Cossutius. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Aloymina καταλαβαινω τι θέλεις να πεις, αλλά το γράφεις άγαρμπα με αποτέλεσμα να στη πέφτουν. Δε μας κυνηγάει κανείς. Απλά ιστορικά μας είχαν για τον φουτσο και εξακολουθούν να μας έχουν έτσι. Παίρνουν αυτό που θέλουν από εμάς, μας δίνουν ένα κοκκαλάκι να γλύψουμε και λέμε ευχαριστώ τη στιγμή που σε άλλους (πχ τους γείτονες) δίνουν πολύ παραπάνω προνόμια και δωράκια. Το ιδιο ισχύει και τωρα. Δε τους ενδιαφέρει να μας καταστρέψουν. Σκασιλα τους τι θα απογίνουμε. Τα λεφτά τους θέλουν πίσω, ξέρουν οτι έχουμε μια χωρα με αρκετά που μπορουν να εκμεταλλευτούν οπότε δανείζουν με δυσβάσταχτα ανταλλάγματα, ξέροντας οτι αν δε τηρήσουμε τη συμφωνία, θα έχουν να λαμβάνουν κάτι χειρότερο από χρήματα.
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Είμαστε ο περιούσιος λαός. Τέλος. Αυτό κατάλαβες εσύ ισα ίσα που ειρωνευόμουν την Αγία γραφή και τον Λιακόπουλο για τις βλακείες που γράφουν....Πάντως είναι να απορεί κανείς γιατί διαχρονικά όλοι οι πόλεμοι στους οποίους έγιναν στην Πατρίδα μας ήταν όλοι αμυντικοί ακόμα και η εκστρατεία του μεγάλου Αλεξάνδρου έγινε ως αντίποινα στην επίθεση των Περσών πως λοιπόν δικαιολογείτε να μας την πέφτουν όλοι σχεδόν οι λαοί ανεξαιρέτως;Από αγάπη;;; η από ανυποληψία όπως γράφτηκε παραπάνω ;Δεν νομίζω με τον μόνο λαό που ήταν επίσης αναπτυγμένος και τα πηγάινμε αλά ήταν οι Αιγύπτιοι Όλοι οι άλλοι πάντα ήθελα την Ελλάδα και τους έλληνες και στο τέλος <<ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε τώρα>>γίνονταν Ελληνες οι ίδιοι δείτε γραφή των ρωμαίων πριν την λατινική βλέπε βυζάντιο όπου μετά από τρεις αιώνες η επίσημη γλώσσα του κράτους έγινε ελληνική κ.α.Ερχόταν μας κατακτούσαν και τους αφομοιώναμε .Εκπληκτικό Αυτό δεν μπορούν να χωνέψουν κανείς τους και μερικοί άλλοι εδώ μέσα όπως και το γεγονός ότι οι περισσότερες λέξεις που χρησιμοποιούν είναι Ελληνικές psyhiatrirc χρειάζεται σε πολλούς εδώ μέσα cinema telephone airplane air και ποιος κάθεται να γράψει και τις υπόλοιπες χιλιάδες εξ αυτών....
NT1G Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρος οτι η λέξη cinema είναι ελληνική και την πήραν οι ξένοι και την προσαρμόσαν στην δική τους γλώσσα; Και το κιμονό ε, μην το ξεχνάμε.... 1
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Εγώ είμαι σίγουρος και προέρχεται απ την λέξη κίνημα σύμφωνα με την καθηγήτρια Γαλλικών μου αλλά με αυτά που λέτε μου επιβεβαιώνεται τον χαρακτηρισμό μου περί ανθέλληνων εδώ μέσα από μία λέξη βρήκες να πιαστείς για να μου χτυπήσεις όλο το παραπάνω post ενω είναι γνωστό τις πάσει ότι η μισή γλώσσα των περισσοτέρων Ευρωπαίων και όχι μόνο αποτελείτε Ελληνικές λέξεις; αλλά τι να πω προτρέπω πάλι σε όλους σας να τυλιχθείτε με την σβάστιγκα. Εγώ σε αυτό το θέμα δεν ξαναγράφω μέχρι να αποτελείτε ξανά στην συντριπτική του πλειοψηφία από έλληνες
NT1G Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 αποτελείται .Παραδόξως οι ανθέλληνες που τυλίγονται με την σβάστιγκα ξέρουν καλύτερη ορθογραφία από τους άλλους. Γνωστό μάλλον είναι σε εσένα για τις γλώσσες, δεν βλέπω πως μπορούν τα πολωνικά, τα φινλανδικά, τα τσέχικα να έχουν τις μισές λέξεις τους κίολας από τα ελληνικά. 1
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 όντως είπα να μην ξαναγράψω αλλά με προκαλείς μάλλον γιατί εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις που θα μου πεις για ορθογραφικά λάθη που δεν κάνω...βρήκες ένα σε 30 post που έγραψα.Τι δεν κατάλαβες στην φράση <<η μισή γλώσσα των περισσοτέρων Ευρωπαίων>>Μάθε πρώτα να διαβάζεις και να κατανοείς την έννοια των λέξεων και των φράσεων και μετά συζητάμε.Τι δεν κατανόησες από την φράση σε εισαγωγικά και μου παραθέτεις το παράδειγμα Πολωνών Φιλανδών και Τσέχων και εγώ θα προσθέσω Εσθονών και Ουγγρων;Αυτοί είναι οι περισσότεροι λαοί της Ευρώπης;;;;Μάθε πρώτα την έννοια των λέξεων και των φράσεων και μετά μιλάμε.....Άντε γεια.Υ.Γ.κίολας από τα ελληνικά.Απ το δικό σου post γαμώ την ορθογραφία.Κίολας.Χαχα αμ εσύ ξέρεις και να γράφεις και να διαβάζεις ......μένω άφωνος
g_alkis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Από την Έδεσσα είσαι ή δεν γνωρίζεις το σημείο στίξης της τελείας; 2
pournaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ελα σιγα σιγα να το γυρναμε το θεμα, στο τι πολιτισμο δωσαμε στην υφηλιο, τι γλωσσα τους δωσαμε, τα φωτα που τους δωσαμε, και πως για ολη την υπολοιπη ζωη αυτου του πλανητη ολες οι χωρες θα μας χρωστανε. Πολυ το αργησαμε. 5
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Εγώ δεν γνωρίζω το σημείο στίξης της τελείας ή εσύ δεν βλέπεις καλά;Κίολας αντιγραφή επικόλληση από το παραπάνω post του <<φίλου>>είναι δεν σου φαίνεται τίποτα παράξενο; Πως είναι Κίολας ή Κιόλας για να μην με τρελάνετε εδώ μέσα;Και εδώ όλη η φράση για να μην μπερδεύεσαι.Γνωστό μάλλον είναι σε εσένα για τις γλώσσες, δεν βλέπω πως μπορούν τα πολωνικά, τα φινλανδικά, τα τσέχικα να έχουν τις μισές λέξεις τους κίολας από τα ελληνικά.Κίολας χαχαχαχαχα.Μια χαρά τις χρησιμοποιώ τις τελείες.......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ελα σιγα σιγα να το γυρναμε το θεμα, στο τι πολιτισμο δωσαμε στην υφηλιο, τι γλωσσα τους δωσαμε, τα φωτα που τους δωσαμε, και πως για ολη την υπολοιπη ζωη αυτου του πλανητη ολες οι χωρες θα μας χρωστανε. Πολυ το αργησαμε. Ξεχασες και το κλισε με την Ακροπολη και τα δεντρα Εγώ είμαι σίγουρος και προέρχεται απ την λέξη κίνημα σύμφωνα με την καθηγήτρια Γαλλικών μου αλλά με αυτά που λέτε μου επιβεβαιώνεται τον χαρακτηρισμό μου περί ανθέλληνων εδώ μέσα από μία λέξη βρήκες να πιαστείς για να μου χτυπήσεις όλο το παραπάνω post ενω είναι γνωστό τις πάσει ότι η μισή γλώσσα των περισσοτέρων Ευρωπαίων και όχι μόνο αποτελείτε Ελληνικές λέξεις; αλλά τι να πω προτρέπω πάλι σε όλους σας να τυλιχθείτε με την σβάστιγκα. Εγώ σε αυτό το θέμα δεν ξαναγράφω μέχρι να αποτελείτε ξανά στην συντριπτική του πλειοψηφία από έλληνες Εγω παντως βρηκα οσα σου εχω σε bold (8 σε 1 ποστ). Τι κερδιζω? (ειδικα αυτο το αρχαιοελληνικο-βιασμο της δοτικης αφου δε το εχεις, τι το θες...ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ειναι το ερ'μο...) Εσυ εισαι που επικαλεισαι την ελληνικη γλωσσα που δωσαμε στους ξενους? 3
g_alkis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τα αποσιωπητικά δεν είναι το ίδιο σημείο στίξης με τις τελείες. Μπετό.
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια ;Τι Δεν το ήξερα.O my god what the fuck θα πέσει φωτιά να με κάψει.Σοβαρά ρε είναι άλλο πράγμα τα αποσιωπητικά από τις τελείες;O sheat how it can be possible to mist that thing.Ο θεόυλη μου δεν είναι δυνατόν.Μα πως δεν το ήξερα αυτό.Απίστευτο........
Fotis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια ;Τι Δεν το ήξερα.O my god what the fuck θα πέσει φωτιά να με κάψει.Σοβαρά ρε είναι άλλο πράγμα τα αποσιωπητικά από τις τελείες;O sheat how it can be possible to mist that thing.Ο θεόυλη μου δεν είναι δυνατόν.Μα πως δεν το ήξερα αυτό.Απίστευτο........ shit,miss καλυτερα πως λεμε χεσε ψηλα και αγναντευε... 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 miss καλυτερα ψηλε! Ενω το sheat...Λογικα θα ειναι λεξη που δεν δανειστηκαν οι Εγγλεζοι απτους Ελληνες γιαυτο δεν την ξερει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις