Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπες και κατι σωστο. Αντιθετως εσυ να ψαχνεις κατι να πεις απο τωρα, σαν δικαιολογια για την μελλοντικη βουλγαροποιηση της χωρας, οταν θα βλεπεις η αναπτυξη του κωλου που μας υποσχονται να καταρρέει. Κανα νεοφιλι θα μας πει μεχρι ποια φτωχοποιηση ειναι ανεκτη για εκεινο? Πες μας ρε αδερφε ποια ειναι η κοκκινη γραμμη σου οπου μετα απο αυτην θα πεις "πωπωωω μαλακιες ελεγα τελικα". Ενας χριστιανος (δεκτοι και αθεοι) να το διευκρινίσει αυτο το ερωτημα υπαρχει? Οχι τπτ αλλο αλλα να ξερουμε αν εχει νοημα να μιλαμε....

Παντως η κοκκινη γραμμη μου δεν ειναι να διατηρηθει η γραφειοκρατια, το οργιο σπαταλης ,η διαφθορα στο δημοσιο , αυτη ειναι η δικη σου κοκκινη γραμμη.

Και καλα τα περι Βουλγαροποιησης αλλα οταν σε διοριζαν οι...δοσιλογοι δεν θυμαμαι να εχυνες δακρυα για τον ιδιωτικο τομεα.Ξερεις υπηρχε και παλιοτερα ανεργια, υπηρχαν και απο παλιοτερα μισθοι Βουλγαροποιησης.

• Like 4
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισουν και αυταρχικουλης και προκλητικος,την ειχες δει εργατικη αριστοκρατια,νομιζες οτι ειχες πιασει τον παπα απο τα @@.Παλεβε ο αλλος να παρει αδεια απο την δουλεια για να κανει τις δουλειες του και εσυ τον κοιταζες με το βαριεστημενο μπλαζε υφακι σου.

Δημοσ.

Σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και τις υπηρεσίες καθαριότητας αποφάσισε να επεκτείνει τις καταλήψεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας. Σειρά δήμων αποφάσισαν να μην δοθούν στοιχεία εργαζομένων προς διαθεσιμότητα.

Την Πέμπτη αποφάσεις ελήφθησαν στα δημοτικά συμβούλια των δήμων Κορυδαλλού και Νέας Ιωνίας, ενώ τις προηγούμενες ημέρες γνωστοποιήθηκαν αντίστοιχα ψηφίσματα από τους δήμους Αχαρνών, Νέας Σμύρνης, Μαρκοπούλου.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα μέλη εξέφρασαν τη βούλησή τους να μη γίνει καμία απόλυση και να μη συναινέσουν καθ' οιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία της διαθεσιμότητας. Επίσης, ο δήμαρχος Διονύσου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να στείλει καταλόγους με ονόματα εργαζομένων.

[...]

in.gr

Αν αυτή η χώρα ήταν γκόμενα, δεν έχω καταλάβει αν θα ήταν ωραίο το σεξ.

Δημοσ.

Και μια καλή είδηση :

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=174665&catid=13

Εισουν και αυταρχικουλης και προκλητικος,την ειχες δει εργατικη αριστοκρατια,νομιζες οτι ειχες πιασει τον παπα απο τα @@.Παλεβε ο αλλος να παρει αδεια απο την δουλεια για να κανει τις δουλειες του και εσυ τον κοιταζες με το βαριεστημενο μπλαζε υφακι σου.

Ξέχασες και το mercendes των 60 χιλιάδων ευρώ και το δούλεμα όλων των άλλων που τους αρέσει να δουλεύουν (άπειρα πραγματικά παραδείγματα).

• Like 1
Δημοσ.

Ειπες και κατι σωστο. Αντιθετως εσυ να ψαχνεις κατι να πεις απο τωρα, σαν δικαιολογια για την μελλοντικη βουλγαροποιηση της χωρας, οταν θα βλεπεις η αναπτυξη του κωλου που μας υποσχονται να καταρρέει. Κανα νεοφιλι θα μας πει μεχρι ποια φτωχοποιηση ειναι ανεκτη για εκεινο? Πες μας ρε αδερφε ποια ειναι η κοκκινη γραμμη σου οπου μετα απο αυτην θα πεις "πωπωωω μαλακιες ελεγα τελικα". Ενας χριστιανος (δεκτοι και αθεοι) να το διευκρινίσει αυτο το ερωτημα υπαρχει? Οχι τπτ αλλο αλλα να ξερουμε αν εχει νοημα να μιλαμε....

Οταν Γερμανοποιουμασταν οικονομικα γουσταραμε και λεγαμε τι καλα που ηταν, τωρα που Βουλγαροποιουμαστε σας επιασε η τρεμουρα. Για Ελληνοποιηση θα μιλησει κανενας ή θα σφυραμε ουτοπικα συνθηματα;

Γιατι ο νεοελληνας εχει εφευρει νεους ορους, επιδιωκει την Γερμανοποιηση οσων αφορα το πορτοφολι διατηροντας την Βαλκανοποιηση στην πολιτικη και κοινωνικη ζωη....

PS: Που αποδιδεις την γενετικη κατωτεροτητα των Βουλγαρων-Σερβων ωστε αυτοι να δικαιουνται να ζουνε σαν "Βουλγαροι" ενω εμεις πρεπει να ζουμε σαν βορειο-ευρωπαιοι?

• Like 1
Δημοσ.

edit

Ρωτησε τους

δεν εχω ιδεα, ο νοτος εχει προβλημα, η Γαλλια εχει προβλημα, η ιδια η Γερμανια αν δεν εχει θα εχει ,η Αγγλια τα δικα της συμφεροντα , το ιδιο η ΑμερικοΚινα .Μεσα στην Ευρωζωνη ενα μερος απο την εθνικη κυριαρχια εκ των πραγματων το χανεις , τωρα αυτη η μεγαλυτερη ενωση-ομοσπονδιοποιηση που θα ξεπερνουσα τα καποια δομικα προβληματα, μπλα μπλα τι σημαινει , ποιος ξερει.Μπορει να σημαινει Ευρωπη των λαων (λεμε τωρα) μπορει να σημαινει και Γερμανοποιημενη Ευρωπη.Μπορει να μην βγαινει και να την διαλυσουν ,υπαρχουν και φωνεςεξααλου και στις δικες τους χωρες που προσανατολιζονται προς τα κει.

Μεχρι τοτε στα δικα μας.Τζαμπα ελπιζεις σε ενδοξες μερες στο δημοσιο , τελειωσαν τα λεφτα . :-)

Δημοσ.

Παντως η κοκκινη γραμμη μου δεν ειναι να διατηρηθει η γραφειοκρατια, το οργιο σπαταλης ,η διαφθορα στο δημοσιο , αυτη ειναι η δικη σου κοκκινη γραμμη.

Και καλα τα περι Βουλγαροποιησης αλλα οταν σε διοριζαν οι...δοσιλογοι δεν θυμαμαι να εχυνες δακρυα για τον ιδιωτικο τομεα.Ξερεις υπηρχε και παλιοτερα ανεργια, υπηρχαν και απο παλιοτερα μισθοι Βουλγαροποιησης.

Aπλα γελοιος. Εισαι τοσο κοτουλα που δεν λες την αποψη σου και βαζεις λογια στο στομα των αλλων που δεν εχουν πει. Ωστε αυτη ειναι η κοκκινη γραμμη μου. Ε ρε τι μαθαινει κανεις...Επισης ειμαι διορισμενος...κλασσικα οποιος δεν ειναι νεοφιλι ειναι ΔΥ...ακομα ειστε σε μια ηλικια που ανυπομονείτε να ερθει το βραδι να φατε καραμελιτσες ε?χαχαχα...

Δημοσ.

Οταν Γερμανοποιουμασταν οικονομικα γουσταραμε και λεγαμε τι καλα που ηταν, τωρα που Βουλγαροποιουμαστε σας επιασε η τρεμουρα. Για Ελληνοποιηση θα μιλησει κανενας ή θα σφυραμε ουτοπικα συνθηματα;

Γιατι ο νεοελληνας εχει εφευρει νεους ορους, επιδιωκει την Γερμανοποιηση οσων αφορα το πορτοφολι διατηροντας την Βαλκανοποιηση στην πολιτικη και κοινωνικη ζωη....

PS: Που αποδιδεις την γενετικη κατωτεροτητα των Βουλγαρων-Σερβων ωστε αυτοι να δικαιουνται να ζουνε σαν "Βουλγαροι" ενω εμεις πρεπει να ζουμε σαν βορειο-ευρωπαιοι?

Ωπα? Τι ομολογιες ειναι αυτες? Ωστε μας προοριζουν για 200ευρω μισθο ε? Να και ενας που παραδεχεται οτι και για βουλγαροποιηση μας πανε ΚΑΙ οτι δεν εχει κοκκινες γραμμες. Οπως ολα τα νεοφιλια αλλωστε βεβαιως βεβαιως...

Δημοσ.

Aπλα γελοιος. Εισαι τοσο κοτουλα που δεν λες την αποψη σου και βαζεις λογια στο στομα των αλλων που δεν εχουν πει. Ωστε αυτη ειναι η κοκκινη γραμμη μου. Ε ρε τι μαθαινει κανεις...Επισης ειμαι διορισμενος...κλασσικα οποιος δεν ειναι νεοφιλι ειναι ΔΥ...ακομα ειστε σε μια ηλικια που ανυπομονείτε να ερθει το βραδι να φατε καραμελιτσες ε?χαχαχα...

Ποια αποψη ρε φιλε , στην ειπα την αποψη μου . Επειδη εσυ περιμενεις καποιον μεσσια να σε σωσει ?

Και μια που εισαι υπερ της επιστροφης , ξεδιπλωσε τις γνωσεις σε εμας τα ....νεοφιλια ,μια που θα εχεις πολλα ιστορικα προηγουμενα να αναφερεις και τρομερη εμπειρια.Για πες αυτες οι δυσκολιες ποσο θα κρατησουν περιπου ? Θα τις περασουμε μαζι φανταζομαι.

Δημοσ.

Ποια αποψη ρε φιλε , στην ειπα την αποψη μου . Επειδη εσυ περιμενεις καποιον μεσσια να σε σωσει ?

Και μια που εισαι υπερ της επιστροφης , ξεδιπλωσε τις γνωσεις σε εμας τα ....νεοφιλια ,μια που θα εχεις πολλα ιστορικα προηγουμενα να αναφερεις και τρομερη εμπειρια.Για πες αυτες οι δυσκολιες ποσο θα κρατησουν περιπου ? Θα τις περασουμε μαζι φανταζομαι.

Κοκκινη γραμμη δεν ειδα να λες ποια ειναι...Οσο για το μαζι δεν το νομιζω...Εγω δεν ειμαι βολεμενος...Ενας φτωχος πλην τιμιος Ε.Ε. ειμαι...Μεσσιες περιμενουν εξορισμου αυτοι που περιμενουν τριτους (βλεπε Γερμανους) να τους σωσουνε...

Δημοσ.

Πες για την επιστροφη στης δραχμη πρωτα εσυ , που τα εχεις και ψωμοτυρι , και θα σου πω για τις κοκκινες γραμμες.

Αν εισαι Ε.Ε τα παραπονα σου στους συναδελφους σου , ας πληρωνανε ολοι τοσα χρονια φορους , να ειχε φραγκα το πουγκι τωρα.

Δημοσ.

Πες για την επιστροφη στης δραχμη πρωτα εσυ , που τα εχεις και ψωμοτυρι , και θα σου πω για τις κοκκινες γραμμες.

Αν εισαι Ε.Ε τα παραπονα σου στους συναδελφους σου , ας πληρωνανε ολοι τοσα χρονια φορους , να ειχε φραγκα το πουγκι τωρα.

Ακου απαντηση..."Πες για την επιστροφη στης δραχμη πρωτα εσυ"...Συνεχιζω λοιπον το ιντερνετικο μου παραπονο...." Κανα νεοφιλι θα μας πει μεχρι ποια φτωχοποιηση ειναι ανεκτη για εκεινο? Πες μας ρε αδερφε ποια ειναι η κοκκινη γραμμη σου οπου μετα απο αυτην θα πεις "πωπωωω μαλακιες ελεγα τελικα". Ενας χριστιανος (δεκτοι και αθεοι) να το διευκρινίσει αυτο το ερωτημα υπαρχει? Οχι τπτ αλλο αλλα να ξερουμε αν εχει νοημα να μιλαμε...."

Δημοσ.

Εχεις παει Βουλγαρια να δεις τι εστι Βουλγαροποιηση η Τουρκια;Επειδη εχω παει να σου πω οτι δεν ειναι ωραιο πραγμα . Μιλαμε για φτωχια.. ακομη και τωρα η αναπτυξη της Τουρκιας βασιζεται στους χαμηλους μισθους και στην εξαθλιωση . Οταν πηγαν να ανεβασουν τους μισθους , πηγαν να φυγουν οι μισες επιχειρησεις..αρα , ναι η Γερμανοποιηση μας συμφερει..

εγω δεν πιστευω οτι το κανουν για να βοηθησουν την οικονομια μας.. τα κουκια δεν βγαινουν . Το χρειος θα αναγκαστουν να μας το χαρισουν, Μα φτωχοποιουν για παραδειγματισμο . Για να μην τολμησει κανεις να ξανακανει τα ιδια..αν μας ειχαν δωσει λεφτα για αναπτυξη εξ αρχης και μας ειχαν χαρισει καποια απο τα χρεη μπορει να υπηρχε αναπτυξη με το μισο κοστος .Και με την αναπτυξη θα μπορουσαμε να αποπληρωσουμε μονοι μας . Μας τιμωρουν ετσι με κινδυνο να καταστρεψουν ολη την ευρωπη για λογους τιμωριας και κυρους . Για να μην τολμησει κανεις να ξανακανει τα ιδια . Οταν στην οικονομια υπαρχει υφεση επειδη δεν υπαρχουν λεφτα για να κινηθει η οικονομια και εσυ ερχεσαι και κοβεις λεφτα σιγουρα δεν θα εχεις αναπτυξη μεχρι να φτασουν στο μη περαιτερω . Μετα απο τον πατο θα ερθει η αναπτυξη . Γιατι να το κανεις ομως αυτο;;Αν οχι για τιμωρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...