aris1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια ;Τι Δεν το ήξερα.O my god what the fuck θα πέσει φωτιά να με κάψει.Σοβαρά ρε είναι άλλο πράγμα τα αποσιωπητικά από τις τελείες;O sheat how it can be possible to mist that thing.Ο θεόυλη μου δεν είναι δυνατόν.Μα πως δεν το ήξερα αυτό.Απίστευτο........ Οι αλουμιναδες δεν μιλανε ετσι! τι δουλεια κανεις;
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Οι αλουμιναδες δεν μιλανε ετσι! τι δουλεια κανεις;Αν πιάσω να σου πω τι δουλειές έχω κάνει μέχρι τώρα στον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να γράφω για δύο σελίδες πάντως τα 5 τελευταία χρόνια δουλεύω στο βαφείο της αλουμινοβιομηχανίας της Excalco.Δεν θα πω πολλά για τις συνθήκες εργασίας απλά θα πω ότι η καμπίνα που βάφονται τα αλουμίνια είναι όσο ένα δωμάτιο σπιτιού που έχει όμως δώδεκα μέτρα ύψος και όταν θέλουμε να πάμε απ το ένα χρώμα στο άλλο πρέπει να φυσηχθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με στολή ειδική και με μάσκα όπως αυτές που έχουν τα Μ.Α.Τ σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών κελσίου το χειμώνα .Κάνουμε φύσημα γιατί η μπογιά είναι πούδρα είναι μπογιά ηλεκτροστατικής βαφής.Αυτά τα λέω και προς απάντηση μερικών που νομίζουν ότι ζω σε ένα ονειρικό κόσμο και ότι δεν ξέρω πόσο καλύτερα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι από μας αλλά πάντως η άποψη μου δεν αλλάζει ότι δεν είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της Ελλάδος και ότι αν τους διώξουμε θα λυθούν τα προβλήματα μας.Όσοι έχουν έρθει για δουλειά το 90% την έχει κάνει μέσα στους πρώτους τρεις μήνεςanyway εγώ το διάλεξα και είμαι σταθερός εκεί......Δεν λέω πολλά ας δοκιμάσει κάποιος να φορέσει τέτοια μάσκα για 4 ώρες χωρίς να δουλεύει να δει την γλύκα γιατί τόσο περίπου κρατάει το καθάρισμα της καμπίνας και αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη μπορεί να το βγάλουμε και σε δύο ώρες αλλά αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος πτώσης απόπολύ μεγάλο ύψος όλοι μέσα πάμε για δουλειά σέρνοντας και φεύγουμε τρέχοντας ακόμα και μετά από 5 χρόνια συνήθειας
aris1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Εχω κανει λαμαρινας εγω (καναλια κτλπ).οχι τοσο εξειδικευμενα σαν και αυτα που μου γραφεις αλλα ηταν μαμησι η δουλεια το καλοκαιρι ειδικα σε κατι ταρατσες ξενοδοχείων και τα ρέστα...
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 shit,miss καλυτερα πως λεμε χεσε ψηλα και αγναντευε... όποτε βλέπω δικό σου post αυτό κάνω αν δεν μπορείς να καταλάβεις πότε ο άλλος γράφει ειρωνικά τι να λέμε τώρα αλλά αυτό προϋποθέτει IQ μεγαλύτερου του ραδικιού λέμε τώρα...... Ενω το sheat...Λογικα θα ειναι λεξη που δεν δανειστηκαν οι Εγγλεζοι απτους Ελληνες γιαυτο δεν την ξερει Μην επαναλαμβάνεις σαν παπαγάλος αυτά που σου έχει γράψει ο από πάνω......Καλό είναι όταν γράφουμε να έχουμε να πούμε κάτι δικό μας
gnsX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα να δεις ,βρήκαμε την πιο δύσκολη δουλειά στον πλανήτη,όσοι πήγαν την έκαναν σε 3 μήνες,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΕΞΕ!!! Ναυτεργάτες,ναυπηγεία και μαλακίες,για να σας δω στην Excalco,γατάκια
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα να δεις ,βρήκαμε την πιο δύσκολη δουλειά στον πλανήτη,όσοι πήγαν την έκαναν σε 3 μήνες,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΕΞΕ!!! Ναυτεργάτες,ναυπηγεία και μαλακίες,για να σας δω στην Excalco,γατάκια Αν αυτό καταλαβαίνεις από αυτό που έγραψα πιο πάνω τότε τότε τι να πω.........Χάνουν το νόημα οι λέξεις...Δηλαδή για να σου γίνω αρεστός θα πρέπει να γράψω ότι το 90% αυτών που ήρθαν έμειναν;Προφανώς και υπάρχουν πιο δύσκολες δουλειές αλλά τουλάχιστον εγώ είπα ποια δουλειά κάνω όπως και το άλλο το παιδί από το παραπάνω post.Θα μας κάνεις την τιμή να μας πεις και εσύ την δικιά σου η μήπως η δικιά σου είναι στον ξαπλόπουλο;;;;;Θα περιμένω την απάντηση σου με αγωνία.Πάντως όταν με ρωτούν τι δουλειά κάνω είμαι υπερήφανος να περιγράφω το πως βγάζω το ψωμί μου αν και δεν μπορώ να το πω για πολλούς εδώ μέσα 1
gnsX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Είμαι προγραμματιστής ,σε κάλυψα; Στον ελεύθερο μου χρόνο βοηθάω τους φτωχούς,έχω 4 βαφτιστήρια στην Αφρική και άλλα 2 στην Βολιβία. Στην δουλειά μου το 97% όσων ήρθαν έφυγαν,δεν άντεχαν την πίεση(δουλέυω σε υποβρύχιο) Α ναι,ξέχασα,είμαι υπερήφανος να περιγράφω το πως βγάζω το ψωμί μου Να σε πω εγώ ιστορίες να πάθεις πλάκα. Μια φορά,κοντά 1978 είχαμε βάλει πλώρη για Ελβετία,λίγο έξω απο το Μιλάνο και πηγαίνωντας προς Βέρνη μας έσκασε το λάστιχο(το πίσω),κατέβηκαν 4 πεζοναύτες,δυο πεζοπόροι,4 πεζό 106 (ραλί) και 8 κοάλα για να τ' αλλάξουν. Γω παρακολουθούσα εκείνη την ώρα το Ρετιρέ στο MEGA,χτυπάει που λες ο συναγιαρμός και χάνω το τηλεκοντρόλ,με όλο αυτό το χαμό έρχεται και σήμα ότι αλλάζουν οι βάρδιες. 8 ώρες ασταμάτητες δούλευα να ξαναβγάλω το πρόγραμμα για τους ναύτες,ευτυχώ είχε το Minute to Win it και έχωσα 5 εκεί,καλύτερο προγραμματιστή απο εμένα δεν θα βρεις. 1
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το ήξερα ότι δουλεύεις στον ξαπλόπουλο αλλά είναι δικαίωμα σου εσύ ήρθες σε αντιπαράθεση μαζί μου εγώ δεν σου απευθύνθηκα καν απλά απάντησα σε άλλον συμφορουμίτη που μου έκανε μια ερώτηση και εσύ πετάχτηκες ξέρεις σαν τι.Επειδή λοιπόν εσύ δουλεύεις στον ξαπλόπουλο και εγώ με το άλλο παιδί δουλεύουμε στην φάμπρικα βρες άλλα παιδάκια όμοια σου για να παίξεις μπαλίτσα. Οκ;Αν είσαι εσύ προγραμματιστής εγώ είμαι αστροφυσικός στο χαρβαρντ. 1
gnsX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Το καλό είναι ότι ο κάθε τυχαίος νομίζει ότι αυτός δουλεύει και οι άλλοι κάθονται,κουράγιο I admit it,πετάχτηκα σαν στημένη λεμονόκουπα Φεύγω τώρα ναι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μην επαναλαμβάνεις σαν παπαγάλος αυτά που σου έχει γράψει ο από πάνω......Καλό είναι όταν γράφουμε να έχουμε να πούμε κάτι δικό μας Ευχαριστω για την υποδειξη, αλλα γενικως προτιμω να ακολουθησω το χομπι σου, να παπαγαλιζω δηλαδη. Τουλαχιστον δεν παπαγαλιζω Λιακοπουλο οπως ορισμενοι (...) Πάντως όταν με ρωτούν τι δουλειά κάνω είμαι υπερήφανος να περιγράφω το πως βγάζω το ψωμί μου To καταλαβαμε και με το παραπανω, τυφλα να εχουν οι ΛΟΚατζηδες μπρος σε αυτα που περνας. Ας αρχισουμε λοιπον να τις μετραμε ολοι μαζι για το ποιος εχει εργαστει στις πιο δυσκολες συνθηκες για να δουμε αν υπαρχει εστω και ενας να αναμετρηθει με τις κακουχιες που περνας. Εξαλλου ποιος αμφιβαλλει οτι ολοι με αυτη την απορια ζουσαμε. ΥΓ> Το τοπικ λεγεται "Επανοδος της χωρας". 1
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 To καταλαβαμε και με το παραπανω, τυφλα να εχουν οι ΛΟΚατζηδες μπρος σε αυτα που περνας. Ας αρχισουμε λοιπον να τις μετραμε ολοι μαζι για το ποιος εχει εργαστει στις πιο δυσκολες συνθηκες για να δουμε αν υπαρχει εστω και ενας να αναμετρηθει με τις κακουχιες που περνας. ΥΓ> Το τοπικ λεγεται "Επανοδος της χωρας". Πόσο βλακεία μπορεί να υπάρχει σε κάποιους δεν μπορώ να το καταλάβω.Με ρώτησε κάποιος τι δουλειά κάνω και του απάντησα περιγράφοντας και τις συνθήκες σε ένα post.Εγώ το τράβηξα το θέμα ;Ρε πάτε καλά όλοι εδώ μέσα;Και όσο για τον απο πάνω το γελοίο είναι ότι μας κρίνεις εσύ και οι όμοιοι σου που δεν μας λετε τι κάνετε εσείς και το ξέρω και το ξέρεις ότι εσύ προσωπικά δεν λες γιατί όντως δεν κάνεις τίποτα.
gnsX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ρε πάτε καλά όλοι εδώ μέσα; Λες να χει ξεμείνει κανάς μαλάκας και να μην γύρισε την ώρα; 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πόσο βλακεία μπορεί να υπάρχει σε κάποιους δεν μπορώ να το καταλάβω.Με ρώτησε κάποιος τι δουλειά κάνω και του απάντησα περιγράφοντας και τις συνθήκες σε ένα post.Εγώ το τράβηξα το θέμα ;Ρε πάτε καλά όλοι εδώ μέσα; Εξαρταται τι εννοεις με τον ορο βλακεια. Πχ καποιους τους ρωτανε τι δουλεια κανουν και αυτοι αντι να απαντησουν στην ερωτηση, περιγραφουν τις συνθηκες εργασιας τους με την αναλογη "υπερηφανεια" σαν να ειναι λοκατζηδες και θεωρωντας παραλληλα οτι καιγεται καρφακι εστω και σε 1 ατομο για το αν στη δουλεια σου σε μαστιγωνουν ή σε δερνουν ή φορας μασκα ή αν φυγαν ολοι οι συναδελφοι εκτος απο σενα κλπ. ΑΝ θεωρεις οτι ολα αυτα προσφερουν κατι ειτε στο τοπικ, ειτε στην βαρυτητα των "επιχειρηματων¨ σου, τοτε πασσο απο μενα, συνεχισε. 1
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Και ποιος σου είπε ότι εγώ το έγραψα με τους όρους που λες εσύ.Μου γράφει ο ερωτών.Οι αλουμινάδες δεν εκφράζονται έτσι πες μου τώρα τι δουλειά κάνεις Και απαντώ περιγράφοντας του και τις συνθήκες εργασίας ώστε να τον κάνω να καταλάβει ακριβώς την φύση της εργασίας μου και κατά πόσο παίζει ρόλο στον τρόπο που εκφράζομαι που προφανώς δεν παίζει.Τώρα το ύφος Λ.Ο.Κ ήρθε στο επόμενο post όπου ο άλλος πετάχτηκε σαν να μην πω τι.Καταλαβαίνεις μόνος σου.Αν δεν πεταγόταν ούτε λοκατζήδες θα είχαμε ούτε πεζοναύτες το θέμα θα είχε κλείσει εκεί.Και εσύ επιτίθεσαι σε μένα.Πως να μην αναρωτηθώ για βλακεία.Ελπίζω τώρα που ήμουν αναλυτικός να σε κάλυψα......
Cossutius. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ;Αν είσαι εσύ προγραμματιστής εγώ είμαι αστροφυσικός στο χαρβαρντ. Πρέπει να κάνεις παρέα με τον Κίλλικ που είναι συνάδελφος και φίρμα στο insomnia Το καλό είναι ότι ο κάθε τυχαίος νομίζει ότι αυτός δουλεύει και οι άλλοι κάθονται,κουράγιο Υπάρχουν και χειρότερα. Να σου λένε οτι έκλεψες, επειδή έκλεψαν αυτοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις