Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γελοιοι.-

Για το χαρατσι κανατε 5 λεπτα για να αποφασισετε, ενω για να διωξετε 15κ ΔΥ 5 ωρες και κοκκινες γραμμες.. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΑΣ

• Like 1
Δημοσ.

Καλά Ελληνικά ξέρεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις Σου έχω ξαναγράψει επίσης ότι μεγάλο πρόβλημα χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι πρέπει να πάρουμε άλλους είναι η κατανομή των δημοσίων υπαλλήλων. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες.Πως το βλέπεις έχουμε αρκετούς;Αν νομίζεις πως ναι τότε τι να πω όσο του κόβει του καθενός....Αλλά δεν μου απαντάς σε πάλι σε αυτό που σε ρωτάω πιο πάνω ξανά .......Α θέλω απάντηση και στα δύο όχι σε ότι σε βολεύει......

Είμαι ναι αλλά όταν ο άλλος σου λέει ότι ο Ανδρέας είναι υπεύθυνος για όλο το χάλι αυτό δεν μπορώ παρά να κάνω τις συγκρίσεις.............

βλεπω μπηκαμε στην επομενη φαση τωρα, αρχισανε οι προσωπικες προσβολες.

ναι ξερω καλα ελληνικα οπως ξερω πολυ καλα και σε τι κωλοχωρα ζω και με τι ανθρωπους εχω να κανω.

παμε παρακατω:

Το ότι λέω ότι δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε και άλλους;

τελικα οι ΔΥ αποτελουν προβλημα για την χωρα μας; ναι η οχι; βλεπω μια ασαφεια στην τοποθετηση σου.

απο την αλλη εγω ημουν σαφης και επαναλαμβανω την απορια μου την οποια θελω να μου την εξηγησεις:

αν οι πολυαριθμοι ΔΥ δεν αποτελουν κανενα προβλημα για την χωρα μας, τοτε υπαρχει καποιος λογος να μην αρχισει το κρατος μαζικες προσληψεις νεων υπαλληλων;

τα οφελη θα ειναι πολλα, θα μειωθει η ανεργια, ανθρωποι θα εχουν λεφτα να ζησουν, οι ελλειψεις στο δημοσιο ταμειο θα καλυφθουν.

επομενως αυριο κιολας το κρατος πρεπει να προσλαβει τουλαχιστον 200 χιλιαδες ΔΥ. για αρχη.

αν οι πολυαριθμοι ΔΥ αποτελουν πραγματι ενα απο τα μεγαλα προβληματα της χωρας μας, τοτε η αναμενομενη,λογικη λυση ειναι να γινουν μαζικες απολυσεις ωστε να ανακουφιστει το κρατος, και κατα επεκταση ο ιδιωτικος τομεας, απο τα δυσβασταχτα εξοδα για τη συντηρηση του υπερμεγεθους και κατα τα αλλα επαρκεστατου δημοσιου τομεα.

εσυ με ποια απο τις δυο περιπτωσεις συμφωνεις; με την πρωτη; αν συμφωνεις με την πρωτη τοτε δεν υπαρχει λογος να διαφωνεις με την προσληψη νεων ΔΥ. αν συμφωνεις με την δευτερη περιπτωση, τοτε δεν υπαρχει λογος να διαφωνησεις με την απολυση ΔΥ.

what is it mate, η κουρτινα ενα η το κουτι βητα;

Σου έχω ξαναγράψει επίσης ότι μεγάλο πρόβλημα χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι πρέπει να πάρουμε άλλους είναι η κατανομή των δημοσίων υπαλλήλων. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες.

Αυτο το προβλημα που περιγραφεις ειναι λειτουργικης φυσεως και οχι οικονομικης. Μεχρι τωρα για την κρατικη οικονομια συζηταγαμε και για το ποσο ο δημοσιος τομεας ειναι ζημιογονος προς αυτην. Οχι για το αν ειναι επαρκης ο κρατικος μηχανισμος απο εργατικο δυναμικο ωστε να λειτουργουν οι δημοσιες υπηρεσιες χωρις προβληματα.

Τωρα οταν εσυ μου λες οτι υπαρχει θεμα μονο με την κατανομη των ΔΥ, το συμπερασμα που αποκομιζω ειναι πως δεν θεωρεις οτι υπαρχει θεμα με τον αριθμο των ΔΥ αρα ουτε και θεμα με το κοστος συντηρησης αυτου του αριθμου. Αρα ο δημοσιος τομες δεν ζημιωνει την κρατικη οικονομια.

Αυτο στην ουσια μου λες. Αρα διαλεγεις την κουρτινα ενα. Που σημαινει οτι δεν υπαρχει λογος να διαφωνησεις για την προσληψη νεων ΔΥ ωστε να βοηθησει το κρατος τους ανεργους. Τα λεω σωστα; αν οχι, εξηγησε μου που σκαλωσε η επαγωγικη μου λογικη.

Είμαι ναι αλλά όταν ο άλλος σου λέει ότι ο Ανδρέας είναι υπεύθυνος για όλο το χάλι αυτό δεν μπορώ παρά να κάνω τις συγκρίσεις.............

οχι μωρε. κανεις δεν φταιει. οι αλλο φταινε παντα. ποτε εμεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πάω στοίχημα ότι είσαι ένας από αυτούς που έχουν δώσει τουλάχιστον 30 φορές για να περάσουν στο δημόσιο και άλλες τόσες το προσπάθησαν απ την πίσω πόρτα. Δικαίωμα σου.....Αλλά το μίσος σου προς τους δημοσίους υπαλλήλους μόνο αυτό το συμπέρασμα μου μοιάζει λογικό.Και επειδή εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα σε βαφές αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής με 80% μόλυβδο περιεκτικότητα στην μπογιά θα έπρεπε να είμαι ο πρώτος που τους βρίζω και να λέω ότι πρέπει να φύγουν Αλλά κάτσε και αυτοί έχουν οικογένειες σκέφτομαι έχουν παιδιά με τι θα τα ταΐσουν ;;;Για σένα μάλλον είναι μόνο αριθμοί........Η λογική που λέει ότι αν δεν θέλω να διώξω δ/υ συνεπάγεται ότι θέλω να προσληφθούν 300.000 άλλοι τι να πω.Είναι σαν να τάισα ένα αδέσποτο στο δρόμο αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ταΐσω όλα τα αδέσποτα του πλανήτη εφ όρου ζωής.....Τα σχόλια περισσεύουν.......

Δημοσ.

Πάω στοίχημα ότι είσαι ένας από αυτούς που έχουν δώσει τουλάχιστον 30 φορές για να περάσουν στο δημόσιο και άλλες τόσες το προσπάθησαν απ την πίσω πόρτα. Δικαίωμα σου.....Αλλά το μίσος σου προς τους δημοσίους υπαλλήλους μόνο αυτό το συμπέρασμα μου μοιάζει λογικό.Και επειδή εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα σε βαφές αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής με 80% μόλυβδο περιεκτικότητα στην μπογιά θα έπρεπε να είμαι ο πρώτος που τους βρίζω και να λέω ότι πρέπει να φύγουν Αλλά κάτσε και αυτοί έχουν οικογένειες σκέφτομαι έχουν παιδιά με τι θα τα ταΐσουν ;;;Για σένα μάλλον είναι μόνο αριθμοί........Η λογική που λέει ότι αν δεν θέλω να διώξω δ/υ συνεπάγεται ότι θέλω να προσληφθούν 300.000 άλλοι τι να πω.Είναι σαν να τάισα ένα αδέσποτο στο δρόμο αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ταΐσω όλα τα αδέσποτα του πλανήτη εφ όρου ζωής.....Τα σχόλια περισσεύουν.......

Δηλαδη το μοτο σου ειναι οχι απολυσεις στο δημοσιο ακομα και αν υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες-εκατομμυρια ανεργοι στον ιδιωτικο τομεα ?

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή το δικό σου το μότο ποιο είναι ότι αν διώξουμε τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουμε θα αρχίσουν προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα;επικοινωνείτε καθόλου ρε παιδιά;Τι σχέση έχουν οι Δ/Υ με τις απολύσεις.Έδιωξε η εξάλκο όπου δουλεύω 30 άτομα σ όλην την περσινή χρονιά.Τι έχει να κάνει ο δημόσιος υπάλληλος με αυτό.Ρε συνέλθετε κάθε ένας που χάνει την δουλειά του ή δημόσιος υπάλληλος είναι ή ιδιωτικός το κράτος χάνε γιατί χάνει έναν εν δυνάμει καταναλωτή.Όταν το καταλάβετε αυτό ελάτε να τα ξαναπούμε

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή το δικό σου το μότο ποιο είναι ότι αν διώξουμε τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουμε θα αρχίσουν προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα;επικοινωνείτε καθόλου ρε παιδιά;Τι σχέση έχουν οι Δ/Υ με τις απολύσεις.Έδιωξε η εξάλκο όπου δουλεύω 30 άτομα σ όλην την περσινή χρονιά.Τι έχει να κάνει ο δημόσιος υπάλληλος με αυτό.Ρε συνέλθετε κάθε ένας που χάνει την δουλειά του ή δημόσιος υπάλληλος είναι ή ιδιωτικός το κράτος χάνε γιατί χάνει έναν εν δυνάμει καταναλωτή.Όταν το καταλάβετε αυτό ελάτε να τα ξαναπούμε

Nαι αλλα δεν απαντησες.Και ελεος πια με την καταναλωση , το συνηθες επιχειρημα.Εχουμε ενα εκ ανεργους και εσυ μας λετε ακομα για την καταναλωση των Δ.Υ.Δεν βαρεθηκατε ?

Δημοσ.

εγω μια συγκεκριμενη ερωτηση εκανα. την κουρτινα ενα η το κουτι βητα. και εσυ τωρα καθεσαι και με βριζεις. αρα δεν εχεις τα καρυδια να απαντησεις πανω σε αυτα που σε ρωταω.

και δεν εχεις διοτι deep down inside you, ξερεις οτι την κλικα σου πας να προστατεψεις. ολα τα υπολοιπα ειναι λογια να αγαπιομαστε.

Δημοσ.

Α μαλιστα. Το κρατος μας παιρνει τα λεφτα μεσου υπερφορολογησης επειδη δεν μπορουμε να "καταναλωσουμε"..

Δημοσ.

εγω μια συγκεκριμενη ερωτηση εκανα. την κουρτινα ενα η το κουτι βητα. και εσυ τωρα καθεσαι και με βριζεις. αρα δεν εχεις τα καρυδια να απαντησεις πανω σε αυτα που σε ρωταω.

και δεν εχεις διοτι deep down inside you, ξερεις οτι την κλικα σου πας να προστατεψεις. ολα τα υπολοιπα ειναι λογια να αγαπιομαστε.

Που σε έβρισα εγώ;;;Πες μου συγκεκριμένες λέξεις γιατί θα με τρελάνεις;;Αντίθετα εσύ με κες κλικαδόρο ενώ εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα σε δουλειά με φουλ ανθυγιεινό εσύ με αποκαλείς κλικαδόρο και ότι δεν έχω καρύδια.Και γιατί να σου απαντήσω σε αυτό που θέλεις όταν σε 30 post δικά μου γεμάτα επιχειρήματα εσύ ήσουν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Τώρα ως προς το ποιος έχει καρύδια αν είσαι έτοιμος να σταυρώσεις 50.000 οικογένειες το λιγότερο αυτό δείχνει καρύδια.Λες και αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν στο δημόσιο απλά πέρναγαν απ έξω και τους προσέλαβαν....Τι να πω εδώ χάνεται πλέον το στοιχείο της λογικής
Δημοσ.

Καλά μη ζηλεύετε τους ΔΥ. Αυτοί καήκαν από τη στιγμή που αποφάσισαν να χρησιμοποιούν ένα κλάσμα μόνο του εγκεφάλου τους στην καθημερινότητά τους. Πιστεύω ότι με όλα τα σενάρια θα είναι χαμένοι, με δραχμή δε θα τους φτάνουν τα λεφτά για τίποτα, ενώ με ευρώ και μεγαλύτερη ενοποίηση θα απολύονται κατά κύματα επειδή θα φτιαχτούν λιτές κρατικές δομές σε όλα τα κράτη.

Δημοσ.

Που σε έβρισα εγώ;;;Πες μου συγκεκριμένες λέξεις γιατί θα με τρελάνεις;;Αντίθετα εσύ με κες κλικαδόρο ενώ εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα σε δουλειά με φουλ ανθυγιεινό εσύ με αποκαλείς κλικαδόρο και ότι δεν έχω καρύδια.Και γιατί να σου απαντήσω σε αυτό που θέλεις όταν σε 30 post δικά μου γεμάτα επιχειρήματα εσύ ήσουν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Τώρα ως προς το ποιος έχει καρύδια αν είσαι έτοιμος να σταυρώσεις 50.000 οικογένειες το λιγότερο αυτό δείχνει καρύδια.Λες και αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν στο δημόσιο απλά πέρναγαν απ έξω και τους προσέλαβαν....Τι να πω εδώ χάνεται πλέον το στοιχείο της λογικής

Ναι, αλλα συνεχιζεις να μην απαντας.

Δημοσ.

καλα ενταξει και ο αλλος ειναι πυρηνικος φυσικος...

οχι οτι εχει σημασια, το κλικα το εννουσα γενικα.

τελος γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να απαντησεις στην συγκεκριμενη ερωτηση που σου εκανα;

τα επιχειρηματα σου τα διαβασα, δεν με επεισαν ομως.

η σειρα σου τωρα να απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω.

αν δεν θες να απαντησεις, πεσμου το για να σταματησουμε το διαλογο εδω.

δεν υπαρχει προβλημα. αλλα μην κατηγορεις τους αλλους για αεορολογιες και ασχετοσυνη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...