Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Apollo έχει δίκιο, οι χουντικοί δεν έπρεπε να πεθάνουν στην ψάθα αλλά στην κρεμάλα. Τη μεταπολίτευσή μου μέσα...

οι σταλινικοι και οι φασιστες?

:huh:

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Ξεχασες και τον επαναπατρισμο των 10.000.000+ ελληνων του εξωτερικου.

Δημοσ.

Οι του Εξωτερικού όταν πήγαν εκεί που μένουν , πήγανε στην πρεσβεία της Ελλάδος , μετά στην πρεσβεία της εκεί χώρας , έκαναν αίτηση για άδεια παραμονής , για άδεια εξάσκησης επαγγέλματος (αν πηγαν πτυχιούχοι) , εξετάσεις υγείας , και άλλες πολλές εξετάσεις ανάλογσα το επάγγελμα .

Αντιθέτως στην Ελλάδα ΜΑΣ , όλοι έρχονται μέσα σε τελλάρα με πορτοκάλια , με βάρκες απο τον Έβρο , μεσα σε φορτηγά , και με βάρκες απο την Τουρκία μέσω Χίου , μεταφέροντας μαζί τους παράλληλα νόσους που μέχρι πρότινος είχαν εξαλειφθεί απο την Ελλάδα μας .

Και guess what ..

Aυτοί , δουλεύουν στα σφαγεία που στέλνουν τις μπριζόλες μας ....

• Like 2
Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να ανέβει σε αυτό το φόρουμ το γνωστό άρθρο "Ήμασταν κάποτε Αλβανοι" ή το "μετανάστες χωρίς πατρίδα" που αφορά την μετανάστευση των Ελλήνων και το πως μας υποδέχτηκαν στην Αμερική ή την άποψη που είχαν για εμάς...Ισως γουρλώσουν αρκετά μάτια....

• Like 1
Δημοσ.

Οι του Εξωτερικού όταν πήγαν εκεί που μένουν , πήγανε στην πρεσβεία της Ελλάδος , μετά στην πρεσβεία της εκεί χώρας , έκαναν αίτηση για άδεια παραμονής , για άδεια εξάσκησης επαγγέλματος (αν πηγαν πτυχιούχοι) , εξετάσεις υγείας , και άλλες πολλές εξετάσεις ανάλογσα το επάγγελμα .

Για την ΕΕ (Αγγλία) όχι. Το μόνο που κάνεις, είναι να πας να βγάλεις ΝΙ (το αντίστοιχο του ΑΦΜ), πας τον τοπικο GP της περιοχής που μένεις για εξετάσεις και να εγγραφείς τους καταλόγους του NHS (ΕΣΥ), και ανοίγεις current account στην τράπεζα.

Χωρίς το 1ο και το τελευταίο δεν βρίσκεις δουλειά στην χώρα.

@insomiaK, οι παρωπίδες και η πιπίλα της καραμέλας, άφησαν τους "δημοκράτες" 30+ χρόνια τώρα και κατάντησαν την Ελλάδα όπως είναι σήμερα. Άρα αυτοί δίκαιοι σου βάζουν έμεσα ζυγό, μιας και τους ψήφισες;

Δημοσ.

Η αποχαύνωση των μέσων μαζικής εξημέρωσης καλά κρατεί. Ορισμένοι ακόμα και σήμερα μιλάνε και γράφουνε σαν τον Πρετεντέρη. Αν δεν είναι βολεμένοι ή ο ίδιος ο Πρετεντέρης παίζει να είναι και τα μεγαλύτερα θύματα του πλανήτη... :-D

Δημοσ.

Η αποχαύνωση των μέσων μαζικής εξημέρωσης καλά κρατεί. Ορισμένοι ακόμα και σήμερα μιλάνε και γράφουνε σαν τον Πρετεντέρη. Αν δεν είναι βολεμένοι ή ο ίδιος ο Πρετεντέρης παίζει να είναι και τα μεγαλύτερα θύματα του πλανήτη... :-D

Μιλας με γριφους γεροντα...

• Like 1
Δημοσ.

Μιλας με γριφους γεροντα...

Εμας τους δηθεν μνημονιακους λεει.

rikos δεν ειμαι μνημονιακος ουτε κατι αλλο με ταμπελα. Εγω απλα βλεπω τα νουμερα και λεω την αποψη μου. Εχω μπει στο κοπο να διαβασω προυπολογισμους/ ισολογισμου μνημονια κλπ κλπ, δεν λεω την αποψη του Πρετεντερη ή του Χ"νικολαου, την δικη μου αποψη λεω.

Οταν αποκτησεις αποψη τοτε καλο ειναι να το μοιραστεις, προς το παρον εσυ εισαι αυτος με την ταμπελα του θυματος εφοσον αφουγκραζεσαι την αποψη του χ αρα εισαι κρεμασμενος απο τον Χ ή απλα ενα θυμα.

Δημοσ.

Εμας τους δηθεν μνημονιακους λεει.

rikos δεν ειμαι μνημονιακος ουτε κατι αλλο με ταμπελα. Εγω απλα βλεπω τα νουμερα και λεω την αποψη μου. Εχω μπει στο κοπο να διαβασω προυπολογισμους/ ισολογισμου μνημονια κλπ κλπ, δεν λεω την αποψη του Πρετεντερη ή του Χ"νικολαου, την δικη μου αποψη λεω.

Οταν αποκτησεις αποψη τοτε καλο ειναι να το μοιραστεις, προς το παρον εσυ εισαι αυτος με την ταμπελα του θυματος εφοσον αφουγκραζεσαι την αποψη του χ αρα εισαι κρεμασμενος απο τον Χ ή απλα ενα θυμα.

Καλα ασε, ολοι νουμερα διαβαζουμε και ολοι οικονομολογοι γιναμε. Πριν την κριση ο καθενας το επαιζε προπονητης, τωρα ο καθενας το παιζει οικονομολογος. Και εγω νουμερα εχω διαβασει, στατιστικες και ισολογισμους. Θα επρεπε να σου λεει αυτο κατι; Οχι προφανως. Μια ερωτηση μονο, η οποια δεν εχει στοχο να σε φερει σε δυσκολη θεση, ουτε ειναι ερωτηση παγιδα. Απλα θεωρω οτι ειναι η βασικη ερωτηση που πρεπει να απαντησει καποιος πριν παρει θεση στο δίλημμα μνημονιο ή οχι. Αν παμε σε δραχμη θα φτωχυνουμε, θα πεινασουμε, δεν θα εχουμε φαρμακα κτλ κτλ. Απο την αλλη στο μνημονιο η επιβαλλόμενη εσωτερικη υποτιμηση ειναι το κυριο προβλημα μας. Προφανως υπαρχει ενα σημειο ισορροπιας οπου η εσωτερικη υποτιμηση θα επιφερει τοσα δεινα οσα θα επεφερε η επιστροφη στην δραχμη. Συνεπως το πραγματικο ερωτημα ειναι πιο ειναι αυτο το σημειο για σενα, αλλα και για τον καθε "μνημονιακο", και πιο ειναι το σημειο στο οποιο θα σταματησει αυτη η εσωτερικη υποτιμηση (πανω ή κατω απο το σημειο ισορροπιας).

Δημοσ.

Μπααα....βλακειες λεει με μια δυο αληθειες. Το χρεος δεν ηταν βιωσιμο και δεν ειναι βιωσιμο....βεβαια οταν μερικοι το λεγανε αυτο προ διετιας ηταν οι γραφικοι...Αργα αλλα σταθερα ολοι θα γινεται αντιμνημονιακοι χεχεχε

Δημοσ.

Μπααα....βλακειες λεει με μια δυο αληθειες. Το χρεος δεν ηταν βιωσιμο και δεν ειναι βιωσιμο....βεβαια οταν μερικοι το λεγανε αυτο προ διετιας ηταν οι γραφικοι...Αργα αλλα σταθερα ολοι θα γινεται αντιμνημονιακοι χεχεχε

θα ορκιζομουνα οτι αυτο ειπε

μαζι με αλλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...