Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..Εχω ενα laptop που εχει VIsta Home. Θελω να του κανω format αλλα δυστυχως δεν εχω τα drivers του υπολογιστη. Τι πρεπει να κανω για να τους βρω? Επισης αν πρεπει να τους βρω, ποιους πρεπει να βρω? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

Δημοσ.

Τα Drivers απλά μπορείς να κατεβάσεις το Driver Genius (από τον θείο, παλιά το ποιο καλό ήταν το Driver Scanner αλλά μας πήραν είδηση) και σου τα βρίσκει όλα μόνο του.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..Εχω ενα laptop που εχει VIsta Home. Θελω να του κανω format αλλα δυστυχως δεν εχω τα drivers του υπολογιστη. Τι πρεπει να κανω για να τους βρω? Επισης αν πρεπει να τους βρω, ποιους πρεπει να βρω? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

Αν θες πάλι να βάλεις τα vista μπορείς να κάνεις ενα απο τα παρακτω:

• Να χρησιμοποιήσεις το recovery partition και τη recovery διαδικασία που εχουν σχεδόν όλα τα laptop. Πλεονέκτημα η ευκολία. Θα αποκτήσεις τα vista που είχες όταν πρωτοάνοιξες τον υπολογιστή. Ουτε ψάξιμο για drivers ουτε τίποτα. Μειονέκτημα οτι θα αφιερώσεις μιση ώρα να τον καθαρίσεις απο προγράμματα που ερχονται με το format και σου ειναι πρακτικά άχρηστα. Για τη διαδικασία κοίτα το manual ή γράψε το ακριβές μοντέλο του υπολογιστή να σε βοηθήσουμε
  • Να βάλεις πάλι τα vista αλλά πρέπει να βρεις dvd ίδιας έκδοσης με αυτής που έχεις. Μετα πας στο site του κατασκευαστή και κατεβάζεις τους drivers και τους βάζεις σε ένα στικάκι. Ξεκινάς το format και μετα χρησιμοποιείς τους drivers απο το στικακι. Όταν σου ζητήσει serial number για τα vista του δίνεις το serial που ειναι στο αυτοκόλλητο κάτω απο τον υπολογιστή σου.

Αν θες να βάλεις 7

• Αγοράζεις μια άδεια για τα windows 7. Μετα πας στο site του κατασκευαστή και κατεβάζεις τους drivers και τους βάζεις σε ένα στικάκι. Ξεκινάς το format και μετα χρησιμοποιείς τους drivers απο το στικακι. Όταν σου ζητήσει serial number για τα vista του δίνεις το serial που είναι στη συσκευασία της άδειας.
  • Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αποκτήσεις νομιμα windows, πχ αν είσαι φοιτητής

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω XP...Που ειναι πιο ελαφρια, συν του οτι το laptop ειναι παλιο..Ρε παιδια μην γελασετε αλλα ο Θειος ποιος ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ 1 ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ..Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Μ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Κ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ, Ι ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ 7 ULTIMATE ..ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ office 2010 profeccional plus ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΗΤ ΚΑΛΑ..ΠΡΙΝ 8ΜΕΡΕΣ Μ ΗΡΘΕ Κ ΕΚΑΝΑ update ΚΜ ΖΗΤΗΣΕ ΚΛΕΙΔΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ windows.ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΦΟΡΜΑΤ,ΕΒΑΛΑ Τ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Κ ΤΑ office.ΚΑΙ ΠΑΛΙ Μ ΖΗΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΩΔΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ?ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,,,ΠΛΙΖ....

Δημοσ.

Ποτε θες να στα φέρω...??

θες 2 αδεις να έχεις τη μια καβαντζα??

Και τι ειμαι εγω για να στα αγορασω δεν καταλαβα!!!!

Ο λόγος σου δεν παίζει σημασία νομιζω...με βαση τους κανονες του φορουμ απαντηση δεν θα παρεις,,,(και ας ακουγεται κακο αυτό)

Απορώ πως δεν εχουν γίνει delete αυτά τα posts!!!Τεσπα εγω τελειώνω εδω το off topic....

Και μην γραφεις με caps lock!!!!

Διαβασε τους κανονες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...