Cossutius. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Απο ολα τα υπολοιπα που εγραψες κολησα εδω γιατι το βρισκω εξαιρετικα παραλογο. Δεν απαντας στο ερωτημα "που τα βρισκει το κρατος τα λεφτα;".Γιατι απο την στιγμη που τα βρισκει απο την φορολογια πως ζητας να ρουφηξει φορους απο τους πολιτες για να ξεχρεωσει δανεια αλλονων; Bασικά προσπαθω να καταλάβω, αν απευθήνεσαι σε εμένα ή σε κάποιον άλλο, γιατι από πουθενά δε προκύπτει το παραπάνω συμπέρασμα. Το κράτος φορολογεί τον πολίτη ή παιρνει δάνεια εις βάρος του πολίτη και δίνει βοήθεια στις τράπεζες (κακός αλλά το κάνει) επειδή αυτές δε χειρίστηκαν σωστά τα οικονομικά τους και έσκασαν κάποια δάνεια, σωστά ? Μεγάλο μέρος των φορολογούμενων πολιτών, έχει όμως ηδη δάνειο σε τράπεζες το οποίο τρέχει. Αντί λοιπόν το κράτος, να δώσει τα χρήματα στις τράπεζες, με τη προϋπόθεση να ξεχρεωθούν όλα τα δάνεια που τρέχουν ή έχουν σκάσει, τα δινει έτσι...για τη ψυχή της μάνας του. Είναι σα να δανείσω εγω σε σένα και μετά να απαιτήσω απ το κράτος να με βοηθήσει επειδή εσύ δε μπορεις να με πληρώσεις άμεσα. Ποιός θα βγει ζημιωμένος? Και αυτός που χρωστάει αλλά και αυτός που δεν έχει πάρει ποτέ του δάνειο. Δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ειμαι αρνητικότατος στο οτι το δημόσιο δίνει βοήθεια στις τράπεζες. Το θεωρώ ανήκουστο. Και ειλικρινά προσπαθω να αντιληφθώ σε τι ακριβως διαφωνείτε οι περισσότεροι απο εσάς. Δηλαδή σας αρέσει να σας παίρνουν νταβατζιλίκι οι τραπεζες τους φόρους σας, είτε χρωστάτε είτε όχι? Ποιός ειναι αυτός που παίρνει την αποφαση για να γίνει αυτο? Εγω? Ο πολιτικος ειναι προφανώς, τον οποίο μάλιστα δεν έχω ψηφίσει.
KleKoR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ειμαι αρνητικότατος στο οτι το δημόσιο δίνει βοήθεια στις τράπεζες. Το θεωρώ ανήκουστο. πρόσεξε... το κράτος ανακεφαλαιοποίησε τις τράπεζες... τις ιδιωτικές... οι κρατικές εξαιρέθηκαν και δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το κράτος... επειδή ήταν κρατικές... περιμένω από τους νεοφιλελέδες μια λέξη για την ΑΤΕ... γαργάρα....
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 περιμένω από τους νεοφιλελέδες μια λέξη για την ΑΤΕ... γαργάρα.... Σοσιαλισμο δεν ηθελες και εσυ τοσα χρονια.Διορισμους δεν ηθελες ? Αμα δεν σου αρεσει στο φιναλε μπορεις να ξεκινησεις την επανασταση του προλεταριατου και οποιος θελει ακολουθει.Μεχρι τοτε μην ξεχασεις το στοματικο σου διαλυμα. 3
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 πρόσεξε... το κράτος ανακεφαλαιοποίησε τις τράπεζες... τις ιδιωτικές... οι κρατικές εξαιρέθηκαν και δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το κράτος... επειδή ήταν κρατικές... περιμένω από τους νεοφιλελέδες μια λέξη για την ΑΤΕ... γαργάρα.... Γιατί να περιμένεις; Αφού ξέρεις ήδη την απάντηση. Δημόσιοι υπάλληλοι από την κόλαση, μερσεντές από επιδοτήσεις, φταίει η αριστερά που μας κυβερνούσε τόσα χρόνια, κλπ 2
Cossutius. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σοσιαλισμο δεν ηθελες και εσυ τοσα χρονια.Διορισμους δεν ηθελες ? Αμα δεν σου αρεσει στο φιναλε μπορεις να ξεκινησεις την επανασταση του προλεταριατου και οποιος θελει ακολουθει.Μεχρι τοτε μην ξεχασεις το στοματικο σου διαλυμα. Γιατι από που προκύπτει οτι ηθελε σοσιαλισμό και διορισμούς?
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Γιατι από που προκύπτει οτι ηθελε σοσιαλισμό και διορισμούς? Γιατι , ειχαν αγανακτησει και απο παλια ? Τι ψηφιζαν ? Που ''ανακαλυψαν'' τωρα τους ''νεοφιλελευθερους'' .Λες και υπαρχουν και πραγματικα τετοιοι.Και αυτοι κρατικοδιαιτοι ειναι. Και αν δεν θελει σοσιαλισμο με διορισμους τι θελει.Κολλεκτιβες ? Ας παραιτηθει απο το γλυκο δημοσιο και ας οργανωσει μια κολλεκτιβα τοτε.
παπι Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Γιατι , ειχαν αγανακτησει και απο παλια ? Τι ψηφιζαν ? Που ''ανακαλυψαν'' τωρα τους ''νεοφιλελευθερους'' .Λες και υπαρχουν και πραγματικα τετοιοι.Και αυτοι κρατικοδιαιτοι ειναι. Σωπα ρε. Η Ελλαδα ειναι ηταν και ειναι καπιταλιστηκη.
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σωπα ρε. Η Ελλαδα ειναι ηταν και ειναι καπιταλιστηκη. Ναι καπιταλιστικη.Μονο μην τους θιξεις το δημοσιο.Τοτε θα δεις πως θα αρχισουν τις κωλοτουμπες σαν την Κομανετσι φωναζοντας για τον κρατικοδιαιτο ιδιωτικο τομεα.
Cossutius. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Γιατι , ειχαν αγανακτησει και απο παλια ? Τι ψηφιζαν ? Που ''ανακαλυψαν'' τωρα τους ''νεοφιλελευθερους'' .Λες και υπαρχουν και πραγματικα τετοιοι.Και αυτοι κρατικοδιαιτοι ειναι. Και αν δεν θελει σοσιαλισμο με διορισμους τι θελει.Κολλεκτιβες ? Ας παραιτηθει απο το γλυκο δημοσιο και ας οργανωσει μια κολλεκτιβα τοτε. Μα τι γενικευσεις ειναι αυτές τωρα? Που ξέρεις εσυ τι ήθελε ο καθένας βρε αδελφέ? Που ξέρεις αν ειχε αγανακτήσει ή οχι? Επειδη καποιοι ειχαν αράξει σημαίνει οτι ολοι ηταν έτσι? Αμα δεν υπήρχαν κάποιοι να διαμαρτύρονται για τα δεδομένα, τα πράγματα τώρα θα ήταν πολύ χειρότερα. Χαλαρωστε λίγο. Και τι πάει να πει "τι ψήφιζαν?" Τι υπήρχε για να ψηφίσουν? Ποια η διαφορά με τώρα που έχει βγει στην εξουσία και αριστερά και δεξιά και "σοσιαλιστές"?? Είτε δε ψηφιζες είτε ψηφιζες, όποιον και αν ψήφιζες, η ιδια κατάληξη. Όποιος έχει τυψεις ας πάει να δωσει τον μισθό του στον Γιωργάκη. Τοτε θα δεις πως θα αρχισουν τις κωλοτουμπες σαν την Κομανετσι φωναζοντας για τον κρατικοδιαιτο ιδιωτικο τομεα. Ουπς...προσοχή. Μη ριχνεις τους ιδιωτες
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σωπα ρε. Η Ελλαδα ειναι ηταν και ειναι καπιταλιστηκη. Κομμουνιστική ήταν πάντα. Βαρέθηκα να βλέπω κομμουνιστές να κυβερνούν τη χώρα, ας αλλάξουμε και λίγο. 1
παπι Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Οχι, ειναι καπιταλιστικη. Πεταει ο γαιδαρος; Πεταει! 2
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κευνσιανικες πολιτικες θελουν και παραγωγικη βαση.Πρεπει να εχεις φροντισει τουλαχιστον για αυτο την εποχη των παχεων αγελαδων. Που ξέρεις εσυ τι ήθελε ο καθένας βρε αδελφέ? Εχεις δικιο.Και οι τραπεζιτες μπορει να ειναι κομμουνιστες.Απλα να μην τους δινεται η ευκαιρια σε αυτο τον καπιταλιστικο πλανητη να εκφρασουν τα πραγματικα τους θελω
tolis_01 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Εχεις δικιο.Και οι τραπεζιτες μπορει να ειναι κομμουνιστες.Απλα να μην τους δινεται η ευκαιρια σε αυτο τον καπιταλιστικο πλανητη να εκφρασουν τα πραγματικα τους θελω Όσοι έχουν τράπεζες στην Ελλάδα είναι κομμουνιστές. Όπως και κάθε πρωθυπουργός που υπήρξε στη νεότερη ιστορία της χώρας. 1
bluesattack Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μην λετε τετοια.Θα του ανεβει η πιεση του Κλεκορ.Εχει πεισει τον εαυτο του οτι χρονια τωρα ειχαμε νεοφιλελευθερισμο 1
KleKoR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μην λετε τετοια.Θα του ανεβει η πιεση του Κλεκορ.Εχει πεισει τον εαυτο του οτι χρονια τωρα ειχαμε νεοφιλελευθερισμο #epicfail και επειδή λες τη μία βλακεία πίσω από την άλλη... και συκοφαντείς συνεχώς... βρες μου σε πιο ποστ μου υποστηρίζω κάτι τέτοιο... άντε πια εδώ μέσα με τον καθένα που λέει ότι του έρθει στο κεφάλι... και που είσαι... άμα βρεις τα σκούρα κάνε μου report... ξέρεις εσύ... για την ΑΤΕ γαργάρα 3 μέρες τώρα.... πουλάκια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις