Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απαντωντας στο τελευταιο σχολιο σου να πω και εγω , πως ελπιζω να τις πουλησουν ολες τις ΔΕΚΟ και δημοσιες υπηρεσιες οχι μονο να τις χαρισουν αλλα αν ειναι αναγκη να πληρωσουμε και 1 συμβολικο τιμημα προκειμενου να απαλλαγουμε απο αυτες.

Kαταρχην ξεκαθαριζω πως σε όλο σου το υπόλοιπο ποστ, συμφωνώ, και θα σχολιάσω μονο αυτό που παρέθεσα.

Η απάντησή μου είναι όχι. Δε θέλω να δωθούν τζάμπα.

Και ο λόγος είναι πως ως φορολογούμενος πολίτης, έχω πληρώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για την ανάπτυξη της τεχνολογίας, τεχνογνωσίας της εκάστοτε δημόσιας εταιρίας, για τα έργα τα οποια έγιναν ώστε αυτή να λειτουργήσει.

Ειδικά τη στιγμή που ο ιδιώτης δε μου δίνει καμία εγγύηση πως η υπηρεσία που έχω πληρώσει,πληρώνω ακόμα και θα πληρώνω, θα είναι τουλάχιστον ανάλογου επιπέδου με αυτη της δημόσιας διοίκησης.

Γιατι να δωσω τζάμπα ένα δικό μου έργο, το οποίο απλά πάσχει από τεμπελίτιδα και απατεωνιά, μέρους των υπαλλήλων του, τη στιγμή που μπορώ απλά να δώσω τη διοίκηση σε ιδιωτική εταιρία ώστε να αναλάβει την εξυγίανση του και τη μετατροπή του σε μια επικερδή επιχείρηση, χωρίς να βαραίνει τον πελάτη.

Η αν οπωσδήποτε πρέπει να πουλήσω, γιατι να χαρίσω τα κτίρια, τα μηχανήματα, τα φράγματα, τα έργα που έχω πληρωσει τόσα χρόνια? Ναι στη πώληση εφόσον επιβάλλεται, όχι στη δωρεά.

Περιπτώσεις τύπου ΑΤΕ δε πρέπει να επαναληφθουν.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μου άρεσε η χώρα να γίνει υγιής στη νοοτροπία πρώτα απ' όλα.

Δικαιολογιες... Η νοοτροπια ειναι στον ανθρωπο, αν ηταν θεμα νοοτροπιας τοτε οι Ελληνες του εξωτερικου θα εκανα τα ιδια που κανουν εδω.

Δημοσ.

Σε ότι αφορά τη περίπτωση σκαι έχουν αρχίσει να βγαίνουν μπόλικα στη φορα, για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διαφθορά και στη κατάντια της χώρας.,

Το όνομα mpoοοοοοοmpol@s άλλωστε ειναι χρόνια γνωστό και συνώνυμο της διαφθοράς.

Δικαιολογιες... Η νοοτροπια ειναι στον ανθρωπο, αν ηταν θεμα νοοτροπιας τοτε οι Ελληνες του εξωτερικου θα εκανα τα ιδια που κανουν εδω.

Θα σου στείλω κάποια στιγμη ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με πίνακες που δε χωράει καμια αμφιβολία κτλ κτλ, που αφορά τους πρώτους Ελληνες οικονομικους μετανάστες μας στις Η.Π.Α. .

Δημοσ.

Θα σου στείλω κάποια στιγμη ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με πίνακες που δε χωράει καμια αμφιβολία κτλ κτλ, που αφορά τους πρώτους Ελληνες οικονομικους μετανάστες μας στις Η.Π.Α. .

Ναι την εχω δει. Εγκληματιες. Αλλες εποχες. Τωρα οταν παει καποιος εξω κανει αυτα που κανει εδω;

Δημοσ.

Ο σκαι και η καθημερινη ειναι ενοικιαστες στο εν λογω ακινητο ο φορος αφορα τον ιδιοκτητη.

Α και που εισαι ? καμια προταση για την κριση μπα ε? ασε ξερω λαικη αντεπιθεση εναντια στην πλουτοκρατια και κατωτατος μισθος 2000 ευρο εκτος απο τις επιχειρησεις μας γιατι εκει δεν μας συμφερει εκει δινουμε 700 και θα τις κλεινουμε οταν μπαινουν μεσα . :-D

πω πω πω.. και ακούω τον παπαδημητρίου και τον αλαφούζο.... ρόμπααααααααααα...

καμάρι μου τα ξέρεις όλα βλέπω... δεν μπήκες καν στο κόπο να διαβάσεις το άρθρο...

εκτίθεσαι σου λέω... μη βιάζεσαι γιατί σε βλέπω να τρέχεις γυμνός παρέα με το παπί...

• Like 1
Δημοσ.

καμάρι μου τα ξέρεις όλα βλέπω... δεν μπήκες καν στο κόπο να διαβάσεις το άρθρο...

εκτίθεσαι σου λέω... μη βιάζεσαι γιατί σε βλέπω να τρέχεις γυμνός παρέα με το παπί...

Ασε μας μωρε που θα διαβασουμε και ψευδοαριστερες παρλαπιπες...

Πες στο αρχηγο σου, οτι η βουλη δεν ειναι δικαστηριο. Αν ισχυει αυτα που λεει τοτε ας παει να τον καταγγειλει στο δικαστηριο οχι στα μικροφωνα και στη βουλη. Αντε με το καθε βλιτο που μπηκε στη βουλη. Αλλα που να παει ο λαικιστης της πλακας...

• Like 3
Δημοσ.

Ασε μας μωρε που θα διαβασουμε και ψευδοαριστερες παρλαπιπες...

Πες στο αρχηγο σου, οτι η βουλη δεν ειναι δικαστηριο. Αν ισχυει αυτα που λεει τοτε ας παει να τον καταγγειλει στο δικαστηριο οχι στα μικροφωνα και στη βουλη. Αντε με το καθε βλιτο που μπηκε στη βουλη. Αλλα που να παει ο λαικιστης της πλακας...

πω πω παραλήρημα....

βλέπεις νεκρούς ανθρώπους, φαντάσματα, δεν ξέρω...

περαστικά πάντως...

Δημοσ.

Ναι την εχω δει. Εγκληματιες. Αλλες εποχες. Τωρα οταν παει καποιος εξω κανει αυτα που κανει εδω;

Μίλαγα με Μελβούρνη σήμερα, με μια Ελληνίδα συνάδελφο και τη ρώταγα για το κύμα Ελληνων μεταναστών, ύστερα από τη πρόσκληση του Αυστραλου προέδρου και την εργασιακή συμπεριφορά τους.

Καταρχην γέλασε, διότι ξεκαθάρισε οτι η αγορά δε μπορει να σηκώσει πολύ κόσμο ακόμα και δευτερον γέλασε με την Ελληνικη νοοτροπια, του ανθρώπου που περιμένει πως θα πάει στην Αυστραλία και θα βρει δουλειά, επειδη θα τον φιλοξενήσει, ένας θείος που δεν έχει ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους.

Αλλά το χειρότερο απ όλα όπως μου είπε, ειναι τα κύματα επιστροφών, από Ελληνες, υψηλού μορφωτικού επιπέδου, που προσπάθησαν να κοροιδέψουν το κράτος της Αυστραλίας, βρίσκοντας νομικές τρύπες, για το άνοιγμα φθηνων επιχειρήσεων με κρατικές επιδοτήσεις κτλ κτλ η την προσπάθεια ανεύρεσης εργασίας με ψεύτικες συστατικές επιστολές (διοτι σιιιιιιιιιιιιιγα μην ασχοληθουν να ψάχνουν οι Αυστραλοί) ή πλαστά μεταπτυχιακά.

Εκει, με το που καταλάβει κάποιος οτι πας να πάρεις μια επιδότηση που δε δικαιουσε, ή οτι έχεις κάποιο ψεύτικο χαρτί, απλά σε διώχνουν.

Η αλλαγή της νοοτροπίας ειναι επιβεβλημένη αν θελουμε να επιζήσουμε ως έθνος. Ξύπνησαν τα "κοροιδα" οι ξένοι.

• Like 3
Δημοσ.

Φωτοπουλε εσυ?

Δημοσ.

Άσχετο αλλά επίσης θεωρώ τεράστια ανωριμότητα να θεωρούμε αριστερη οποιαδήποτε "επαναστατική" θέση που δεν συμφωνουμε.

Καταρχην θίγουμε τον εμπνευστή της και δεύτερον, σορρυ μάγκες αλλά πλέον δεν υπάρχει αριστερά..

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο αλλά επίσης θεωρώ τεράστια ανωριμότητα να θεωρούμε αριστερη οποιαδήποτε "επαναστατική" θέση που δεν συμφωνουμε.

Καταρχην θίγουμε τον εμπνευστή της και δεύτερον, σορρυ μάγκες αλλά πλέον δεν υπάρχει αριστερά..

Κανω καπου λαθος; Στη βουλη τι κανουν; Συζητουν/φτιαχνουν/τροποποιουν νομους αυτο δεν κανουν; Οταν ο αλλος κανει αντιπολυτευση και χωνει "καταγγειλεις" μεσα στο λογο του, αυτο δεν ειναι λαικισμος;

Γιατι δεν παει στην διακαιοσυνη; Γιατι δεν το κανει;

• Like 1
Δημοσ.

Φωτοπουλε εσυ?

εγώ είμαι με βρήκες, μπράβο καμάρι μου...

Ψεματα ειναι;

το παραλήρημα σου; όχι πραγματικό είναι....

Παίδες, δίπλα είναι ένα νήμα για παπαγαλάκια...

μήπως να πηγαίνατε προς τα εκεί;

Δημοσ.

δεν ξέρεις πως απολαμβάνω αυτό το ξεβράκωμα...

Ξεβρακωμα; Εκτος απο το να με λες ασχετο και τα σχετικα εχεις πει τιποτα ουσιωδες σε αυτα που λεω; Αλλα τι να πει ενα partydog....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...