Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα αρχιτεκτονες μπορουν να γινουν, δε βλεπω πως το συσχετιζεις και μου λες οτι δεν ξερω.

Παμε παλι, αυτα που περιγραφεις δεν ειναι κλειστα επαγγελματα, ειναι επαγγελματα που θελουν απλα καποιες πιστοποιησεις, ολοι μπορουν να δωσουν εξετασεις χωρις οριο.

Πουρναρας κλειστο δεν λεγεται ενα επαγγελμα μονο οταν δεν μπορεις να το σπουδασεις . Κλειστο λεγεται και οταν εχεις περιορισμους ορος την ασκηση του . πχ φαρμακοποιοι μπορουν να σοουδασουν ολοι αλλα θεωρουνταν κλειστο επαγγελμα για πολλους λογους . Ενας απο αυτους οτι τα σουοερμαρκετ δεν μπορουσαν να πουλησουν σκευασματα . Τωρα θα μπορουν.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε, βέβαια, στη Βουλγαρία τα πτυχία τα πληρώνουν, ενώ εδώ τα παίρνουνε με το σπαθί τους.

Σε τετοιο σημείο, μάλιστα, που για να τα καμαρώνουμε τα καμάρια μας, τους στήσαμε και έκθεση σκονακιών στο ΑΠΘ (του οποίου είμαι απόφοιτος, γιατί ικανούς τους έχω ορισμένους να αρχίσουν να μαντεύουν από πού πήρα πτυχίο).

Πραγματικά, είναι συγκλονιστικός ο ελιτισμός της Ψωροκώσταινας. Στα πανεπιστήμια της κατάληψης, της καταστροφής δημόσιας περιουσίας, των πρυτάνεων που απλώνουν χέρι στα λεφτά, των καθηγητών που μπάζουν το μισό τους σόι μέσα, καθόμαστε και κοιτάμε αφ΄ υψηλού τη Βουλγαρία. Σωστά, είμαστε καλύτεροι εμείς, τι να μας πουν και οι Βούλγαροι.

Εκεί, στο κουβούκλιό μας, στην περιχαράκωση των συντεχνιών, πάμε σαν άλλοτε αδέρφια, βαστάτε γερά και θα περάσει κι αυτή η μπόρα.

Και μετά, μου λέτε να αλλάξουμε. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που χτυπιούνται να μείνουν όλα ίδια, και υποτίθεται θα αλλάξουμε.

Καλή συνέχεια, κυρίες και κύριοι.

• Like 4
Δημοσ.

Εχεις παει Βουλγαρια σνουμπ;; Μιλα,ε για εξαθλιωση και για κατασταση δωσμου ενα τενεκε λαδι να σου οερασω ενα μαθημα . Με μου το συγκρινεις με τα σκονακια και ολα τα αλλα , δεν συγκρινεται..

και μην μου πεις γιατι ;Σκονακι , πες οτι ηταν κωλοφαρδος ενας 2,3 μαθηματα και τα περασε . Αυτο με τον τενεκε λαδι ειναι πασιγνωστο οτι το καναν ολοι ..

Δημοσ.

Πουρναρας κλειστο δεν λεγεται ενα επαγγελμα μονο οταν δεν μπορεις να το σπουδασεις . Κλειστο λεγεται και οταν εχεις περιορισμους ορος την ασκηση του . πχ φαρμακοποιοι μπορουν να σοουδασουν ολοι αλλα θεωρουνταν κλειστο επαγγελμα για πολλους λογους . Ενας απο αυτους οτι τα σουοερμαρκετ δεν μπορουσαν να πουλησουν σκευασματα . Τωρα θα μπορουν.

Δεν ειπα οχι, απλα τα επαγγελματα και τα παραδειγματα που εφερες μεχρι τωρα αρχιτεκτονας, δασκαλος, γιατρος, νοσοκομα, δεν εχουν σχεση με το ποιος θα γινει, ωστε να ειναι επικινδυνα να "σε σφαξουν". Ολοι μπορουν να γινουν ανεξαιρετως.

ΚΑθε κλειστο επαγγελμα δε σημαινει μονο περιορισμος στον αριθμο αυτων που το ασκουν, καθε κλειστο επαγγελμα εχει διαφορετικο "κλεισιμο". Πχ οι πολιτικοι μηχανικοι (μαζι και οι αρχιτεκτονες), ειναι κλειστο επαγγελμα, ως προς τις ελαχιστες τιμες, οπου οσο ηταν κλειστο, τις τιμες τις επεβαλλε το ΤΕΕ, ενω πλεον μπορει ο καθενας να δωσει οσο χαμηλοτερη και ανταγωνιστικοτερη τιμη θελει. Ολοι ομως μπορουν να γινουν μηχανικοι και αρχιτεκτονες και να γραφτουν στο ΤΕΕ χωρις περιορισμους.

Δημοσ.

Snoob : Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς το καβαλίκεμα των 100 καλαμιών , λόγω ροής χρημάτων για 30 χρόνια , σε ανθρώπους που δε χρησιμοποιούν το μυαλό τους ούτε στο ελάχιστο. Αυτός που χρησιμοποιεί το μυαλό του στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο και είναι και ο μόνος αποδέκτης της ροής των χρημάτων, ουσιαστικά δεν έχει χρόνο να καβαλικέψει κανένα καλάμι.

• Like 1
Δημοσ.

Με μια ιδιωτικοποίηση των πάντων λύνονται όλα τα προβλήματα από την αγορά την ίδια.

Σωστά, τα τσεπώνει ένα λαμόγιο και πάει και τα τρώει στο Μαζωνάκη.

(δεν είμαι ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις, με εξαίρεση τον ΟΠΑΠ, αλλά οι γενικεύσεις και τα στερεότυπα με εκνευρίζουν)

Δημοσ.

Σωστά, τα τσεπώνει ένα λαμόγιο και πάει και τα τρώει στο Μαζωνάκη.

(δεν είμαι ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις, με εξαίρεση τον ΟΠΑΠ, αλλά οι γενικεύσεις και τα στερεότυπα με εκνευρίζουν)

Ελεγξε το το λαμογιο, αυτος ειναι και αυτος θα επρεπε να ειναι ο κυριοτερος σκοπος ενος κρατους.

Δημοσ.

Ελεγξε το το λαμογιο, αυτος ειναι και αυτος θα επρεπε να ειναι ο κυριοτερος σκοπος ενος κρατους.

Την πάτησες την μπανανόφλουδα που σου έριξε ο άλλος.

Στην ελεύθερη αγορά ο φελός έχει καταστραφεί μέσα σε μια ημέρα.

Αντίθετα σε ολιγαρχικές σοβιετίες απολαμβάνει προνόμια γαλαζοαίματου για δεκαετίες.

Του Κων/νου Ζούλα από την Καθημερινή:

«Να μη βγει κανένα σκουλήκι έξω»

«Αλήτεεες! Μην τολμήσετε να βγείτε έξω. Αλήτες, ε, αλήτες!» Όσοι βρεθήκαμε την Τετάρτη στο Κοινοβούλιο για να καλύψουμε την ψηφοφορία, γίναμε μάρτυρες απίστευτων σκηνών που δύσκολα περιγράφονται. Την ξανθιά κυρία που ούρλιαζε έξω ακριβώς από την κεντρική είσοδο της ολομέλειας σιγοντάριζαν δεκάδες συνάδελφοί της –επίσης εκτός εαυτού– που σε έκαναν να τρομάζεις με τη γηπεδική οργή τους, εντός του υποτιθέμενου ναού της Δημοκρατίας. «Γιώργοοο, εσύ πήγαινε να φράξεις την άλλη πόρτα. Μήτσο, εσύ από εδώ μαζί μου», φώναζε ένας άλλος. «Για να μη βγει κανένα σκουλήκι έξω», συμφωνούσε μια άλλη παραδίπλα, και το πλήθος όλο και μεγάλωνε κυκλώνοντας την αίθουσα.

Τα σκουλήκια, όπως ήταν αναμενόμενο, τρόμαξαν διότι οι εξεγερμένοι υπάλληλοι θύμιζαν ποντικούς που εμφανίστηκαν ξαφνικά κατά δεκάδες από τις συνήθως κλειστές «φωλιές» των γραφείων τους, όταν φοβήθηκαν ότι κινδυνεύει το «τυρί» τους. Και όταν ξεμύτισαν οι πρώτοι βουλευτές από την αίθουσα, οι δημοσιογράφοι πια τα χάσαμε εντελώς. Δεν ήταν μόνον ότι υπάλληλοι απειλούσαν να τους προπηλακίσουν. Το σοκαριστικό ήταν ο τρόπος με τον οποίο τούς απευθύνονταν. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έγινε ξαφνικά ο «άσε μας, ρε Μιχαλάκη», ο κ. Καμμένος «Πανούλη, να τα πεις αλλού αυτά, ρε», ο κ. Κουβέλης «να δούμε το κομματάκι σου τι θα κάνει», ενώ ο συνάδελφος Δημ. Τάκης έφαγε και μερικές ψιλές όταν αποτόλμησε να σηκώσει το τηλέφωνό του για να απαθανατίσει το πρωτοφανές μπάχαλο.

Λίγο αργότερα, ένας μεσήλικος, που μάλλον ήταν κάποιος εκπρόσωπός τους, έκανε νεύμα σε όσο περισσότερους μπορούσε και τους είπε χαμηλόφωνα: «Δεν θέλω πανηγυρισμούς, αλλά πήγαμε στον Βαγγέλη (εννοούσε τον κ. Μεϊμαράκη) και αυτό που θα πει σε λίγο ο Στουρνάρας θα μας επιτρέψει να γυρίσουμε στα γραφεία μας».

Το πώς διορίστηκαν οι εκατοντάδες αυτοί υπάλληλοι στη Βουλή και τα σκανδαλώδη προνόμια που εξακολουθούν να απολαμβάνουν θα τα έχετε ήδη πληροφορηθεί – αρκεί να δει κανείς το υπερσύγχρονο νηπιαγωγείο εντός του Κοινοβουλίου στο οποίο φοιτούν δωρεάν τα παιδιά τους. Γι’ αυτό και όσοι βρεθήκαμε την Τετάρτη στη Βουλή νιώσαμε σαν να ζούμε με έναν τρομακτικό συμβολισμό τον λόγο που η χώρα βρίσκεται στη σημερινή κατάντια της. Ήταν –πώς να το πω– σαν οι βουλευτές να βρήκαν ξαφνικά τον δάσκαλό τους από αυτούς που κατεξοχήν καλοβόλεψαν στο ίδιο τους τον «οίκο». Δηλαδή τους συγγενείς τους, τους κουμπάρους τους και τους κοντοχωριανούς τους. Γι’ αυτό και αναρωτηθήκαμε μήπως, τελικά, όσοι κατάντησαν έτσι αυτή τη χώρα είναι νομοτελειακά αδύνατον και να την αλλάξουν...

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, ενώ δεν ξέρουμε πώς τα παίρνουν οι δικοί μας, από τα σούπερ πανεπιστήμιά μας.

Τις πινακίδες των Βουλγάρων τις γουστάρουμε για να πληρώνουμε φτηνά τέλη κυκλοφορίας, τα πτυχία των δασκάλων τους όχι.

Μονά-ζυγά, δικά μας. Εύγε, Έλληνα, συνέχισε, καλά το πας.

τέτοια εξίσωση ούτε ο Πάσχος...

κατά τα άλλα σε ενοχλούν οι εξισώσεις... εύγε...

προτάσεις υπάρχουν.... και από δεξιά και από αριστερά και από πάνω και από κάτω....

βέβαια εκεί υπάρχει η καραμέλα... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν είναι ρεαλιστικά...

είδαμε και οι δικές σας ρεαλιστικές προτάσεις που μας έφτασαν....

μπορούμε να συνεχίσουμε να κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο με την ελπίδα κάποια στιγμή να πέσει... εμ δεν θα πέσει... εκτός αν φοράς κράνος ή χτυπάν άλλοι το κεφάλι τους για εσένα...

υπόψιν.. οι πολιτικές που υποστηρίζεις εκφράζονται και από τους ίδιους που κυβερνούσαν αυτόν τον τόπο τα τελευταία 40 χρόνια...

αν αυτό δεν σε προβληματίζει...

Δημοσ.

Ρε συ παπί χαραμίζεσαι. Ντελιβεράς οικονομολόγος, πιο σπάνιο κι από γάτα της Βεγγάλης... :P

Ειπα οτι ειμαι οικονομολογος; Τι να πω, τιμη μου. Για το επαγγελμα μου... Εγω το βλεπω value for money, 550 μο μισθο με ικα και αν βαλεις τα τιπς καμια 250-350ρα παει στα 800 φευγα. Ολα αυτα με 17ωρη συμβαση ( δυο 4ωρα και τρια 3ωρα την βδομαδα)...

Φυσικά και είναι αποτέλεσμα από τις επιλογές της κυβερνήσεως που ψήφισες,

Ψηφισα; Περιεργα πραγματα.. δεν ειδα κανα CCTV απανω στην καλπη.. τεσπα..

αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλο αυτό γινόταν εν αγνοία της ΕΕ και φυσικά το έλλειμμα σε συνθήκες ύφεσης δεν μηδενίζει, μέχρι και παιδί λυκείου το αντιλαμβάνεται.

350 δις χρέος / 11 εκατομμύρια ο πληθυσμός της χώρας, μας αναλογεί το ποσό των 31.818 € έκαστος. Για ψάξε να δεις πόσοι βγάζουν τόσα, βγάλε έξω μωρά, παιδιά, ανάπηρους, τρελούς, άρρωστους, άνεργους κλπ και πες μου που θα τα βρεις αυτά τα λεφτά, τα οποία δεν τα έφαγες κιόλας, αλλά επέστρεψαν υπό μορφή μίζας στη Γερμανία με υποθέσεις Siemens κλπ.

Ωπ, να και πραγματα που γραφεις για αυτα που γραφω και οχι για αυτα που κανω.

Το σωστο ειναι συνθηκες χρεοκοπιας και βοηθειας της ΕΕ, που σημαινει οτι μας δινουν λεφτα για να καλυψουμε ενα συγκεκρημενο ελλειμα, αν το ξεπερασουμε αυτο το ελλειμα τοτε υπαρχει α) περικοπη δαπανων β) αυξηση εσοδων γ) και τα δυο. Δεν υπαρχει κατι αλλο.

31.818; Τι ειναι αυτο; Καταναλωτικο; Και τι οριζοντα χρονο εχω για να δωσω αυτα τα 31.818 ευρω; 1 ετος; 2 ετη; 10ετη; :-D

Δημοσ.

Ειπα οτι ειμαι οικονομολογος; Τι να πω, τιμη μου. Για το επαγγελμα μου... Εγω το βλεπω value for money, 550 μο μισθο με ικα και αν βαλεις τα τιπς καμια 250-350ρα παει στα 800 φευγα. Ολα αυτα με 17ωρη συμβαση ( δυο 4ωρα και τρια 3ωρα την βδομαδα)...

Ψηφισα; Περιεργα πραγματα.. δεν ειδα κανα CCTV απανω στην καλπη.. τεσπα..

Ωπ, να και πραγματα που γραφεις για αυτα που γραφω και οχι για αυτα που κανω.

Το σωστο ειναι συνθηκες χρεοκοπιας και βοηθειας της ΕΕ, που σημαινει οτι μας δινουν λεφτα για να καλυψουμε ενα συγκεκρημενο ελλειμα, αν το ξεπερασουμε αυτο το ελλειμα τοτε υπαρχει α) περικοπη δαπανων β) αυξηση εσοδων γ) και τα δυο. Δεν υπαρχει κατι αλλο.

31.818; Τι ειναι αυτο; Καταναλωτικο; Και τι οριζοντα χρονο εχω για να δωσω αυτα τα 31.818 ευρω; 1 ετος; 2 ετη; 10ετη; :-D

Βρες το ΑΕΠ σου, υπολογισέ το με 120% που πρέπει να πέσει τα επόμενα 2 χρόνια και σπάσε το ποσό σε 24 μήνες. Θα δουλεύεις ντιλίβερι, αλλά δεν θα τρώς ούτε μαρούλι και πάλι δεν φτάνουν!

Δημοσ.

Την πάτησες την μπανανόφλουδα που σου έριξε ο άλλος.

Στην ελεύθερη αγορά ο φελός έχει καταστραφεί μέσα σε μια ημέρα.

lol...Ναι ειναι ολα τοσο τελεια και μαγικα σε αυτον τον κοσμο...To μια μερα να το κανω μιση? Πολυ μου φαινεται η μια....Kατα τα αλλα ειπαμε, ειστε ορθολογιστες και ρεαλιστες και οι αλλοι που διαφωνουν μαζι σας, οι λαικιστες...

Δημοσ.

Βρες το ΑΕΠ σου, υπολογισέ το με 120% που πρέπει να πέσει τα επόμενα 2 χρόνια και σπάσε το ποσό σε 24 μήνες. Θα δουλεύεις ντιλίβερι, αλλά δεν θα τρώς ούτε μαρούλι και πάλι δεν φτάνουν!

Εγω γαμηθηκα στις μπυρες και εσυ μεθυσες. Δηλαδη για να καταλαβω, το περιβοητο χρεος των 350δις θα το ξεπληρωσουμε σε δυο χρονια;

• Super Moderators
Δημοσ.

τέτοια εξίσωση ούτε ο Πάσχος...

κατά τα άλλα σε ενοχλούν οι εξισώσεις... εύγε...

[...]

Μάλλον δεν κατάλαβες. Κι επειδή, χαριτωμένοι οι λαϊκισμοί περί Πάσχου και τοίχου, αλλά δεν απαντούν επί της ουσίας σε τίποτε, εξηγώ:

Ο χρήστης rikos δήλωσε πως "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε". Το οποίο ως ατάκα είναι μεν εύηχο, αλλά πάσχει σε ένα βασικό σημείο. Απάντησα, λοιπόν, πως για να αλλάξουμε, πρέπει να συμφωνήσουμε στο πώς είμαστε και επ' αυτού όχι απλά δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά κυριαρχεί πλήρης διάσταση απόψεων.

Επισήμανα επίσης πως υπάρχει σημαντική μερίδα των πολιτών που, συστηματικά, αντιδρούν σε όλα. Ανέφερα χαρακτηριστικά μία "αλλαγή" η οποία επιδιώκεται εδώ και χρόνια, με κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα: αυτή της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων.

Η χρήστρια saya, πάτησε σε ένα κλασικό "επιχείρημα" όσων αντιδρούν στην οποιαδήποτε αλλαγή: δηλαδή, ότι με την απελευθέρωση των επαγγελμάτων θα γεμίσει η χώρα ανεπαρκείς πτυχιούχους, οι οποίοι με την ασχετοσύνη τους θα θέσουν σε κίνδυνο το λαό (διότοι οι πλούσιοι θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των εξαιρετικών πτυχιούχων των διεθνώς αναγνωρισμένων Ελληνικών πανεπιστημίων...)

Στη συνέχεια, της αντέτεινα ότι τα δικά μας πανεπιστήμια έχουν τα ίδια ακριβώς χάλια με τα θρυλούμενα χάλια των Βουλγάρων. Η απάντηση ήταν πως τα σκονάκια δε συγκρίνονται με την εξαγορά μαθημάτων με λάδι (εδώ έχει δίκιο, οι Βούλγαροι πρέπει να παραδειγματιστούν από εμάς και να στήσουν site που να διαφημίζουν φόρα-παρτίδα ότι αναλαμβάνουν επ' αμοιβή φοιτητικές εργασίες. Αν είναι να κλέψεις και να πάρεις πτυχία που δε σου αξίζουν, να τα πάρεις με hard cash, αδερφέ, όχι με λάδια τρέχα-γύρευε ποιότητας. Σιγά μη δώσω κι αυγά για να περάσω ένα μάθημα... Μπας κλας Βούλγαροι, τι να πεις).

Επισήμανα επίσης, ότι είναι μάλλον περίεργο να μας κάνουν οι Βούλγαροι για να εισφοροδιαφεύγουμε, αλλά να μη μας κάνουν τα πτυχία τους. Δεν πήγα να "εξισώσω" τίποτε, όπως κατάλαβες εσύ (εκτός κι αν το να κοτσάρεις το όνομα ενός δημοσιογράφου ή να πετάς ένα "νεοφιολελέ" υποτίθεται ότι απαντά σε οτιδήποτε...) θέλησα να καταδείξω τον άκρατο λαϊκισμό που έχει κυριαρχήσει (όχι τώρα, με τα μνημόνια και τα ζόρια, εδώ και δεκαετίες) στη χώρα.

Τα καλά και τα ωφέλιμα. Όπου μας βολεύει, να εκμεταλευτούμε τους άλλους, όπου δε μας συμφέρει, υψώνουμε τείχη, περιχαρακωνόμαστε, αρνούμαστε τα πάντα και πάμε σαν άλλοτε.

Οι ίδιοι που θέλουν "εξίσωση μισθών με τον κατώτατο Ευρωπαϊκό" (δηλαδή πλήρη δημοσιονομική εξίσωση, αλλά χωρίς να μας λένε οι ξένοι πως δε γίνεται να προσλαμβάνουμε ανθρώπους που δεν έχουμε λεφτά να τους πληρώσουμε) είναι οι ίδιοι που θέλουν να συνεχίσουν οι συντεχνίες να τραμπουκίζουν όποιον πάει να τους πειράξει τα "κεκτημένα" (βλ. υπαλλήλους της Βουλής, τους οποίους, μάντεψε ποιοι ξεσηκώθηκαν για να υπερασπιστούν, εντός Κοινοβουλίου...)

Οι ίδιοι που ωρύονται ότι χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία, επειδή οι ξένοι δε μας έχουν καμία εμπιστοσύνη πλέον και θέλουν να ελέγχουν πού θα πάνε τα λεφτά που μας δανείζουν, εκ νέου, είναι οι ίδιοι ακριβώς που ωρύονται ότι "δεν πληρώνουν" κι αν θέλανε οι ξένοι, ας μας ελέγχανε καλύτερα, τότε που μας δίνανε τα δάνεια. Οπότε θα φωνάζανε ότι εκχωρούμε την εθνική μας κυριαρχία.

Όταν ζούσε μια χώρα με δανεικά, δεν εκχωρούσαμε την εθνική μας κυριαρχία. Όταν συνάπταμε δάνεια για να καλύπτουμε πάγια και διαρκή έξοδα, προκειμένου να ζήσουμε το μύθο μας, δεν εκχωρούσαμε την εθνική μας κυριαρχία.

Και η προτεινόμενη λύση; Να διαγράψουμε το χρέος. Το επονείδιστο χρέος (ακόμη δεν ξέρω ποιο είναι το όνειδος, ότι ζούσαμε με δανεικά ή ότι βρέθηκαν άνθρωποι να μας δανείσουν, αλλά τέλος πάντων) και αύριο να διαγραφεί, τίποτε δεν κάνουμε. Την ίδια στιγμή θα αρχίσουμε να σωρεύουμε νέο χρέος, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε ελλειματικούς προϋπολογισμούς.

Κατά τα άλλα, πρέπει να αλλάξουμε. Αλλά χωρίς να αλλάξουμε καμία δομή, χωρίς να απελευθερώσουμε κανένα επάγγελμα, χωρίς να ιδιωτικοποιήσουμε, χωρίς, χωρίς, χωρίς. Καμία μείωση μισθών, καμία αύξηση ορίων ηλικίας, καμία περικοπή στα "κεκτημένα". Όλα καλά τα κάναμε, οι πολιτικοί έφαγαν τα λεφτά, εμείς δεν ξέραμε, θα δείτε πώς θα ανακτήσουμε την εθνική μας υπερηφάνια τώρα που θα φύγουν οι άεργοι επίορκοι και θα έρθουν οι αγνοί άεργοι να μας σώσουν.

Κι αν όλο αυτό θυμίζει σε όσους δεν έχουν παρωπίδες το μεταπολιτευτικό στρουθοκαμηλισμό, είναι γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...