Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@

Aloyminas

Βλεπω ειτε επιμηκυνσεις,κουρεματα, νεο πακετο κατι απο ολα αυτα ειτε μορατοριουμ και διαγραφη , πιθανοτατα και βαλκανικες βουνοκορφες οπως λεει και καποιος εδω. :P

Η Μερκελ λεει υπομονη 5 χρονια :ph34r:

Μα είναι σαφές ότι από αυτά που βλέπω στα post που γράφεις έτσι ότι δεν σε ενδιαφέρουν ούτε οι βαλκανικές βουνοκορφές ούτε οι κορφές της Πίνδου ούτε η πεδιάδα του Μαραθώνα ούτε τα στενά των Θερμοπυλών παρά μόνο το τι λέει η Μέρκελ και τα μνημόνια της. Ποιο Ελληνικό έθνος;Να πάει να μαμηθεί. Μνημόνιο ρε ραγιάδες που σηκώσατε και κεφάλι και Άγιος ο Θεός.Μνημόνιο και ψοφήστε όλοι από την πείνα γιατί ενώ κόβονται οι μισθοί οι άγιες ιδιωτικές εταιρίες σας ανεβάζουν τις τιμές.Αλλά τι λέω ρε.Μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο.Κάτι μου θυμίζει αυτό...Πως το λεν...........Ναι ρε εσύ το λένε παπαγαλάκια.Αντε να σοβαρευτούμε εδώ μέσα επιτέλους
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα είναι σαφές ότι από αυτά που βλέπω στα post που γράφεις έτσι ότι δεν σε ενδιαφέρουν ούτε οι βαλκανικές βουνοκορφές ούτε οι κορφές της Πίνδου ούτε η πεδιάδα του Μαραθώνα ούτε τα στενά των Θερμοπυλών παρά μόνο το τι λέει η Μέρκελ και τα μνημόνια της. Ποιο Ελληνικό έθνος;Να πάει να μαμηθεί. Μνημόνιο ρε ραγιάδες που σηκώσατε και κεφάλι και Άγιος ο Θεός.Μνημόνιο και ψοφήστε όλοι από την πείνα γιατί ενώ κόβονται οι μισθοί οι άγιες ιδιωτικές εταιρίες σας ανεβάζουν τις τιμές.Αλλά τι λέω ρε.Μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο μνημόνιο.Κάτι μου θυμίζει αυτό...Πως το λεν...........Ναι ρε εσύ το λένε παπαγαλάκια.Αντε να σοβαρευτούμε εδώ μέσα επιτέλους

Παραλληρημα κρατικοδιαιτου.....ανικανου να αντιληφθει την πραγματικοτητα , αναπολωντας τις χρυσες μερες των κλαδικων και της αναπτυξης μεσω υπερκοστολογησης δημοσιων εργων και αγορας 3 πλασμα και δυο Γερμανικων αυτοκινητων ανα οικογενεια

Δημοσ.

Πω, πω ...ανταρτικο απο τους Δ.υ του φορουμ. :lol:

Που εισασταν εσεις βρε το 2009 να μας ανοιξετε τα ματια ?

Ηταν γλυκο το δημοσιο τοτε ?

Γα να τελειώνει αυτο το ηλίθιο παραμυθάκι, δημόσιος υπάλληλος δεν ειναι όποιος διαφωνεί μαζί ΣΑΣ.

Οι περισσότεροι κατα βάση ιδιωτικοί υπάλληλοι είμαστε και απλά θεωρούμε οτι οι ανεξέλεγκτες απολύσεις και η ανεξέλεγκτη πώληση δημοσιών εταιριών, δε θα οδηγήσει σε καλυτέρευση του κράτους μας.

Με την επιμονή ορισμένων απο εσάς στα ίδια και στα ίδια έχω αρχίσει να πιστεύω οτι έχετε σχέσεις με τους κυβερνώντες και αγχώνεστε μπας και δε πάει καλά το ξεπούλημα.

Ακόμα δε μπορω να πιστέψω οτι ο άλλος μίλησε για ξένη διοίκηση....

bluesattack τοποθετήσου. Συμφωνείς με τον φίλο σου τον Κιλλικ?

17 επενδυτές γαι τη ΔΕΠΑ

αυτή τη κακόμοιρη τη ΔΕΠΑ τόσα χρόνια την πεδεύουνε και ακόμα να την πουλήσουνε.

Ενδιαφέρον.

Γιατι δε τις πουλάνε?

Που σκοντάφτουν? Φοβούνται κάτι?

• Like 1
Δημοσ.

bluesattack τοποθετήσου. Συμφωνείς με τον φίλο σου τον Κιλλικ?

Σιγα μην απολογουμαστε για τις αποψεις των αλλων , η να βγαινουμε αναφορα επειδη μερικοι αποφασισαν να το παιξουν οψιμοι αγανακτισμενοι.

• Like 2
Δημοσ.

Παραλληρημα κρατικοδιαιτου.....ανικανου να αντιληφθει την πραγματικοτητα , αναπολωντας τις χρυσες μερες των κλαδικων και της αναπτυξης μεσω υπερκοστολογησης δημοσιων εργων και αγορας 3 πλασμα και δυο Γερμανικων αυτοκινητων ανα οικογενεια

Εγώ αγαπητέ μου δεν είμαι κρατικοδίαιτος δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα σε πολύ σκληρές συνθήκες.Έχω αναφερθεί και πιο πάνω σε αυτό.Δεν μας λες όμως εσύ τι κάνεις παρά πετάς λάσπη.Καθένας κρίνετε απ'ο τα γραφόμενα του και όταν σας στριμώχνουμε με επιχειρήματα λέτε ότι είμαστε σε παραλήρημα. Φυσικά αυτήν την δημοκρατία θέλετε.....
Δημοσ.

Ποια επιχειρηματα ? Ουτε θεμα συζητησης δεν εχετε.Κουρασαν οι αποκρατικοποιησεις, λες και ηρθαν σε δημοψηφισμα .

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην απολογουμαστε για τις αποψεις των αλλων , η να βγαινουμε αναφορα επειδη μερικοι αποφασισαν να το παιξουν οψιμοι αγανακτισμενοι.

Oταν ομως εισαι σύμφωνος με τις απόψεις των "άλλων", είσαι λαλίστατος και ειρωνικότατος...

Bέβαια εγω απλά την άποψή σου ζήτησα αλλά τι να πεις κιόλας απέναντι σε τέτοια μπαρούφα που πέταξε ο Κιλλικ.

Δεν υπάρχουν εχθροί στο φόρουμ. Απόψεις λέμε και δε περιμένουμε να συμφωνούμε στα πάντα. Το θέμα όμως ειναι ο τρόπος που διαφωνει κάποιος.

Αν θέλεις να εισαι ειρωνικός και προκλητικός και να γελάς όταν ο άλλος αντικρούει την άποψή σου με σοβαρα επιχειρήματα, τότε θα λαμβάνεις την ίδια αντιμετώπιση και μηδενικό σεβασμό. Ανεξαρτητοποιηθείτε κάποιοι από το παρεάκι που ειρωνεύεται.

ετσι οπως παει το πραγμα ολοι θα πεινασετε...

Θα αντέξουμε. Εσύ? :P:P (αν έχεις καμια καβάτζα είμαι μέσα :P )

Δημοσ.

Τι θα χρησιμοποιήσεις ως υπόδειγμα για να κάνεις τις αποκρατικοποιήσεις;Έλεος γυρνάμε στα ίδια και τα ίδια.Τον Μπόμπολα την εταιρία που φτιάχνει το οδικό δίκτυο της χώρας επί 20 χρόνια και κάθε χρόνο θρηνούμε και περισσότερους νεκρούς;Τα λαμόγια με τον πάροχο της ηλ.ενέργειας;Το καρτέλ σε όλες τις Βιομηχανίες φαρμάκου γάλακτος κ.α τους μεσάζοντες που σου διπλασιάζουν τις τιμές στα τρόφιμα;όλοι αυτοί ιδιώτες που εσείς εκθειάζετε δεν είναι;

Δημοσ.

Τι θα χρησιμοποιήσεις ως υπόδειγμα για να κάνεις τις αποκρατικοποιήσεις;Έλεος γυρνάμε στα ίδια και τα ίδια.Τον Μπόμπολα την εταιρία που φτιάχνει το οδικό δίκτυο της χώρας επί 20 χρόνια και κάθε χρόνο θρηνούμε και περισσότερους νεκρούς;Τα λαμόγια με τον πάροχο της ηλ.ενέργειας;Το καρτέλ σε όλες τις Βιομηχανίες φαρμάκου γάλακτος κ.α τους μεσάζοντες που σου διπλασιάζουν τις τιμές στα τρόφιμα;όλοι αυτοί ιδιώτες που εσείς εκθειάζετε δεν είναι;

Είσαι δημόσιος υπάλληλος :P Αλλιώς θα έβλεπες ότι οι "μεγάλοι" ιδιώτες έχουν χύσει πραγματικά το αίμα τους για τη χώρα μας. Εξάλλου δεν είναι πολιτικοί για να κλέβουν. Μόνο οι πολιτικοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι κλέβουν.

Δημοσ.

.

Bέβαια εγω απλά την άποψή σου ζήτησα αλλά τι να πεις κιόλας απέναντι σε τέτοια μπαρούφα που πέταξε ο Κιλλικ.

Απόψεις λέμε και δε περιμένουμε να συμφωνούμε στα πάντα. Το θέμα όμως ειναι ο τρόπος που διαφωνει κάποιος.

Εσυ διαφωνησες με τακτ και οχι με ειρωνια βλεπω.Ελα βρε φιλε, καταντησε αστειο.Δεν μπορουν να συμφωνησουν ολοι μαζι σου , μονος σου το ειπες , μην το ζοριζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον.

Γιατι δε τις πουλάνε?

Που σκοντάφτουν? Φοβούνται κάτι?

Θα σου απαντήσω όταν μου πεις γιατί δε θεωρείς τις Gazprom, ENI, Edison, Mitsui "σοβαρούς" επενδυτές.

• Like 3
Δημοσ.

Είσαι δημόσιος υπάλληλος :P Αλλιώς θα έβλεπες ότι οι "μεγάλοι" ιδιώτες έχουν χύσει πραγματικά το αίμα τους για τη χώρα μας. Εξάλλου δεν είναι πολιτικοί για να κλέβουν. Μόνο οι πολιτικοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι κλέβουν.

όχι ρε συ ποιος είπε τέτοιο πράγμα;;Άλλωστε τις καταθέσεις στην Ελβετία που πήρε το αυτί μου ότι υπάρχουν και τις offshore εταιρίες τις έχω εγώ που δουλεύω στην EXCALCO ένας δημόσιος υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας της Λάρισας όπου διαμένω α και ένας αρχιλοχίας ξάδερφος μου που υπηρετεί στο 304 πεβ στο Βελεστίνο.Και αυτός δημόσιος υπάλληλος για να μην ξεχνιόμαστε .Εμείς έχουμε τις μισές καταθέσεις από αυτές που αναφέρει η λίστα Λανγκαρτ
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω όταν μου πεις γιατί δε θεωρείς τις Gazprom, ENI, Edison, Mitsui "σοβαρούς" επενδυτές.

Χμ. Εγραψα κάπου οτι δεν είναι? Ούτε που ξέρω τις συγκεκριμένες εταιρίες.

Ας κάνει όμως τον έλεγχό του το δημόσιο και αν θεωρεί οτι οι εταιρείες ειναι αξιόπιστες και οι προτάσεις συμφέρουσες, ας προχωρήσει σε πώληση.

Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι να μην φθάσουμε πάλι σε σε περιπτώσεις όπως αυτές με το ρεύμα όπου το δημόσιο έχασε εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσ.

Μετα συγχωρησεως αλλα ας μη συγκρινουμε βουρτσες...

Τι σχεση εχει η energa καποιου 30χρονου Ελληνα "επιχειρηματια" που δεν το ξερει η μανα του, με Gazprom, ENI κλπ που εχουν δωσει διαπιστευτηρια παγκοσμιως εδω και πολλα χρονια για το αν ειναι αεριτζηδες ή σοβαρες και υπαρκτες εταιρειες? (τοσο σε θεματα business, οσο και σε θεματα τεχνογνωσιας).

Ο Ελληνας ειναι ικανος να ερθει η gazprom να του πει "σου φερνω ολο το φυσικο αεριο και παιρνω το 60% των κερδων" και να πει "ΟΧΙ, ειναι δημοσια περιουσια ας την κρατησει το δημοσιο να την εκμεταλλευτει στο 100%"...Και να προτιμα να βλεπει το φυσικο αεριο να καθεται αλλα να ειναι ενταξει ψυχολογικα στο οτι ο ξενος δε του παιρνει το 60% των κερδων.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...