Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δεν σε ρώτησα ποιος παράγει τι αλλά πως το παράγει.Λέτε και σωστά ότι ο δημόσιος τομέας είναι διεφθαρμένος και αναρωτιέμαι τι είναι ο ιδιωτικός.όχι τι παράγει.Τρίτο post και δεν μου απαντάς.Και η Δ.Ε.Η με τους κάθε λογής Φωτόπουλους παράγει ρεύμα και είναι κερδοφόρα όπως και ο .Ο.Π.ΑΠ Τι πάει να πει αυτό;;;
bluesattack Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Aπλα τα πραγματα.Δεν βρισκεται σε αλλη χωρα ο ιδιωτικος τομεας,αρα δεν ειναι ο σουπερ αμολυντος απο διαφθορα .Αν τον αφησεις θα ξεσαλωσει , αρα το βαρος πεφτει στην πολιτεια για να μην συμβει αυτο. Και τωρα κατσε να μας πεις οτι αν γινει αξιολογηση η απολυσεις στο δημοσιο θα πεσουν βατραχια απο τον ουρανο , και η κατσικα του γειτονα και μπλα μπλα... Περιμενουμε..
παπι Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 οι ιδιώτες δεν έχουν τα βενζινάδικα;Τα περισσότερα βυτιοφόρα;Αμ τα σουπερμάρκετ ποιος τα έχει που έχουν στήσει τα καρτέλ;Το δημόσιο; Τον τύπο ποιος τον έχει;Και δεν απαντάς σε αυτό που ήταν το ζουμί στο παραπάνω μου post.Που δούλεψε σωστά ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα.Αν μου το απαντήσεις αυτό θα με κάνεις πολύ ευτυχισμένο. Ειναι παρανομο αυτο που κανουν;
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αν ειναι να σε κανω ευτυχισμενο ας ειναι: Aς πουμε ενας γειτονας που κανει πιτογυρα απο τοτε που τον θυμαμαι παντα εκοβε αποδειξεις και παντα ασφαλιζε τους υπαλληλους του, μεχρι και σημερα. Το ιδιο και με ενα φροντιστηριο στη γειτονια μου. Μαντεψε, ιδιωτικος τομεας ειναι αυτα. Και ξαναματαλεω επειδη κανετε οτι δε βλεπετε: Ιδιωτικος τομεας δεν ειναι μονο οι μεγαλοεργολαβοι, οι μεγαλοεπιχειρηματιες και οι διαφοροι απατεωνες που θυμαστε και μας θυμιζετε σαν να μην τους ξερουμε, λες και ανακλυψατε την Αμερικη. ΥΓ. Αυτο που λεει ο bluesattack παρτο στα σοβαρα γιατι αποτι βλεπω κουκουρουκου και σε αυτο...Ειπαμε οταν υπαρχει ανομια ή επιλεκτικη εφαρμογη νομων, τοτε θα υπαρχει και παρανομια. Ο σουβλατζής της γειτονιάς σου δεν είναι αυτός που θα αγοράσει την Δ.Ε.Η όπως θέλουν όλοι εδώ μέσα που εκθειάζουν τον ιδιωτικό τομέα ούτε και το φροντιστήριο της γειτονιάς σου θα αγοράσει τον Ο.Π.ΑΠ.Αυτοί που θα τον αγοράσουν εδώ στην Ελλάδα έχω την αίσθηση ότι θα είναι μεγαλύτερα λαμόγια από τον Φωτόπουλο και για αυτό επιμένω και στην μη πώληση τους.Αν μπορεί να μου εγγυηθεί κάποιος ότι θα πουληθεί με διεθνή διαγωνισμό αξιοκρατικά και χωρίς να έχει πέσει μίζα τότε να θυροκολλήσω εγώ το πωλητήριο έξω από τα κεντρικά της Δ.Ε.Η
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ειναι παρανομο αυτο που κανουν; Αν θεωρείς το λαθρεμπόριο καυσίμων νόμιμο τι να σου πω εκτός και αν δεν διάβασες τι λέγαμε στα προηγούμενα post.Και για να σε διευκολύνω απέδειξα με επιχειρήματα ότι και ο ιδιωτικός τομέας είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο διεφθαρμένος.Κάνε τον κόπο και γύρνα μια σελίδα πίσω πριν απαντήσεις O Φωτόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της ΔΕΗ ........... .....................
g_alkis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 O Φωτόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της ΔΕΗ Και ιδιώτης έτσι;
παπι Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αν θεωρείς το λαθρεμπόριο καυσίμων νόμιμο τι να σου πω εκτός και αν δεν διάβασες τι λέγαμε στα προηγούμενα post.Και για να σε διευκολύνω απέδειξα με επιχειρήματα ότι και ο ιδιωτικός τομέας είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο διεφθαρμένος.Κάνε τον κόπο και γύρνα μια σελίδα πίσω πριν απαντήσεις Ωστε παρανομο. Κρατος ξερεις τι ειναι; Να σε βοηθησω http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82 To κράτος είναι οργανωμένη πολιτική οντότητα που κατέχει καθορισμένη γεωγραφική περιοχή και αντιπροσωπεύει ένα πληθυσμό. Αυτά μπορεί να αντιστοιχούν σε εθνικά κράτη, υποεθνικά κράτη, ή πολυεθνικά κράτη. Ενα κράτος συνήθως περιλαμβάνει ένα σύνολο οργανισμών οι οποίοι έχουν τη δικαιοδοσία να φτιάχνουν τους κανόνες εκείνους οι οποίοι κυβερνούν τον πληθυσμό μίας κοινωνίας μέσα σε συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια.Το κράτος έχει κυβέρνηση, νόμους και αναγνωρισμένη κυριαρχία. Κράτος στα αρχαία Ελληνικά σήμαινε δύναμη.
bluesattack Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Αν θεωρείς το λαθρεμπόριο καυσίμων νόμιμο τι να σου πω εκτός καιν δεν διάβασες τι λέγαμε στα προηγούμενα post.Και για να σε διευκολύνω απέδειξα με επιχειρήματα ότι και ο ιδιωτικός τομέας είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο διεφθαρμένος.Κάνε τον κόπο και γύρνα μια σελίδα πίσω πριν απαντήσεις ........... ..................... Το κρατικοδιαιτο κομματι κυριως.
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και ιδιώτης έτσι; Το λεει ξεκάθαρα. Επίσης ο ιδιωτικός τομέας είναι το ίδιο διεφθαρμένος,κλέβει στα καύσιμα Δλδ αν κλέψεις τράπεζα,σε πιάσει ο μπάτσος,τον λαδώσεις και σε αφήσει ελεύθερο,τότε είσαι το ίδιο διεφθαρμένος,έκλεψες τράπεζα αφού
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Όπως διαπιστώνεται πάντα σε αυτήν την χώρα είμαστε διαχωρισμένοι σε φατρίες.Καλά στον από πάνω δεν απαντώ ποτέ πια απευθείας δεν τον θεωρό του επιπέδου μου απαξιώ πια. Απάντηση στα post που βγάζει εναντίον μου δεν παίρνει.Τώρα είπα εγώ ότι ο Φωτόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της Δ.Ε.Η ή παρέθεσα το φαινόμενο φωτοπουλισμού η παλαιού συνδικαλισμού ότι προτιμάτε με την διαφθορά που υπάρχει και στον ιδιωτικό τομέα;Μπορεί ένας να μου εγγυηθεί ότι όταν θα φύγουν όλοι αυτοί οι συνδικαλισταράδες από την μέση και περάσει απ το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα ότι θα δουλεύει καλύτερα;.Αν μπορεί με αυτόν τον ιδιωτικό τομέα που έχουμε σήμερα να το εγγυηθεί αυτό κάποιος είπα θα θυροκολλήσω εγώ το πωλητήριο της Δ,Ε.Η Το λεει ξεκάθαρα. Επίσης ο ιδιωτικός τομέας είναι το ίδιο διεφθαρμένος,κλέβει στα καύσιμα Δλδ αν κλέψεις τράπεζα,σε πιάσει ο μπάτσος,τον λαδώσεις και σε αφήσει ελεύθερο,τότε είσαι το ίδιο διεφθαρμένος,έκλεψες τράπεζα αφού ............... .......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω πάθει μια πλάκα λέμε με το συντακτικό των φωστήρων εδώ μέσα.Μην πω και δύο πλάκες.Τι λέτε και εσείς οι θαυμαστές του που τον στηρίζετε;Να σας πω εγώ.Διατριβή και διδακτορικό στην γραμματική.Απλά εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από Aloyminas
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Cossutius., στις 04 Νοέμβριος 2012 - 03:21 μμ, έγραψε: Midi Miliz δεν ζητησα την δική σου άποψη στο ζήτημα. Ζήτησα του g_alkis. Midi Miliz απαντάει: Thanks for info, αλλα γραφεις σε public section, οποτε ανουσιο το να κανεις την ντιβα για το ποιον ρωτας και ποιος απανταει. Ανούσιο ποστ, αφού έχω ήδη γράψει παρακάτω πως ο καθένας μπορεί να σχολιάζει. Cossutius., στις 04 Νοέμβριος 2012 - 03:21 μμ, έγραψε Επειδή όμως ο καθένας μπορει να σχολιάζει, οφείλω να σου πω οτι το ειρωνικό "για πολλοστή φορά απέδειξαν πως ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα" σημαίνει πως ο κόσμος οφείλει να προσέχει ΚΑΙ τις ιδιωτικές εταιρίες και όχι να τις εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια. Midi Miliz απαντάει: Δεν ειδα κανεναν να πραττει το αντιθετο ή να θεωρει οτι ο ιδιωτικος ειναι πανακεια. Μαλλον το αντιθετο βλεπω. Οπότε εφόσον συμφωνείς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να απαντήσεις. Cossutius., στις 04 Νοέμβριος 2012 - 03:21 μμ, έγραψε: Αν εσύ έχεις κάθετη εμπιστοσύνη σε όλους, πάω πάσο. Επειδή όμως δεν έχεις (γιατι αν είχες εμπιστοσύνη θα είχες και σοβαρό πρόβλημα συγχρόνως) και ο στόχος σου ειναι απλά να διαφωνήσεις, άσε τον g_alkis να μου δώσει αυτός την απάντηση που του ζήτησα. Ε ναι, ας απαντησει ο g-alkis στην γενικευση οτι ο ελληνικος ιδιωτικος τομεας ειναι αναξιος εμπιστοσυνης με αφορμη το γεγονος στην Energa. . ο κόσμος οφείλει να προσέχει ΚΑΙ τις ιδιωτικές εταιρίες και όχι να τις εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια. Κάτι άλλο? Κάποια άλλη διαφωνία επι της ουσίας?
pournaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Χμ. Έχει αλλοδαπούς το τόπικ? Μήπως έχεις κάποια σχέση με τα καθαρά χέρια? Πάμε και ένα ωραίο για τον σωτήριο ιδιωτικό τομέα. Μετά τους Boμπολες, τους ιδιωτικούς δρόμους που πληρώνουμε πανάκριβα χωρίς να είναι έτοιμοι, οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος τα πήγαν τέλεια και για πολλοστή φορά απέδειξαν πως ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα: Energa-Hellas Power: Τρώγανε το χαράτσι στα μπουζούκια. Nέες προφυλακίσεις για τις Energa-Hellas Power. Η διαφορα; Ρωμεε ειναι οτι εδω μιλας για μια παρανομη πραξη, η οποια εστω και ενα χρονο μετα βρεθηκε στη δικαιοσυνη και αρχισαν και οι προφυλακισεις διοτι προκειται για ιδιωτικη εταιρια. Σε μια αντιστοιχη δημοσια τι θα ειχες; Να σου πω εγω. Μεταταξη των υπαλληλων για κανα δυο χρονια μεχρι να ξεχαστει το θεμα, και ξανα μετα στη θεσουλα σους. 1
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 κατσε να γινουν πρωτα οι αποκρατικοποιησεις και βλεπουμε. παντως 40 χρονια που ειχαμε το δημοσιο, ειδαμε που κατεληξαμε. ας δοκιμασουμε και καμια αλλη λυση, δεν χαθηκε ο κοσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις