Ntinaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 όλα καλά συμφωνώ με όλους σας αλλά επιμένετε να μην μου λέτε τον καλύτερο απ τον Ανδρέα πρωθυπουργό στα χρόνια της μεταπολίτευσης εδώ και 30 post που έθεσα το ερώτημα....Τα σχόλια όντως περιττεύουν. ναι γιατι ειχαμε και πολλους να διαλεξουμε.ετσι κι αλλιως οποιος και να τανε τσιρακι των εξω θα ητανε.οποτε τι ψαχνουμε.
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ισχύει και για τους καινούργιους σωτήρες που υπόσχονται φύκια του στυλ: εκμετάλλευση των πετρελαίων (που δεν έχουμε; ) 1
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 όλα καλά συμφωνώ με όλους σας αλλά επιμένετε να μην μου λέτε τον καλύτερο απ τον Ανδρέα πρωθυπουργό στα χρόνια της μεταπολίτευσης εδώ και 30 post που έθεσα το ερώτημα....Τα σχόλια όντως περιττεύουν. Ας πουμε οτι καποια στιγμη ξεχειλωσε το πραγμα , δεν κρατηθηκε το μετρο.Και με την ενταξη στο Ε , ηρθε για να δεσει το γλυκο.
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ε όχι και ο Αντρέας τσιράκι των έξω....όλα έχουν και κάποιο όριο....Όταν η Αμερική θεωρούσε τρομοκράτη των Αραφάτ ο Ανδρέας τον υποδεχόταν με τιμές αρχηγού κράτους στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να την σπάσει στους Άμερικανούς.Τα ίδια έκανε και με τον Καντάφι. Απειλούσε τους εταίρους με στην Ε.Ε με βέτο για να προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα και δεν δίσταζε να πουλάει τσαμπουκά στην τουρκία όποτε μας κουνιώτανε.Ενω κάποιοι άλλοι κατέβαζαν σημαίες στα Ίμια... Όλα έχουν και ένα όριο αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε.Τουλάχιστον τα π@π@ρι@ του τα είχε μεγάλα και δεν λογάριασε ποτέ κανέναν ξένο παράγοντα
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Όχι απαντώ στον ntinarasΚαι κάτι άλλο λέει λες και είχαμε πολλούς να διαλέξουμε.Σαν πόσους ήθελε να έχουμε εκλογές κάνουμε κάθε 4 χρόνια όχι κάθε 4 μέρες
pournaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ε όχι και ο Αντρέας τσιράκι των έξω....όλα έχουν και κάποιο όριο....Όταν η Αμερική θεωρούσε τρομοκράτη των Αραφάτ ο Ανδρέας τον υποδεχόταν με τιμές αρχηγού κράτους στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να την σπάσει στους Άμερικανούς.Τα ίδια έκανε και με τον Καντάφι. Απειλούσε τους εταίρους με στην Ε.Ε με βέτο για να προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα και δεν δίσταζε να πουλάει τσαμπουκά στην τουρκία όποτε μας κουνιώτανε.Ενω κάποιοι άλλοι κατέβαζαν σημαίες στα Ίμια... Όλα έχουν και ένα όριο αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε.Τουλάχιστον τα π@π@ρι@ του τα είχε μεγάλα και δεν λογάριασε ποτέ κανέναν ξένο παράγοντα Ναι, και βρεθηκε ο μεγας ηγετης να υψωσει το αναστημα του απεναντι στις ΗΠΑ... μερικοι δεν την παλευετε καθολου ομως. 6
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι, και βρεθηκε ο μεγας ηγετης να υψωσει το αναστημα του απεναντι στις ΗΠΑ... μερικοι δεν την παλευετε καθολου ομως. Όντως δεν την παλεύεις γιατί αντί να απαντήσεις με επιχειρήματα σε αυτά που σου γράφω αναλυτικά μου λες ότι δεν την παλεύω.Το κομπλεξ σε όλο του το μεγαλείο
Ntinaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ε όχι και ο Αντρέας τσιράκι των έξω....όλα έχουν και κάποιο όριο....Όταν η Αμερική θεωρούσε τρομοκράτη των Αραφάτ ο Ανδρέας τον υποδεχόταν με τιμές αρχηγού κράτους στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να την σπάσει στους Άμερικανούς.Τα ίδια έκανε και με τον Καντάφι. Απειλούσε τους εταίρους με στην Ε.Ε με βέτο για να προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα και δεν δίσταζε να πουλάει τσαμπουκά στην τουρκία όποτε μας κουνιώτανε.Ενω κάποιοι άλλοι κατέβαζαν σημαίες στα Ίμια... Όλα έχουν και ένα όριο αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε.Τουλάχιστον τα π@π@ρι@ του τα είχε μεγάλα και δεν λογάριασε ποτέ κανέναν ξένο παράγοντα το νομοσχεδιο του 84 με τις εισφορες το εχεις ακουστα?
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 άλλα ντι άλλων εσύ μου λες ότι ο Ανδρέας ήταν τσιράκι των έξω και μόλις σου καταρρίπτω το επιχείρημα ότι δεν ήταν τσιράκι κάθε άλλο μου λες για το νομοσχέδιο του 84 με τις εισφορές.Με λίγα λόγια άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Είναι και αυτό μια τακτική.Ωραία και εγώ από εδώ και πέρα θα με ρωτάνε άλφα και θα απαντάω βήτα.Να δούμε τι άκρη θα βγάλουμε σε αυτήν την χώρα κάποια στιγμή......
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το καταλαβαίνεις ότι "την μπουκιά ψωμί που έδωσε ο ... στον λαό να φάει" την πληρώνουμε τώρα διπλά και τρίδιπλα; Και μάλιστα οι νέοι που δεν φταινε σε τίποτα; 1
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ρε Κώστα από όλα τα post που έχεις κάνει μέχρι τώρα μου φαίνεσαι πάρα πολύ σοβαρό και έξυπνο άτομο.ήταν επιβεβλημένο να δώσει αυτά που έδωσε ο κόσμος πεινούσε.Εγώ μέχρι πριν 3 χρόνια ζούσα σε κλειστή κοινωνία όπου όλοι ξέραμε τα φρονήματα των άλλων και από τα πολλά άτομα που γνώριζα ακόμα και οι πιο φανατικοί δεξιοί έλεγαν ότι αυτό ήταν το μόνο καλό του Ανδρέα.Και όπως είπα πιο πριν μετά την διακυβέρνηση της οχταετίας του Ανδρέα τρία χρόνια μετά φτάσαμε σε μηδενικό έλλειμα. Άρα δεν μπορεί να φταίνε οι παροχές του 81 για το σημερινό χάλι.Άλλωστε δεν χρειάζεται να ακούσει κάποιος εμένα μπορεί εύκολα να βρει τους προϋπολογισμούς της Ελλάδας στο διαδίκτυο. Δείτε τον προϋπολογισμό 89-90 και 90-91 και συζητάμε ξανα για τις παροχές του 81.Φιλικά και με εκτίμηση....
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπονοώ ότι για το σημερινό χάλι φταίει μόνο ΕΝΑ πρόσωπο! Σίγουρα όχι. Αλλά τώρα που έχει έρθει ο λογαρισμός σε μια χώρα-κοινωνία-λαό που έχει μάθει τόσα χρόνια να ζεί με δανεικά...
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Σε αυτό να συμφωνήσω αλλά πρέπει να είμαστε και ακριβείς για να είμαστε και δίκαιοι.όλες οι χώρες του κόσμου χρωστάν με κορυφαία τις Η.Π.Α.Η ουσιώδης διαφορά είναι αν η δυναμική της οικονομίας σου και η αύξηση του Α.Ε.Π σου σου επιτρέπουν την αποπληρωμή των χρεών.Και όταν λέω αποπληρωμή δεν εννοώ εδώ και τώρα.Ακόμα και η Γερμανία που είναι κράτος πρότυπο όταν δανείζεται δεν αποπληρώνει τα χρέη της αμέσως αλλά σε ορίζοντα 20-30 χρόνων.Για μένα αποκλειστικά υπεύθυνοι για το τι συνέβη στην χώρα είναι ο Κ.Καραμανλής junior εκεί να δεις στρατιές δημόσιον υπαλλήλων που μπήκαν μέσα στην επταετή διακυβέρνηση του ο σημίτης και πάνω από όλους ο καθυστερημένος και εκτός τόπου και χρόνου Γ.Α.Π.ίσως το μόνο έγκλημα του Ανδρέα να είναι ο γιος του..........
Xorxhs! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ο Ανδρέας προσπάθησε να δημιουργήσει την αστική τάξη, που δεν υπήρχε μεχρι εκεινη την εποχή, μιμούμενος τις υπολοιπες ευρωπαικές χώρες. Οποιοσδηποτε θεσμος δημιουργηθηκε ήταν μια προβληματική κόπια άλλων χωρών. Οι θεσμοί που προσπάθησε να εισάγει δεν λειτουργησαν ποτε παρόλο που στη φιλοσοφία τους ήταν ριζοσπαστικοί για την εποχή τους, διότι δεν υπήρξε ποτε έλεγχος των. Όσο για το οτι αυτα πληρωνουμε τωρα, δεν συμφωνω απολυτα, αλλά εν μερει, διοτι θα ισχυε μονο αν ειμασταν η μοναδικη χωρα σε κριση. Απλα σε εμας υπερμεγενθυνονται τα προβληματα λογω και της νοσηρης καταστασης των τελευταιων ετων. Αν ειχα να επιλεξω από τελευταιους ηγετες αδιαμφισβήτητα θα επελεγα τον Ανδρεα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις