Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τσο ρε, όχι Τζο Eλα παραδέξου το. Ποστ οφ δε γιαρ ηταν αυτό του Τολη
GothicCrusader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει επιχείρημα Και η αλλαγη νοοτροπιας θα γινει μεσου μειωσης του κρατους. Ποια η νοοτροπια εως τωρα; Ολα τα κομματα ταζουν λεφτα. Γιατι; Γιατι το κρατος συντηρει εμμεσα ή αμεσα σχεδον το μισο πληθυσμο... Γιατί και πώς θα αλλάξει η νοοτροπία μέσω της ιδιωτικοποίησης; Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;;
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Σου απάντησα εγώ πιο πάνω για τα καλά του σιοβέτ και τι έκανε ο Α.Παπανδρεόυ σε περιπτώσεις εθνικής κρίσεως και σε επίπεδο διαπραγμάτευσης αλλά όλοι το κάνατε γαργάρα.Σκέψου να τολμόυσε ό Α.Σαμαράς φερειπείν να θέσει βέτο σε όλα τα θέμα τα της ευρωπαικής ένωσης μέχρι να λυθεί το πρόβλημα μας.Το έκανε ο βρετανός προθυπουργός τοτε με την ιστορία με τις τρελές αγελάδες και σταμάτησε να δουλεύει η Ε.Ε για ένα μήνα.Το κανε ο Α.Παππανδρέου στον Ντελόρ.Αν έχει τα αρχ....ο Σαμαράς ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα
παπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι τα βλεπω τα καλα του σοβιετ. Ειμαι ακομα στην Ελλαδα. Τσο ρε, όχι Τζο Eλα παραδέξου το. Ποστ οφ δε γιαρ ηταν αυτό του Τολη Τι να παραδεχτω; Ειναι στο ιδιο μοτιβο με το παρακατω -Εδω αφηνουν παιδεραστες στα σχολεια -Οι ΔΥ φταινε για ολα, καψτε τους!!
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Το σιοβέτ είναι εντός εισαγωγικών...Απλά σύγκρινε τον Α. Παππανδρέου με αυτούς που έχουμε σήμερα και ποιος θα μπορούσε στα αλήθεια να διαπραγματευτεί στην δεινή θέση που είμαστε Και το λέω για πολλοστή φορά με πράξεις όχι με λόγια.Αν είχαμε τους σημερινούς και με το σισμίκ θα είχαμε κατεβάσει τα βρακιά αλλά και με τα μεσογειακά προγράμματα.Εδώ κατέβασαν την σημαία στα ίμια..Μετά τον Α.Παππανδρέου σε επίπεδο ηγέτη με τσαμπουκά πιάσαμε πάτο....
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Kαλά η αλήθεια ειναι πως τον συγκεκριμένο οφείλω να τον παραδεχτώ σε θεματα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης. Ο τύπος ειχε θράσος και μεγαλα @@. Και δε το λέω για καλό αυτό. Τον θεωρώ υπαίτιο για πολλά απ τα δεινά της χώρας για να μην παρεξηγηθούμε.
παπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω πως τον βλεπεις τον εν λογο κυριο. Αλλα εγω βλεπω οτι εβαλε τα θεμελια για αυτο που σημερα λεγεται Ελλαδα. Η Ελλαδα του σημερα που γινεται ρομπα σε ολο το πλανητη Η Ελλαδα του σημερα που αν χασεις την δουλεια σου η μονη λυση ειναι το εξωτερικο Με λιγα λογια, γαμησε μια ολοκληρη γενια 3
g_alkis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά με το σισμικ... Χορτάσες τσαμπουκά ηγέτη και χρέη. Για την αλλαγή νοοτροπίας που λέγαμε. 1
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάλι για πολύ λίγα πράγματα τον θεωρώ υπεύθυνο κυρίως θα έλεγα για τον περίγυρο του.Βλέπετε είμαι θαυμαστής του.Πέταξε τον χωροφύλακα έξω από το σπίτια.Απεκατέστησε την ελευθερία στην χώρα αναγνώρισε την εθνικη αντίσταση εξασφάλισε δωρεάν παιδεία και υγεία. Δεν ξερω πως τον βλεπεις τον εν λογο κυριο. Αλλα εγω βλεπω οτι εβαλε τα θεμελια για αυτο που σημερα λεγεται Ελλαδα. Η Ελλαδα του σημερα που γινεται ρομπα σε ολο το πλανητη Η Ελλαδα του σημερα που αν χασεις την δουλεια σου η μονη λυση ειναι το εξωτερικο Με λιγα λογια, γαμησε μια ολοκληρη γενια Δεν μου απαντάς με πράξεις και αντοίστοιχα παραδείγματα τι έκαναν οι άλλοι για τη Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια και τι έκανε αυτός. Θυμάμαι ήμουν πολύ μικρός 5 χρονών είχαμε αγοράσει διαμέρισμα με δάνειο ο πατέρας μου οικοδόμος μπαίνει στο σπίτι χαρούμενος λέγοντας στην μητέρα μου ότι ο μισθός του διπλασιάστηκε.Αυτήν την λάμψη στα μάτια του δεν θα την ξεχάσω ποτέ.Στην αρχή τουλάχιστον έδωσε στον κοσμάκη να φάει.Όχι στα λαμόγια αλλά σε οικοδόμους ναυτικούς κ.α
παπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δεν μου απαντάς με πράξεις και αντοίστοιχα παραδείγματα τι έκαναν οι άλλοι για τη Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια και τι έκανε αυτός. Τα ιδια εκαναν. Θυμάμαι ήμουν πολύ μικρός 5 χρονών είχαμε αγοράσει διαμέρισμα με δάνειο ο πατέρας μου οικοδόμος μπαίνει στο σπίτι χαρούμενος λέγοντας στην μητέρα μου ότι ο μισθός του διπλασιάστηκε.Αυτήν την λάμψη στα μάτια του δεν θα την ξεχάσω ποτέ.Στην αρχή τουλάχιστον έδωσε στον κοσμάκη να φάει.Όχι στα λαμόγια αλλά σε οικοδόμους ναυτικούς κ.α Ναι, και τωρα πληρωνουμε.
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 όχι θα άφηνε τον κόσμο νηστικό τότε γιατί έπρεπε να προβλέψει λες και ήταν μεντιουμ ότι μετά από αυτόν θα ερχόταν ο Σημίτης με το χρηματηστήριο ο καραμανλής με το βατοπαίδι και τους κουμπάρους ο Γιωργάκης με το λεφτά υπάρχουν.Ενας ηγέτης είναι σωστός όταν φροντίζει τα τρέχοντα προβλήματα του λαού του.Δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος θα έρθει μετά από αυτόν και τι θα πράξει.
ipduh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ΝΑΙ τεκμηρίωση βαριέμαι να παραθέσω ... τρεις συμβουλούλες: Αφιερώσου στην επιχειρησή σου --παντρέψου την, δούλεψε σκληρά με ότι έχεις, μην συναναστρέφεσαι με μοιρολάτρες, λαμόγια, και τεμπέληδες.
tolis_01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αν και δεν είμαι υπερ κάποιου κομματικού αρχηγού, είναι αστείο το να λες "τώρα τα πληρώνουμε" για πράγματα όπως η δωρεάν παιδεία ή υγεία. Ή για το ότι μπορούσε ο κόσμος να ζει ικανοποιητικά. Εγώ προσωπικά το θεωρώ και επικινδυνο.
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ακριβώς ο κόσμος πεινούσε ο Ανδρέας έδωσε λεφτά και ακόμα τον βρίζουμε. Έλεος με το τι ακούγεται ώρες ώρες
lary7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω πως τον βλεπεις τον εν λογο κυριο. Αλλα εγω βλεπω οτι εβαλε τα θεμελια για αυτο που σημερα λεγεται Ελλαδα. Η Ελλαδα του σημερα που γινεται ρομπα σε ολο το πλανητη Η Ελλαδα του σημερα που αν χασεις την δουλεια σου η μονη λυση ειναι το εξωτερικο Με λιγα λογια, γαμησε μια ολοκληρη γενια Καλα μη νομιζεις, και ο Ανδρεας αυτο που ζητουσε ο του λαος εκανε, ικανοποιοντας τους ψηφοφορους με οποιο τροπο αυτοι ηθελαν. Ακομα και να μην υπηρχε ο Ανδρεας, ο ελληνικος λαος δια της ψηφου του θα εφεύρισκε εναν..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις