Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον Μάκη?

Μα αυτός δεν ειναι δημόσιος υπάλληλος...oh wait..:P

Kακό δημόσιο μην ελέγχεις τον Ταρζαν της καρδιάς μας.

Δημοσ.

Τι, δεν ειναι υγιες το μετρο; Πεφτω απ' τα συννεφα...

σοβαρή πηγή με σοβαρά στοιχεία...

γεμάτο ανακρίβειες το άρθρο και ψέματα...

πληροφοριακά οι καθαρίστριες δεν είναι της ΑΜΕΛ αλλά ιδιωτικής εταιρίας...

το ζουμί στο τέλος του άρθρου: "Έτσι στήνονται οι υγιείς επιχειρήσεις κι έτσι καταντάνε μετά από Κρατικές παρεμβολές..."

Δημοσ.

Φωτη και Παπι έχω την εντύπωση οτι κανετε τεράστια προσπάθεια να προστατέψετε το οποιοδήποτε λαμόγιο, απλά και μόνο επειδή δεν ανήκει στους δ/υ.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι τη χώρα την έφεραν σε αυτό το σημείο, άνθρωποι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, Είτε αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι είτε πολιτικοί, είτε δημοσιογράφοι, είτε παπάδες, είτε αστυνομικοί.

Το να προσπαθείτε να απενεργοποιήσετε τον ιδιωτικό τομέα από τη διαφθορά, είναι προκλητικό.

Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε δημόσια εταιρία. Αν μη τι άλλο, ας μη τα χαρίσουν.

Σε οτι με αφορα η θεση μου ειναι ξεκαθαρη .Εχει ευθυνες ο ιδιωτικος τομεας και μαλιστα μεγαλες στο κομματι της φοροδιαφυγης.Η τεραστια διαφορα ομως σε σχεση με τον δημοσιο , ειναι πως μεχρι τωρα μονο ο ιδιωτικος εχει πληρωσει την κριση με το πιο σκληρο τιμημα που ειναι αυτος της ανεργιας(η μειωση των εισοδηματων αφορα και τους δυο με την διαφορα πως ο ιδιωτικος ρισκαρει την περιουσια του ενω ο δημοσιος ρισκαρει την μεση του απο την ακινησια).

Για αυτο και εχω μιλησει για αναλογικη ευθυνη στην κλιμακα της οποιας στις τελευταιες βαθμιδες ειναι οι μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα και οι ανεργοι (δεν ανηκω σε καμμια απο τις 2 αυτες κατηγοριες).,

Προς ολους τους θιασωτες του κρατος δικαιου και στο ονομα της κοινωνικης δικαιοσυνης ,ο εργοδοτης χρεωκοπησε καιρος να πατε σπιτια σας και να ξαναγινεται ενεργα κομματια της κοινωνιας απο αχρηστα .

Απαντωντας στο τελευταιο σχολιο σου να πω και εγω , πως ελπιζω να τις πουλησουν ολες τις ΔΕΚΟ και δημοσιες υπηρεσιες οχι μονο να τις χαρισουν αλλα αν ειναι αναγκη να πληρωσουμε και 1 συμβολικο τιμημα προκειμενου να απαλλαγουμε απο αυτες.

Ωστε να φανει φως στο βαθος του τουνελ και τα κομματοσκυλα που εγλειψαν και ξεφτυλιστηκαν για μια θεση στον δημοσιο παραδεισο μη εχοντας ουτε τα τυπικα προσοντα, να πανε σπιτακια τους εκει που ανηκουν για να μην πω τιποτα αλλο.

Δημοσ.
Ας μαζευτουν αρθρα και τεκμηριωμενες γνωμες' date='λογικα με βαση οικονομικες αναφορες,αν προκειται ποτε η χωρα να ξαναγινει υγιης,τουλαχιστον οσον αφορα τον επιχειρισιακο τομεα.Αξιζει καποιος να επενδυσει τωρα σε μια μικρομεσαια επιχειρηση,με στοχο την εξελιξη της?[/quote']

Θα μου άρεσε η χώρα να γίνει υγιής στη νοοτροπία πρώτα απ' όλα.

Δημοσ.

τις οποιες πληρωνει;

Σοβαρά τώρα;

Ο τυπας αναφέρει στο άρθρο ότι η καθαριότητα του μετρο είναι πλέον σαν του ησαπ, δλδ χάλια, επειδή είναι δημόσιο και βαριουνται μα δουλέψουν....

Το οποίο είναι δίπλο ψεμα.

1ον η καθαριότητα στο μετρο είναι εξαιρετική.

2ον η καθαρίοτητα έχει παραχωρηθεί σε ιδιωτική εταιρία.

Το άρθρο είναι μνημείο βλακείας, μέσα στις ανακρίβειες και τα ψέματα...

• Like 2
Δημοσ.

ΕΕΤΗΔΕGATE: Υπόθεση ΣΚΑΪ

http://www.thepressp...E-ypothesi-SKAI

τς τς τς τς....

Ο σκαι και η καθημερινη ειναι ενοικιαστες στο εν λογω ακινητο ο φορος αφορα τον ιδιοκτητη.

Α και που εισαι ? καμια προταση για την κριση μπα ε? ασε ξερω λαικη αντεπιθεση εναντια στην πλουτοκρατια και κατωτατος μισθος 2000 ευρο εκτος απο τις επιχειρησεις μας γιατι εκει δεν μας συμφερει εκει δινουμε 700 και θα τις κλεινουμε οταν μπαινουν μεσα . :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...