Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι οι Ιάπωνες αν δεν κάνουν κάτι καλά στη δουλειά τους, πηγαίνουν σε ένα δάσος και αυτοκτονούν με χαρακίρι.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι οι Ιάπωνες αν δεν κάνουν κάτι καλά στη δουλειά τους, πηγαίνουν σε ένα δάσος και αυτοκτονούν με χαρακίρι.

Και εδω εχουμε κατι παρομοιο, οταν οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν κανουν καλα την δουλεια τους, δινουν στον πολιτη ενα κατανα και του λενε ''πανε στο δασος και αυτοκτονα, εγω δεν προκειται να σε εξυπηρετησω"

χιουμορ κανω.....or not?

• Like 5
Δημοσ.

Η "λύση" που πολύ συχνά συμβαίνει, όταν ο ΔΥ βαριέται που ζει ή νυστάζει απο τα χθεσινά ξενύχτια, είναι να σε παραπέμψει σε κάποια άλλη, άσχετη, υπηρεσία.

Απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο, που λένε! Ή για να το πω πιο λαϊκά: "τι μου ζητάει τώρα πρωί πρωί αυτός ο μ@λ@κας"

Ευκολότερα θα περάσει ο πολιτης το κάστρο του Τακέσι, το Ninja Warrior είναι για πιό extreme καταστάσεις, παρά θα βγάλει άκρη!

Και αν ξαναγυρίσει στην 1η υπηρεσία, με λίγη τύχη, θα τύχει σ' άλλο ΔΥ. Οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Και ο μισθός θα καταβληθεί κανονικά, εννοείται.

Δημοσ.
Να ρωτήσω κι εγώ, με μηδέν προσλήψεις και πολλές εξόδους απ΄το Δημόσιο, πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες πχ των Νοσοκομείων μας αν δεν γίνουν υποχρεωτικές μετατάξεις Δ.Υ,

ξεκιναμε απο τα βασικα. οι γιατροι και οι νοσοκομοι να πατανε στη δουλεια τους στην ωρα τους και να κανουν το πληρες 8ωρο τους για το οποιο πληρωνονται.

Η "λύση" που πολύ συχνά συμβαίνει, όταν ο ΔΥ βαριέται που ζει ή νυστάζει απο τα χθεσινά ξενύχτια, είναι να σε παραπέμψει σε κάποια άλλη, άσχετη, υπηρεσία.

η οπως ειχε κανει ο αδερφος μου, τον κολλας στον τοιχο και τον απειλεις να υπογραψει το κωλοχαρτο αν θελει να βγει ζωντανος απο το κτιριο. it works.

Δημοσ.

ξεκιναμε απο τα βασικα. οι γιατροι και οι νοσοκομοι να πατανε στη δουλεια τους στην ωρα τους και να κανουν το πληρες 8ωρο τους για το οποιο πληρωνονται.

η οπως ειχε κανει ο αδερφος μου, τον κολλας στον τοιχο και τον απειλεις να υπογραψει το κωλοχαρτο αν θελει να βγει ζωντανος απο το κτιριο. it works.

Και μετά μαζεύονται όλοι οι συνδικαλιστές και φωνάζουν για την άδικη επίθεση που υπέστη ο σκληρά εργαζόμενος υπάλληλος από τον φασίστα και προβοκάτορα πολίτη.

Αφού τελειώσουν ρίχνουν και ένα έξω οι βάσεις του θανάτου.

Είναι πολύ σάπιο το σύστημα οι συντεχνίες και οι “συνδικαλιστές” τα έχουν διαλύσει όλα.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν φωνάζουν μόνο, κάνουν και μερικές ημέρες απεργία (που πληρώνονται απ' τα κορόϊδα, δηλαδή εμάς)!

Τις "βάσεις του θανάτου" που τις θυμήθηκες; :-D

Δημοσ.

Δεν φωνάζουν μόνο, κάνουν και μερικές ημέρες απεργία (που πληρώνονται απ' τα κορόϊδα, δηλαδή εμάς)!

Τις "βάσεις του θανάτου" που τις θυμήθηκες; :-D

Κάποτε έμενα στο Άκτιο

Δημοσ.

“Οι διεθνείς επενδυτές προτιμούν τη Συρία από την Ελλάδα..”

Οικονομικοί αξιωματούχοι είναι επιφυλακτικοί για τη Νότια Ευρώπη, τμήματα των οποίων θεωρούν ως επικίνδυνα, όπως η Μέση Ανατολή, λέει ο επικεφαλής της παγκόσμιας εταιρείας συμβούλων.

Ετήσια έρευνα οικονομικών διευθυντών από εταιρεία παγκόσμιων επιχειρηματικών συμβούλων, διαπιστώνει ότι,

η κρίση του δημόσιου χρέους στην Ευρώπη παραμένει μία από τις βασικές ανησυχίες τους – σε τέτοιο βαθμό που η Ελλάδα να θεωρείται πιο επικίνδυνη χώρα για να επενδύσουν και να ιδρύσουν επιχειρήσεις από την εμπόλεμη Συρία.

Μόνο το Ιράν και το Ιράκ θεωρούνται πιο επικίνδυνες από την Ελλάδα, η οποία επίσης αγωνίζεται να πείσει τους διεθνείς πιστωτές της ότι αξίζει τα δάνεια διάσωσης για να αποφύγει την πτώχευση και μια πιθανή έξοδο από το ευρώ.

%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg

(Πηγή : www.toxwni.gr)

Δημοσ.

Ευτυχως που με την εσωτερικη υποτιμηση κερδισαμε την ανταγωνιστικοτητα μας..!!Ευρω παση θυσια γατακια!!! :mrgreen:

Δημοσ.

greece-exports.png?s=gktbexe&d1=20090101&d2=20121031

greece-imports.png?s=gktbime&d1=20090101&d2=20121031

Και ομως την κερδιζουμε, αν η κυβερνηση ξεπερασει το ταμπου του δημοσιο μας βλεπω για πολυ πανω.

Δημοσ.

Περα απο την πλακα η ερευνα πρεπει να ειναι της πλακας...καθε αλλο παρα επιστημονικη μου φαινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...