Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
στους διεθνεις ποδοσφαιρικους αγωνες δεν βαζουν διαιτητες αλλης εθνικοτητας για να ειναι πιο δικαιοι;

ετσι θα το κανουμε και εδω.

Ειμαστε κράτος Κιλλικ. Δεν ειμαστε η Ευρωπαική Ενωση. Ειμαστε μια εθνότητα.

Ακόμα και στο ποδόσφαιρο όταν έφεραν κάποτε ξένους διαιτητές να κάνουν κουμάντο, γέλαγαν και τα πουρνάρια :P

οι ξενοι εχουν σοβαρα κρατη, πιο ανεπτυγμενα κρατη, ειναι αριστοι τεχνοκρατες που εχουν την εμπειρια και τον τροπο για την επιλυση των θεματων.

Εχεις πάει ποτέ να ζήσεις στο εξωτερικό?

δεν με νοιαζει αν ειναι φασιστες,κερδοσκοποι,

Ουπς....προσοχή γιατι αποκαλύπτονται τα καθαρά χέρια.

τι χειροτερο μπορει να συμβει αν τα διαχειριστουν κιολας; η ελλαδα στο πατο του βαρελιου ειναι ηδη, πιο κατω δεν παει.

Απλά να επιστρέψεις στο 1821.

Μα τωρα σοβαρολογείς? Είναι δυνατόν? Είναι δυνατόν να μιλαμε για ξένη διοικηση? Θες να γινεις προτεκτοράτο επειδή οι πολιτικοί που ψηφίζεις ειναι ανίκανοι?

Στο χέρι σου ειναι να το αλλάξεις αυτό.

Βγες εξω στο δρόμο και ζητα το.

Ποια χωρα ειναι τόσο ξεφτυλισμένη ωστε θα πουλήσει την εθνική της κυριαρχία για να "σωθεί".

Να φέρουμε μηπως και τον Οθωνα??

Ελεος ρε μάγκες...έλεος δηλαδή.

Δημοσ.

Πω, πω ...ανταρτικο απο τους Δ.υ του φορουμ. :lol:

Που εισασταν εσεις βρε το 2009 να μας ανοιξετε τα ματια ?

Ηταν γλυκο το δημοσιο τοτε ?

Δημοσ.

Και ναι καπου εδω τους τελειωσανε τα επιχειρηματα και το παιζουν χαβαλεδες...

Δημοσ.

Τα δικα σας δεν εχω δει... Εδω και χρονια...

Δημοσ.

Τι εγινε Ρικο.Εβαψες το πρασινο ροζοκοκκινο , μπηκες στην κολυμπηθρα του Σιλωαμ και κραζεις τα ''νεοφιλια'' ? :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Η πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της Ελλάδος μετά τον Καποδίστρια ήταν ο Όθωνας από χώρα Ευρωπαϊκή.Εκτός του ότι έφυγε νύχτα από την Ελλάδα όλοι ξέρουμε πως τον έκρινε η Ιστορία.Αμέσως μετά ήρθαν οι Γκλύξμπουργκ και όλοι ξέρουμε τι ρόλο έπαιξε η στάση του βασιλιά στον Α'παγκόσμιο πόλεμο στην μικρασιατική καταστροφή.Επειδή η γυναίκα του ήταν αδερφή του Κάιζερ προτίμησε για να μην έχει κρεβατομουρμούρα να μείνει ουδέτερος παρά τις προτροπές του Ελ.Βενιζέλου να ταχθεί ανοιχτά με την Αντάντ που αν τον άκουγε σήμερα θα είχαμε την Σμύρνη τουλάχιστον αν όχι και την Κωνσταντινούπολη.Τι τεράστιες επιτυχίες είχαν όλοι αυτοί οι ξένοι που μας κυβέρνησαν ρε παιδί μου με αποκορύφωμα την εκδίωξη του παππού Γεωργίου Παπανδρέου απ την κυβέρνηση με το έτσι θέλω και φυσικό επακόλουθο την δικτατορία που μας στοιχισε την Κυπρο.Ώρες ώρες θα τρελαθούμε εδώ μέσα

Δημοσ.

Τι εγινε Ρικο.Εβαψες το πρασινο ροζοκοκκινο , μπηκες στην κολυμπηθρα του Σιλωαμ και κραζεις τα ''νεοφιλια'' ? :lol:

Ψυχολόγεεεε :blink:

Τα δικα σας δεν εχω δει... Εδω και χρονια...

Nα αλλάξεις γυαλια

Δημοσ.

1. Aποκρατικοποιήσεις: Εχουμε καμια συμφέρουσα πρόταση η οποία θα είναι από κάποια σοβαρή εταιρία που δε θα μας οδηγησει στις συχνές πλέον περιπτώσεις τύπου energa, ολυμπια οδου κτλ κτλ? Γιατι οκ, όλοι θέλουμε εξυγίανση, σοβαρές προτάσεις δε βλέπουμε.

17 επενδυτές γαι τη ΔΕΠΑ

αυτή τη κακόμοιρη τη ΔΕΠΑ τόσα χρόνια την πεδεύουνε και ακόμα να την πουλήσουνε.

Δημοσ.

Συμφωνείς με την κατοχή που προτείνει ο killik δηλαδή;όχι άμα συμφωνείς πάσο δεν έχω άλλα επιχειρήματα. Δεν θα κάτσω να συζητώ για τα αυτονόητα.
Δημοσ.

Αυτα τα δυο ειναι επειχηρηματα;

Εννοεις οτι μου ειπε καποιο επιχειρημα? Εισαι χαζος ή τον παριστάνεις?

Δημοσ.

@

Aloyminas

Βλεπω ειτε επιμηκυνσεις,κουρεματα, νεο πακετο κατι απο ολα αυτα ειτε μορατοριουμ και διαγραφη , πιθανοτατα και βαλκανικες βουνοκορφες οπως λεει και καποιος εδω. :P

Η Μερκελ λεει υπομονη 5 χρονια :ph34r:

Δημοσ.

Εννοεις οτι μου ειπε καποιο επιχειρημα? Εισαι χαζος ή τον παριστάνεις?

Αλλο ενα επειχηρημα. Ευγε.

Ααα τωρα καταλαβα γιατι αρπαζεστε. Ο σαχλαμαρας μιλισε για τρωκτικα κλπ. Ρε μην αγχωνεστε, δεν θα σας πειραξει, αν ηταν να σας στειλει στο σπιτι σας θα το εκανε αμεσως μετα των εκλογων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...