Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:-D :-D

Πρέπει να κάνεις παρέα με τον Κίλλικ που είναι συνάδελφος και φίρμα στο insomnia :P

Υπάρχουν και χειρότερα. Να σου λένε οτι έκλεψες, επειδή έκλεψαν αυτοί :P

Θες αποδείξεις ότι είμαι αστροφυσικός;Θα βγούμε εντελώς εκτός τοπικ αλλά προκλήθηκα δεν φταίω εγώ.Λαικά λοιπόν και απλά για τον ήλιο μας ο οποίος είναι ένα άστρο της κύριας ακολουθίας gv2 το οποίο σημαίνει ότι ανήκει στα κίτρινα άστρα με εξωτερική θερμοκρασία 6.000 βαθμών κελσίου. Ακολουθεί την διεργασία πρωτονίου πρωτονίου οπου 4 πυρήνες υδρογόνου ενωνονται εξαιτίας της υπερβολικής πίεσης και θερμοκρασίαςσε ένα πυρήνα ηλίου ο οποιος είναι ελαφρύτερος και η διαφορά βάρους που προκύπτει έχει μετασχηματιστεί σε φως και ενέργεια.Δηλαδή λαικά κάθε δεύτερο 700.000.000 εκατομμύρια τόνοι υδρογόνου μετατρέπονται σε 650.000.000 εκατομμύρια τόνους ηλίου και τα 50.000.000 εκατομμύρια τόνοι που λείπουν έχουν μετατραπεί σε φως και ενέργεια από τα οποία μόνο το 20% φτάνει στην γη.Τα έγραψα έτσι λαικα για να μην πει κανένας ότι είναι copy paste από αλλού και όταν λέω ότι είμαι αστροφυσικός κάτι ξέρω που το λέω :-D :-DΣαφώς και το δεύτερο που λες είναι χειρότερο.
Δημοσ.

σε ποια σχολη σπουδαες αλουμινα;

Σαφώς φίλε μου και αστειευόμουν με τον Cossutius αλλά έχουν μια δόση αλήθειας όσα έγραψα ότι δεν είναι copy paste και ότι έχω τρέλα με ότι έχει σχέση με το διάστημα και οι όποιες γνώσεις μου οφείλονται πάνω στην αστείρευτη αγάπη μου για το θέμα....Αν είσαι στα αλήθεια αστροφυσικός sorry δεν ήθελα να θίξω το επάγγελμα σου αν πάντως θέλεις να συζητήσουμε ότιδήποτε πάνω σε αυτόν τον τομέα όπως την μελλοντική εξέλιξη του ηλιακού συστήματος και την μετατροπή του ήλιου σε ερυθρό γίγαντα η για noves και supernoves να ανοίξουμε κάπου ένα τόπικ άλλο να το κουβεντιάσουμε γιατί εδώ το μαμήσαμε το topic απλά ήθελα να πω στον φίλο

Cossutius να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο και αν ήθελα θα μπορούσα να τον αφήσω με την εντύπωση ότι είμαι αστροφυσικός αλλά πιο πολύ το έκανα επειδή τον συμπαθώ και μου αρέσει να τον πειράζω :-D :-D

Δημοσ.

Πάτησα στο Google noves και δεν είδα κάτι άλλο,μάθε πως γράφεται πρώτα

Πέρα απ' ότι κάνεις δουλειά που σωματικά λίγοι μπορούν να κάνουν ενώ οι άλλοι δουλεύουν στον ξαπλόπουλο,είσαι και πολύ πιο έξυπνος,wow

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εεε; η νόβα στον ενικό η σούπερ νόβα στον ενικό βρες μου εσύ τον πληθυντικό...Άσε μην κουράζεσαι είπαμε είσαι περιορισμένης ευθύνης.......Γιατί όταν μιλάω με κάποιον άλλο σε τελείως προσωπικό επίπεδο πετάγεσαι συνεχώς χωρίς να σου απευθύνουν το λόγο;;;Άλλο μεγάλο δείγμα βλακείας...Αλλά μπορεί να σε γαργαλάει και τίποτα.....λέω τώρα...Και έχει γούστο να μην ξέρω εγώ τον όρο nova και supernova που κάνω πλήρη περιγραφή της λειτουργίας ενός άστρου εκλαϊκευμένα και να ξέρεις εσύ που αποκλείεται να έχεις κατανοήσει έστω και μία λέξη από ότι είπα. Άντε γεια δεν ασχολούμαι με άτομα που είναι πολύ πιο κάτω από μένα σε νόηση και σε γνώσεις.Και πολύ ασχολήθηκα...Τσάμπα σου δίνω αξία....

Δημοσ.

αν πάντως θέλεις να συζητήσουμε ότιδήποτε πάνω σε αυτόν τον τομέα όπως την μελλοντική εξέλιξη του ηλιακού συστήματος και την μετατροπή του ήλιου σε ερυθρό γίγαντα η για noves και supernoves να ανοίξουμε κάπου ένα τόπικ ά

nova->noves

supernova->supernoves

pizza->pizzes

"Hi,two pizzes please"

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σε αυτό το θέμα δεν ξαναγράφω μέχρι να αποτελείτε ξανά στην συντριπτική του πλειοψηφία από έλληνες

Ημέρα χαράς. Γεμίσαμε από ελληνόπουλα στο τόπικ.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εεε; η νόβα στον ενικό η σούπερ νόβα στον ενικό βρες μου εσύ τον πληθυντικό..

nova->novas (novae)

supernova->supernovas (supernovae)

σίγουρα όχι noves...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Εγώ σε αυτό το θέμα δεν ξαναγράφω μέχρι να αποτελείτε ξανά στην συντριπτική του πλειοψηφία από έλληνες

Ημέρα χαράς. Γεμίσαμε από ελληνόπουλα στο τόπικ.

Χμ. Έχει αλλοδαπούς το τόπικ? Μήπως έχεις κάποια σχέση με τα καθαρά χέρια? :P

Πάμε και ένα ωραίο για τον σωτήριο ιδιωτικό τομέα.

Μετά τους Boμπολες, τους ιδιωτικούς δρόμους που πληρώνουμε πανάκριβα χωρίς να είναι έτοιμοι, οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος τα πήγαν τέλεια και για πολλοστή φορά απέδειξαν πως ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα:

Energa-Hellas Power: Τρώγανε το χαράτσι στα μπουζούκια.

Nέες προφυλακίσεις για τις Energa-Hellas Power.

Δημοσ.

Θέλεις απελπισμένα κάποιος να σου απαντήσει "ναι είδαμε και το δημόσιο μπλα μπλα" και να αρχίσεις τις ατέρμονες αμπελοφιλοσοφίες σου για το υπόλοιπο της ημέρας. Υπάρχει ζωή κι έξω από το φόρουμ. Προσπάθησε. Μπορείς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκαιο να απαντησει κάποιος σε γεγονότα. Θα ήταν τουλαχιστον βλαξ αν διαφωνούσε, οπότε και το υποθετικό ποστ σου δεν έχει κανένα νόημα :-) (μη φωνάξεις τους άλλους...μπορείς και μόνος σου :P )

To κακό με εσένα και το γνωστό παρεάκι, ειναι οτι δεν θέλετε να παραδεχτείτε συγκεκριμένα σκατά. Εχετε μια συγκεκριμένη τάση να μαζικοποιείτε και να κατηγορείτε διάφορους τομείς, από τους οποίους εξαιρείτε τους πολιτικούς και τον ιδιωτικό τομέα.

Όπως εύκολα μπορείς να αντιληφθείς, όσο και αν όλοι απεχθανόμαστε τους τεμπέληδες και διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους, τέτοιες απόψεις (οι οποίες συνήθως ακολουθούνται από ειρωνεία, στροφή της συζήτησης και διαστρέβλωση των επιχειρημάτων του εκάστοτε συζητητή), είναι το λιγότερο προκλητικές και ανώριμες.

Θα ήθελα όμως την δική σου άποψη για τα παραπάνω, hellas power, κτλ κτλ. Οχι των άλλων. Καθαρά τη δική σου. Εσένα ως g_alkis.

Δημοσ.

nova->noves

supernova->supernoves

pizza->pizzes

"Hi,two pizzes please"

.......................................................................... ........................................................................................................

Χμ. Έχει αλλοδαπούς το τόπικ? Μήπως έχεις κάποια σχέση με τα καθαρά χέρια? :P

Πάμε και ένα ωραίο για τον σωτήριο ιδιωτικό τομέα.

Μετά τους Boμπολες, τους ιδιωτικούς δρόμους που πληρώνουμε πανάκριβα χωρίς να είναι έτοιμοι, οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος τα πήγαν τέλεια και για πολλοστή φορά απέδειξαν πως ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα:

Energa-Hellas Power: Τρώγανε το χαράτσι στα μπουζούκια.

Nέες προφυλακίσεις για τις Energa-Hellas Power.

Το να είσαι Έλληνας δεν είναι αυταπόδεικτο αλλά προσδιορίζεται από αυτά που λες και που κάνεις.όταν ο άλλος λέει ότι είμαστε μοσχάρια σε σχέση με τους Γερμανούς που για μένα είναι ο πιο κτηνώδεις λαός που πέρασε από την σύγχρονη παγκόσμια ιστορία ε τότε όχι για μένα αυτός δεν είναι Έλληνας όπως και θα στενοχωρήσω και των kilikk εδώ αυτός που λέει ότι δεν έπρεπε να πούμε το όχι ούτε αυτός για μένα είναι Έλληνας όσο για τα από πάνω σχόλια περί ορολογίας αν ξέχασα τα Ελληνικά μου δεν ξέρω αλλά ελληνικά παρέθεσα νόβα πληθυντικός νόβες σούπερνόβα πληθυντικός σουπερνόβες και για κάτι που δεν υπάρχει στην Ελληνική ορολογία δεν μπορεί να μου πουλάει εξυπνάδα ο άλλος πως κλείνεται .Η Ελληνική ορολογία είναι καινοφανείς αστέρες και υπερκαινοφανής Όταν μερικοί εδώ μέσα ξεστραβωθούν και ανοίξουν και κανένα βιβλίο σχετικό συζητούμε και για τη γραμματική......
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...