Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ξέχασα τα Ελληνικά μου δεν ξέρω αλλά ελληνικά παρέθεσα νόβα πληθυντικός νόβες σούπερνόβα πληθυντικός σουπερνόβες

αν πάντως θέλεις να συζητήσουμε ότιδήποτε πάνω σε αυτόν τον τομέα όπως την μελλοντική εξέλιξη του ηλιακού συστήματος και την μετατροπή του ήλιου σε ερυθρό γίγαντα η για noves και supernoves

Five pizzes δώρο,<--στα ελληνικά το γράφω

ps για το 1ο quote:Υπάρχουν και τα κόμματα Κόναν

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκαιο να απαντησει κάποιος σε γεγονότα. Θα ήταν τουλαχιστον βλαξ αν διαφωνούσε, οπότε και το υποθετικό ποστ σου δεν έχει κανένα νόημα :-) (μη φωνάξεις τους άλλους...μπορείς και μόνος σου :P )

To κακό με εσένα και το γνωστό παρεάκι, ειναι οτι δεν θέλετε να παραδεχτείτε συγκεκριμένα σκατά. Εχετε μια συγκεκριμένη τάση να μαζικοποιείτε και να κατηγορείτε διάφορους τομείς, από τους οποίους εξαιρείτε τους πολιτικούς και τον ιδιωτικό τομέα.

Όπως εύκολα μπορείς να αντιληφθείς, όσο και αν όλοι απεχθανόμαστε τους τεμπέληδες και διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους, τέτοιες απόψεις (οι οποίες συνήθως ακολουθούνται από ειρωνεία, στροφή της συζήτησης και διαστρέβλωση των επιχειρημάτων του εκάστοτε συζητητή), είναι το λιγότερο προκλητικές και ανώριμες.

Θα ήθελα όμως την δική σου άποψη για τα παραπάνω, hellas power, κτλ κτλ. Οχι των άλλων. Καθαρά τη δική σου. Εσένα ως g_alkis.

Η άποψη του και για αυτό το θέμα είναι ναι κυρίες και κύριοι δεν κάνω πλάκα είναι.........αγωνία..........είναι..........ποια είναι;;;;;;;;;;;;Α ναι είναι φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι και για αυτό κυρίες και κύριοι ναι είναι αλήθεια αυτήν είναι η άποψη Έκπληξη ε.....δεν ήταν;Όπως και το ότι οι ιδιωτικές εταιρίες που εδώ και 20 και πλέον χρόνια δεν μπόρεσαν να παραδώσουν το εθνικό οδικό δίκτυο σε ανεκτή μορφή και όχι επιπέδου Ζιμπάμπουε με αποτέλεσμα να θρηνούμε κάθε χρόνο μία κωμόπολη και για αυτό κυρίες και κύριοι ναι αλήθεια σας λέω φταίνε κατά την γνώμη του οι δημόσιοι υπάλληλοι...Αν όχι τίποτα άλλο η αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

LoL-ia,<--στα ελληνικά το γράφω

ps για το 1ο quote:Υπάρχουν και τα κόμματα Κόναν

................................................................ ........................................................................
Δημοσ.

Όπως εύκολα μπορείς να αντιληφθείς, όσο και αν όλοι απεχθανόμαστε τους τεμπέληδες και διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους, τέτοιες απόψεις (οι οποίες συνήθως ακολουθούνται από ειρωνεία, στροφή της συζήτησης και διαστρέβλωση των επιχειρημάτων του εκάστοτε συζητητή), είναι το λιγότερο προκλητικές και ανώριμες.

Eνω το δικο σου σχολιο με αφορμη το γεγονος της energa ειναι τιγκα στην ωριμοτητα και δεν εχει ιχνος απο αυτα και τις εμεσες ειρωνικοτατες αναφορες προς οσους εχουν κρινει τον ΔΤ για τα κακως κειμενα, μιας και το συγκαλυπτεις δηθεν. Καποτε ελεγα για την σοβαροφανεια που επιμονα προσπαθεις να περασεις προς τα εξω και σε χαλαγε.

Πάμε και ένα ωραίο για τον σωτήριο ιδιωτικό τομέα.

Μετά τους Boμπολες, τους ιδιωτικούς δρόμους που πληρώνουμε πανάκριβα χωρίς να είναι έτοιμοι, οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος τα πήγαν τέλεια και για πολλοστή φορά απέδειξαν πως ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα:

Ψαχνω ακομα σε ποια λεξη ΔΕΝ ειρωνευεσαι και σε ποια λεξη δεν απευθυνεσαι ΕΜΕΣΑ προς οσους εχουν γραψει για τον ΔΤ, βαφτιζοντας τους σαν fan του ιδιωτικου τομεα, αυθαιρετα και ανευ κριτηριων (συμπεριλαμβανομενων των απατεωνων του).

Πραγματικα ειναι τοσο γραφικο να σχολιαζεις τη συμπεριφορα των υπολοιπων, οσο γραφικο θα ηταν να μας υποδεικνυει η Τζουλια τα ατοπηματα του Καβαφη στα εργα του.

Παραλληλα εχει πλακα που απτη μια αποποιεισαι το "μαζι τα φαγαμε" σε καθε ευκαιρια και μας τονιζεις οτι στον ΔΤ δεν ειναι ολοι ιδιοι (καμια διαφωνια), αλλα απο την αλλη με την ευκαιρια της energa γενικευεις απο πανω για ολο τον ιδιωτικο τομεα στην Ελλαδα. Τα παντα ολα.

ΥΓ. Ακομα περιμενουμε να μας θυμισεις ποιος κλεφτης απο αυτο εδω το φορουμ σου ειπε οτι μαζι τα φαγατε, οπως εγραψες παραπανω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

και για κάτι που δεν υπάρχει στην Ελληνική ορολογία δεν μπορεί να μου πουλάει εξυπνάδα ο άλλος πως κλείνεται .

ήταν σαρκασμός...

Δημοσ.

o realy;;;what the fuck.Then i am sorry.Σοβαρά τώρα είναι επιχείρημα αυτό όταν με ρωτάει κάποιος κάτι πολύ εξειδικευμένο και ο άλλος που δεν ξέρει την τύφλα του για το θέμα πετάγεται σαν την πορδή απ το βρακί το σαν σε εισαγωγικά και μας λέει νοβα με 50 ευρώ το μήνα αντί να κάτσει να σκεφτεί για μια στιγμή ότι με αυτό που κάνει φανερώνει το πόσο βλάκας μπορεί να γίνει κάποιος;Όντως το σύμπαν και οι αστέρες είτε κίτρινοι είτε ερυθροί γίγαντες είτε καινοφανής είτε υπερκαινοφανής μπορεί να μην είναι άπειροι αλλά κατά παράφραση του Αϊνστάιν η βλακεία του συγκεκριμένου είναι......

Δημοσ.

Midi Miliz δεν ζητησα την δική σου άποψη στο ζήτημα. Ζήτησα του g_alkis.

Επειδή όμως ο καθένας μπορει να σχολιάζει, οφείλω να σου πω οτι το ειρωνικό "για πολλοστή φορά απέδειξαν πως ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα" σημαίνει πως ο κόσμος οφείλει να προσέχει ΚΑΙ τις ιδιωτικές εταιρίες και όχι να τις εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Αν εσύ έχεις κάθετη εμπιστοσύνη σε όλους, πάω πάσο. Επειδή όμως δεν έχεις (γιατι αν είχες εμπιστοσύνη θα είχες και σοβαρό πρόβλημα συγχρόνως) και ο στόχος σου ειναι απλά να διαφωνήσεις, άσε τον g_alkis να μου δώσει αυτός την απάντηση που του ζήτησα.

Και απευθυνόμενος στους υπόλοιπους χρήστες, πιστεύω πως όσο υπάρχει διαφθορά στην εξουσία της χώρας, όσο υπάρχει η αντίληψη του εύκολου χρήματος στην Ελλάδα, τόσο και ο ιδιωτικός τομέας δε θα μπορεί να βοηθήσει ούτε το δημόσιο, ούτε και γενικά την Ελλάδα.

Πιθανότατα αν αλλάξουν οι νόμοι μας ή τουλαχιστον αν εφαρμοστουν για όλους, να μην έχουμε τέτοια παρατράγουδα.

Οι 2 εταιρείες παροχής ρεύματος, μπήκαν με ενθουσιασμό στην Ελληνική αγορά και πολλοί πιστέψαμε πως θα γίνει κάτι ανάλογο με την τηλεφωνία όπου ο ανταγωνισμός ομολογουμένος είχε επιτυχία.

Δυστυχώς κάτι δε πήγε καλά και μας δίνει ένα καλό μάθημα, πως δε μπορουμε ως πολίτες, ως κράτος να εμπιστευόμαστε κανέναν.Ισα ισα που θα πρέπει να υπάρχει αμερόληπτος έλεγχος.

Δε θα έρθει ξαφνικά ενας ιδιώτης να αγοράσει πχ την ΕΥΔΑΠ και να την αξιοποιήσει καλύτερα.

Αυτος ο άνθρωπος έχει ως σκοπό το κέρδος. Αντι να κοιτάμε το πως θα εισπράξουμε ως κράτος, ας κάνουμε πρωτα έναν έλεγχο, να δουμε τι σχέδιο έχει αυτός ο άνθρωπος για την εκάστοτε εταιρία γιατι πιθανόν θα κλειθουμε να επιστρέψουμε περισσοτερα απ όσα εισπράξαμε μελλοντικά.

Δημοσ.

με 55 ευρώ είπα,μη παραποιείς τα λόγια μου

Πόσες noves και πόσες supernoves υπάρχουν περίπου στο sympan;

Δημοσ.

Midi Miliz δεν ζητησα την δική σου άποψη στο ζήτημα. Ζήτησα του g_alkis.

Thanks for info, αλλα γραφεις σε public section, οποτε ανουσιο το να κανεις την ντιβα για το ποιον ρωτας και ποιος απανταει.

Επειδή όμως ο καθένας μπορει να σχολιάζει, οφείλω να σου πω οτι το ειρωνικό "για πολλοστή φορά απέδειξαν πως ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα" σημαίνει πως ο κόσμος οφείλει να προσέχει ΚΑΙ τις ιδιωτικές εταιρίες και όχι να τις εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Δεν ειδα κανεναν να πραττει το αντιθετο ή να θεωρει οτι ο ιδιωτικος ειναι πανακεια. Μαλλον το αντιθετο βλεπω.

Αν εσύ έχεις κάθετη εμπιστοσύνη σε όλους, πάω πάσο. Επειδή όμως δεν έχεις (γιατι αν είχες εμπιστοσύνη θα είχες και σοβαρό πρόβλημα συγχρόνως) και ο στόχος σου ειναι απλά να διαφωνήσεις, άσε τον g_alkis να μου δώσει αυτός την απάντηση που του ζήτησα.

Ε ναι, ας απαντησει ο g-alkis στην γενικευση οτι ο ελληνικος ιδιωτικος τομεας ειναι αναξιος εμπιστοσυνης με αφορμη το γεγονος στην Energa. Οποιος αλλος διακρινει οτι κατι παει λαθος στο συλλογισμο σου και παρεμβει να απαντησει το αυτονοητο, το κανει επειδη γουσταρει να διαφωνησει, επειδη εισαι γαυρος, επειδη σε εβλεπε στο ονειρο του και ειχε εφιαλτες, επειδη ζηλευει την Ferrari σου, επειδη στραβο...κοιμηθηκε χτες βραδυ και θελει να ξεσπασει κλπ.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου που είναι αξιόπιστος ο ιδιωτικός τομέας;Στο σύστημα διακίνησης καυσίμων όπου το λαθρεμπόριο πάει σύννεφο και εξαιτίας του βρήκαν πρόσχημα να ανεβάσουν το πετρέλαιο θέρμανσης;Στον τύπο που στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι ιδιωτικός βλέπε Λαμπράκη και είναι το πιο διεφθαρμένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίαςπου στήριξε για όλα αυτά τα χρόνια τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν;Οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες που παρ'ότι ιδιωτικές έπαιρναν δουλειές με κομματικούς φίλους βλέπε Μπόμπολας;Πες μου έναν τομέα έναν σε παρακαλώ όπου δούλεψε ο ιδιωτικός τομέας και μην μου πεις τηλεπικοινωνίες γιατί οι υποδομές στις οποίες στηρίζονται πληρώθηκαν από τους φόρους του Ελληνικού λαού.Αντιθέτως θα σου αναφέρω και άλλες εστίες διαφθοράς στον ιδιωτικό τομέα που όλοι εδώ εκθειάζουν όπως οι φαρμακοβιομήχανοι οι πάροχοι ιατρικού υλικού,(Γάζες) κ.α Όποιος απαντήσει ας μην αρχίσει να αραδιάζει τις εστίες διαφθοράς στο δημόσιο που τις ξέρουμε όλοι απλά ας αναφέρει ένα παράδειγμα υγιούς ιδιωτικού ανταγωνισμού. Μου ήρθε μόλις τώρα φλασια για τα καρτέλ των σουπερμάρκετ και όλων των άλλων trust.Που και πότε δούλεψε ο ιδιωτικός τομέας σωστά στην Ελλάδα και τώρα τον υμνούμε όλοι;Θέλω επιχειρήματα όμως 1.2.3 όχι λογια του αέρα

με 55 ευρώ είπα,μη παραποιείς τα λόγια μου

Πόσες noves και πόσες supernoves υπάρχουν περίπου στο sympan;

................................................ ...........................................................................
Δημοσ.

Παντως, επειδη βαριεμαι να αναλυσω το θεμα, θα συνοψισω στα παρακατω:

1. Αρχικα θυμιζω οτι ιδιωτικος τομεας δεν ειναι μονο οι μεγαλοεπιχειρησεις και οι μεγαλοεργολαβοι και οι μεγαλοπρομηθευτες.

2. Το να χρησιμοποιεις παραδειγματα που εχουμε μεγαλοεπιχειρηματιες διαπλεκομενους με τους γνωστους καλους πολιτικους δεν ειναι λαθος, αλλα δεν αποτελει και πατημα για να γενικευσεις οτι το ιδιο ισχυει παντου.

3. Προφανως, σε μια χωρα διεφθαρμενη απτην αρχη ως το τελος της, θα ηταν αδυνατο να περιμενουμε απτον ιδιωτικο τομεα κλπ να κραταει χαρακτηρα σε ολες του τις μορφες/στο συνολο του κλπ. Ακομα και ολα να ηταν καθως πρεπει στην Ελλαδα, παλι θα δραστηριοποιουνταν διαφοροι απατεωνες ειτε στον ΙΤ ειτε στον ΔΤ -ή οου βρισκαν πιο προσφορο εδαφος-. Με τη διαφορα οτι τωρα ολη η χωρα ειναι προσφορο εδαφος για τον κλεφτη, τον απατεωνα, τον φοροφυγα κλπ κλπ κλπ, αρα τα περιστατικα που θα δεις τοσο σε επιπεδο ΔΤ οσο και σε ΙΤ θα ειναι πολλα.

4. Τελος, οι λαδιες του ΙΤ δεν αλλαζουν σε κατι τα κακως κειμενα στον ΔΤ. Κακως κειμενα και στον ΔΤ και στον ΙΤ, ποιος αμφιβαλει για αυτο?

Αυτο φυσικα, απεχει απτον στρουθοκαμηλισμο "εσεις που πιανετε στο στομα σας τον ΔΤ, δειτε τον ΙΤ και μετα μιληστε".

Δημοσ.

To λαθρεμποριο και τα καρτελ ειναι τα επιχειρηματα κατα του ιδιωτικου τομεα ? Οχι φιλε μου , αυτα ειναι θεματα της πολιτειας ,του αγαπημενου σου δημοσιου δηλαδη

• Like 4
Δημοσ.

οι ιδιώτες δεν έχουν τα βενζινάδικα;Τα περισσότερα βυτιοφόρα;Αμ τα σουπερμάρκετ ποιος τα έχει που έχουν στήσει τα καρτέλ;Το δημόσιο; Τον τύπο ποιος τον έχει;Και δεν απαντάς σε αυτό που ήταν το ζουμί στο παραπάνω μου post.Που δούλεψε σωστά ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα.Αν μου το απαντήσεις αυτό θα με κάνεις πολύ ευτυχισμένο.

Δημοσ.

Που δούλεψε σωστά ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα.Αν μου το απαντήσεις αυτό θα με κάνεις πολύ ευτυχισμένο.

Αν ειναι να σε κανω ευτυχισμενο ας ειναι:

Aς πουμε ενας γειτονας που κανει πιτογυρα απο τοτε που τον θυμαμαι παντα εκοβε αποδειξεις και παντα ασφαλιζε τους υπαλληλους του, μεχρι και σημερα.

Το ιδιο και με ενα φροντιστηριο στη γειτονια μου.

Μαντεψε, ιδιωτικος τομεας ειναι αυτα.

Και ξαναματαλεω επειδη κανετε οτι δε βλεπετε: Ιδιωτικος τομεας δεν ειναι μονο οι μεγαλοεργολαβοι, οι μεγαλοεπιχειρηματιες και οι διαφοροι απατεωνες που θυμαστε και μας θυμιζετε σαν να μην τους ξερουμε, λες και ανακλυψατε την Αμερικη.

ΥΓ. Αυτο που λεει ο bluesattack παρτο στα σοβαρα γιατι αποτι βλεπω κουκουρουκου και σε αυτο...Ειπαμε οταν υπαρχει ανομια ή επιλεκτικη εφαρμογη νομων, τοτε θα υπαρχει και παρανομια.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως, επειδη βαριεμαι να αναλυσω το θεμα, θα συνοψισω στα παρακατω:

1. Αρχικα θυμιζω οτι ιδιωτικος τομεας δεν ειναι μονο οι μεγαλοεπιχειρησεις και οι μεγαλοεργολαβοι και οι μεγαλοπρομηθευτες.

2. Το να χρησιμοποιεις παραδειγματα που εχουμε μεγαλοεπιχειρηματιες διαπλεκομενους με τους γνωστους καλους πολιτικους δεν ειναι λαθος, αλλα δεν αποτελει και πατημα για να γενικευσεις οτι το ιδιο ισχυει παντου.

3. Προφανως, σε μια χωρα διεφθαρμενη απτην αρχη ως το τελος της, θα ηταν αδυνατο να περιμενουμε απτον ιδιωτικο τομεα κλπ να κραταει χαρακτηρα σε ολες του τις μορφες/στο συνολο του κλπ. Ακομα και ολα να ηταν καθως πρεπει στην Ελλαδα, παλι θα δραστηριοποιουνταν διαφοροι απατεωνες ειτε στον ΙΤ ειτε στον ΔΤ -ή οου βρισκαν πιο προσφορο εδαφος-. Με τη διαφορα οτι τωρα ολη η χωρα ειναι προσφορο εδαφος για τον κλεφτη, τον απατεωνα, τον φοροφυγα κλπ κλπ κλπ, αρα τα περιστατικα που θα δεις τοσο σε επιπεδο ΔΤ οσο και σε ΙΤ θα ειναι πολλα.

4. Τελος, οι λαδιες του ΙΤ δεν αλλαζουν σε κατι τα κακως κειμενα στον ΔΤ. Κακως κειμενα και στον ΔΤ και στον ΙΤ, ποιος αμφιβαλει για αυτο?

Αυτο φυσικα, απεχει απτον στρουθοκαμηλισμο "εσεις που πιανετε στο στομα σας τον ΔΤ, δειτε τον ΙΤ και μετα μιληστε".

Πως θα μπορούσα αυτήν την φορά να διαφωνήσω μαζί σου.Είμαι απόλυτα σύμφωνος και αν δεις σε όλα τα παραπάνω post που έχω γράψει ποτέ δεν έχω πει ότι όλα στο δημόσιο είναι καλώς καμωμένα.Αυτό που είπα είναι ότι δεν ξεκαθαρίζεις το δημόσιο σε περιόδους κρίσης όπου έχεις ανάγκη την αγοραστική δυνατότητα του κάθε πολίτη και την μη διαφυγή πόρων από το κράτος στον Ο.Α.Ε.Δ με επιπλέον επιδόματα ανεργίας και ότι εν πάσει περιπτώσει δεν είναι αυτήν την στιγμή οι δημόσιοι υπάλληλοι το νούμερο ένα της χώρας

Αν ειναι να σε κανω ευτυχισμενο ας ειναι:

Aς πουμε ενας γειτονας που κανει πιτογυρα απο τοτε που τον θυμαμαι παντα εκοβε αποδειξεις και παντα ασφαλιζε τους υπαλληλους του, μεχρι και σημερα.

Το ιδιο και με ενα φροντιστηριο στη γειτονια μου.

Μαντεψε, ιδιωτικος τομεας ειναι αυτα.

Και ξαναματαλεω επειδη κανετε οτι δε βλεπετε: Ιδιωτικος τομεας δεν ειναι μονο οι μεγαλοεργολαβοι, οι μεγαλοεπιχειρηματιες και οι διαφοροι απατεωνες που θυμαστε και μας θυμιζετε σαν να μην τους ξερουμε, λες και ανακλυψατε την Αμερικη.

ΥΓ. Αυτο που λεει ο bluesattack παρτο στα σοβαρα γιατι αποτι βλεπω κουκουρουκου και σε αυτο...

Γιατί δεν περιμένεις να σου απαντήσει ο άλλος και πετάγεσαι σε διαφωνία που δεν προέκυψε με σένα;Αν περίμενες λίγο θα έβλεπες ότι συμφώνησα μαζί σου και η προηγούμενη απάντηση πήγαινε στον

bluesattackΤι έχετε πάθει όλοι και είστε τόσο ανυπόμονοι;

Δημοσ.

οι ιδιώτες δεν έχουν τα βενζινάδικα;Τα περισσότερα βυτιοφόρα;Αμ τα σουπερμάρκετ ποιος τα έχει που έχουν στήσει τα καρτέλ;Το δημόσιο; Τον τύπο ποιος τον έχει;Και δεν απαντάς σε αυτό που ήταν το ζουμί στο παραπάνω μου post.Που δούλεψε σωστά ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα.Αν μου το απαντήσεις αυτό θα με κάνεις πολύ ευτυχισμένο.

Tι να σου πω ? Και τα λιγα που παραγεις σαν χωρα απο που βγαινουν ? Απο το δημοσιο ? Ακομα εχεις μεινει στην εσωτερικη καταναλωση σαν μοχλο αναπτυξης ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...