Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε με το καλό ξεκινάνε οι εργασίες στον Βοτανικό; :-D

Μας σκοτωσες...

Εσυ τα φταις που μου θες και φιλελεφθερισμο! Στον σοσιαλισμο θα εβαζε μια τζηφρα ο ηγετης και το σταδιο θα φυτρωνε σε λιγους μηνες, για να παιζει η ομαδαρα σου( λεμε τωρα...) και να κανει και καμια παρελαση ο στρατος...:P

• Like 5
Δημοσ.

Τον γονάτισε το χαράτσι ακινήτων κι αυτόν.

Να παει μεσα ο Βωβος, και ο Φωτοπουλος(για διαφορετικους λογους φυσικα) και να γινει ιδιωτικη η ΔΕΗ με αμεση απολυση του 40% του προσωπικου της και μειωση των συνταξιμων αποδοχων που ηδη δινονται κατα 50 %,ολοσχερης καταργηση του εφ'απαξ και τα ιδια να γινουν σε ολες τις ΔΕΚΟ .Πως σου φαινεται αυτο?ειναι συμβατο με την κοινωνικη σου ευαισθησια για 1 κρατος δικαιου η οχι?

Δημοσ.

o Φωτοπουλος τωρα θυμηθηκε να δωσει τη λιστα, οταν τον πηγαν μεσα; :-D

παντως αρχισανε και τρωγονται οι βολεμενοι του Συστηματος μεταξυ τους, μεγαλοδησμοιογραφοι,συνδικαλιστες,πολιτικοι,κτλ.

Δημοσ.

Τον γονάτισε το χαράτσι ακινήτων κι αυτόν.

Χμμ, να πιστεψω τον Φωτοπουλο που λεει οτι πειναει (με 200κ) ή τους αλλους; Θα το δειξει η δικαιοσυνη.

Η ειδηση ειναι οτι ενας αρκετα μεγαλος κατασκευαστης, πτωχευσε. Σε περιπτωση που δεν πληρωνε τοτε καλο θα ηταν οι υπευθυνοι να πανε φυλακη ( ολοι αυτοι που εβαλαν την υπογραφη τους πχ διοικητης ΔΟΥ/ πολεοδομια/ κλπ υπαλληλοιπου εβαλαν την τζιφρα τους)

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα μια ημέρα αναμονής των προτάσεων.

Δε ξέρω σε ποιες προτάσεις αναφέρεστε, αλλά και εγώ περιμένω μια απάντηση..

με αμεση απολυση του 40% του προσωπικου της

Όλο, όχι μόνο το 40. Η κάνουμε ιδιωτικοποίηση ή δε κάνουμε.

Σε περιπτωση που δεν πληρωνε τοτε καλο θα ηταν οι υπευθυνοι να πανε φυλακη ( ολοι αυτοι που εβαλαν την υπογραφη τους πχ διοικητης ΔΟΥ/ πολεοδομια/ κλπ υπαλληλοιπου εβαλαν την τζιφρα τους)

Υποθέτω και ο μεγαλοκατασκευαστής έτσι?

Δημοσ.

Όλο, όχι μόνο το 40. Η κάνουμε ιδιωτικοποίηση ή δε κάνουμε.

Στον ιδιωτικο τομεα τοσο ειναι η ανεργια εκει δεν βλεπω να θιγεστε μην πειραξουμε την ιερη αγελαδα μονο ...Ο ΟΤΕ δουλευει πλεον με το 1/3 του προσωπικου του λες να ειναι μαγικο?

• Like 2
Δημοσ.

Να παει μεσα ο Βωβος, και ο Φωτοπουλος(για διαφορετικους λογους φυσικα) και να γινει ιδιωτικη η ΔΕΗ με αμεση απολυση του 40% του προσωπικου της και μειωση των συνταξιμων αποδοχων που ηδη δινονται κατα 50 %,ολοσχερης καταργηση του εφ'απαξ και τα ιδια να γινουν σε ολες τις ΔΕΚΟ .Πως σου φαινεται αυτο?ειναι συμβατο με την κοινωνικη σου ευαισθησια για 1 κρατος δικαιου η οχι?

Όχι, αλλά τι σημασία έχει η γνώμη μου;

Στον ιδιωτικο τομεα τοσο ειναι η ανεργια εκει δεν βλεπω να θιγεστε μην πειραξουμε την ιερη αγελαδα μονο ...Ο ΟΤΕ δουλευει πλεον με το 1/3 του προσωπικου του λες να ειναι μαγικο?

Ε, θα αυξηθεί κι άλλο, οι απολυμένοι δεν θα πάνε στο /dev/null.

Δημοσ.

δεν εχει. αλλα εχει η ψηφος σου.

Ακριβώς όσο και των υπόλοιπων εκατομμυρίων πολιτών, δεν νομίζω οτι αξίζει αναφοράς :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...