tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μην λετε τετοια.Θα του ανεβει η πιεση του Κλεκορ.Εχει πεισει τον εαυτο του οτι χρονια τωρα ειχαμε νεοφιλελευθερισμο Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα, αλλά τα λέω ειρωνικά. Έχω την άποψη ότι είχαμε νεοφιλελευθερισμό, και υποψιάζομαι ότι η γνώμη μου αυτή προκύπτει λόγω του ότι είχαμε νεοφιλελευθερισμό.
pournaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 #epicfail και επειδή λες τη μία βλακεία πίσω από την άλλη... και συκοφαντείς συνεχώς... βρες μου σε πιο ποστ μου υποστηρίζω κάτι τέτοιο... άντε πια εδώ μέσα με τον καθένα που λέει ότι του έρθει στο κεφάλι... και που είσαι... άμα βρεις τα σκούρα κάνε μου report... ξέρεις εσύ... για την ΑΤΕ γαργάρα 3 μέρες τώρα.... πουλάκια μου... Τι ακριβως θες να ακουσεις για την ΑΤΕ; Οτι ηταν κι αυτο φιλετο και το πουλησαμε;
tritonas00 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 #epicfail και επειδή λες τη μία βλακεία πίσω από την άλλη... και συκοφαντείς συνεχώς... βρες μου σε πιο ποστ μου υποστηρίζω κάτι τέτοιο... άντε πια εδώ μέσα με τον καθένα που λέει ότι του έρθει στο κεφάλι... και που είσαι... άμα βρεις τα σκούρα κάνε μου report... ξέρεις εσύ... για την ΑΤΕ γαργάρα 3 μέρες τώρα.... πουλάκια μου... περιμενουμε ακομα τις προτασεις σου
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ζηταει απολογια απο τους 'νεοφιλελευθερους'-''παπαγαλακια'' .Να ζητησει δηλαδη ταπεινα συγνωμη ο.. νεοφιλελευθερος παππους απο το χωριο που μπορει να ψηφισε ενα απο τα κομματα κυβερνησης , απο τον καθε νεοκοπο ''επαναστατη'' δημοσιο υπαλληλο .
kostas_dr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Στην Ελλάδα τόσα χρόνια οι συνδικαλιστές συνδιοικούσαν και συνδιοικούν, αλλά ορισμένοι αυτό το παραβλέπουν. Σε μια δημόσια υπηρεσία, σε ένα υπουργείο, ποιός έχει την πραγματική εξουσία; Ένας διοικητής ή υπουργός συνήθως άσχετος και κλεισμένος στο γραφείο του, ή οι συνδικαλιστές και διάφορα κομματικά στελέχη μεσαίου βαθμού που είναι στα ίδια πόστα εδώ και χρόνια; Ποιός είναι το αφεντικό στην ΔΕΗ; Ο πρόεδρος, που δεν ξέρω καν ποιός είναι, η ο κάθε Φωτόπουλος που μπορεί ανα πάσα στιγμή να μπουκάρει στο γραφείο του και να τον ξεφτιλίσει ή ακόμα και να τον ξυλοφορτώσει χωρίς να έχει συνέπειες; Το ίδιο πράγμα γίνεται σχεδόν σε όλες τις ΔΕΚΟ και στα Υπουργεία. Γραμμένους έχουν τους υποτιθέμενους προϊσταμένους τους όλοι. Αφού ξέρουν ότι για λίγους μήνες ήρθαν και συνήθως φεύγουν κακήν κακώς. Και το ίδιο ελλεεινό σύστημα έχει περάσει και στα Σώματα Ασφαλείας με απίστευτες σκηνές όπου ένας συνδικαλιστής Ανθυπασπιστής μπορεί να ξεχέσει μπροστά σε τόσο κόσμο Στρατηγό και ο άλλος να κάνει τον παλαβό για να μην "ρίξει λάδι στην φωτιά"! Σιγά σιγά πάνε να κάνουν το ίδιο και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και η ξεφτίλα δεν έχει τέλος. 3
g_alkis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 #epicfail και επειδή λες τη μία βλακεία πίσω από την άλλη... και συκοφαντείς συνεχώς... βρες μου σε πιο ποστ μου υποστηρίζω κάτι τέτοιο... άντε πια εδώ μέσα με τον καθένα που λέει ότι του έρθει στο κεφάλι... και που είσαι... άμα βρεις τα σκούρα κάνε μου report... ξέρεις εσύ... για την ΑΤΕ γαργάρα 3 μέρες τώρα.... πουλάκια μου... Τις προτάσεις σου περιμένουμε. Ρε. 1
KleKoR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 περιμενουμε ακομα τις προτασεις σου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μέσα πέφτεις στις προβλέψεις-διαπιστώσεις σου... δε μου λες... Αστρολόγος ή Οικονομολόγος;
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα, αλλά τα λέω ειρωνικά. Έχω την άποψη ότι είχαμε νεοφιλελευθερισμό, και υποψιάζομαι ότι η γνώμη μου αυτή προκύπτει λόγω του ότι είχαμε νεοφιλελευθερισμό. Το καταλαβα πως το λες.Παπαριες ειχαμε, ενα τουρλου συστημα της πλακας.Ικανο να αφησει τωρα το ηλικωμενο χωρις φαρμακα για να μην φορολογηθει κανας πλουσιος και να φερει χιλια γραφειοκρατικα εμποδια απο τους κρατικοδιαιτους αραχτους και επαγγελματιες συνδικαλισταραδες σε οποιον τολμησει να δειξει επιχειρηματικο πνευμα και να προσφερει θεσεις εργασιας.Και μην ξεχναμε οτι η φοροδιαφυγη ειναι αντισταση και οτι η παραοικονομια στηριζει την οικονομια. Βεβαια το ολο θεμα χρειαζεται και ενα μικρο πατριωτισμο , απο τους εχοντες που εχουν και μεγαλυτερη συνατοτητα.Αν οι εφοπλιστες εκβιαζουν οτι θα φυγουν , οι βιομηχανοι το ιδιο , τα κεφαλαια πανε εξω , ε πως να σταθεις κιολας. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=227833 Το πρωτο σχολιο ... 5
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ο φιλος κλεκορ θελει κατωτατο μισθο για ολους 1500 ευρο ,εγω παλι επειδη ειμαι γεναιοδωρος λεω να δωσουμε 2000.Βεβαια τα ιδια ελεγε και 1 πολιτικος σχηματισμος αλλα στις δικες του επιχειρησεις εδινε 700 και εσχατως τις εκλεισε γιατι δεν εβγαινε. Ετσι ειναι στην θεωρια ειμαστε ολοι γαλαντομοι και στην πραξη προσγειωνομαστε αποτομα στην πραγματικοτητα και λειτουργουμε με ορθολογικα κριτηρια. 5
lary7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Bασικά προσπαθω να καταλάβω, αν απευθήνεσαι σε εμένα ή σε κάποιον άλλο, γιατι από πουθενά δε προκύπτει το παραπάνω συμπέρασμα. Το κράτος φορολογεί τον πολίτη ή παιρνει δάνεια εις βάρος του πολίτη και δίνει βοήθεια στις τράπεζες (κακός αλλά το κάνει) επειδή αυτές δε χειρίστηκαν σωστά τα οικονομικά τους και έσκασαν κάποια δάνεια, σωστά ? Μεγάλο μέρος των φορολογούμενων πολιτών, έχει όμως ηδη δάνειο σε τράπεζες το οποίο τρέχει. Αντί λοιπόν το κράτος, να δώσει τα χρήματα στις τράπεζες, με τη προϋπόθεση να ξεχρεωθούν όλα τα δάνεια που τρέχουν ή έχουν σκάσει, τα δινει έτσι...για τη ψυχή της μάνας του. Είναι σα να δανείσω εγω σε σένα και μετά να απαιτήσω απ το κράτος να με βοηθήσει επειδή εσύ δε μπορεις να με πληρώσεις άμεσα. Ποιός θα βγει ζημιωμένος? Και αυτός που χρωστάει αλλά και αυτός που δεν έχει πάρει ποτέ του δάνειο. Δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ειμαι αρνητικότατος στο οτι το δημόσιο δίνει βοήθεια στις τράπεζες. Το θεωρώ ανήκουστο. Και ειλικρινά προσπαθω να αντιληφθώ σε τι ακριβως διαφωνείτε οι περισσότεροι απο εσάς. Δηλαδή σας αρέσει να σας παίρνουν νταβατζιλίκι οι τραπεζες τους φόρους σας, είτε χρωστάτε είτε όχι? Ποιός ειναι αυτός που παίρνει την αποφαση για να γίνει αυτο? Εγω? Ο πολιτικος ειναι προφανώς, τον οποίο μάλιστα δεν έχω ψηφίσει. Σε εσενα αναφερομουν γιατι εγραψες τα χρηματα που δινει το κρατος στις τραπεζες να μην πανε σε αυτες αλλα να ξεχρεωσει τα δανεια των πολιτων. Να τα παρω με την σειρα. Οντως οι τραπεζες εκανα κακη διαχειρηση των δανειων, αλλα αυτη εγινε σε περιοδο τεχνητης ευημεριας.Ηρθε η κριση και βρεθηκαν οι τραπεζες σε δυσκολη θεση, γιατι τα 90 δις που εχει σε δανεια η Εθνικη σημερα μπορουν να της αποφερουν πισω μονο 60 δις. Οι τραπεζες ομως δεν ειναι αποκομενες απο την οικονομια, αποτελουν βασικο συστατικο της και ειναι λογικο το κρατος να μην θελει να φαλιρίσουν. Αν φαλιρησει μια τραπεζα τοτε α)Χανουν τα χρηματα τους πολλοι καταθετες (100 δις εχει η εθνικη), β)Χρεωνεται το κρατος δεκαδες δις γιατι εγγυαται καταθεσεις μεχρι 100.000 γ)χανουν χρηματα οι τραπεζες (ΕΚΤ) που δανεισαν την Εθνικη, με μεγαλες συναιπειες για το μελλον δ)απολυονται ολοι οι υπαλληλοι της. Και εδω ερχεται η μεγαλη λουμπα που πεφτουν πολλοι, αν φαλιρησει μια τραπεζα πχ Εθνικη δεν χαριζονται τα δανεια και τελειωνει το παραμυθι, οπως νομιζει ο χρεωμενος νεοελληνας, γινεται εκαθαριση και αυτα τα δανεια τα πουλαει (κοψοχρονια ενδεχωμενως) σε τριτους οι οποιοι θα ερθουν να εισπραξουν, νομιμα, οτι μπορουν. Εδω ερχεται το κρατος και ενισχυει τις τραπεζες(λιγα μετρητα και κυριως εγγυησεις, αλλα σιγουρα ουσιαστικα με εμμεσα χρηματα του φορολογουμενου) η οποια ενισχυση ειναι ειτε με μορφη δανειων ειτε αποκτοντας μετοχες της τραπεζας , τις οποιες θα πουλησει αργοτερα και θα παρει τα λεφτα του φορολογουμενου πισω. Αυτο ειναι το σκεπτικο της διασωσης, εχει εφαρμοστει και αλλου, τωρα σε 10-15 χρονια θα κανουμε ταμειο να δουμε αμα το συστημα δουλεψε. Αλλα αμα δεν θελουμε να φαλιρίσουν οι τραπεζες τοτε η ανακεφαλαιωση ειναι μονοδρομος. Αντιθετα να ακολουθηθει η διαδικασια οπου το κρατος θα ξεχρεωσει τα δανεια των πολιτων ειναι ενα σεναριο στην σφαιρα του παραλογου. Καταρχας δεν προκειτε κανενας να δανεισει το κρατος (οπως γινεται τωρα με την ανακεφαλαιωση) προκειμενου αυτο να εξαγορασει δανεια, γιατι ξερει οτι δεν θα τα παρει ποτε πισω. Αρα τεχνικα αυτο που λες δεν μπορει να γινει. Μετα εγω και ολοι μας πληρωνουμε φορους για μια κοινωνικη πολιτικη, οχι για να ξεχρεωσει καποιος τζαμπα το σπιτι του, το οποιο στο κατω κατω ηταν δικη του επιλογη να το χτισει. Δεν μπορει το ρισκο του ενος πολιτη να το επιβαρυνθει αμεσα καποιος αλλος. Ακομα και το κουρεμα, που προτεινουν μερικοι για τα δανεια, ειναι ενα κοστος που καποιος πρεπει να το επιβαρυνθει,και δυστυχως αυτος ειναι ο μαλακας που δεν πηρε δανεια τα προηγουμενα χρονια προκειμενου να κανει την ζωη του. Ολα αυτα γινονται στα πλαισια του να μην φαλιρησουν οι τραπεζες. Μπορει εσυ να μην θες να πληρωνεις τζαμπα λεφτα στις τραπεζες αλλα πρεπει να σκεφτεις και τις συναιπειες αμα δεν επιβιωσουν οι τραπεζες. Καλος η κακος εχουμε μια οικονομια που βασιζεται στο τραπεζικο συστημα, εμεις και 250 αλλες χωρες, και οι εναλλακτικες που προτεινουν καποιο βασιζονται στην σφαιρα της φαντασιας. 2
skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Έχει ένα ενδιαφέρον θέμα σήμερα ο alpha.700 αιτήσεις για θέση βοσκού στο Ομορφοχώρι Λάρισας.Πήραν τηλέφωνο μέχρι και από Αθήνα λέει.
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ....για να μην φορολογηθει κανας πλουσιος.... Και αυτό είναι κομμουνισμός;
skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 kostas_dr : Κάτσε να σου θυμίσω ποιος κυβερνάει στα αλήθεια. Κάνε κλικ στο link : http://spirospero.gr/index.php/koinonia/22055-ektos-perikopon-oi-misthoi-eforiakon-kai-teloneiakon Για τον Φωτόπουλο σου αφιερώνω το παρακάτω βίντεο : 1
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Και αυτό είναι κομμουνισμός; Αλλο πετυχημενο συστημα οπου ο απλος λαος εφαγε με χρυσα κουταλια..Kαι προπαντων δημοκρατικοτατο.
KleKoR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ο φιλος κλεκορ θελει κατωτατο μισθο για ολους 1500 ευρο ' date='εγω παλι επειδη ειμαι γεναιοδωρος λεω να δωσουμε 2000.Βεβαια τα ιδια ελεγε και 1 πολιτικος σχηματισμος αλλα στις δικες του επιχειρησεις εδινε 700 και εσχατως τις εκλεισε γιατι δεν εβγαινε. Ετσι ειναι στην θεωρια ειμαστε ολοι γαλαντομοι και στην πραξη προσγειωνομαστε αποτομα στην πραγματικοτητα και λειτουργουμε με ορθολογικα κριτηρια.[/quote'] Ότι να'ναι... Βρες που τα λέω αυτα... Είσαι στο μυαλό μου και ξέρεις τι θέλω; Άντε πήγαινε απο εδώ λασπολογε... Έχεις και 3 χειροκροτητες... Να χαρώ εγω κριτική σκέψη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις