lary7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πότε με το καλό ξεκινάνε οι εργασίες στον Βοτανικό; Μας σκοτωσες... Εσυ τα φταις που μου θες και φιλελεφθερισμο! Στον σοσιαλισμο θα εβαζε μια τζηφρα ο ηγετης και το σταδιο θα φυτρωνε σε λιγους μηνες, για να παιζει η ομαδαρα σου( λεμε τωρα...) και να κανει και καμια παρελαση ο στρατος... 5
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ας μεινουμε ον τοπικ τα αλλα μου προκαλουν καταθλιψη ,επισης ειμαι αλεργικος στην μιζερια
tolis_01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αρθρο 99 ο βωβος. Τον γονάτισε το χαράτσι ακινήτων κι αυτόν.
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τον γονάτισε το χαράτσι ακινήτων κι αυτόν. Να παει μεσα ο Βωβος, και ο Φωτοπουλος(για διαφορετικους λογους φυσικα) και να γινει ιδιωτικη η ΔΕΗ με αμεση απολυση του 40% του προσωπικου της και μειωση των συνταξιμων αποδοχων που ηδη δινονται κατα 50 %,ολοσχερης καταργηση του εφ'απαξ και τα ιδια να γινουν σε ολες τις ΔΕΚΟ .Πως σου φαινεται αυτο?ειναι συμβατο με την κοινωνικη σου ευαισθησια για 1 κρατος δικαιου η οχι?
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 o Φωτοπουλος τωρα θυμηθηκε να δωσει τη λιστα, οταν τον πηγαν μεσα; παντως αρχισανε και τρωγονται οι βολεμενοι του Συστηματος μεταξυ τους, μεγαλοδησμοιογραφοι,συνδικαλιστες,πολιτικοι,κτλ.
παπι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τον γονάτισε το χαράτσι ακινήτων κι αυτόν. Χμμ, να πιστεψω τον Φωτοπουλο που λεει οτι πειναει (με 200κ) ή τους αλλους; Θα το δειξει η δικαιοσυνη. Η ειδηση ειναι οτι ενας αρκετα μεγαλος κατασκευαστης, πτωχευσε. Σε περιπτωση που δεν πληρωνε τοτε καλο θα ηταν οι υπευθυνοι να πανε φυλακη ( ολοι αυτοι που εβαλαν την υπογραφη τους πχ διοικητης ΔΟΥ/ πολεοδομια/ κλπ υπαλληλοιπου εβαλαν την τζιφρα τους) 1
Cossutius. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ακόμα μια ημέρα αναμονής των προτάσεων. Δε ξέρω σε ποιες προτάσεις αναφέρεστε, αλλά και εγώ περιμένω μια απάντηση.. με αμεση απολυση του 40% του προσωπικου της Όλο, όχι μόνο το 40. Η κάνουμε ιδιωτικοποίηση ή δε κάνουμε. Σε περιπτωση που δεν πληρωνε τοτε καλο θα ηταν οι υπευθυνοι να πανε φυλακη ( ολοι αυτοι που εβαλαν την υπογραφη τους πχ διοικητης ΔΟΥ/ πολεοδομια/ κλπ υπαλληλοιπου εβαλαν την τζιφρα τους) Υποθέτω και ο μεγαλοκατασκευαστής έτσι?
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όλο, όχι μόνο το 40. Η κάνουμε ιδιωτικοποίηση ή δε κάνουμε. Στον ιδιωτικο τομεα τοσο ειναι η ανεργια εκει δεν βλεπω να θιγεστε μην πειραξουμε την ιερη αγελαδα μονο ...Ο ΟΤΕ δουλευει πλεον με το 1/3 του προσωπικου του λες να ειναι μαγικο? 2
παπι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Υποθέτω και ο μεγαλοκατασκευαστής έτσι? Οχι βεβαια.
tolis_01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Να παει μεσα ο Βωβος, και ο Φωτοπουλος(για διαφορετικους λογους φυσικα) και να γινει ιδιωτικη η ΔΕΗ με αμεση απολυση του 40% του προσωπικου της και μειωση των συνταξιμων αποδοχων που ηδη δινονται κατα 50 %,ολοσχερης καταργηση του εφ'απαξ και τα ιδια να γινουν σε ολες τις ΔΕΚΟ .Πως σου φαινεται αυτο?ειναι συμβατο με την κοινωνικη σου ευαισθησια για 1 κρατος δικαιου η οχι? Όχι, αλλά τι σημασία έχει η γνώμη μου; Στον ιδιωτικο τομεα τοσο ειναι η ανεργια εκει δεν βλεπω να θιγεστε μην πειραξουμε την ιερη αγελαδα μονο ...Ο ΟΤΕ δουλευει πλεον με το 1/3 του προσωπικου του λες να ειναι μαγικο? Ε, θα αυξηθεί κι άλλο, οι απολυμένοι δεν θα πάνε στο /dev/null.
KilliK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όχι, αλλά τι σημασία έχει η γνώμη μου; δεν εχει. αλλα εχει η ψηφος σου. 1
tolis_01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δεν εχει. αλλα εχει η ψηφος σου. Ακριβώς όσο και των υπόλοιπων εκατομμυρίων πολιτών, δεν νομίζω οτι αξίζει αναφοράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις