παπι Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αντε βγαλε ακρη με τους αριστερους φασιστες... 3
pournaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις... και μην απομονώνεις περιστατικά για να βγάλεις το συμπέρασμα που θες... υπάρχουν πράγματα που έχουν προηγηθεί της απεργίας και της κατάληψης... επίσης υπάρχουν και ο ρόλος που βαράει ο καθένας... πάμε ξανά... αν μου επιτεθεί κάποιος θα πρέπει να αντιδράσω δεν θα κάτσω να τις φάω... θα ασκήσω και εγώ βία... μπορείς να απομονώσεις το περιστατικό και να πεις πως ο κλεκορ ενώ λέει πως δεν του αρέσει η βία, άσκησε βία... και βέβαια να συμψηφίσεις τη βία-άμυνα του θύματος με αυτή του θύτη... οπότε πριν κατηγορήσεις τους εργαζόμενους ότι δεν αφήνουν έστω και έναν να δουλέψει, καλύτερα να ψάξεις πρώτα να βρεις ποιος είναι αυτός ο ένας και τι ρόλο βαράει... Δύο μέτρα και δύο σταθμά έχουν άλλοι εδώ μέσα.... και έχουν ξεβρακωθεί πολλές φορές.... Και συνεχιζουμε λοιπον, αναλογα με το τι ρολο βαραει ο καθενας, αλλαζει και το συνταγμα για αυτον... Τα σκεφτεσαι καθολου αυτα που γραφεις ή ετσι ξεκινας και αποτυπωνεις λεξεις; Εχεις καταλαβει οτι οποιος και να ειναι αυτος που βαραει καποιο ρολο, εχει καθε δικαιωμα να δουλεψει; 2
tolis_01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Οποτε ο αγαπητος κλεκορ, συμφωνει με την αντισυνταγματικη πραξη της εμποδισης εργασιας, οπως φανηκε στα προηγουμενα μηνυματα του, ισως βεβαια γιατι ηταν γραμματεας του διευθυντη, κι "εσκουζε" κιολας (ντροπη της). Δυο μετρα και δυο σταθμα. Δεν μπορώ να βγάζω συμπεράσματα για τον Κλέκορ μέσα από τα δικά μου ποστς. Εγώ πάντως συμφωνώ με την αντισυνταγματική πράξη της εμπόδισης εργασίας.
pournaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να βγάζω συμπεράσματα για τον Κλέκορ μέσα από τα δικά μου ποστς. Εγώ πάντως συμφωνώ με την αντισυνταγματική πράξη της εμπόδισης εργασίας. Δικαιωμα σου... παραλληλα ομως βλεπω να αντιδρας οταν καποιος εργοδοτης συμφωνει με την αντισυνταγματικη πραξη της παρανομης εργασιας, της ανασφαλιστης εργασιας, της αυθαιρετης μειωσης αποδοχων κλπ... Τοτε το θυμομαστε το συνταγμα.
tolis_01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δικαιωμα σου... παραλληλα ομως βλεπω να αντιδρας οταν καποιος εργοδοτης συμφωνει με την αντισυνταγματικη πραξη της παρανομης εργασιας, της ανασφαλιστης εργασιας, της αυθαιρετης μειωσης αποδοχων κλπ... Τοτε το θυμομαστε το συνταγμα. Τουλάχιστον εγώ, σπάνια αναφέρομαι στο σύνταγμα, μιας που κατανοώ ακριβώς αυτό, το ότι δεν είναι ένα ευαγγέλιο που ότι αναφέρει μέσα είναι και το πιο δίκαιο (και αντίστοιχα, πως για μια πράξη που θεωρώ δίκαια να απαιτείται η μη τήρηση του, ενώ αντίστροφα η μη τήρηση του συντάγματος να καθιστά άδικη (κατ'εμέ) μια πράξη). Κατά τα άλλα, σαν αριστερός φασίστας, δεν νομίζω να εκπλήσει η θέση μου, ή η επιλεκτική μου στάση σε διάφορα γεγονότα
DrLo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις... και μην απομονώνεις περιστατικά για να βγάλεις το συμπέρασμα που θες... υπάρχουν πράγματα που έχουν προηγηθεί της απεργίας και της κατάληψης... επίσης υπάρχουν και ο ρόλος που βαράει ο καθένας... πάμε ξανά... αν μου επιτεθεί κάποιος θα πρέπει να αντιδράσω δεν θα κάτσω να τις φάω... θα ασκήσω και εγώ βία... μπορείς να απομονώσεις το περιστατικό και να πεις πως ο κλεκορ ενώ λέει πως δεν του αρέσει η βία, άσκησε βία... και βέβαια να συμψηφίσεις τη βία-άμυνα του θύματος με αυτή του θύτη... οπότε πριν κατηγορήσεις τους εργαζόμενους ότι δεν αφήνουν έστω και έναν να δουλέψει, καλύτερα να ψάξεις πρώτα να βρεις ποιος είναι αυτός ο ένας και τι ρόλο βαράει... Δύο μέτρα και δύο σταθμά έχουν άλλοι εδώ μέσα.... και έχουν ξεβρακωθεί πολλές φορές.... Άρα με τη λογική του "εγώ θα κρίνω αν αυτός ο ένας έχει δικαίωμα στην εργασία" γιατί πχ είναι τσιράκι του αφεντικού και έχει κάνει αυτό και το άλλο στο παρελθόν θα πρέπει να μπορεί και το αφεντικό να κρίνει αν εσυ έχεις το δικαίωμα της απεργίας γιατί είσαι τσιράκι κάποιου κόμματος που τρέφεται από τις απεργίες και έχεις κάνει το άλλο και το αυτό στο παρελθόν ? 3
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι να υπαρχει καθολικη συμμετοχη .Με το τσιρακι του αφεντικο ποιος ασχολειται .Τωρα αν ο αλλος θελει να δουλεψει γιατι εχει 4 παιδια και αρρωστη μητερα , η γιατι κινδυνευει πλεον να χασει το σπιτι του εκει μπλεκει το θεμα...
KleKoR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι να υπαρχει καθολικη συμμετοχη .Με το τσιρακι του αφεντικο ποιος ασχολειται .Τωρα αν ο αλλος θελει να δουλεψει γιατι εχει 4 παιδια και αρρωστη μητερα , η γιατι κινδυνευει πλεον να χασει το σπιτι του εκει μπλεκει το θεμα... καλά εντάξει... για την ιστορία.... και το δικαίωμα στην εργασία μπλα μπλα μπλα... αυτοί που ήθελαν να δουλέψουν πληρώνονταν κανονικά από τον Μανέση....
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 καλά εντάξει... για την ιστορία.... και το δικαίωμα στην εργασία μπλα μπλα μπλα... αυτοί που ήθελαν να δουλέψουν πληρώνονταν κανονικά από τον Μανέση.... καλά εντάξει... για την ιστορία.... και το δικαίωμα στην εργασία μπλα μπλα μπλα... Για αυτο θα πρεπει να υπαρχουν επιλογες, οι επιλογες δινουν δυναμη στον εργαζομενο. Για αυτο θα τα ξεχασουν αυτα που ξερουν οι κρατικοδιαιτοι ξυστες 4
rikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Και συνεχιζουμε λοιπον, αναλογα με το τι ρολο βαραει ο καθενας, αλλαζει και το συνταγμα για αυτον... Τα σκεφτεσαι καθολου αυτα που γραφεις ή ετσι ξεκινας και αποτυπωνεις λεξεις; Εχεις καταλαβει οτι οποιος και να ειναι αυτος που βαραει καποιο ρολο, εχει καθε δικαιωμα να δουλεψει; Στην Ελλαδα των μνημονιων και του 30% ανεργια καποιοι κοπτωνται για το δικαιωμα των απεργοσπαστων στην εργασια. Καθολου υποκριτες....
παπι Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Στην Ελλαδα των μνημονιων και του 30% ανεργια καποιοι κοπτωνται για το δικαιωμα των απεργοσπαστων στην εργασια. Καθολου υποκριτες.... Ποιος μιλαει χαχαχα. Τι κανετε με την χαλυβουργικη; Την κλιστατε! Τι θα γινοταν αν δεν την κλινατε; Οι εργαζομενοι αντι να δουλευουν 8ωρα θα δουλευαν 4ωρα 5ωρα 6ωρα. Τι καταφερατε; ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Μπραβο σας. Τα συγχαρητηρια μου. Μ'αρεσει που εχεις το θρασος να μιλας εσυ για ανεργια BTW Πες μου 1 (ΕΝΑΝ) "αγωνα" που ειχε καρπους. ΕΝΑΝ. 1
rikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ποιος μιλαει χαχαχα. Τι κανετε με την χαλυβουργικη; Την κλιστατε! Τι θα γινοταν αν δεν την κλινατε; Οι εργαζομενοι αντι να δουλευουν 8ωρα θα δουλευαν 4ωρα 5ωρα 6ωρα. Τι καταφερατε; ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Μπραβο σας. Τα συγχαρητηρια μου. Μ'αρεσει που εχεις το θρασος να μιλας εσυ για ανεργια BTW Πες μου 1 (ΕΝΑΝ) "αγωνα" που ειχε καρπους. ΕΝΑΝ. Εμετός. Εγω δεν ζω σε ονειρικους κοσμους οπου ολα αυτορυθμίζονται επειδη ολα ειναι αγγελικα πλασμενα. Αν υπαρχει ενας λογος που δεν δουλευεις τσαμπα ειναι επειδη ακριβως προηγηθηκανε καποιοι κοινωνικοι αγωνες. Παμε παρακατω, ενα και ενα μας κανουν δυο. Οκ? Το πιασες? Ανοιξε τωρα ενα βιβλιο μοναχουλης σου να μαθεις ποιοι ηταν αυτοι οι αγωνες.
παπι Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 2 χρονια, 1000 απεργιες και βαλε. ΜΙΑ ΘΕΛΩ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ. Δυσκολο; απο 1000; Αν δε μπορεις να βρεις μια, τοτε αστα εμετος και απλα ΜΟΚΟ.
KleKoR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 για κάποιους η λέξη αξιοπρέπεια είναι άγνωστη...
παπι Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 για κάποιους η λέξη αξιοπρέπεια είναι άγνωστη... Ελα πες και το αλλο. Ο φασισμος λεει οτι φταινε οι μεταναστες, ο νεοφιλελε οι δυ κλπ κλπ. Εσυ παντος εχεις θεμα με την αναγνωση. Κοιταξε το. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις