Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο σου λεω εγω. Μιλησα για σενα και αρα για τον ιδιωτικο τομεα. Καποιος να σε ρουφιανεψει επειδη εκανες 10 λεπτα παραπανω διαλλειμα ή επειδη αργησες να πας στην δουλεια σου. Για τετοια ρουφιανια μιλαω. Αν εξαιτιας αυτης της ρουφιανιας χασεις την δουλεια σου θα του πεις του αλλου συγχαρητήρια?

Ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι ...ιδιωτικός υπάλληλος; Δική μου επιχείρηση έχω...

...και, ναι! Στη δική μου δουλειά, δεν είναι ανεκτά τα 10 λεπτά παραπάνω διάλειμμα, διότι θα πάνε πίσω όλα τα δρομολόγια της ημέρας (ιδιωτική επιχείρηση τοπικής συγκοινωνίας λειτουργώ). Γι' αυτό και δεν έχω ανάγκη κανένα «ρουφιάνο», να μου «δώσει» αυτόν που πιθανώς θα το κάνει. Το παρακολουθώ μόνος μου...

Όσο για το τελευταίο, όχι, συγχαρητήρια δε θα του έλεγα, αλλά δε θα ήμουν και τόσο καραγκιόζης, ώστε να υποστηρίζω ότι δεν τα 'θελε ο κώλος μου...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας φέρει στοιχεία να με γελοιοποιήσει.....

De facto εχεις γελοιοποιηθει πρωτος, οταν λες τον αλλο γελοιο και παραμενεις σε χαρακτηριστικη αδυναμια να τεκμηριωσεις οτι λεει "γελοιοτητες". Δηλαδη εχεις υποπεσει απο μονος σου σε αυτο που χαρακτηριζεις ως γελοιο.

Φυσικα, με το να πετας το μπαλακι στον απο κει, δε σημαινει οτι βγηκες εσυ απο πανω δια μιας υποθετικης εις ατοπον απαγωγης. Απο πανω θα βγεις οταν θα τεκμηριωσεις, αλλα οπως ξαναειπαμε... δεν ειναι δυνατον να περιμενουμε απο την Μπεζαντακου να μας κανει περιληψη στο εργο του Καβαφη. Οποτε την τεκμηριωση σε οσα λες την αναμενω 31 Φλεβαρη...

• Like 4
Δημοσ.

De facto εχεις γελοιοποιηθει πρωτος, οταν λες τον αλλο γελοιο και παραμενεις σε χαρακτηριστικη αδυναμια να τεκμηριωσεις οτι λεει "γελοιοτητες". Δηλαδη εχεις υποπεσει απο μονος σου σε αυτο που χαρακτηριζεις ως γελοιο.

Φυσικα, με το να πετας το μπαλακι στον απο κει, δε σημαινει οτι βγηκες εσυ απο πανω δια μιας υποθετικης εις ατοπον απαγωγης. Απο πανω θα βγεις οταν θα τεκμηριωσεις.

καλά ότι να'ναι....

υποστηρίζει το Χ....

ας το αποδείξει... εγώ τον αμφισβητώ....

απλά τα πράγματα...

Δημοσ.

Αλλο "αμφιβαλλω για οσα λες" αλλο "εισαι γελοιος για οσα λες". Δεν αμφισβητεις. Ακυρωνεις και χαρακτηριζεις διχως να τεκμηριωνεις..Ως συνηθως.

Δημοσ.

άντε πια... θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να διαψεύδουμε τη κάθε βλακεία που λέει ο καθένας....

Το 'χεις παρεξηγήσει! Ούτε «πρέπει», ούτε σε υποχρέωσε κανείς, ούτε και το έχεις κάνει ποτέ (ούτε μία φορά...)

«Διάψευση» σημαίνει «τεκμηρίωση της μη ισχύος μιας άποψης» και, εκτός από τη δική σου γλώσσα, σε καμία άλλη, το «because fuck you» δεν αποτελεί τεκμηρίωση...

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις γελοιότητες που διαβάζουμε στις τελευταίες σελίδες για την Χαλυβουργία....

Ας φέρουν στοιχεία αυτοί που τις υποστηρίζουν...

και ας αφήσουν τις υποδείξεις...

άντε πια... θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να διαψεύδουμε τη κάθε βλακεία που λέει ο καθένας....

Εγω που δε θελω και πολλα στοιχεια, μπορεις απλα να μου απαντησεις αν εστω κι αν ειμαι η γραμματεας που "σκουζει" εχω καθε δικαιωμα να παω να εργαστω;

• Like 1
Δημοσ.

A και για να μην ξεχνιομαστε, οριστε τα νεα παραστρατηματα του αγαπημενου τυπου για το παρεακι του ινσομνια (Ρωμυλοι ευγενεις, αβαταρς με σημα τον γαιδαρο κλπ) που βιαστηκαν να τον βγαλουν αθωα περιστερα πριν καν ολκληρωθει η προανακριση για τα προηγουμενα αδικηματα για τα οποια κατηγορειται. Eρχεται δριμυτερος!

http://www.zougla.gr...-tis-katalipsis

Ξερετε, που μας λεγατε οτι τρωμε την παραμυθα και την προπαγανδα των ΜΜΕ και οτι στο ραδιο ειπαν πως οι ιστοριες για τον πρυτανη του ΑΠΘ ειναι μουφες, ξερετε εσεις, ξερετε φωστηρες.

ΥΓ+ζουμι της υποθεσης: Ειτε ο πρυτανης υποκινουσε τις καταληψεις, ειτε λενε ψεματα οι εργαζομενοι που τον κατηγορουν οτι τις υποκινουσε -οπως και να εχει- η ιστορια αυτη ειναι για αλλη μια φορα χαρακτηριστικο παραδειγμα του καλου ελληνικου Δημοσιου Τομεα μας, οπως λενε και τα δημοσιο-fanboys.

• Like 3
Δημοσ.

καλά ότι να'ναι....

υποστηρίζει το Χ....

ας το αποδείξει... εγώ τον αμφισβητώ....

απλά τα πράγματα...

Παντού και ανέκαθεν, αυτός ήταν και είναι ο κανόνας: Από τη στιγμή που υποστηρίζεις μια άποψη, εσύ είσαι αυτός που βαρύνεται με την ευθύνη της απόδειξης ότι είναι σωστή, όχι αυτός που την αμφισβητεί, να αποδείξει ότι δεν ισχύει.

Αν δεν το έχεις μάθει ακόμα, αυτό ακριβώς σημαίνει «υποστηρίζω»: Στηρίζω με στοιχεία και αποδείξεις τα λεγόμενά μου, ή αλλιώς «στοιχειοθετώ». Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν υποστηρίζεις. Απλώς φλυαρείς...

Όντως είναι πολύ απλά τα πράγματα...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή σε κάποιους οι 12.800 συντάξεις φαίνονται ψίχουλα ...

12.800 συντάξεις αν πούμε από 700 ευρώ το μήνα x 14 (μέχρι τώρα) ~= €125m / έτος ...

...

ας δούμε χοντρά-χοντρά τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτά τα ~125m το χρόνο.

€ 18.750.000 - Να λειτουργεί επιπλέον 50 κρεβάτια εντατικής θεραπείας με μέσο κόστος 375.000ευρώ /κρεβάτι/έτος

€ 16.500.000 - Να καλύψεις πλήρως αυτότο πρόγραμμα του ΙΚΥ (Στο τέλος του Έργου αναμένεται να έχουν ωφεληθεί περισσότεροι από 1000 υπότροφοι, να έχουν αποκτηθεί 370 μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, να έχουν εκπονηθεί (ή να βαίνουν προς ολοκλήρωση) 570 διδακτορικές διατριβές, καθώς και να έχουν ολοκληρώσει τη μεταδιδακτορική τους έρευνα περίπου 215 διδακτορες).

€ 12.000.000 - Να καλύψει το κόστος μεταφοράς (ακόμα και με τα σημερινά κόστη) 10.000 μαθητών

€ 11.000.000 - Να καλύψει τη δαπάνη για 17 άγονες γραμμές (τιμές 2011)

€ 10.756.550 - Να καλύψει το ετήσιο κόστος 1.000 θέσεων απεξάρτησης σε θεραπευτική κοινότητα διαμονής (€29,47 /άτομο/ημέρα)

€ 10.000.000 - Να καλύψει 100% τον ετήσιο προϋπολογισμό του Χαμόγελου του Παιδιού

€ 9.876.900 - Να παρέχει πρωϊνό, γεύμα και δείπνο σε 10.000 για έναν χρόνο άτομα με βάση αυτότο τομολόγιο

€ 8.536.586 - Να εγκαταστήσει 30 αξονικούς τομογράφους σαν κι αυτόν (έστω έκπτωση 0%)

€ 8.280.000 - 10 νηπιαγωγεία σαν αυτό σε νησιά που τόσο παραπονούνται (έστω έκπτωση 0%)

€ 7.500.000 - Να μεταφέρει νερό σε 22 νησιά του Αιγιαίου με έλλειμα (τιμές 2010)

€ 4.462.478 - Να καλύψει το 100% των δαπανών των "Γιατρών χωρίς Σύνορα" (2011)

€ 3.684.000 - Να δώσει €3.000 στον 1ο, €2.000 στον 2ο, €1.000 στον 3ο επιτυχόντα όλων (614) των σχολών ΑΕΙ/ΤΕΙ του πίνακα αυτού

€ 1.637.766 - Να καλύπτει τα λειτουργικά κόστη 200 Ανοικτών Κέντρων Προστασίας της Υγείας (ΑΚεΠΥ).

€ 1.255.518 - Πληρώνεις 2238 Πρακτικές ασκήσεις ΤΕΙ σαν του φίλου

€ 1.200.000 - Να καλύψεις το μπάτζετ του ΠαναθηναΪκού

...

και σου μένουν και 203 Ευρώ για ένα μπουκάλι στο Ρέμο.

• Like 4
Δημοσ.

A και για να μην ξεχνιομαστε, οριστε τα νεα παραστρατηματα του αγαπημενου τυπου για το παρεακι του ινσομνια (Ρωμυλοι ευγενεις, αβαταρς με σημα τον γαιδαρο κλπ) που βιαστηκαν να τον βγαλουν αθωα περιστερα πριν καν ολκληρωθει η προανακριση για τα προηγουμενα αδικηματα για τα οποια κατηγορειται. Eρχεται δριμυτερος!

http://www.zougla.gr...-tis-katalipsis

Ξερετε, που μας λεγατε οτι τρωμε την παραμυθα και την προπαγανδα των ΜΜΕ και οτι στο ραδιο ειπαν πως οι ιστοριες για τον πρυτανη του ΑΠΘ ειναι μουφες, ξερετε εσεις, ξερετε φωστηρες.

ΥΓ+ζουμι της υποθεσης: Ειτε ο πρυτανης υποκινουσε τις καταληψεις, ειτε λενε ψεματα οι εργαζομενοι που τον κατηγορουν οτι τις υποκινουσε -οπως και να εχει- η ιστορια αυτη ειναι για αλλη μια φορα χαρακτηριστικο παραδειγμα του καλου ελληνικου Δημοσιου Τομεα μας, οπως λενε και τα δημοσιο-fanboys.

Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι όσο δε γίνονται ιδιωτικά και τα πανεπιστήμια, όσους ΔΥ και να ταπώσεις φίλε μου σε μια συζήτηση σε forum, μόλις κλείσεις τον υπολογιστή περνάς από το ταμείο και τους πληρώνεις όλους αυτούς.

DrLo : Δυστυχώς το τωρινό σύστημα απλά περιμένει να περάσει η καταιγίδα της κρίσης για να ξανακάνει τα ίδια. Ετσι κι αλλιώς ακόμα και τώρα στην κρίση παίρνει λεφτά από τον ιδιωτικό τομέα και τα ρίχνει στο δημόσιο.

• Like 4
Δημοσ.

12.800 συντάξεις αν πούμε από 700 ευρώ το μήνα x 14 (μέχρι τώρα) ~= €125m / έτος ...

...

ας δούμε χοντρά-χοντρά τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτά τα ~125m το χρόνο...

Έγραψες ιστορία! Υποκλίνομαι ταπεινά! :-D

Δημοσ.

Midi_Miliz : Και κάτι άλλο, τη Διαύγεια που κοιτάζουν όλοι ο Γεώργιος Παπανδρέου την έφτιαξε.Ο αντωνάκης πάιρνει ακόμα κουλούρι στη μηχανογραφηση.

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι ...ιδιωτικός υπάλληλος; Δική μου επιχείρηση έχω...

...και, ναι! Στη δική μου δουλειά, δεν είναι ανεκτά τα 10 λεπτά παραπάνω διάλειμμα, διότι θα πάνε πίσω όλα τα δρομολόγια της ημέρας (ιδιωτική επιχείρηση τοπικής συγκοινωνίας λειτουργώ). Γι' αυτό και δεν έχω ανάγκη κανένα «ρουφιάνο», να μου «δώσει» αυτόν που πιθανώς θα το κάνει. Το παρακολουθώ μόνος μου...

Όσο για το τελευταίο, όχι, συγχαρητήρια δε θα του έλεγα, αλλά δε θα ήμουν και τόσο καραγκιόζης, ώστε να υποστηρίζω ότι δεν τα 'θελε ο κώλος μου...

Οκ οτι πεις....πας γυρευοντας να απολυθεις οταν δεν τα κανεις ολα τελεια και ο ρουφιανος κανει την δουλεια του. Βεβαια προς χαρην του διαλογου θα μπορουσες να δεχτεις την ουσια του επιχειρηματος που ειναι καποιος τριτος να καραδοκει το λαθος σου για να το ρουφιανεψει προκειμενου να τύχει της ευμένειας του αφεντικου και οχι να σταθεις στο ποσο καταστρεπτικο ειναι ενα 10λεπτο για την δικη σου δουλεια ειδικα (για παραδειγμα εκει που ημουν, καινουργιος μανατζερ ο οποιος επειδη ηταν πολυ καλος στην δουλεια του δεν τον πηγαινε κανεις, προκειμενου να τον ξαποστειλουν, καρφωσαν στον ΔΣ οτι παιρνει το ασανσερ για να μετακινηθει απο οροφο σε οροφο. Για τον ΔΣ αυτο ειναι no-no. Την αλλη μερα εφυγε). Βεβαια θα μου πεις απο την μια διαλογος δεν γινεται εδω περα, απο την αλλη αφεντικο εισαι οποτε τους ρουφιανους τους εχεις αναγκη, οποτε παω πασο.

...

ας δούμε χοντρά-χοντρά τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτά τα ~125m το χρόνο.

€ 18.750.000 - Να λειτουργεί επιπλέον 50 κρεβάτια εντατικής θεραπείας με μέσο κόστος 375.000ευρώ /κρεβάτι/έτος

€ 16.500.000 - Να καλύψεις πλήρως αυτότο πρόγραμμα του ΙΚΥ (Στο τέλος του Έργου αναμένεται να έχουν ωφεληθεί περισσότεροι από 1000 υπότροφοι, να έχουν αποκτηθεί 370 μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, να έχουν εκπονηθεί (ή να βαίνουν προς ολοκλήρωση) 570 διδακτορικές διατριβές, καθώς και να έχουν ολοκληρώσει τη μεταδιδακτορική τους έρευνα περίπου 215 διδακτορες).

€ 12.000.000 - Να καλύψει το κόστος μεταφοράς (ακόμα και με τα σημερινά κόστη) 10.000 μαθητών

€ 11.000.000 - Να καλύψει τη δαπάνη για 17 άγονες γραμμές (τιμές 2011)

€ 10.756.550 - Να καλύψει το ετήσιο κόστος 1.000 θέσεων απεξάρτησης σε θεραπευτική κοινότητα διαμονής (€29,47 /άτομο/ημέρα)

€ 10.000.000 - Να καλύψει 100% τον ετήσιο προϋπολογισμό του Χαμόγελου του Παιδιού

€ 9.876.900 - Να παρέχει πρωϊνό, γεύμα και δείπνο σε 10.000 για έναν χρόνο άτομα με βάση αυτότο τομολόγιο

€ 8.536.586 - Να εγκαταστήσει 30 αξονικούς τομογράφους σαν κι αυτόν (έστω έκπτωση 0%)

€ 8.280.000 - 10 νηπιαγωγεία σαν αυτό σε νησιά που τόσο παραπονούνται (έστω έκπτωση 0%)

€ 7.500.000 - Να μεταφέρει νερό σε 22 νησιά του Αιγιαίου με έλλειμα (τιμές 2010)

€ 4.462.478 - Να καλύψει το 100% των δαπανών των "Γιατρών χωρίς Σύνορα" (2011)

€ 3.684.000 - Να δώσει €3.000 στον 1ο, €2.000 στον 2ο, €1.000 στον 3ο επιτυχόντα όλων (614) των σχολών ΑΕΙ/ΤΕΙ του πίνακα αυτού

€ 1.637.766 - Να καλύπτει τα λειτουργικά κόστη 200 Ανοικτών Κέντρων Προστασίας της Υγείας (ΑΚεΠΥ).

€ 1.255.518 - Πληρώνεις 2238 Πρακτικές ασκήσεις ΤΕΙ σαν του φίλου

€ 1.200.000 - Να καλύψεις το μπάτζετ του ΠαναθηναΪκού

...

και σου μένουν και 203 Ευρώ για ένα μπουκάλι στο Ρέμο.

Ωραια ιστορια, το οτι το κρατος μεχρι πριν ενα μηνα ελεγε οτι ηταν 90.000 οι κλεφτες βλεπω δεν σας προβληματιζει καθολου.

Δημοσ.

Κριμα που ειχανε την αξιοπρεπεια να μην δεχτουν μισθους πεινας. Επρεπε να ακολουθησουν την δικια σου ραγιαδιστικη νοοτροπια να δεχονται τον εργασιακο μεσαιωνα που τους ετοιμαζουνε οπως κανανε οι συναδελφοι τους που δεν απεργησανε. Με την δικια σου λογικη βεβαια αυτοι οι "συναδελφοι" ειμαι σιγουρος οτι θα ευημερησουν τα χρονια που ερχονται.

Στην Τυποεκδοτικη δεν εχει εργασιακο μεσαιωνα? εκει ποσα επαιρναν? στον 902? ετσι αριστερη ιδεολογια-καπιταλιστικες επιχειρησεις οτι μας συμφερει ειναι το σωστο τελος.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...