Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε το "Tσοβολα, δωστα ολα" μας εφερε στο σημερινο "Τσοβολα, παρτα ολα"..

Για πες μου αγαπητέ μου αν θυμάσαι καλά μήπως το έλλειμα τρία χρόνια μετά απ το τσοβόλα δώστα όλα ήταν μηδέν με υπουργό οικονομικών τον Αλεκο Παππαδόπουλο; Μάλλον πρέπει να φρεσκάρεις λίγο την μνήμη σου ή και τις γνώσεις σου.Τρία χρόνια μετά την οχταετία Παππανδρέου η ελληνική οικονομία ήταν τόσο αγνή όσο μια 15χρονη παρθένα άρα δε μας φταίει καθόλου το τσοβόλα δώστα όλα φταίνε τα χρηματιστήρια τα βατοπαίδια οι κουμπάροι και τα λεφτά υπάρχουν......
  • Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

you missed the point mate. Mιλαω για την νοοτροπια και το καθεστως που καλλιεργηθηκε απο τοτε. Αυτο που λεμε σημερα πελατειακη σχεση κρατους-λαου,συνοψιζεται απολυτα στη συγκεκριμενη φραση.

ναι, τοσο αγνη οσο μια 15 χρονη παρθενα που την ειχε πηδηξει ο Κοσκωτας..

και για να μαθαινουν οι νεοι που τρωνε το σημερινιο λουκι εξαιτιας του "Τσοβολα, δωστα ολα" :

http://www.egnomi.gr/article.php?id=23962&category_id=6

Δημοσ.

Για πες μου αγαπητέ μου αν θυμάσαι καλά μήπως το έλλειμα τρία χρόνια μετά απ το τσοβόλα δώστα όλα ήταν μηδέν με υπουργό οικονομικών τον Αλεκο Παππαδόπουλο; Μάλλον πρέπει να φρεσκάρεις λίγο την μνήμη σου ή και τις γνώσεις σου.Τρία χρόνια μετά την οχταετία Παππανδρέου η ελληνική οικονομία ήταν τόσο αγνή όσο μια 15χρονη παρθένα άρα δε μας φταίει καθόλου το τσοβόλα δώστα όλα φταίνε τα χρηματιστήρια τα βατοπαίδια οι κουμπάροι και τα λεφτά υπάρχουν......

το οτι εσκεμμενα καταστραφηκε ολη η εγχωρια παραγωγη και ολοι χωθηκαν στο δημοσιο για να γινουμε το απολυτο μηδεν δε σου λεει κατι?

• Like 2
Δημοσ.

Alouminas κανεις ενα γιγαντιο σφαλμα, θεοποιεις ενα ατομο (Ανδρεας) σαν αυτος να ελενχε ολους τους τομεις και ολες τις αποφασεις και να ειχε μια κυβερνηση ενος ανδρος.

Ο ιδιος ειχε πει καποτε "την κυβερνηση την πηραμε αλλα οχι την εξουσια", κατα την διαρκεια της 8ετιας απετυχε να φτιαξει ενα κρατος δικαιου, ενα κρατος που θα βασιζονταν στα τοτε ευρωπαικα προτυπα. Εγω θεωρω οτι δεν μπορουσε κιολας, γιατι αν το προσπαθουσε θα ειχε απεναντι το κομμα του αλλα και τον λαο που τον στηριζε, αυτο ομως δεν αναιρει τις ευθυνες του για το κομματικο κρατος που παρεδωσε και τις σπαταλες που διεπραξε. Αλλωστε και τις "βασει τους θανατου" τις κρατησε προκειμενου ο Αρσενης να παρει ενα ακομα δανειο απο το εξωτερικο για να ταισει τις κρατικοδιαιτες μαζες. Σε αυτη την 8ετια ωριμασε και οριστικοποιηθηκε το μεταπολιτευτικο σκηνικο και η νοοτροπια του ελληνα, που θα καθοδηγουσε την ψηφο του σε ολες τις εκλογικες αναμετρησης μεχρι το 2012.

Στην δε 3ετια οι ικανοτητες του να επηρεαζει τα πολιτικα πραγματα ηταν ακομα μικροτερες, οτι καλο και οτι κακο εγινε χρεωνεται σε ολη την κυβερνηση, και οχι στο ανημπορο ανδρεα. Αλλωστε ειναι γνωστα τα λογια του Πεπονη που προστα στις καμερες ολοι ελεγαν για στησιμο του ΑΣΕΠ και απο πισω απο της καμερες τον υπονομευαν τσονταροντας τροπολογιες που θα αφηναν παραθυρακια.

• Like 4
Δημοσ.

you missed the point mate. Mιλαω για την νοοτροπια και το καθεστως που καλλιεργηθηκε απο τοτε. Αυτο που λεμε σημερα πελατειακη σχεση κρατους-λαου,συνοψιζεται απολυτα στη συγκεκριμενη φραση.

ναι, τοσο αγνη οσο μια 15 χρονη παρθενα που την ειχε πηδηξει ο Κοσκωτας..

και για να μαθαινουν οι νεοι που τρωνε το σημερινιο λουκι εξαιτιας του "Τσοβολα, δωστα ολα" :

http://www.egnomi.gr...2&category_id=6

Δεν το συνεχίζω αφού δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.Ας μου πει κάποιος έναν καλύτερο πρωθυπουργό απ τον Ανδρέα μετά την μεταπολίτευση και εγώ θα αναιρέσω όσα είπα στα προηγούμενα post.Για πολλοστή φορά μετά το τσοβόλα δώστα όλα μετά το σκάνδαλο κοσκωτά κατά την οικουμενική κυβέρνηση με υπουργό οικονομικών τον Αλέκο Παππαδόπουλο είχαμε μηδενικό έλλειμμα.Άρα οι συνέπειες του τσοβόλα δώστα όλα και του σκανδάλου κοσκωτά είχαν ξεπεραστεί.Πως γίνεται λοιπόν να φταίει για το σημερινό χάλι κάτι που είχε διορθωθεί 25 χρόνια πριν;Εγώ το σταματάω εδώ.
Δημοσ.

Δεν το συνεχίζω αφού δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.Ας μου πει κάποιος έναν καλύτερο πρωθυπουργό απ τον Ανδρέα μετά την μεταπολίτευση και εγώ θα αναιρέσω όσα είπα στα προηγούμενα post.Για πολλοστή φορά μετά το τσοβόλα δώστα όλα μετά το σκάνδαλο κοσκωτά κατά την οικουμενική κυβέρνηση με υπουργό οικονομικών τον Αλέκο Παππαδόπουλο είχαμε μηδενικό έλλειμμα.Άρα οι συνέπειες του τσοβόλα δώστα όλα και του σκανδάλου κοσκωτά είχαν ξεπεραστεί.Πως γίνεται λοιπόν να φταίει για το σημερινό χάλι κάτι που είχε διορθωθεί 25 χρόνια πριν;Εγώ το σταματάω εδώ.

Και τη μερα που υπογραφαμε την εισοδο μας στο ευρω, το ελλειμα μας μια χαρα ηταν... ουπς, λιγο καιρο μετα, φανηκε οτι η μαγειρικη ειναι το παθος μας.

• Like 6
Δημοσ.

827 εχει ευρο/kg επεσε αλλα ειναι ακομα ψηλα κατω απο τα 700 θα αρχισω να ανησυχω

δεν ειναι ακομα ψηλα...

Δημοσ.

Μαυραγοριτη (χαχα)

εγω?

οι επενδυτες τα λενε αυτα...

in other news

πεσανε στο 60% οι πιθανοτητες εξοδου της ψαροκωσταινας

κατι ειναι και αυτο

Δημοσ.
]Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια![/b]

Αντρέας Παπανδρέου, 1919-1996, Έλληνας πρωθυπουργός

(την εποχή των σκανδάλων, τέλη δεκαετίας ‘80, αναφερόμενος σε στέλεχος της ΔΕΗ)

Τα σχολια περιττευουν.

Δημοσ.

Τα σχολια περιττευουν.

όλα καλά συμφωνώ με όλους σας αλλά επιμένετε να μην μου λέτε τον καλύτερο απ τον Ανδρέα πρωθυπουργό στα χρόνια της μεταπολίτευσης εδώ και 30 post που έθεσα το ερώτημα....Τα σχόλια όντως περιττεύουν.
Δημοσ.

όλα καλά συμφωνώ με όλους σας αλλά επιμένετε να μην μου λέτε τον καλύτερο απ τον Ανδρέα πρωθυπουργό στα χρόνια της μεταπολίτευσης εδώ και 30 post που έθεσα το ερώτημα....Τα σχόλια όντως περιττεύουν.

Θα γινει πολυ πολιτικη και κομματικη η κουβεντα, οποτε δε γινεται να κουβεντιαστει αυτο το θεμα. Πολλα θα μπορουσαν να ειπωθουν, και με συγκεκριμενα γεγονοτα, αλλα καλως η κακως, εδω δε γινεται, οποτε μην παλευεις να δεις γιατι κανεις δε σου απανταει στην ερωτηση σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...