g_alkis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Θα σου απαντήσω όταν μου πεις γιατί δε θεωρείς τις Gazprom, ENI, Edison, Mitsui "σοβαρούς" επενδυτές. Μα γιατί...είναι ιδιώτες
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Είσαι δημόσιος υπάλληλος Αλλιώς θα έβλεπες ότι οι "μεγάλοι" ιδιώτες έχουν χύσει πραγματικά το αίμα τους για τη χώρα μας. Εξάλλου δεν είναι πολιτικοί για να κλέβουν. Μόνο οι πολιτικοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι κλέβουν. Σεγνώμη δηλαδής αλλά για το καρτέλ,την λαμογιά στα κατασκευαστικά κτλ,θεωρείς ότι φταίει ο ιδιώτης επιχειρηματίας ή ο κρατικοδίαιτος υπάλληλος ή υπηρεσία που υποθετικά λαδώνεται; Θα μας τρελάνεται ωρέ; ΚΑΙ γι' αυτό πληρώνεις στο κράτος,για να έχει μηχανισμούς,διώξεις και ποινές για αυτούς που θα προσπαθήσουν να κλέψουν-εκμεταλλευτούν τους άλλους,όταν αυτοί οι μηχανισμοί δεν λειτουργούν και υπάρχει λαμογιά ναι φταίει το κράτος,αν δεν φταίει να σταματήσουμε να το πληρώνουμε να μαστε ντάξει και να μην έχουμε απαιτήσεις και παράπονα. Εν τω μεταξύ θέλω μια απάντηση απο έναν μέντορα απο εδώ μέσα,γιατί αν κόψω 100 ευρώ απο την σύνταξη 10 ατόμων δεν θα έχω ύφεση,ενώ αν κόψω 1000 ευρώ(το ίδιο ποσό συνολικά) απο απόλυση ενός ανίκανου τότε θα έχω ύφεση και μπλα μπλα μπλα μπλα. Alouminas 4 supernoves χρειάζονται και πάλι δεν βλέπω προκοπή Α ναι, five pizzes please,xenes is on tv 1
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σεγνώμη δηλαδής αλλά για το καρτέλ,την λαμογιά στα κατασκευαστικά κτλ,θεωρείς ότι φταίει ο ιδιώτης επιχειρηματίας ή ο κρατικοδίαιτος υπάλληλος ή υπηρεσία που υποθετικά λαδώνεται; Θα μας τρελάνεται ωρέ; ΚΑΙ γι' αυτό πληρώνεις στο κράτος,για να έχει μηχανισμούς,διώξεις και ποινές για αυτούς που θα προσπαθήσουν να κλέψουν-εκμεταλλευτούν τους άλλους,όταν αυτοί οι μηχανισμοί δεν λειτουργούν και υπάρχει λαμογιά ναι φταίει το κράτος,αν δεν φταίει να σταματήσουμε να το πληρώνουμε να μαστε ντάξει και να μην έχουμε απαιτήσεις και παράπονα. Εν τω μεταξύ θέλω μια απάντηση απο έναν μέντορα απο εδώ μέσα,γιατί αν κόψω 100 ευρώ απο την σύνταξη 10 ατόμων δεν θα έχω ύφεση,ενώ αν κόψω 1000 ευρώ(το ίδιο ποσό συνολικά) απο απόλυση ενός ανίκανου τότε θα έχω ύφεση και μπλα μπλα μπλα μπλα. Alouminas 4 supernoves χρειάζονται και πάλι δεν βλέπω προκοπή Α ναι, five pizzes please,xenes is on tv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 θεωρείς ότι φταίει ο ιδιώτης επιχειρηματίας ή ο κρατικοδίαιτος υπάλληλος ή υπηρεσία που υποθετικά λαδώνεται; Και οι 2 δε φταίνε? Μόνος του λαδώνεται ο υπάλληλος? Ο ιδιώτης του κάνει τη πρόταση, ο υπάλληλος θα δεχτεί το λάδωμα, θα γινει η παρανομία. Η μπορει εύκολα να κανει ο υπάλληλος τη πρόταση και ο ιδιώτης να δεχτεί και να λαδώσει. Θεωρείς πως φταίει μονο ο ένας εκ των 2?
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και οι 2 δε φταίνε? Μόνος του λαδώνεται ο υπάλληλος? Ο ιδιώτης του κάνει τη πρόταση, ο υπάλληλος θα δεχτεί το λάδωμα, θα γινει η παρανομία. Η μπορει εύκολα να κανει ο υπάλληλος τη πρόταση και ο ιδιώτης να δεχτεί και να λαδώσει. Θεωρείς πως φταίει μονο ο ένας εκ των 2? Ρε φίλε για αυτό πληρώνω τον έναν,τον άλλον ΔΕΝ τον πληρώνω. Δλδ έχει ευθύνη ο ληστής και όχι ο μπάτσος που λαδώθηκε και έκανε τα στραβά μάτια;Πάτε καλά;Για αυτό πλερώ,για να με προστατεύει,τον ληστή δεν τον πληρώνω για να μην με κλέβει 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αλλο πράγμα ρωτάμε gnsΧ O υπαλληλος φέρει ευθύνη στο 100%. Αυτός που θα πάει να λαδώσει τον υπάλληλο, έχει ευθύνη ή οχι???
DrLo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Χμ. Εγραψα κάπου οτι δεν είναι? Ούτε που ξέρω τις συγκεκριμένες εταιρίες. Ας κάνει όμως τον έλεγχό του το δημόσιο και αν θεωρεί οτι οι εταιρείες ειναι αξιόπιστες και οι προτάσεις συμφέρουσες, ας προχωρήσει σε πώληση. Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι να μην φθάσουμε πάλι σε σε περιπτώσεις όπως αυτές με το ρεύμα όπου το δημόσιο έχασε εκατομμύρια ευρώ. 1. Aποκρατικοποιήσεις: Εχουμε καμια συμφέρουσα πρόταση η οποία θα είναι από κάποια σοβαρή εταιρία που δε θα μας οδηγησει στις συχνές πλέον περιπτώσεις τύπου energa, ολυμπια οδου κτλ κτλ? Γιατι οκ, όλοι θέλουμε εξυγίανση, σοβαρές προτάσεις δε βλέπουμε. Όταν δεν ξέρεις την Gazprom και την ENI δεν δικαιούσε να λες ότι δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για αποκρατικοποιήσεις. 2
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αλλο πράγμα ρωτάμε gnsΧ O υπαλληλος φέρει ευθύνη στο 100%. Αυτός που θα πάει να λαδώσει τον υπάλληλο, έχει ευθύνη ή οχι??? Έχει ποινική ευθύνη,μπαίνει μέσα,σίδερα,ντιν ντιν φυλακή,του πετάει ο Χασάν το σαπούνι και τέτοια Ο ΔΥ τι παθαίνει;3 μέρες αργία; 1
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Τσάμπα ρωτάς........Χάνεις τον καιρό σου με το κάθε νεοφίλ φασισταριό που θέλει ντε και καλά να μας βάλει να σκοτωθούμε μεταξύ μας σ' αυτήν την χώρα.Λογικές θα γίνει χαμός θα χυθεί αίμα αυτοί είναι βαράτε τους θυμίζει τα πρώτα έργα και ημέρες του Χίτλερ που πολλοί ονειρεύονται εδώ μέσα. Όπως τότε για το οικονομικό χάλι της Γερμανίας έφταιγαν οι Εβραίοι και όχι ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος που αυτοί ξεκίνησαν έτσι και σήμερα για όλα τα δεινά της χώρας φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι.Ρε πως η ιστορία δεν μας απαλλάσσει από τα φασισταριά δεν μπορώ να το καταλάβω.
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μαλάκα το κατάλαβα,είναι φασίστας όποιος λέει να απολυθούν αυτοί που έχουν κλέψει,τα βύσματα με μηδενικό έργο και χωρίς αντικείμενο εργασίας,όσοι λαδώθηκαν...... ΦΑΣΙΣΤΕΣ;Απο την τσέπη σας πληρώνονται ρε;;;;; Ούτε οι supernoves δεν πλησιάζουν σε βλακεία το παραπάνω post Ρε μπας και μπήκες χωρίς μάσκα εκεί στις βαφές και πότισε το μέσα; 2
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Όταν δεν ξέρεις την Gazprom και την ENI δεν δικαιούσε να λες ότι δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για αποκρατικοποιήσεις. Μy bad. Ηθελα να γράψω οτι δε γνωρίζω για το ενδιαφέρον από αυτές , όχι για τις ιδιες τις εταιρίες. Μπορεις να πεις τώρα γιατι η κυβέρνηση δε προχωράει στις πωλήσεις εφόσον οι προτάσεις είναι σοβαρές? Έχει ποινική ευθύνη,μπαίνει μέσα,σίδερα,ντιν ντιν φυλακή,του πετάει ο Χασάν το σαπούνι και τέτοιαΟ ΔΥ τι παθαίνει;3 μέρες αργία; Αρα φταινε και οι 2 σωστά? Τοτε δε διαφωνούμε κάπου. Και η τιμωρία του Δ/υ θα έπρεπε να ειναι απόλυση χωρις αποζημίωση και σίδερα. Υπάρχει κανείς που διαφώνησε πάνω σε αυτό?
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Για να συνεχίσω τον συλλογισμό μου ανεξάρτητα από την παπαριά του καθενός λέμε τώρα πρώτος εγώ τρεις σελίδες πίσω έγραψα για γενική δήμευση των περοιουσιών όσων καταχράστηκαν την θέση τους και έκλεψαν το δημόσιο.....Αλλά τι να κάνω πρέπει να επαναλαμβάνομαι γιατί κάποιοι προφανώς είναι γκασμάδες και δεν τα παίρνουν εύκολα. Εδώ μιλάμε για το φαινόμενο ότι έχει στοχοποιηθεί μία συγκεκριμένη ομάδα εργατικού δυναμικού με στόχο την διάσπαση του λαού που θα οδηγήσει ευκολότερη εφαρμογή των μέτρων που επιβάλλονται.Ελπίζω ο συγκεκριμένος κασμάς που αναμοχλεύει τα προηγούμενα post μου να ανασύρει και αυτό στο οποίο περιγράφω ποια πρέπει να είναι η μεταχείριση των επίορκων. Αλλά το ξαναλέω μόνο σε κασμάδες χρειάζεται να λες τα αυτονόητα.
DrLo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μπορεις να πεις τώρα γιατι η κυβέρνηση δε προχωράει στις πωλήσεις εφόσον οι προτάσεις είναι σοβαρές? Πέρα από τεχνικά προβλήματα που το απίθανο ελληνικό κράτος χρειάζεται χρόνια ολόκληρα για να λύσει (βλ. παραγωγικότητα του Δημ. τομέα στον οποίο περιλαμάνονται και οι αρχή για αποκρατικοποίήσεις) ο κυριότερος λόγος είναι γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος και υπολογίζει περισσότερο τις ψήφους των υπαλλήλων και των σογιών τους. 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Πέρα από τεχνικά προβλήματα που το απίθανο ελληνικό κράτος χρειάζεται χρόνια ολόκληρα για να λύσει (βλ. παραγωγικότητα του Δημ. τομέα στον οποίο περιλαμάνονται και οι αρχή για αποκρατικοποίήσεις) ο κυριότερος λόγος είναι γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος και υπολογίζει περισσότερο τις ψήφους των υπαλλήλων και των σογιών τους. ΠΕΣ ΤΟ ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΕ. 1000 like και θα πρέπει να το γράφεις συχνότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις