kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα το πρωϊ στην ΝΕΤ, μιλάει ο Γιανίτσης: "το 2008 το κεντρικό κράτος (όχι ΔΕΚΟ, ΟΤΑ κλπ)" απορροφούσε το 50,6% του ΑΕΠ της χώρας. Το 2012 απορροφεί το 50,1%!" Μιλάμε για κοσμογονία ε; 2
pournaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πες μας και τον μεσο μισθο στην Ουρουγουαη να γελασουμε ολοι μαζι ετσι να τα λεμε ολα οχι τα μισα επισης πως ειναι οι υποδομες τους δρομοι-νοσοκομεια κτλπ.Και εδω ειχαμε αντιστοιχο παραδειγμα αλλα δεν μου λεει τιποτα ο πρωθυπουργος δεν εκλεβε, αλλα εκλεβαν ολοι οι παρα και υπο τον πρωθυπουργο. "Uruguay's Minimum Wage is the lowest amount a worker can be legally paid for his work. Most countries have a nation-wide minimum wage that all workers must be paid. Uruguay's minimum wage is 4,150 Uruguayan pesos per month. This minimum wage rate functions more as an index for calculating wage rates than as a true measure of minimum subsistence levels. Uruguay's minimum wage was last changed in 2008 ." 201 αμερικανικα δολλαρια το μηνα... 1
παπι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πωπωπω τι επενδυσεις ειναι αυτες παναγια μου. Παει και η 3ε. Τι θελει η κυβερνηση; Φορους; ΧΑχαχαχαχα
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 "Uruguay's Minimum Wage is the lowest amount a worker can be legally paid for his work. Most countries have a nation-wide minimum wage that all workers must be paid. Uruguay's minimum wage is 4,150 Uruguayan pesos per month. This minimum wage rate functions more as an index for calculating wage rates than as a true measure of minimum subsistence levels. Uruguay's minimum wage was last changed in 2008 ." 201 αμερικανικα δολλαρια το μηνα... Ωραια επομενως ας παει να ζησει εκει ο φιλος αφου μας εφερε την Ουρουγουαη ως παραδειγμα και 1 πρωθυπουργο που δεν κλεβει για να μας πει τι? οτι εχουν εκει τιμιους πολιτικους ? και αφου εκει το σπερμα ειναι τιμιο γιατι η χωρα ειναι 30 χρονια πισω σε σχεση με τις αναπτυγμενες? Πωπωπω τι επενδυσεις ειναι αυτες παναγια μου. Παει και η 3ε. Τι θελει η κυβερνηση; Φορους; ΧΑχαχαχαχα Και τι εγινε που εφυγε η Φαγε και η 3ε? εμεις εχουμε 1εκατομμυριο + ΔΥ αυτοι παραγουν πλουτο .Με αυτους θα ανακαμψουμε δεν θα μειωσουμε ποτε τον δημοσιο τομεα δεν πανε να λενε οι ξενοι δεν ξερουν αυτοι ο δημοσιος τομεας ειναι η ατμομηχανη της Ελλαδας ... θα τον κρατησουμε μεχρι τελους ακεραιο ! 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 παει και η coca cola... τι αλλο εμεινε? Εχουμε την ΔΕΗ δικια μας και την Ευδαπ που μας δινουν φθηνο ρευμα και νερο ... και αλλα τετοια παραμυθια. 2
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Θα τον φάμε ακέραιο και θα είναι όλος δικός μας! 2
KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πωπωπω τι επενδυσεις ειναι αυτες παναγια μου. Παει και η 3ε. Τι θελει η κυβερνηση; Φορους; ΧΑχαχαχαχα τι εγινε με αυτην;
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Την έκανε για Ελβετία και μας άφησε μόνους! http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CEsQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.imerisia.gr%2Farticle.asp%3Fcatid%3D26502%26subid%3D2%26pubid%3D112934387&ei=lp92UMfCFafE0QX6t4G4Bg&usg=AFQjCNFDxIHnc7WSkH8ApQnVSsMh4GOukw
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 πάντως τα εργοστάσια (ΦΑΓΕ, κοκα) παραμένουν ελλάδα ε; την έδρα τους αλλάζουν απ ότι κατάλαβα
g_alkis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ακόμα μια ημέρα αναμονής των προτάσεων. Και ξανά. 2
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 πάντως τα εργοστάσια (ΦΑΓΕ, κοκα) παραμένουν ελλάδα ε; την έδρα τους αλλάζουν απ ότι κατάλαβα Ναι. Ακόμα δηλαδή, γιατί με τα μυαλά που μας κουμαντάρουν μπορεί καμιά μέρα να ξυπνήσουμε και να΄ χουμε μείνει με τον μεγαλύτερο επιχειρηματία - επενδυτή, τον κυρ Σπύρο τον περιπτερά της γειτονιάς μου! Εκεί να δείτε πορείες κόντρα στο μεγάλο κεφάλαιο που έχουμε να δούμε! 1
πιτόγυρος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 πρακτικά, πόση ειναι η ζημιά από ένα τέτοιο γεγονός; απ τη στιγμή που τα εργοστάσια δουλεύουν εδώ δεν πληρώνονται φόροι, εισφορές και δεν ξέρω τι άλλο...; οι εταιρίες δεν φορολογούνται εδώ; μετράει που έχουν την έδρα τους;
KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 μετράει που έχουν την έδρα τους; ναι. ειναι οπως με τα ελληνικα καραβια που σηκωνουν ομως ξενη σημαια για να μην πληρωνουν φορους εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις