Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γενικά, πας σε μια δημόσια υπηρεσία, ο υπάλληλος σου προτείνει λαμογιά, εσύ τη δέχεσαι, κονομάει αυτος, κονομας εσυ, το κράτος παίρνει το ελαχιστο ποσό, και μου λες οτι επειδή υπέγραψε αυτός, εσυ δεν έχεις ευθύνη?

Σορρυ παλίκαρε, αλλά με τέτοια νοοτροπία φθάσαμε εδώ που φθάσαμε και αν την υιοθετείς, τότε ανήκεις στους άμεσα υπεύθυνους για τη κατάντια αυτής της χώρας.

Κρατος στην περιπτωση μας ο δημοσιος λειτουργοςε.

Αρα; Εγω τι ευθυνη εχω εγω;

Αλλα που να καταλαβεις, εσυ εχεις το κρατος ως μια οντοτητα που σε ταιζει.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι.

Κράτος είσαι εσύ, εγω, ο δημόσιος λειτουργός όλοι.

Αυτά που στο παράδειγμά σου, έφαγες με τον δ.λειτουργό, τα στερείς από όλους και απαιτείς να μη σε τιμωρήσουν επειδή έκανες μια παρανομη συμφωνία με τον ίδιο δημόσιο λειτουργό, τον οποίος ΕΣΥ πρώτος κατηγορείς ως διεφθαρμένο, αλλά κατα τα άλλα κάνεις οτι δε το ξέρεις. (και φυσικα συμφωνώ και εγω)

Το κράτος είμαστε όλοι. Για να λειτουργεί σωστά πρέπει να το βοηθάμε, για να μας βοηθάει και αυτό. Με παράνομες ή παράτυπες ενέργειες οπως η παραπάνω βοηθάμε μόνο τη τσέπη μας.

Τη τελευταία πρόταση κάνω οτι δε την είδα.

Αν εκνευρίζεσαι που με τα λεγόμενά σου ,απέδειξες οτι είσα υπερ στις παράνομες πελατειακές σχέσεις δημοσίου με ιδιώτες, δε σου φταιω εγω να μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Ξαναβάζω το ποστ σου, να διαβάσεις τι ακριβως έγραψες. Προλαβαίνεις να το σώσεις.

Δηλαδη αν εγω χρωσταω 1εκ στο δημοσιο και παω στην εφορια και μου πει ο καθε υπευθυνος "400 για σενα 400 για μενα 200 για το κρατος" (το γνωστο 4-4-2) και εγω δεχτω, τοτε γιατι να ειμαι παρανομος; Απο την πλευρα μου ειναι νομιμη η διαδικασια, μου εγινε προταση απο το κρατος και εγω δεχτηκα.

Ετσι θα κλείσει η τρύπα και η διαφθορά του δημοσίου. \

"400 εγω, 400 εσυ και να δώσουμε και ενα ψιχουλάκι στο κράτος."

Όλοι ευχαριστημένοι..

Ο ορισμός της κατάστασης που μας έφερε σε αυτο το σημείο.

Δημοσ.

Όχι.

Αυτά που στο παράδειγμά σου, έφαγες με τον δ.λειτουργό, τα στερείς από όλους και απαιτείς να μη σε τιμωρήσουν επειδή έκανες μια παρανομη συμφωνία με τον ίδιο δημόσιο λειτουργό, τον οποίος ΕΣΥ πρώτος κατηγορείς ως διεφθαρμένο, αλλά κατα τα άλλα κάνεις οτι δε το ξέρεις. (και φυσικα συμφωνώ και εγω)

Το κράτος είμαστε όλοι. Για να λειτουργεί σωστά πρέπει να το βοηθάμε, για να μας βοηθάει και αυτό. Με παράνομες ή παράτυπες ενέργειες οπως η παραπάνω βοηθάμε μόνο τη τσέπη μας.

Αν εκνευρίζεσαι που με τα λεγόμενά σου ,απέδειξες οτι είσα υπερ στις παράνομες πελατειακές σχέσεις δημοσίου με ιδιώτες, δε σου φταιω εγω να μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Δεν εκνευριστικα, το οτι εισαι δυ ή εξαρτασαι απο το κρατος ειναι φανερο.

Τωρα για το κρατος ειμαστε ολοι... τι να πω, εχω διαβασει πραματα και θαυματα που δικαιολογουν τους διεφθαρμενους ΔΥ, αλλα αυτο ενταξει.. παει πολυ. Δηλαδη τι περιμενεις; Φιλοτιμο; Αν ναι τοτε γιατι να εχουμε συνταγμα, δικαιοσυνη κλπ

Ειναι απλα τα πραγματα. Ο δημοσιος λειτουργος εκανε ζημια στο κρατος; Φυλακη, δεν εχει μα και μου. Και βεβαιως δεσμευση της περιουσιας του.

Δημοσ.

Ρε φίλτατε cossutius, είπαμε ότι με 100% μηχανογράφηση δεν έρχεσαι σε επαφή με κανέναν άνθρωπο της διοίκησης ποτέ. Αυτή είναι και η μόνη οριστική λύση.Επίσης απαλλάσσεσαι από το μισθό και τις συντάξεις 400000 κόσμου.

Αλλά πρέπει να είσαι πιο ισχυρός από τους υφιστάμενους σου για να κάνεις μεταρρυθμίσεις.

Αυτή τη στιγμή οι από κάτω αισθάνονται 1000 φορές πιο ισχυροί από τους πρωθυπουργούς-υπουργούς.

Ένα φιλαράκι που είχε δουλέψει συμβασιούχος , μου έλεγε ότι το κλίμα στο δημόσιο είναι ότι αν απολυθεί έστω και ένας θα πέσει η κυβέρνηση.

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παπι, εσύ ήσουν που έτρεχες γυμνός στο Σύνταγμα χθες... γιατί με τόσο ξεβράκωμα που έχει πέσει δεν θα μου φαινόταν περίεργο...

φώναξε τις εφεδρείες να σε σώσουν...

Δημοσ.

Ρε παπι, εσύ ήσουν που έτρεχες γυμνός στο Σύνταγμα χθες... γιατί με τόσο ξεβράκωμα που έχει πέσει δεν θα μου φαινόταν περίεργο...

φώναξε τις εφεδρείες να σε σώσουν...

Μπα να και το partydog. Τι λεει το σχεδιο σωτηριας;

Δημοσ.

Δεν εκνευριστικα, το οτι εισαι δυ ή εξαρτασαι απο το κρατος ειναι φανερο.

ναι οκ και εσύ είναι φανερό πως είσαι μαυραγορίτης....

.

Ένα φιλαράκι που είχε δουλέψει συμβασιούχος , μου έλεγε ότι το κλίμα στο δημόσιο είναι ότι αν απολυθεί έστω και ένας θα πέσει η κυβέρνηση.

εμένα ένα φιλαράκι μου είπε πως αν κλάσουν με δύναμη όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλάζει η φορά της γης...

μιλάμε για σοβαρότητα επιχειρημάτων....

μου είπε ένας φίλος, είναι φανερό πως είσαι κλπ...

Μπα να και το partydog. Τι λεει το σχεδιο σωτηριας;

που πας έτσι ξεβράκωτος.... βάλε κανένα ρουχαλάκι θα κρυώσεις....

Δημοσ.

Παρονομος; Απο που κι ως που;

Δηλαδη αν εγω χρωσταω 1εκ στο δημοσιο και παω στην εφορια και μου πει ο καθε υπευθυνος "400 για σενα 400 για μενα 200 για το κρατος" (το γνωστο 4-4-2) και εγω δεχτω, τοτε γιατι να ειμαι παρανομος; Απο την πλευρα μου ειναι νομιμη η διαδικασια, μου εγινε προταση απο το κρατος και εγω δεχτηκα.

Παράνομος επειδή πουλάω πρέζα; Ας μην την αγοράζανε :P

• Like 2
Δημοσ.

Παράνομος επειδή πουλάω πρέζα; Ας μην την αγοράζανε :P

Τι συγκριση και αυτη... Η πλακα ειναι οτι στη θεση του "πουλαω πρεζα" ειναι δυ χαχαχχαχα.

Δημοσ.

Παπι, σαφως και εισαι εκνευρισμενος αφου συνεχίζεις να παραληρείς, λέγοντας πως ειμαι δυ, χωρίς να με γνωρίζεις. Εκτός και αν προσπαθείς να εκνευρίσεις εμένα με τις απαρχαιωμένες μεθόδους Σοπενχάουζερ οπότε εκεί γελάμε.

Επίσης, δεν έχει φανεί από πουθενά οτι προστατεύω τους διεφθαρμένους δυ. Με τον Πουρνάρα έχουμε κάνει τεράστιες συζητήσεις για το αν υπάρχει τρόπο να τιμωρηθουν μόνο οι διεφθαρμένοι και όχι όλοι, που πιθανόν να έχουν δουλέψει σωστά (πράγμα φυσικα που συμφωνησα οτι ειναι δύσκολο)

Επιθυμώ την εργασιακή εξόντωση αυτών των δ.υ όπως φυσικά και των ιδιωτών με παρόμοια δράση, σαν το παράδειγμα που προανέφερες βαζοντας τον εαυτό σου στη θέση του λαμόγιου

Με το δικό σου ποστ, απέδειξες οτι επιθυμείς τη συνέχεια της διαφθοράς μόνο που αυτή τη φορά στη θέση του δ.υ. να υπάρχει ιδιώτης.

Δηλαδη αν εγω χρωσταω 1εκ στο δημοσιο και παω στην εφορια και μου πει ο καθε υπευθυνος "400 για σενα 400 για μενα 200 για το κρατος"

Σόρρυ παλίκαρε αλλά μαζί με τον δ/υ είναι και αυτος που δέχεται τη παράνομη συμφωνία και μάλιστα ειναι και υποκριτής που ζητάει την καρατόμηση των λαμογίων αλλά ο ίδιος το παίζει αθώα περιστέρα.

Είπαμε. Τέτοιοι άνθρωποι έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο.

skiabox συμφωνω απόλυτα με το σκεπτικό σου. Δε βλέπω όμως τι σχέση εχει με το ατυχες ποστ του Πάπιου.

Εκτός αν το ανέφερες ως προς το γεγονός οτι πραγματικά δε μπορει να γίνει εύκολα έλεγχος. Πάντως ακόμα και η μηχανογράφιση, έχει ανάγκη απο προσωπικό πίσω της. Αν αυτό ανήκει στον ιδιωτικό τομέα, έχει καλός, αν ανήκει στο δημόσιο, επίσης έχει καλός.

Ο Ελληνας έχει αποδείξει πως αν θέλει να κάνει κάτι σωστά θα το κάνει. Αλλαγή νοοτροπίας πάνω απ όλα. Κάνω λάθος? :-)

Δημοσ.

Τι συγκριση και αυτη... Η πλακα ειναι οτι στη θεση του "πουλαω πρεζα" ειναι δυ χαχαχχαχα.

Ναι, δεν με προσβάλει ξέρεις, ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε θεωρώ τη μια πλευρά άγια και την άλλη με κερατάκια του σατανά.

Δημοσ.

Ναι, δεν με προσβάλει ξέρεις, ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε θεωρώ τη μια πλευρά άγια και την άλλη με κερατάκια του σατανά.

είσαι είσαι... φαίνεσαι σου λέω....

επίσης μου είπε ένας φίλος...

Δημοσ.

Όχι.

Ξαναβάζω το ποστ σου, να διαβάσεις τι ακριβως έγραψες. Προλαβαίνεις να το σώσεις.

Ετσι θα κλείσει η τρύπα και η διαφθορά του δημοσίου. \

"400 εγω, 400 εσυ και να δώσουμε και ενα ψιχουλάκι στο κράτος."

Όλοι ευχαριστημένοι..

Ο ορισμός της κατάστασης που μας έφερε σε αυτο το σημείο.

Καλά εσύ δεν έγραφες οτι δεν τα φάγαμε μαζί και οτι "η μονη δοση αληθειας του μαζί τα φάγαμε ειναι η προσπάθεια διαμοιρασμου ευθυνών από αυτους που όντως τα έφαγαν"?

Και τώρα μας λες οτι ναι μωρε αυτό μας έφερε εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

Σόρρυ παλίκαρε αλλά μαζί με τον δ/υ είναι και αυτος που δέχεται τη παράνομη συμφωνία και μάλιστα ειναι και υποκριτής που ζητάει την καρατόμηση των λαμογίων αλλά ο ίδιος το παίζει αθώα περιστέρα.

Είπαμε. Τέτοιοι άνθρωποι έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο.

Ναι οτι πεις. Εγω παντος δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Ο καθενας μπορει να κρινει

Ναι αλλα επρεπει να πεταχτεις να μου τη πεις. Εγω παντος δεν βλεπεω ποιος ειναι αγιος και ποιος οχι. Ο ενας απο τους δυο εχει ευθυνες, ας τις αναλαβει.

Δημοσ.

Καλά εσύ δεν έγραφες οτι δεν τα φάγαμε μαζί και οτι "η μονη δοση αληθειας του μαζί τα φάγαμε ειναι η προσπάθεια διαμοιρασμου ευθυνών από αυτους που όντως τα έφαγαν"?

Και τώρα μας λες οτι ναι μωρε αυτό μας έφερε εδώ.

Σαφως και αυτο μας εφερε εδω. Δ.Υ λαμόγια με τη προστασία διεφθαρμένων πολιτικων και τη συνεργασια ιδιωτών απατεώνων που μόλις ο κόσμος άρχισε να τους ρίχνει ευθύνη το γυρισαν στη τρελή και στο όλοι φταίμε.

Αλλά δε καταλαβαίνω τι σχεση εχει αυτη μου η άποψη με το ατυχέστατο παράδειγμα του παπί.

Ναι αλλα επρεπει να πεταχτεις να μου τη πεις.

Εδω εσύ κατηγορείς ως "δημόσιο υπάλληλο" οποιον διαφωνεί με τα χνώτα σου και μιλάς για το "σου τι λέω" "μου τι λες"?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...