Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κιλλικ αστα αυτα και κανε μας κανα μαθημα ιστοριας. Προτεινω σαν θεμα τον Β Παγκοσμιο Πολεμο και το "Ναι" της Γαλλιας στους Γερμανους.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστά τι ασχολούμαι λοιπόν;Εδώ έχουμε την ψευδαίσθηση ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι απατεώνες όταν το 90% του λαού απέκρυβε τα έσοδα του.Ο υδραυλικός που δεν κόβει απόδειξη τι είναι;Δεν είναι υπόλογος;Ο ηλεκτρολόγος.Ο καταστηματάρχης με τα ρούχα που τόσα χρόνια έκοβε απόδειξη 20 ευρώ ενώ εγώ ψώνιζα 100 δεν είναι ένοχος για το χάλι αυτής της χώρας.όταν θα αποκτήσουμε λαό και κράτος Σουηδίας τότε μόνο θα συμφωνήσω να γίνουν όλα ιδιωτικά.

αγαπητε μου μια απο τις βασικες δουλειες για της οποια πληρωνεται ο δημοσιος τομεας απο τον λαο, ειναι να ελεγχει τον λαο να μην κλεβει.

εφοσων το 90% του λαου κλεβει, ειναι πεντακαθαρη αποδειξη οτι ο ΔΤ δεν εκανε σωστα την δουλεια του για την οποια πληρωνοταν.

επομενως αν θελουμε να σταματησει ο λαος να κλεβει, ξεκιναμε απο την ριζα του προβληματος: την εξυγιανση του ΔΤ, ωστε επιτελους να αρχισει να κανει σωστα την δουλεια του.

και τι σημαινει εξυγιανση: αποκρατικοποιησεις,απολυσεις,αρση της μονιμοτητας,αποδυναμωση των συνδικαλισμων,κτλ.

βλεπεις; μονο σου τα λες αγορι μου.μονος σου.

οσο και να προσπαθεις να κανεις το ασπρο, μαυρο για να μην χασεις την καλοπεραση σου, στο τελος παλι καταληγεις στα αυτονοητα που οι υπολοιποι φωναζουμε εδω και χρονια.

• Like 2
Δημοσ.
και τι σημαινει εξυγιανση: αποκρατικοποιησεις,απολυσεις,αρση της μονιμοτητας,αποδυναμωση των συνδικαλισμων,κτλ.

1. Aποκρατικοποιήσεις: Εχουμε καμια συμφέρουσα πρόταση η οποία θα είναι από κάποια σοβαρή εταιρία που δε θα μας οδηγησει στις συχνές πλέον περιπτώσεις τύπου energa, ολυμπια οδου κτλ κτλ? Γιατι οκ, όλοι θέλουμε εξυγίανση, σοβαρές προτάσεις δε βλέπουμε.

2. Απολύσεις: Αν απολύσεις 100.000 κόσμο, θα γλιτώσεις τους μισθούς τους, θα έχεις όμως +100.000 αγανακτισμένους άνεργους οι οποίοι πιθανόν να ειναι οι μόνοι σε μια οικογένεια που εργάζονταν, θα πρέπει ως κράτος με κοινωνική πρόνοια να μεριμνησεις ωστε να μη πεθάνουν αυτές οι οικογένειες της πείνας κτλ κτλ κτλ.

Εύκολο να μιλάμε για μεγάλο αριθμό απολύσεως, δύσκολο στην εφαρμογή.

3. Συνδικαλισμός: Στη παρουσα φάση ο συνδικαλισμός ειναι αλληλένδετος με την πολιτική. Τη στιγμη που θα πας να χτυπήσεις τα μεγάλα κεφάλια ειναι σα να χτυπάς κυβερνητικές δυνάμεις. Κοινός, θα πέσει η κυβέρνηση. Πως το βλέπεις?

4. Αρση μονιμότητας: Δηλαδή να έχουν όλοι προσωπικές συμβάσεις ανάλογα με την απόδοσή τους? Κανένα προβλημα. Πες μου ποιος ειναι αυτός που θα εμπιστευτουμε για να αλλάξει ολες αυτές τις συμβάσεις, Ποιος θα κρινει την αποδοτικότητα του εκάστοτε υπαλλήλου. Εκτος και αν αναφέρεσαι στη γνωστη πρόταση "τους απολύουμε γιατί δε μπορουμε να βρουμε τρόπο να τους βαθμολογήσουμε" και έχει ο Θεός για το πως θα λειτουργήσει η χώρα μετά...

Δημοσ.

Κιλλικ αστα αυτα και κανε μας κανα μαθημα ιστοριας. Προτεινω σαν θεμα τον Β Παγκοσμιο Πολεμο και το "Ναι" της Γαλλιας στους Γερμανους.

τι να αφησω; σου ειπα, τα λαμογια στην βουλη φοβουνται να σας απολυσουν γιατι θα τους φατε ζωντανους. και οταν τελειωσετε με αυτους, μετα θα λεηλατησετε το κρατος αφου πρακτικα σας ανηκει και στο τελος θα τα βαλετε με εμας τους υπολοιπους επειδη θα ζηταμε να γινει επανιδρυση του κρατους.

μαθημα ιστοριας;

εδω σε ενα απλο τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ρε, και μολις ειδατε οτι καποιοι τα βαλανε με τους ΔΥ, κανατε accounts,μπηκατε μεσα και εδω και καιρο κανετε ενα αγωνα εντυπωσεων,διαστρεβλωσεων και προσωπικων επιθεσεων διοτι ηδη νοιωθετε την απειλη οτι το μελλον σας δεν θα ειναι πλεον τοσο βεβαιο.

ιστορια; ανθρωπινη φυση ειναι αυτο φιλε μου. περιμενε και θα δεις. κατσε να γινει το μπαμ, να χρεωκοπησει η χωρα και θα δεις μετα αν θα χυθει η οχι αιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνεί κανείς στο οτι πρέπει να τιμωρούνται όλοι όσοι έχουν παρανομήσει?

Ο πρωτος που απαιτώ τις απολύσεις και τις φυλακίσεις τέτοιων ανθρώπων είμαι.

Η διαφωνίες μου, θυμάσαι που είναι και αφορουν τις μαζικές απολύσεις, πράγμα για το οποίο τελικά δεν βρήκαμε λύση όταν το συζητησαμε παρέα, πριν πλακωσει ο συρφετός.

Θυμασαι που σου ειχα πει οτι θα επρεπε να βρουμε έναν τρόπο να γίνεται ο κατάλληλος έλεγχος στο δημόσιο, και μου είχες πει πως αυτό θα ήταν δύσκολο, διότι ο έλεγχος θα γινόταν από δημόσια όργανα πιθανότατα διεφθαρμένα.

Αντιπρότείναμε τη περίπτωση του ιδιωτικού τομέα, αλλά αυτό επίσης ειναι δύσκολο, διότι έχει αποδειχθεί πανηγυρικά πως και ο Ελληνικος ιδιωτικός τομέας, δεν δείχνει καλύτερος στο θέμα της διαφθοράς.

Ας ξεκινήσουμε αρχικά με τις απολύσεις των επίορκων άνευ αποζημίωσης (άποψή μου) να δούμε μια αρχή στο ζήτημα "ατιμωρησία" σε οτι αφορά τον υψιλόβαθμο δημόσιο τομέα αλλά και τον ιδιωτικο και μετά μπορούμε πιστεύω να δούμε πως θα αλλάξουμε τα πράγματα.

Εχουν ηδη αναφερθεί ιδέες για καλύτερη μηχανογράφηση (ηδη η εφορίες κάνουν κάποια βήματα και ειναι ενθαρρυντικό αυτό σε αντίθεση με τις τράπεζες που απαιτούν απίστευτη χαρτουρα)

ΚΑτ' αρχην ας μην παμε παλι την ιδια κολοκυθια. Μαζικες απολυσεις ετσι στον αερα κανεις δεν προτεινει, εκτος απο τους ιδιους τους φοβουμενους οτι μπορει να απολυθουν, και το εχουν βγαλει σαν σημαια, οτι αυτοι που δε γουσταρουν τους δ.υ. προτρινουν μαζικες απολυσεις. Οχι κανεις δεν προτεινει μαζικες απολυσεις χωρις πτογραμμα και οργανωση, και πρεπει καποια στιγμη αυτο το παραμυθι να σταματησει.

Απο κει και περα, οπως ειδες απο την πραξη, ο ιδιωτης ειναι αυτος που θα δικαστει με τα τωρα δεδομενα και οχι με ευχολογια. Κι εγω το ιδιο πιστευω με σενα, οτι θα επρεπε τετοιου ειδους υπαλληλοι να απολυονται και να φυλακιζονται. Το βλεπεις ομως να γινεται; Οχι βεβαια. Και τι κανεις για αυτο; Απλα ευχεσαι να γινοταν. Ενω αντιθετα στον αντιπερα τομεα, γινεται ηδη.

Αρα προτιμας να εχεις μια διεφθαρμενη δημοσια εταιρια (περι αυτου προκειται), και να συνεχιζεις τα ευχολογια για το αν θα επρεπε να πανε φυλακη οι διεφθαρμενοι δ.υ. απο το να εχεις μια ιδ. εταιρια, που σε μια διαφθορα ξερεις οτι μπορεις να την ξετιναξεις.

Ας συνεχισουμε λοιπον το ευχολογιο, και ας ψαξουμε τον επομενο μηνα να δουμε ποιος τελευταιος ιδιωτης εχει μεινει να πληρωσει για να παρουν μισθο ολοι αυτοι οι διευθαρμενοι δ.υ. που εχουν βγει στις ειδησεις ολον αυτον τον καιρο, και συνεχιζουν να πανε στην υπηρεσια τους λες και δεν εγινε τιποτε. Πιστευω οτι αν ευχηθουμε ολοι ταυτοχρονα, μπορει κατι να γινει...

• Like 3
Δημοσ.

τι να αφησω; σου ειπα, τα λαμογια στην βουλη φοβουνται να σας απολυσουν γιατι θα τους φατε ζωντανους. και οταν τελειωσετε με αυτους, μετα θα λεηλατησετε το κρατος αφου πρακτικα σας ανηκει και στο τελος θα τα βαλετε με εμας τους υπολοιπους επειδη θα ζηταμε να γινει επανιδρυση του κρατους.

μαθημα ιστοριας;

εδω σε ενα απλο τεχνολογικο φορουμ ειμαστε ρε, και μολις ειδατε οτι καποιοι τα βαλανε με τους ΔΥ, κανατε accounts,μπηκατε μεσα και εδω και καιρο κανετε ενα αγωνα εντυπωσεων,διαστρεβλωσεων και προσωπικων επιθεσεων διοτι ηδη νοιωθετε την απειλη οτι το μελλον σας δεν θα ειναι πλεον τοσο βεβαιο.

ιστορια; ανθρωπινη φυση ειναι αυτο φιλε μου. περιμενε και θα δεις. κατσε να γινει το μπαμ, να χρεωκοπησει η χωρα και θα δεις μετα αν θα χυθει η οχι αιμα.

Ρε αστα αυτα, δεν ειναι ο τομεας σου. Μιλησε μας για κατι που εισαι ειδικος. Πες μας για την Γαλλια και τον Β' ΠΠ...

Δημοσ.

1. Aποκρατικοποιήσεις: Εχουμε καμια συμφέρουσα πρόταση η οποία θα είναι από κάποια σοβαρή εταιρία που δε θα μας οδηγησει στις συχνές πλέον περιπτώσεις τύπου energa, ολυμπια οδου κτλ κτλ? Γιατι οκ, όλοι θέλουμε εξυγίανση, σοβαρές προτάσεις δε βλέπουμε.

2. Απολύσεις: Αν απολύσεις 100.000 κόσμο, θα γλιτώσεις τους μισθούς τους, θα έχεις όμως +100.000 αγανακτισμένους άνεργους οι οποίοι πιθανόν να ειναι οι μόνοι σε μια οικογένεια που εργάζονταν, θα πρέπει ως κράτος με κοινωνική πρόνοια να μεριμνησεις ωστε να μη πεθάνουν αυτές οι οικογένειες της πείνας κτλ κτλ κτλ.

3. Συνδικαλισμός: Στη παρουσα φάση ο συνδικαλισμός ειναι αλληλένδετος με την πολιτική. Τη στιγμη που θα πας να χτυπήσεις τα μεγάλα κεφάλια ειναι σα να χτυπάς κυβερνητικές δυνάμεις. Κοινός, θα πέσει η κυβέρνηση. Πως το βλέπεις?

4. Αρση μονιμότητας: Δηλαδή να έχουν όλοι προσωπικές συμβάσεις ανάλογα με την απόδοσή τους? Κανένα προβλημα. Πες μου ποιος ειναι αυτός που θα εμπιστευτουμε για να αλλάξει ολες αυτές τις συμβάσεις, Ποιος θα κρινει την αποδοτικότητα του εκάστοτε υπαλλήλου. Εκτος και αν αναφέρεσαι στη γνωστη πρόταση "τους απολύουμε γιατί δε μπορουμε να βρουμε τρόπο να τους βαθμολογήσουμε" και έχει ο Θεός για το πως θα λειτουργήσει η χώρα μετά...

1. Μιλας λες και εχεις τις υπερεταιριες, και ψαχνεις να δεις συμφερουσες προτασεις... εχετε καταλαβει οτι οι εταιριες αυτες παραπαιουν, και μολις κοψει η κρατικη επιδοτηση γιατι δε θα υπαρχει χρημα, θα βγουν ολες αυτες με αρνητικο προσημο;

Η ενεργα θα παει φυλακη, η δεη που θα σου χωσει 25% απο το 2013 που θα παει; Φωναζες τοσο καιρο κι εσυ και καποιοι αλλοι πως θα εξασφαλιζομασταν απο υπερογκες αυξησεις αν μια ιδιωτικη εταιρια επαιρνε τον ελεγχο. Αυτες τις αυξησεις θα στις κανει ιδιωτικη εταιρια; τις μειωσεις στα φ/β που ειναι περα απο αυτα που υποσχεθηκε, τις εκανε ιδ. εταιρια;

2. Συμφωνω, ενα τετοιο νουμερο με μιας, θα ηταν καταστροφη. Εκανες ομως ως κρατος καποια κινηση για μικροτερα νουμερα; Περασαν 3 χρονια, εκανες εστω και μια κινηση; Οχι βεβαια.

3. Αρα να τον αφησουμε ως εχει το συνδικαλισμο, γιατι θα πεσει η κυβερνηση... τα σκεφτεστε αυτα που λετε;

4. Οποτε απο τη μια δε θες μειωση του κρατους, δε θες απολυσεις, δε θες αρση, αλλα απο την αλλη δεν εχεις καμμια εμπυστοσυνη στο κρατος που θελεις, ουτε να ελεγξει, ουτε να βαθμολογησει, ουτε τιμποτε. Θας δηλαδη να κρατησεις ολο αυτο το χαος, και ξερεις κε των προτερων οτι ειναι χαος, αλλα στο φοβο του ιδιωτη, προτιμας αυτο...

• Like 2
Δημοσ.
Αρα προτιμας να εχεις μια διεφθαρμενη δημοσια εταιρια (περι αυτου προκειται), και να συνεχιζεις τα ευχολογια για το αν θα επρεπε να πανε φυλακη οι διεφθαρμενοι δ.υ. απο το να εχεις μια ιδ. εταιρια, που σε μια διαφθορα ξερεις οτι μπορεις να την ξετιναξεις.

Mπορώ?

Γιατι στο θέμα της Ολύμπια οδού δε μπορώ να κανω τίποτε. Απλά πληρωνω χωρίς να έχω το προιόν. Λάθος υπογραφές θα μου πεις σωστά. Απατεωνιά ομως και από την εταιρεία έτσι?

Αν ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να συνυπάρξει με ένα αδιάφθορο δημόσιο που θα εχει τον ρόλο τους ελεγκτικού οργάνου και θα παρεμβαίνει όποτε βλέπει πως προσβάλονται τα συμφέροντα του κράτους και κατά κύριο λόγο των πολιτών, εγω θα είμαι ο πρώτος που θα το υποστήριζα και θα δεχόμουν και τις μαζικές απολύσεις (τις οποιες παρεπιπτόντος ο Κιλλικ αλλά και άλλοι έχουν κατα καιρους υποστηρίξει εδω μέσα), αφου χιλιάδες άνεργοι θα έβρισκαν εργασία σε τέτοιες εταιριες

Δημοσ.

Λοιπον για να δουμε τι εγινε παγκοσμίως με την ιδιωτικοποιηση του νερου:

Βολιβία: Το 1998 το ∆ΝΤ εγκρίνει δάνειο για τη χώρα υπό την προϋπόθεση της ιδιωτικοποίησης όλων των δηµόσιων υπηρεσιών. Το 1999 µε µυστικές διαβουλεύσεις παραχωρεί το δίκτυο ύδρευσης σε πολυεθνική υπό την ηγεσία της αµερικανικής Bechtel.Το 2000 οι αυξήσεις στα τιµολόγια του νερού οδηγούν σε διαµαρτυρίες που κλιµακώνονται και αποκτούν χαρακτήρα επανάστασης µε 7 νεκρούς. Η κυβέρνηση αποφασίζει τη διακοπή της συνεργασίας. Η Bechtel αξιώνει αποζηµιώσεις 25 εκατ. USD. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αποθεµατικά της τότε ήταν 14 δισ. USD, ενώ της Βολιβίας µόνο 2,5 δισ. USD

Αργεντινή: Το 1993 ιδιωτικοποιείται το σύστηµα ύδρευσης – αποχέτευσης του Μπουένος Άιρες. Τους πρώτους µήνες η εταιρεία πέτυχε µείωση των εξόδων αφού υποχρέωσε σε «εθελοντική» παραίτηση περίπου το 50% των εργαζοµένων. Μετά από 4 χρόνια διαπιστώθηκε ότι η πολυεθνική πληρούσε µόνο το 45% των συµβατικών της υποχρεώσεων (νέες συνδέσεις, κλπ.) ενώ ζητούσε αλλαγές στη σύµβαση για να αυξήσει τις τιµές. Το 2003 διαπιστώθηκε ότι µόνο το 12% των λυµάτων περνούσαν από επεξεργασία ενώ το 88% χύνονταν στον ποταµό Ρίο Ντε Λα Πλάτα προκαλώντας µεγάλη καταστροφή.

Νιγηρία: Μετά την ιδιωτικοποίηση του δικτύου

ύδρευσης µόνο το 60% του πληθυσµού έχει πρόσβαση σε πόσιµο νερό. Ακόµη και σε περιοχές που υπάρχει δίκτυο διαπιστώθηκαν υψηλές περιεκτικότητες φθορίου στα οστά των παιδιών λόγω κακής επεξεργασίας από το φορέα.

Φιλιππίνες: Μέσα σε 5 χρόνια από την ιδιωτικοποίηση του δικτύου ύδρευσης οι τιµές αυξήθηκαν κατά 500%. Το 2003 παρουσιάστηκαν κρούσµατα χολέρας και δυσεντερίας λόγω κακής επεξεργασίας και έλλειψης

συντήρησης του δικτύου, προκειµένου να περιοριστεί το κόστος των εταιρειών.

Βρετανία: Το 1989 ιδιωτικοποιείται ο φορέας ύδρευσης της Αγγλίας και Ουαλίας, ενώ στη Σκωτία παραµένουν δηµόσιες. Σε 10 χρόνια αυξάνεται το µέσο κόστος του λογαριασµού κατά 43%, στις 221 GBP, ενώ στη Σκωτία φτάνει στις 170 GBP.

Γαλλία: ιδιωτικοποιείται επί Σιράκ το 77% του δικτύου ύδρευσης της χώρας. Η ∆ιεύθυνση Ανταγωνισµού διαπιστώνει σύντοµα ότι όσοι υδρεύονται από ιδιωτικά δίκτυα πληρώνουν 14% παραπάνω, χωρίς βελτίωση των υπηρεσιών. Μάλιστα, το 53% δηλώνει ότι δεν πίνει νερό βρύσης λόγω της κακής του ποιότητας

Δημοσ.

Και ο killik παρά τις συνεχείς προτροπές μου συνεχίζει να μην μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση σε αυτά που τον ρωτάω . Αλίμονο δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό γιατί υπάρχει ένας φανατισμός που μας πέρασε η Τρέμη και ο Πρετεντέρης και ειδικά αυτήν η μαϊμού ο Καψής ότι για όλα φταίει το δημόσιο και δεν μας πέρασε καν από το μυαλό να σκεφτούμε μήπως μας τα λένε αυτά για να τα πάρει κοψοχρονιά το αφεντικό τους.Φίλε μου killik εγώ μπορεί να μην σπούδασα πουθενά αλλά έχω την στοιχειώδη ευγένεια να απαντάω στους σοβαρούς ανθρώπους.

Δημοσ.

ολα αυτα τα ερωτηματα εχουν μια πολυ απλη απαντηση:

θα φερουμε τους ξενους να κανουν κουμαντο.

στους διεθνεις ποδοσφαιρικους αγωνες δεν βαζουν διαιτητες αλλης εθνικοτητας για να ειναι πιο δικαιοι;

ετσι θα το κανουμε και εδω.

οι ξενοι εχουν σοβαρα κρατη, πιο ανεπτυγμενα κρατη, ειναι αριστοι τεχνοκρατες που εχουν την εμπειρια και τον τροπο για την επιλυση των θεματων.

εξαλλου και οι ιδιοι ζητανε να παρουν το ελληνικο κρατος υπο ελεγχο επειδη θεωρουν πολυ σημαντικη την ομαλη διαβιωση του.

εγω σαν ελληνας φορολογουμενος πολιτης θελω να ερθουν και κανουν κουμαντο οι ξενοι ωστε να εξυγιανθει ο κρατικος μηχανισμος και να αρχισει να λειτουργει σωστα.

δεν με νοιαζει αν ειναι φασιστες,κερδοσκοποι, ανθελληνες, εξωγηινοι απο την X-διασταση, τι εγινε σε αλλες χωρες η τι δεν εγινε.

δεν με νοιαζει,δεν με απασχολει. επισης δεν με νοαιζει αν εσυ αντιτιθεσε σε κατι τεοιο. δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου.

40 χρονια ειχαμε τους ιδιους πολιτικους και ενα δημοσιο τομεα να κοπροσκυλιαζει. και το απολεσμα το βλεπουμε

επομενως καιρος να δωσουμε ευκαιρεια σε πιο ριζοσπαστικες λυσεις, να δοκιμασουμε κατι καινουργιο.

ας μπουνε να κανουν κουμαντο οι ξενοι. και τι εγινε; με δικα τους λεφτα ζουσες και εξακολουθεις να ζεις ολα αυτα τα χρονια.

τι χειροτερο μπορει να συμβει αν τα διαχειριστουν κιολας; η ελλαδα στο πατο του βαρελιου ειναι ηδη, πιο κατω δεν παει.

αρα μεσα οι ξενοι,μεσα, και ας μην γουσταρεις.

Ρε αστα αυτα, δεν ειναι ο τομεας σου. Μιλησε μας για κατι που εισαι ειδικος. Πες μας για την Γαλλια και τον Β' ΠΠ...

α καταλαβα,αρχισαμε τις πλανες τωρα, α;

οποτε φανταζομαι ειμαστε στο σημειο του διαλογου που πλεον ο συνομιλητης μας τα εχει παρατησει πλεον.

αυτο σημαινει ηρθε η ωρα να σε αγνοηησω.

ciao.

Και ο killik παρά τις συνεχείς προτροπές μου συνεχίζει να μην μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση σε αυτά που τον ρωτάω . Αλίμονο δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό γιατί υπάρχει ένας φανατισμός που μας πέρασε η Τρέμη και ο Πρετεντέρης και ειδικά αυτήν η μαϊμού ο Καψής ότι για όλα φταίει το δημόσιο και δεν μας πέρασε καν από το μυαλό να σκεφτούμε μήπως μας τα λένε αυτά για να τα πάρει κοψοχρονιά το αφεντικό τους.Φίλε μου killik εγώ μπορεί να μην σπούδασα πουθενά αλλά έχω την στοιχειώδη ευγένεια να απαντάω στους σοβαρούς ανθρώπους.

καλα εσυ τοσο καιρο δεν μου εξηγησες ποιος ειναι ο συγκεκριμενος ορος που εχουν βαλει οι ξενοι ωστε να μην γινουν νεες προσληψεις ΔΥ.

ενα wall of text ηταν το τελευταιο σου μηνυμα που δεν εβγαζε μηνυμα.

τελικα ποιος ειναι αυτος ο ορος; υπαρχει ονλινε να τον διαβασω;

• Like 1
Δημοσ.

Πουρναρα

1. Υπάρχει κάποια προταση στο συγκεκριμένο θέμα? Αυτά που έγραψες τα γνωρίζω ήδη. Τη λύση δε γνωριζω.

2. Σε διαδήλωση της προάλλες η ιδια η ΓΣΕΕ ζητούσε απολύσεις επίορκων και έλεγχο τραπεζικών λογαριασμών δ/υ με μεγάλες θέσεις ή θέσεις που έχουν να κάνουν με χρήματα και φυσικά για το υπουργείο οικονομικών. Αν η πολιτικοί μας δε θέλουν για δικούς τους λόγους (οπως το ότι ξέρουν πως θα χάσουν ψήφους) να κάνουν το προφανές είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να σε κάνει να αναρωτιέσαι κατά πόσο πρέπει να στηρίζεις μια τέτοια κυβέρνηση, αν το κάνεις.

3. Ισχύει το ιδιο με το απο πάνω. Εφόσον η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για να αλλάξει τη παρουσα κατάσταση, μπορω ευκολα να συμπεράνω, πως εξαρτάται απο υψηλόβαθμους συνδικαλιστές...

4. Δε βλέπω κάποια λύση σε αυτά που μου ανέφερες, Εχεις κάτι να προτείνεις? Γιατι εγω δε βρίσκω.

Δεν ειναι τυχαίο Πουρνάρα αυτό που λέω συνέχεια. Πως μόνο με γενική αλλαγή νοοτροπίας μπορουμε να δούμε αλλαγή.

Και δυστηχως η παρούσα κυβέρνηση, δε δείχνει να θέλει να αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

ρε ΔΥ παρτε το χαμπαρι. οι μερες σας ειναι μετρημενες,οτι και να λετε οτι και να γραφετε,αυτος ο τοπος ειναι τελειωμενος.

δεν σωζετε η ελλαδα. οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως, ειτε αυριο,ειτε σε 2 χρονια, θα γινει το μπαμ και θα χυθει αιμα. αυτο ειναι δεδομενο.

το αδικο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι σε αυτη την χωρα, που και τιμιοι ειναι,και αξιοπρεπεις,και πατριωτες, ουτε κλεψανε,ουτε φαγανε.

αυτοι τι φταινε ομως και βλεπουν οι ζωες τους να καταστρεφονται εξαιτιας των υπολοιπων;

εμενα αυτο με νοιαζει προσωπικα. το καλο κομματι της ελλαδας που τα τραβαει ολα αυτα εξαιτιας του κακου κομματιου.

δεν με απασχολει τι θα συμβει στον υπολοιπο ξεφτιλισμενο λαο,δημοσιους,ιδιωτικους και πολιτικους.

εμεις οι υπολοιποι,οι καλοι,τι φταιμε;

• Like 1
Δημοσ.

ρε ΔΥ παρτε το χαμπαρι. οι μερες σας ειναι μετρημενες,οτι και να λετε οτι και να γραφετε,αυτος ο τοπος ειναι τελειωμενος.

δεν σωζετε η ελλαδα. οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως, ειτε αυριο,ειτε σε 2 χρονια, θα γινει το μπαμ και θα χυθει αιμα. αυτο ειναι δεδομενο.

το αδικο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι σε αυτη την χωρα, που και τιμιοι ειναι,και αξιοπρεπεις,και πατριωτες, ουτε κλεψανε,ουτε φαγανε.

αυτοι τι φταινε ομως και βλεπουν οι ζωες τους να καταστρεφονται εξαιτιας των υπολοιπων;

εμενα αυτο με νοιαζει προσωπικα. το καλο κομματι της ελλαδας που τα τραβαει ολα αυτα εξαιτιας του κακου κομματιου.

δεν με απασχολει τι θα συμβει στον υπολοιπο ξεφτιλισμενο λαο,δημοσιους,ιδιωτικους και πολιτικους.

εμεις οι υπολοιποι,οι καλοι,τι φταιμε;

Κλαίω!

Μεγάλο τρολλ!

Και για να τελειωσω με το προηγουμενο μου ποστ, με λιγα λογια:

• Τα έργα υδροδότησης κατασκευάζονται µόνο στις

σχετικά πλούσιες κοινότητες που µπορούν να

πληρώσουν

• Οι φτωχοί κάτοικοι που υδρεύονταν δωρεάν ή µε

επιδοτούµενα τιµολόγια δεν έχουν πλέον πρόσβαση

στο νερό

• Η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών παροχής ύδατος

οδηγεί σε υψηλότερες τιµές και µε αµφίβολη βελτίωση

των υπηρεσιών

Τα αντιστοιχα θα συμβουν εννοειται με καθε δημοσια υπηρεσια - πρωτη και καλυτερη η ΔΕΗ. Καταλαβαινω οτι μερικοι ειστε βολεμενοι (κιλλικ) και κανετε κριτικη αφ'υψηλου αλλα πρεπει να κατανοησετε οτι η ανοδος τιμων σε κοινωνικα αγαθα σε λιγο καιρο θα ειναι ζητημα ζωης και θανατου για μερικους συμπολιτες μας. Το κριμα στο λαιμο σας.

Δημοσ.

Απίστευτο δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που διάβασα πιο πάνω. Σίγουρα φίλε killik στην Πίνδο θα ήσουν στην πρώτη γραμμή.Μην σου πω και στους 300 του Λεωνίδα μπροστά μπροστά.Όχι τα μάτια μου έκαναν λάθος δεν μπορεί μορφωμένος άνθρωπος να προτείνει την κατοχή της χώρας.Δηλαδή αυτο που επιδιώκει η Τουρκία να μας κατακτήσει άρα και να μας κυβερνήσει τι παραπάνω θα μας κάνει μετά την κατάκτηση δεν θα το προσφέρουμε στους Τούρκους που είναι σε χειρότερα χάλια από μας αλλά θα το προσφέρουμε στους Γερμανούς Σουηδούς Βέλγους και μάλιστα χωρίς αντίσταση.. Οταν ένα κράτος παραδίδει την διοίκηση του σε άλλο έστω και οικειοθελώς τότε αυτό συνιστά κατοχή. Κάνω μήπως λάθος;Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν όλοι οι πρόγονοι μας σε όλους τους αιώνες που υπερασπίστηκαν αυτά τα εδάφη.Αναρωτιέμαι ποιος είπε το αμύνεσθαι περί πατρίς.Α ναι ένας συνδικαλιστής του Π.Α.Μ.Ε ήταν μαζί με την Παπαρήγα και για αυτό πρέπει να δεχτούμε κατοχή.Ντροπή και μόνο ντροπή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...