Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γινεται, ειμαι ανεργος εξαιτιας των νεοφιλ τακτικων που νομιζεις οτι θα σε σωσουνε.

Θα σε σωσουν οι κρατικοδιαιτοι που θα καταλανωνουν και θα προσφερουν ...ενεση ρευστοτητας στην αγορα .Ετσι δεν σου λενε και τα πστευεις ?

• Like 4
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί αυτήν τηΝ στιγμή μου έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό για την επιβίωση της χώρας το πλάνο που πρέπει να ακολουθηθεί για τις προσλήψεις στο δημόσιο.Ξέρεις θα συμφωνούσα μαζίσ ου αν μου έλεγες το εξής....Τι είσαι εσύ "κοπρόσκυλο "που την αράζεις όλη την μέρα σε ένα γραφείο και τα ξύνεις. Στον τάδε δήμο π.χ στα γρεβενά τους λείπει μόνιμος στον τομέα καθαριότητας.Τσακίσου δεν πας; δρόμο.Ειλικρινά σου λέω το πιστεύω ότι δεν είναι υπεράριθμοι στο δημόσιο.Απλά έχουμε πολλούς σε θέσεις όπου δεν κάνουν τίποτα.Αυτό πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα μας.Ξέρεις τι ελλείψεις σε προσωπικό έχει στους οτα στην επαρχία όπου ζω εγώ; Πέρυσι είχε παγετό πολύ μου έσπασε η βρύση και η βάνα της ευδάπ. Έκαναν να ρθουν 20 μέρες γιατί υπήρχε ένας υπάλληλος για 15 χωριά του δήμου.Ορίστε που μπορούν να διοχετευτούν οι "υπεράριθμοι Δ/Υ.Ας τους διοχετεύσουν όλους εκεί που πρέπει και να δούμε μετά αν περισσεύει κανένας

σε ποιο πλανο αναφερεσαι;

Δημοσ.

Θα σε σωσουν οι κρατικοδιαιτοι που θα καταλανωνουν και θα προσφερουν ...ενεση ρευστοτητας στην αγορα .Ετσι δεν σου λενε και τα πστευεις ?

Επίσης να παίρνουν σύνταξη από τα 50 -55 για να προσλαμβάνουν και άλλους δημόσιους υπαλλήλους ώστε να μειώνετε η ανεργία.

Δύο γνωστοί μου Δ/Υ το υποστηρίζουν.

Και απορούν μετά για το δούλεμα και βρίσιμο που τρώνε.

• Like 4
Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι πολλοι δεν τρολαρουν καν.Απλα νιωθουν παιδια ανωτερου θεου.Στο κοσμο τους, για αυτο και νομιζουν οτι ψιχαλιζει .

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι πολλοι δεν τρολαρουν καν.Απλα νιωθουν παιδια ανωτερου θεου.Στο κοσμο τους, για αυτο και νομιζουν οτι ψιχαλιζει .

Στην προηγουμενη σελιδα ανεφερα εναν απλοποιημενο κυκλο του τι θα γινει αμα τους απολυσουν. Πες μου που διαφωνεις ακριβως.

Με 80%απο τα εξοδα να ειναι μισθοι συνταξεις παροχες... Απο που θα κοψεις;

Μας παιρνει να μη κοψουμε και τπτ...Eχουμε την δυναμη να εκβιασουμε. Παρολαυτα ο Καισαριος πριν το παιξει τελειωμενος νεοφιλ μια χαρα λυσεις ειχε προτεινει. Υφεσιακες μεν αλλα καμια σχεση με την σφαγη που θα γινει. Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.

Δημοσ.

Στην προηγουμενη σελιδα ανεφερα εναν απλοποιημενο κυκλο του τι θα γινει αμα τους απολυσουν. Πες μου που διαφωνεις ακριβως.

Ποιο κυκλο ? Εχουμε ενα εκατομυριο ανεργους τωρα, οι εταιρειες φευγουν , τα κεφαλαια φευγουν και εσεις θελετε να μας πεισετε οτι αμα βγουν στην εφεδρεια μερικοι , οι απολυθουν μερικες χιλιαδες η απολυθουν οι επιορκοι θα πεσουν βατραχια απο τον ουρανο ?

Να μοιραστουν τα βαρη και οι απολυσεις.Τωρα αν καποιος νιωθει παιδι κατωτερου θεου και βλεπει με δεος τους δημοσιους υπαλληλους , τους εχει τοποθετησει σε ενα ψηλο βαθρο και καθε μερα υποκλινεται στην εξοχοτητα τους , προβλημα του .Η μπορει απλα να περιμενει να διοριστει...

• Like 4
Δημοσ.

Μας παιρνει να μη κοψουμε και τπτ...Eχουμε την δυναμη να εκβιασουμε. Παρολαυτα ο Καισαριος πριν το παιξει τελειωμενος νεοφιλ μια χαρα λυσεις ειχε προτεινει. Υφεσιακες μεν αλλα καμια σχεση με την σφαγη που θα γινει. Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.

Να εκβιασεις τι; Λεφτα για το 2012; Και το 2013 τι θα κανεις; Το 2014;

Δημοσ.

Μην με βαζεις να ψαχνω για δηλωσεις Τροικανων και λοιπων υπευθυνων οτι η εξοδος της Ελλαδας απο το ευρω θα προκαλεσει μεγαλες ζημιες στην ΕΕ. Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να το κανεις και μονος σου.

Δημοσ.

Να εκβιασεις τι; Λεφτα για το 2012; Και το 2013 τι θα κανεις; Το 2014;

Το 2015-16-17-18-19-20-30-40-50???

Αυτη ειναι η λύση λοιπόν?

Περισσότερα δανεικά, κανένα δείγμα ανάπτυξης, αύξηση ανεργίας, αύξηση του χρέους, οι φοροι που διαλύουν τα μεσαία νοικοκυριά πάνε καθαρά σε φόρους.

Σορρυ αλλά υποτίθεται οτι ο λεφτα υπάρχουν, γιαυτο μας έβαλε στο πρωτο μνημόνιο.

Φέραμε δευτερο και τρίτο και τέταρτο...και έτσι θα πηγαίνει μέχρι να αποφασίσουν αυτοι, που όπως ισχυρίζονται κάποιοι, φταίει ο λαός που τους έβγαλε (λες και είχε επιλογές, οι οποίες κανεις δε λέει ποιες ειναι), να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις ωστε να μη χρειάζεται όλο μας το βιος να πηγαίνει σε δανεικά.

Δημοσ.

Ποιο κυκλο ? Εχουμε ενα εκατομυριο ανεργους τωρα, οι εταιρειες φευγουν , τα κεφαλαια φευγουν και εσεις θελετε να μας πεισετε οτι αμα βγουν στην εφεδρεια μερικοι , οι απολυθουν μερικες χιλιαδες η απολυθουν οι επιορκοι θα πεσουν βατραχια απο τον ουρανο ?

Να μοιραστουν τα βαρη και οι απολυσεις.Τωρα αν καποιος νιωθει παιδι κατωτερου θεου και βλεπει με δεος τους δημοσιους υπαλληλους , τους εχει τοποθετησει σε ενα ψηλο βαθρο και καθε μερα υποκλινεται στην εξοχοτητα τους , προβλημα του .Η μπορει απλα να περιμενει να διοριστει...

Μαλιστα, δεν θες να απαντησεις. ΟΚ. Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα λοιπον...παλια την λεγανε αυτην την ατακα για τους κομμουνιστες. Τα τελευταια δυο χρονια αυτην την νοοτροπια την εχουν τα νεοφιλια. Πως αλλαζουν οι καιροι? ;)

Δημοσ.

Μαλιστα, δεν θες να απαντησεις. ΟΚ. Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα λοιπον...παλια την λεγανε αυτην την ατακα για τους κομμουνιστες. Τα τελευταια δυο χρονια αυτην την νοοτροπια την εχουν τα νεοφιλια. Πως αλλαζουν οι καιροι? ;)

Oι γνωστες παπατζες για την κατσικα του γειτονα.Ελα πες το καθαρα.Δεν σε ενδιαφερει ακομα και αν υπαρχουν εκκατομυρια ανεργων , αρκει να μην γινει εστω και μια απολυση στο δημοσιο , ετσι δεν ειναι ?

Σιγουρα θα εχεις βαφτισει και την μεταπολιτευτικη σου νοοτροπια ..επανασταση εναντια στους ''δοσιλογους'' και στα ''νεοφιλια παπαγαλακια τους'' .

• Like 1
Δημοσ.

Oι γνωστες παπατζες για την κατσικα του γειτονα.Ελα πες το καθαρα.Δεν σε ενδιαφερει ακομα και αν υπαρχουν εκκατομυρια ανεργων , αρκει να μην γινει εστω και μια απολυση στο δημοσιο , ετσι δεν ειναι ?

Σιγουρα θα εχεις βαφτισει και την μεταπολιτευτικη σου νοοτροπια σαν ..επανασταση εναντια στους ''δοσιλογους'' και στα ''νεοφιλια παπαγαλακια τους'' .

Eλα πες το καθαρα...εχεις απωθημενο με τους ΔΥ...Δε σε ενδιαφερει να βγεις απο την κριση. Σε ενδιαφερει μονο να τους δεις απολυμένους.

Δημοσ.

Eλα πες το καθαρα...εχεις απωθημενο με τους ΔΥ...Δε σε ενδιαφερει να βγεις απο την κριση. Σε ενδιαφερει μονο να τους δεις απολυμένους.

Ελα πες το καθαρα.Αν αγοραζετε τυροπιτες-καταναλωνετε θα βγουμε απο την κριση και την υφεση.Απλα τα ''νεοφιλια με τα απωθημενα'' δεν το βλεπουν.Σωστα ?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω καθαρα μιλαω...Εσυ δεν βλεπεις οτι εχεις προσωποποιησει την κριση και βλεπεις φαντασματα γυρω σου. Οτι σου λεει η τιβι ακριβως. Οτι τυριπιτα και να καταναλωσεις αμα ειναι να την πληρωσεις σε ευρω δεν λεει. Δραχμουλα ζεστη ζεστη για να φαμε ζεστες τυροπιτουλες :-D :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...