rikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Όπως διαπιστώνεται πάντα σε αυτήν την χώρα είμαστε διαχωρισμένοι σε φατρίες.Καλά στον από πάνω δεν απαντώ ποτέ πια απευθείας δεν τον θεωρό του επιπέδου μου απαξιώ πια. Απάντηση στα post που βγάζει εναντίον μου δεν παίρνει.Τώρα είπα εγώ ότι ο Φωτόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της Δ.Ε.Η ή παρέθεσα το φαινόμενο φωτοπουλισμού η παλαιού συνδικαλισμού ότι προτιμάτε με την διαφθορά που υπάρχει και στον ιδιωτικό τομέα;Μπορεί ένας να μου εγγυηθεί ότι όταν θα φύγουν όλοι αυτοί οι συνδικαλισταράδες από την μέση και περάσει απ το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα ότι θα δουλεύει καλύτερα;.Αν μπορεί με αυτόν τον ιδιωτικό τομέα που έχουμε σήμερα να το εγγυηθεί αυτό κάποιος είπα θα θυροκολλήσω εγώ το πωλητήριο της Δ,Ε.Η ............... .......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμα να καταλαβεις οτι και δεν μπορούνε και δεν τους ενδιαφέρει στην τελική? Απλά έχουν αλλεργία στο δημόσιο...τέλος.
bluesattack Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί ένας να μου εγγυηθεί ότι όταν θα φύγουν όλοι αυτοί οι συνδικαλισταράδες από την μέση και περάσει απ το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα ότι θα δουλεύει καλύτερα; Το ιδανικο θα ηταν να εχει την ιδιοκτησια το κρατος για στρατηγικου χαρακτηρα επιχειρησεις.Οχι γιατι ειναι γραμμενο πουθενα ,οχι γιατι καποιοι κρατικοδιαιτοι αραχτοι επικαλουνται την θρυλικη κατσικα του γειτονα, αλλα απλουστατα γιατι ετσι μπορει να ασκει κοινωνικη πολιτικη.Κοινωνικη πολιτικη προς ολους ετσι..Απο κει και περα καλο θα ηταν τουλαχιστον να εχει καποιο ελεγχο.Και βεβαια οχι ολα στο ιδιο τσουβαλι,δεν ειναι ολα νερο.Το ιδανικο ειπαμε, αν βεβαια λειτουργουσαν τα πραγματα οπως επρεπε μπορει να μην ειχαμε φθασει και εδω. Τωρα αν καποιος , εσυ ας πουμε, θελεις να απεργησεις ως ενδειξη συμπαραστασης κανεις δεν σε κραταει. 1
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ρικο, εγω ενα πραμα θα σου πω. ξερεις γιατι οι εργοδοτες σας στη βουλη δεν σας εχουν απολυσει ακομη; γιατι ξερουν οτι αν ξεκινησουν μαζικες απολυσεις, θα πατε και θα τους κατασπαρεξετε. αυτη ειναι η αληθεια. 1
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα να καταλαβεις οτι και δεν μπορούνε και δεν τους ενδιαφέρει στην τελική? Απλά έχουν αλλεργία στο δημόσιο...τέλος. Σωστά τι ασχολούμαι λοιπόν;Εδώ έχουμε την ψευδαίσθηση ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι απατεώνες όταν το 90% του λαού απέκρυβε τα έσοδα του.Ο υδραυλικός που δεν κόβει απόδειξη τι είναι;Δεν είναι υπόλογος;Ο ηλεκτρολόγος.Ο καταστηματάρχης με τα ρούχα που τόσα χρόνια έκοβε απόδειξη 20 ευρώ ενώ εγώ ψώνιζα 100 δεν είναι ένοχος για το χάλι αυτής της χώρας.όταν θα αποκτήσουμε λαό και κράτος Σουηδίας τότε μόνο θα συμφωνήσω να γίνουν όλα ιδιωτικά.
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Η διαφορα; Ρωμεε ειναι οτι εδω μιλας για μια παρανομη πραξη, η οποια εστω και ενα χρονο μετα βρεθηκε στη δικαιοσυνη και αρχισαν και οι προφυλακισεις διοτι προκειται για ιδιωτικη εταιρια. Σε μια αντιστοιχη δημοσια τι θα ειχες; Να σου πω εγω. Μεταταξη των υπαλληλων για κανα δυο χρονια μεχρι να ξεχαστει το θεμα, και ξανα μετα στη θεσουλα σους. Διαφωνεί κανείς στο οτι πρέπει να τιμωρούνται όλοι όσοι έχουν παρανομήσει? Ο πρωτος που απαιτώ τις απολύσεις και τις φυλακίσεις τέτοιων ανθρώπων είμαι. Η διαφωνίες μου, θυμάσαι που είναι και αφορουν τις μαζικές απολύσεις, πράγμα για το οποίο τελικά δεν βρήκαμε λύση όταν το συζητησαμε παρέα, πριν πλακωσει ο συρφετός. Θυμασαι που σου ειχα πει οτι θα επρεπε να βρουμε έναν τρόπο να γίνεται ο κατάλληλος έλεγχος στο δημόσιο, και μου είχες πει πως αυτό θα ήταν δύσκολο, διότι ο έλεγχος θα γινόταν από δημόσια όργανα πιθανότατα διεφθαρμένα. Αντιπρότείναμε τη περίπτωση του ιδιωτικού τομέα, αλλά αυτό επίσης ειναι δύσκολο, διότι έχει αποδειχθεί πανηγυρικά πως και ο Ελληνικος ιδιωτικός τομέας, δεν δείχνει καλύτερος στο θέμα της διαφθοράς. Ας ξεκινήσουμε αρχικά με τις απολύσεις των επίορκων άνευ αποζημίωσης (άποψή μου) να δούμε μια αρχή στο ζήτημα "ατιμωρησία" σε οτι αφορά τον υψιλόβαθμο δημόσιο τομέα αλλά και τον ιδιωτικο και μετά μπορούμε πιστεύω να δούμε πως θα αλλάξουμε τα πράγματα. Εχουν ηδη αναφερθεί ιδέες για καλύτερη μηχανογράφηση (ηδη η εφορίες κάνουν κάποια βήματα και ειναι ενθαρρυντικό αυτό σε αντίθεση με τις τράπεζες που απαιτούν απίστευτη χαρτουρα)
rikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ρικο, εγω ενα πραμα θα σου πω. ξερεις γιατι οι εργοδοτες σας στη βουλη δεν σας εχουν απολυσει ακομη; γιατι ξερουν οτι αν ξεκινησουν μαζικες απολυσεις, θα πατε και θα τους κατασπαρεξετε. αυτη ειναι η αληθεια. Αλλος 5χρονος εδω...Οποιος θεωρει οτι η απολυση ΔΥ υπαλληλων θα μεγαλωσει την υφεση ειναι και αυτος ΔΥ. Κιλλικ, ενα πραμα θα σου πω....αστο χεστο....δεν θα το καταλαβεις ετσι και αλλιως. Οταν μεγαλωσεις λιγο τα ξαναλεμε...
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ρικο, εγω ενα πραμα θα σου πω. ξερεις γιατι οι εργοδοτες σας στη βουλη δεν σας εχουν απολυσει ακομη; γιατι ξερουν οτι αν ξεκινησουν μαζικες απολυσεις, θα πατε και θα τους κατασπαρεξετε. αυτη ειναι η αληθεια. Άσε τον ρίκο εδώ μαζί μου μίλα που είναι η αξιοπιστία του ιδιωτικού τομέα για να τα κάνουμε όλα ιδιωτικά.Ποια δραστηριότητα του ιδιωτικού τομέα δουλεύει σωστά στην Ελλάδα για να του εμπιστευτούμε στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις και πάνω απ'όλα κερδοφόρες
rikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σωστά τι ασχολούμαι λοιπόν;Εδώ έχουμε την ψευδαίσθηση ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι απατεώνες όταν το 90% του λαού απέκρυβε τα έσοδα του.Ο υδραυλικός που δεν κόβει απόδειξη τι είναι;Δεν είναι υπόλογος;Ο ηλεκτρολόγος.Ο καταστηματάρχης με τα ρούχα που τόσα χρόνια έκοβε απόδειξη 20 ευρώ ενώ εγώ ψώνιζα 100 δεν είναι ένοχος για το χάλι αυτής της χώρας.όταν θα αποκτήσουμε λαό και κράτος Σουηδίας τότε μόνο θα συμφωνήσω να γίνουν όλα ιδιωτικά. Οτι και να πεις δεν μπορεις να εξισορροπήσεις την 24ωρη προπαγανδα που δεχονται αμασητα καθημερινα. Δεν ειναι θεμα λογικης, ουτε στοιχειων. Εδω η ιδια η ΕΕ και το ΔΝΤ λενε οτι τα μετρα λιτοτητας δεν σε βγαζουν απο την κριση (οποιος ενδιαφερεται εχω παραθεσει τα λινκ σε προηγουμενες σελιδες) αυτοι των χαβα τους. Σαν να κανεις συζητηση με λοβοτομημενους που ανηκουν σε καμια θρησκευτικη καστα. 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εδω η ιδια η ΕΕ και το ΔΝΤ λενε οτι τα μετρα λιτοτητας δεν σε βγαζουν απο την κριση (οποιος ενδιαφερεται εχω παραθεσει τα λινκ σε προηγουμενες σελιδες) αυτοι των χαβα τους. To κρατάω αυτό και ο λόγος ειναι πως όταν το έγραψε πριν λιγες μέρες κάποιος άλλος, παρόμοια πρόταση, έπεσε ειρωνεία. Κάτι ασχετο. Αν αύριο κόβονταν όλες οι συντάξεις, όλοι οι δ/υ απολυόντουσαν (εκτος απ την αστυνομια και τον στρατό για προφανείς λογους) ανευ αποζημίωσης, η Ελλάδα θα είχε θετικό προϋπολογισμό? Θα μπορουσαμε να ξεχρεώσουμε δηλαδή αν δεν είχαμε τις συντάξεις και τους μισθούς?
rikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 To κρατάω αυτό και ο λόγος ειναι πως όταν το έγραψε πριν λιγες μέρες κάποιος άλλος, παρόμοια πρόταση, έπεσε ειρωνεία. Κάτι ασχετο. Αν αύριο κόβονταν όλες οι συντάξεις, όλοι οι δ/υ απολυόντουσαν (εκτος απ την αστυνομια και τον στρατό για προφανείς λογους) ανευ αποζημίωσης, η Ελλάδα θα είχε θετικό προϋπολογισμό? Θα μπορουσαμε να ξεχρεώσουμε δηλαδή αν δεν είχαμε τις συντάξεις και τους μισθούς? Εισαι σιγουρος οτι δεν το εγραψα εγω? Οχι βεβαια...το χω απαντησει και σε προηγουμενες σελιδες.
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αλλος 5χρονος εδω...Οποιος θεωρει οτι η απολυση ΔΥ υπαλληλων θα μεγαλωσει την υφεση ειναι και αυτος ΔΥ. Κιλλικ, ενα πραμα θα σου πω....αστο χεστο....δεν θα το καταλαβεις ετσι και αλλιως. Οταν μεγαλωσεις λιγο τα ξαναλεμε... αλλα σου λεω εγω, αλλα μου λες εσυ. οτι ναναι.
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αλλος 5χρονος εδω...Οποιος θεωρει οτι η απολυση ΔΥ υπαλληλων θα μεγαλωσει την υφεση ειναι και αυτος ΔΥ. Κιλλικ, ενα πραμα θα σου πω....αστο χεστο....δεν θα το καταλαβεις ετσι και αλλιως. Οταν μεγαλωσεις λιγο τα ξαναλεμε... 10χρονε,σύμφωνα με την κυβέρνηση πρέπει να βρεθούν κάποια λεφτά,ας πούμε 5 δις Αντί να βρει λεπόν 5 δις απο μισθούς και συντάξεις(κυρίως συντάξεις) μπορεί να τα βρει με απολύσεις ανίκανων του δημοσίου. Αντί όμως να βρει 5 δις άμμεσα,τα βρίσκει έμμεσα κόβοντας και αυξάνοντας εισφορές στον ιδιωτικό,με λίγα λόγια την πληρώνουν οι πάντες για να μην απολυθούν οι χαραμοφάηδες. Φυσικά τα βρίσκει και άμμεσα απο τις συντάξεις. Νοιώστε λίγο που νομίζετε ότι ανακαλύψατε την αλήθει με μια παπαριά που διαβάσατε ότι οι απολύσεις ΔΥ θα φέρουν ύφεση,θα φέρουν την ίδια ύφεση που θα έρθει και τώρα,απλά θα την πληρώσουν ΚΑΙ αυτοί. Θα κλάψουμε για τους 50-100.000 απολυμένους όσο έκλαψαν αυτοί για τους 500.000+ ιδιωτικούς απολυμένους,που την πλήρωσαν γι αυτούς 3
rikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 10χρονε,σύμφωνα με την κυβέρνηση πρέπει να βρεθούν κάποια λεφτά,ας πούμε 5 δις Αντί να βρει λεπόν 5 δις απο μισθούς και συντάξεις(κυρίως συντάξεις) μπορεί να τα βρει με απολύσεις ανίκανων του δημοσίου. Αντί όμως να βρει 5 δις άμμεσα,τα βρίσκει έμμεσα κόβοντας και αυξάνοντας εισφορές στον ιδιωτικό,με λίγα λόγια την πληρώνουν οι πάντες για να μην απολυθούν οι χαραμοφάηδες. Φυσικά τα βρίσκει και άμμεσα απο τις συντάξεις. Νοιώστε λίγο που νομίζετε ότι ανακαλύψατε την αλήθει με μια παπαριά που διαβάσατε ότι οι απολύσεις ΔΥ θα φέρουν ύφεση,θα φέρουν την ίδια ύφεση που θα έρθει και τώρα,απλά θα την πληρώσουν ΚΑΙ αυτοί. Θα κλάψουμε για τους 50-100.000 απολυμένους όσο έκλαψαν αυτοί για τους 500.000+ ιδιωτικούς απολυμένους,που την πλήρωσαν γι αυτούς Κοιτα ο κοινωνικος αυτοματισμος πιανει ή σε χαζους ή σε τελειως αμόρφωτους ή σε 5 χρονους. Δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο περα απο το να σου δωσω μια γενικη κατευθυνση για να αποκτησεις αυτογνωσια. Λυπαμαι. αλλα σου λεω εγω, αλλα μου λες εσυ. οτι ναναι. Ναι γιατι δεν ξερεις τι γραφεις.
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 αλλα σου λεω εγω, αλλα μου λες εσυ. οτι ναναι. killik δεν μου απαντάς, δεν το καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ούτε ιδιωτικό τομέα ικανό ώστε να κάνεις πραγματικές διαρθρωτικές αλλαγές; Άσε τις κόντρες και τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και απάντα συγκεκριμένα...Που δουλεύει σωστά ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα ώστε να προχωρήσουμε σε αποκρατικοποιήσεις 10χρονε,σύμφωνα με την κυβέρνηση πρέπει να βρεθούν κάποια λεφτά,ας πούμε 5 δις Αντί να βρει λεπόν 5 δις απο μισθούς και συντάξεις(κυρίως συντάξεις) μπορεί να τα βρει με απολύσεις ανίκανων του δημοσίου. Αντί όμως να βρει 5 δις άμμεσα,τα βρίσκει έμμεσα κόβοντας και αυξάνοντας εισφορές στον ιδιωτικό,με λίγα λόγια την πληρώνουν οι πάντες για να μην απολυθούν οι χαραμοφάηδες. Φυσικά τα βρίσκει και άμμεσα απο τις συντάξεις. Νοιώστε λίγο που νομίζετε ότι ανακαλύψατε την αλήθει με μια παπαριά που διαβάσατε ότι οι απολύσεις ΔΥ θα φέρουν ύφεση,θα φέρουν την ίδια ύφεση που θα έρθει και τώρα,απλά θα την πληρώσουν ΚΑΙ αυτοί. Θα κλάψουμε για τους 50-100.000 απολυμένους όσο έκλαψαν αυτοί για τους 500.000+ ιδιωτικούς απολυμένους,που την πλήρωσαν γι αυτούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακόμα μια συναρπαστική επίδειξη γραμματικής και ορθογραφίας κυρίες και κύριοι.Μένω άφωνος.Θα σας κρατώ ενήμερους για όλες τις επιτυχίες του διδάκτωρα γραμματικής ακόμα και με έκτακτο δελτίο ωχ post ήθελα να πω αν χρειαστεί 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ξερεις γιατι οι εργοδοτες σας στη βουλη δεν σας εχουν απολυσει ακομη;γιατι ξερουν οτι αν ξεκινησουν μαζικες απολυσεις, θα πατε και θα τους κατασπαρεξετε. αυτη ειναι η αληθεια. Ποιός θα τους κατασπαραξει? Οι ιδιοι οι υπάλληλοι? Εδω τους κλ@σ@νε τα @@δια 400.000 κόσμος έξω απ τη βουλή. Εκτός και αν αναφέρεσαι στους συνδικαλιστές στους οποίους πιθανον να χρωστάνε την εκλογή τους, οπότε ναι...ξέρουν οτι θα χάσουν τη θεσούλα τους. Αλλά όταν σου γραφα εγω τις προάλλες πως αν δεν αλλάξει ο πολιτικός δεν αλλάζει τίποτε, καθόσουν και ειρωνευόσουν με το παρεάκι σου. Riko πιθανον εσύ να το είχες γράψει, δε θυμάμαι. Πρόσεχε ομως τωρα που διαφώνησες με τον Κιλλικ γιατι θα έρθουν ενισχύσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις