saya Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Για αυτο μιλαμε για εξυγιανση των μισθων ρε συ σκια , οχι για κινεζοποιηση . Αν και 100.000 τον χρονο ανα υπαλληλο για προγραμματιστη ε , δεν ακουγεται και μικρο ποσο..αν και δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι ο μεσος ελληνας υπαλληλος πληρωνεται με 180.000 τον χρονο . καποιο λαθακι υπαρχει καπου.
skiabox Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Η δαπάνη για μισθούς φαίνεται στην τελευταία παράγραφο του άρθρου : http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=112916134
saya Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Οταν λεμε υπαλληλων , ειναι μονο των δημοσιων ;Μηπως ειναι και των βουλευτων μεσα ;των υπα΄ληλων που εχουν ο καθενας , τα αμαξια τους και τετοια;;
skiabox Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 saya : Κάνεις σα να γεννήθηκες σήμερα στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος πως έχεις βιώσει την σπατάλη και την αδικία εις βάρος σου εκατοντάδες φορές μέχρι σήμερα. Εκτός αν είσαι 10 χρονών ας πούμε.
saya Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε συ ξερω , αλλα ας μειωθουν απο αυτους που δεν επρεπε να τα παιρνουν . Η κινεζοποιηση γενικα δεν θα βοηθησει . Δεν ειπα κατι αλλο.
gnsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε συ ξερω , αλλα ας μειωθουν απο αυτους που δεν επρεπε να τα παιρνουν . Η κινεζοποιηση γενικα δεν θα βοηθησει . Δεν ειπα κατι αλλο. Κατάλαβες να διαφωνεί κανείς σε αυτό;
skiabox Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εντωμεταξύ πάλι από τον ΓΑΠ θα σωθεί ο Αντωνάκης τώρα που αρνούνται να στείλουν στοιχεία για τις διαθεσιμότητες. Το υπουργείο απείλησε να χρησιμοποιήσει τη μόνη βάση δεδομένων που έφτιαξε το ελληνικό κράτος από την ίδρυσή του, αυτή δηλαδή που είχε φτιάξει ο ΓΑΠ για όλους τους ΔΥ.
rikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Και η επανοδος συνεχιζεται... "Αν επι δυο τριμηνα δεν εκπληρωνονται οι στοχοι στους δημους αυτοματως μπαινουν νεοι φοροι στους πολιτες." http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=188411&catID=1
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ετσι, να αρχιζει να ποναει το κωλοδαχτυλο, γιατι μεχρι τωρα το νιωθαμε μονοι μας κι εκτος απο πονο, νιωθαμε και μοναξια. 2
rikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ετσι, να αρχιζει να ποναει το κωλοδαχτυλο, γιατι μεχρι τωρα το νιωθαμε μονοι μας κι εκτος απο πονο, νιωθαμε και μοναξια. Δεν με εκπλήσσει που δεν ταυτίζεσαι με τους πολίτες.
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν με εκπλήσσει που δεν ταυτίζεσαι με τους πολίτες. Οχι βεβαιια, διοτι κατ' εσας, πολιτες ειναι μονο οι δ.υ. εγω το εχω ξεπερασει αυτο, ειμαι με μισθο κατω του ελαχιστου, και με το ενα ποδι εξω. Εσεις οι πολιτες δεν ξερετε απο τετοια, μηνας μπαινει μηνας βγαινει που λεγαμε, θυμασαι; Ε, εγω δεν τα ξερω αυτα, οποτε δεν ειμαι με τους πολιτες. Καιρος λοιπον να αρχισουν να μας βλεπουν κι εμας οι "πολιτες", αντε ενας ενας. 2
rikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Οχι βεβαιια, διοτι κατ' εσας, πολιτες ειναι μονο οι δ.υ. εγω το εχω ξεπερασει αυτο, ειμαι με μισθο κατω του ελαχιστου, και με το ενα ποδι εξω. Εσεις οι πολιτες δεν ξερετε απο τετοια, μηνας μπαινει μηνας βγαινει που λεγαμε, θυμασαι; Ε, εγω δεν τα ξερω αυτα, οποτε δεν ειμαι με τους πολιτες. Καιρος λοιπον να αρχισουν να μας βλεπουν κι εμας οι "πολιτες", αντε ενας ενας. Mιλαμε για παραλήρημα...που κολλάνε οι ΔΥ? Ε ρε απωθημενα που εχουν οι ανθρωποιιιιι.....
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Mιλαμε για παραλήρημα...που κολλάνε οι ΔΥ? Ε ρε απωθημενα που εχουν οι ανθρωποιιιιι..... Μεγαλα, και οσο συνεχιζεται αυτο το αστειο, θα εχουμε μεγαλυτερα. Οσο δεν καταλαβαινεις οτι αυτα που περεθεσες παραπανω επρεπε ηδη να τα κανουμε μονοι μας εδω και χρονια, και μας τα παραθετεις δηθεν ως ασχημα (γιατι ειναι μνημονιακα), τοσο θα μεγαλωνουν τα απωθημενα. Τι εγινε αρχισε να αχνοφαινεται το κωλοδαχτυλο και στους "πολιτες" και αναταραχθηκατε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις