Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χώρα για ξελασπώσει θα πρέπει κάτι να πουλήσει. Κάτι που δεν έχουν οι άλλοι. Πως ο άλλος πουλάει το σουτζουκάκι σε ξυλάκι.

Τεχνολογία δεν έχεις, πρώτες ύλες δεν παράγεις, γενικά δεν παράγεις, κάποιοι που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά φεύγουν έξω κλπ.

Κάποιες λύσεις είναι: Gay events, αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, οίκοι ανοχής για κάθε γούστο-καπρίτσιο, πάρτι, συναυλίες, όργια, μεθύσια, σατανιστές, μπαχαλάκιδες και γενικά να μαζέψεις όλη την αφρόκρεμα των τουριστών.

• Like 3
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοει οτι ειχες εξαγωγες 5 και εισαγωγες 50.

Να τα πει με το όνομά τους τότε ;) Όχι δείχνοντας bmw κλπ. Ας πει ότι φταίει το που έχουμε πολύ δωρεάν παιδεία και υγεία και δεν κάνει καλό.

Δημοσ.

Να τα πει με το όνομά τους τότε ;) Όχι δείχνοντας bmw κλπ. Ας πει ότι φταίει το που έχουμε πολύ δωρεάν παιδεία και υγεία και δεν κάνει καλό.

Τι αλλο να κανω; Να βγαλω animation;

Αναφερομαι ξεκαθα στην κατασταση της οικονομιας. Η οικονομια στηριζεται στα δανεικα, αυτα κοπηκαν και τωρα η οικονομια ειναι σε φαση διορθωσης. Το πως θα διορθωσει εις βαρος της κοινωνιας δεν εχει καμια σχεση με την οικονομια, ειναι ξεκαθαρα εσωτερικη κοινωνικη πολιτικη.

Τι σχεση εχει η παιδεια και η υγεια;

• Like 1
Δημοσ.

Τι αλλο να κανω; Να βγαλω animation;

Αναφερομαι ξεκαθα στην κατασταση της οικονομιας. Η οικονομια στηριζεται στα δανεικα, αυτα κοπηκαν και τωρα η οικονομια ειναι σε φαση διορθωσης. Το πως θα διορθωσει εις βαρος της κοινωνιας δεν εχει καμια σχεση με την οικονομια, ειναι ξεκαθαρα εσωτερικη κοινωνικη πολιτικη.

Τι σχεση εχει η παιδεια και η υγεια;

H παιδεία και η υγεία είναι δημόσια έξοδα (αγαθά τα έλεγαν κάποτε, αλλά ας πάει στα κομμάτια), η bmw του κυρ Μάκη από απένταντι δεν είναι δημόσιο έξοδο. Αν δεν έχουν σχέση, να πουλήσουμε την Intracom ξέρω γω, και να πάρει τα λεφτά το κράτος να ξεχρεώσουμε. Αν όμως τελικά έχουν σχέση, καλό κάνει να παραδεχόμαστε ότι την πληρώνουν αυτοί που δεν έφαγαν, όπως επίσης και υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα που επίσης δεν δημιούργησαν κάποια κρίση.

Δημοσ.

H παιδεία και η υγεία είναι δημόσια έξοδα (αγαθά τα έλεγαν κάποτε, αλλά ας πάει στα κομμάτια), η bmw του κυρ Μάκη από απένταντι δεν είναι δημόσιο έξοδο. Αν δεν έχουν σχέση, να πουλήσουμε την Intracom ξέρω γω, και να πάρει τα λεφτά το κράτος να ξεχρεώσουμε. Αν όμως τελικά έχουν σχέση, καλό κάνει να παραδεχόμαστε ότι την πληρώνουν αυτοί που δεν έφαγαν, όπως επίσης και υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα που επίσης δεν δημιούργησαν κάποια κρίση.

Σημασια δεν εχει αν η bmw ειναι του κυρ Μακη η οχι, σημασια εχει με τινος λεφτα την αγορασε τοτε, για ποιο λογο του δωθηκαν τοτε εκεινα τα λεφτα του κυρ Μακη και τελικα που τα χρησιμοποιησε ο κυρ Μακης.

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου ζήτησαν για το νηπιαγωγείο 30ευρά για υλικά και με κάθε επιφύλαξη μας είπε η δασκάλα ότι μπορεί να ζητήσουν λεφτά για θέρμανση όταν πιάσουν τα γερά κρύα. Με άλλους γνωστούς που έχω μιλήσει μια από τα ίδια. Καλή φάση.

Δημοσ.

Σημασια δεν εχει αν η bmw ειναι του κυρ Μακη η οχι, σημασια εχει με τινος λεφτα την αγορασε τοτε, για ποιο λογο του δωθηκαν τοτε εκεινα τα λεφτα του κυρ Μακη και τελικα που τα χρησιμοποιησε ο κυρ Μακης.

Άρα δεν είναι θέμα του πόσα εισάγω και πόσα εξάγω. Είναι κλασσική ελληνική απατεωνιά. Ο κυρ Μάκης καταχράστηκε δημόσιο χρήμα για να αγοράσει bmw για την πάρτη του. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, γιατί να μην αναζητήσουμε τον απατεώνα κυρ Μάκη και αντ'αυτού να κλείσουμε σχολεία και νοσοκομεία;

Ενταξει η υγεια.Αλλα αυτο με την παιδεια ειναι ελαφρως και υποκριτικο οταν η παραπαιδεια οργιαζει τοσα χρονια.

http://www.enet.gr/?...ticle&id=280311

Σωστό για την παραπαιδεία, αλλά όπως και να'χει, μέχρι στιγμής κάθε παιδί έχει μια ευκαιρία (έστω και άδικη) να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο (δωρεάν), να πηγαίνει αν χρειάζεται το βράδυ ενισχυτική διδασκαλία (δωρεάν, υποθέτω δεν γίνεται σε όλα τα σχολεία), να διαβάζει απο βιβλία (δωρεάν) και να περάσει μέσω (δωρεάν) εξετάσεων σε μια σχολή όπου μπορεί να φοιτήσει δωρεάν (και διδασκαλία, και βιβλία).

Τώρα το κατά πόσο είναι άδικο για τον μαθητή που δεν έχει τη δυνατότητα να πάει φροντιστήριο, είναι άλλο θέμα. Πάντως προσωπικά, όταν πήγαινα σχολείο (και φροντιστήριο στην 2α-3η λυκείου), είχαν τύχει μαθήματα που ο καθηγητής του φροντιστηρίου ήταν σημαντικό βοήθημα (και αυτός τους σχολείου γτπ), αλλά και το αντίθετο.

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι στα εσωτερικα προβληματα (λαμογιες κλπ). Αναφερομε ξεκαθαρα στο οικονομικο μοντελο (ποσες φορες να το γραψω; )

Δημοσ.

'Οταν θα ξαναϋπάρξουν τέτοιοι Έλληνες, επώνυμοι και ανώνυμοι , τότε ναι είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουμε.-

Υπήρξαν και στην επταετία.

Ας δείξει κάποιος τί περιουσία άφησε πίσω του ο Παπαδόπουλος, ή ο Μακαρέζος, ή που ζει και με τί εσόδημα ο Πατακός.

Η λίστα είναι μεγάλη. Παπάγος, Μαρκεζίνης. Και όλοι αυτοί (και ο Πλαστήρας), έχουν ένα σωρό "δημοκράτες" που τους κατακρίνουν.

Πόσοι από εδώ μέσα έχουν διαβάσει τα ακόλουθα;

Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος (4 βιβλία 1920-35)

Σύγχρονη Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος (3 βιβλία 1936-75).

Είναι μία καλή μελέτη, για όλους όσους θέλουν να πάει η Ελλάδα μπροστά. Γιατί χωρίς γνώση της Ιστορίας δεν υπάρχει μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δεν είναι θέμα του πόσα εισάγω και πόσα εξάγω. Είναι κλασσική ελληνική απατεωνιά. Ο κυρ Μάκης καταχράστηκε δημόσιο χρήμα για να αγοράσει bmw για την πάρτη του. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, γιατί να μην αναζητήσουμε τον απατεώνα κυρ Μάκη και αντ'αυτού να κλείσουμε σχολεία και νοσοκομεία;

Χαχα, η μανια σου για να δικαιολογισεις το δημοσιο σε κανει να γραφεις οτι να'ναι. Για αυτο λοιπον θες να χωσεις την παιδεια και την υγεια σε αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Άσε παπι γιατί την μανία αυτήν την έχει και το 98.5% του πληθυσμού σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές.

Και επειδή δεν πάνε κόντρα σε τόσο κόσμο, μόνη λύση η μετανάστευση.

Μιλάμε για πολύ κόσμο που νομίζει ακόμα ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα χωράφια ή πέφτουν από τον ουρανό.

99 στους 100 που μιλάς δεν έχουν σκεφθεί ποτέ ότι πρέπει να παράγει κιόλας κάτι η χώρα.

Δημοσ.

Χαχα, η μανια σου για να δικαιολογισεις το δημοσιο σε κανει να γραφεις οτι να'ναι. Για αυτο λοιπον θες να χωσεις την παιδεια και την υγεια σε αυτο το θεμα.

Δεν δικαιολογώ κανέναν, απλά δεν έχω ιδιωτολαγνεία, μια "ασθένεια" που εξαπλώνεται πολύ στο φόρουμ.

Υποθέτω βέβαια ότι από αυτό συμπεραίνουμε πως........ είμαι δημόσιος υπάλληλος!

Υπήρξαν και στην επταετία.

Ωπ, νά'τος κι άλλος :P

Δημοσ.

Δεν δικαιολογώ κανέναν, απλά δεν έχω ιδιωτολαγνεία

Ναι το βλεπω...

- Ρε εξω βρεχει

- Ναι αλλα η νοσοκομα παιρνει λιγα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...