μινεσσότας της καλιφόρνιας αλλά Αμερικανοί.Ομοίως και στην Αυστραλία που είναι ομόσπονδο κράτος ομοίως και στον Καναδά κ.ο.κ.Εδώ τι κοινό έχει ο Σουηδός με τον Ιταλό δεν μπορώ να καταλάβω.Και ομοσπονδοποίηση σε τι.Η ομοσπονδοποίηση σε επίπεδο τραπεζών θα γίνει μέσα στο 13 αλλά των λαών δεν πρόκειται να γίνει ποτέ όσο κυβερνούν άτομα με τις απόψεις του παραπάνω και του Σόϊμπλε που αποτελεί την ντροπή της Ευρώπης.Τώρα για το ανθελληνικό παραλήρημα τι να πω.Όσους δεν τους αρέσει η χώρα και ο λαός της και τον θεωρούν άκουσον άκουσον την ντροπή της Ευρώπης ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα .Ας πάνε να ζήσουν αλλού και να αφήσουν την χώρα σε αυτούς που αγαπούν και αυτήν και τον λαό της.Ρε τι μανία είναι αυτή να παραδώσουμε τον έλεγχο της χώρας στους ξένους.δεν ξέρω.Μετά φταίω εγώ που μιλάω για φασίστες και νοσταλγούς του Σόιμπλε ωχ ωχ με συγχωρείτε του Χίτλερ ήθελα να πω.Αλήθεια δεν μοιάζει με στρατηγό των Ες Ες;
Δημοσ.

Τέτοια σχόλια θα είχαν (θα είχαν; ) μιά αξία αν δεν είμασταν στα γόνατα με το χέρι απλωμένο.

Δεν χαίρομαι που το βάζω:

Δημοσ.

kostas_dr : Ε βέβαια αν κοιτάς όλη τη μέρα μόνο τι κάνουν οι άλλοι και δεν κάνεις εσύ τη δουλειά σου χρεοκοπείς.

Δημοσ.

Ρε φίλε kostas dr επέλεξα εγώ να είμαι με το χέρι απλωμένο;Εγώ με το όσο μυαλό διαθέτω θα σου πω πως εκβιάζονται οι Ευρωπαίοι με έναν πολύ απλό τρόπο αν φυσικά έχεις την βούληση να τον εφαρμόσεις έτσι;Τι θέλετε κύριοι παρέμβαση στα εργασιακά δεν συμφωνώ.Απάντηση.Τότε δεν παίρνετε την δόση χρεοκοπείτε βγαίνετε εκτός ευρώ γίνονται αστραπές σεισμοί καταποντισμοί δεν θα χετε να φάτε και όλα τα συναφή.Ωραία και εγώ κοινοποιώ προς πάσα έναν ενδιαφερόμενο από τρίτες χώρες ο οποίος θέλει να έρθει στην Ευρώπη ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι ανοιχτά για διέλευση και τα ναύλα για αυτούς στο λιμάνι της Πάτρας είναι δωρεάν.Μέσα σε τρία χρόνια η Ευρώπη θα θυμίζει περισσότερο Ν.Α Ασία.Νομίζεις ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις το μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης;Βέβαια όλα αυτά έχουν μια προϋπόθεση για να γίνουν,ποιος σε κυβερνάει και όλοι ξέρουμε ποιος.Τι να λέμε τώρα......Όταν υποτίθεται ότι σε απειλούν όπως δηλώνουν συνέχεια οι ίδιοι οι κυβερνώντες λέγοντας ότι τους βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό για τα μέτρα τότε τους απειλείς και εσύ.Θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό Κώστα.....

Δημοσ.

Τέτοια σχόλια θα είχαν (θα είχαν; ) μιά αξία αν δεν είμασταν στα γόνατα με το χέρι απλωμένο.

Δεν χαίρομαι που το βάζω:

Mε το χερι απλωμενο ειναι αυτοι που θελουν να χρεωθουν και αλλα δανεια και αποζητουν την δοση οπως το πρεζονι την δικια του. Οσοι ψηφισανε μνημονιακα κομματα δηλαδη. Εσεις και ο σκληρος πυρηνας του δημοσιου που υποτιθεται κατακρινετε. Οι υπολοιποι λεμε να ζησουμε ανεξαρτητοι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα. Μια σκεψη τοσο ξενη για σας, οσο ξενη ειναι για τον σκυλο να αρχισει να ζει χωρις το αφεντικο του. Ραγιαδες μια ζωη.

• Like 1
Δημοσ.

Mε το χερι απλωμενο ειναι αυτοι που θελουν να χρεωθουν και αλλα δανεια και αποζητουν την δοση οπως το πρεζονι την δικια του. Οσοι ψηφισανε μνημονιακα κομματα δηλαδη. Εσεις και ο σκληρος πυρηνας του δημοσιου που υποτιθεται κατακρινετε. Οι υπολοιποι λεμε να ζησουμε ανεξαρτητοι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα. Μια σκεψη τοσο ξενη για σας, οσο ξενη ειναι για τον σκυλο να αρχισει να ζει χωρις το αφεντικο του. Ραγιαδες μια ζωη.

Ο σκληρος πυρηνας του δημοσιου ψηφισε "μνημονιακα " κομματα αληθεια? και τοτε 1 κομμα αντιμνημονιακο πως απο 4% πηρε 32%? εβρεξε "αριστερους "η φυτρωσαν?.

Τα αλλα που λες εσυ και ο απο πανω ειναι αναξια σχολιασμου.Απλα θα σας επισημανω κατι πολυ χαρακτηριστικο οταν η επιχειρηματολογια της αριστερας προσεγγιζει την ακρα δεξια (ραγιαδες,προδοτες και αλλες μπουρδες)με μοναδικη διαφορα το μεταναστευτικο τοτε αυτο λεγεται πληρης ιδεολογικη συγχυση η 'αλλιως τρικυμια εν κρανιο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ περιμένω ακόμα τον Κώστα να απαντήσει.Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο να απαντήσει όπως και πριν.Δεν υπήρχε κανένας λόγος η Ελλάδα να μπει στο μνημόνιο.Ο ηλίθιος απόγονος ικανότατου πολιτικού κατάφερε μια κρίση χρέους να την κάνει κρίση δανεισμού και ο πυροβολημένος υπουργός οικονομικών του πήγε στο eurgroup και είπε ξέρετε ψέματα σας λέγαμε.Απ την στιγμή που με τα ψέματα σου συμφωνεί η eurostat τι κάνεις εσύ ρε χαϊβάνι;Αλλά τι ρωτάω τι ρωτάω τσάμπα θέτω θέματα και σκέψεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...