dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Στην προσπάθειά του να ενισχύσει τη διαφάνεια που προσφέρει στις υπηρεσίες του, το κοινωνικό δίκτυο του Facebook ξεκινά αυτή τη βδομάδα τη διαγραφή χιλιάδων ψεύτικων λογαριασμών και αντικανονικών "like". Ο ακριβής αριθμός των επηρεαζόμενων λογαριασμών παραμένει ακόμη άγνωστος, αν και δεν είναι λίγες οι σελίδες που έχουν παρατηρήσει αισθητή μείωση των χρηστών που δέχονται κατά τη διάρκεια μιας ημέρας.Σύμφωνα με στατιστικά της PageData, η σελίδα του Zynga Texas HoldEm Poker έχασε πάνω από 96.000 likes την Τετάρτη ενώ άλλες σελίδες όπως αυτή της Lady Gaga και της Rihanna είδαν παραπλήσιες απώλειες (31.700 και 22.000 like αντίστοιχα). Ακόμη η σελίδα του γνωστού παιχνιδιού FarmVille έχασε πάνω από 45.000 θαυμαστές. Η είδηση έρχεται ένα μήνα μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων του Facebook να εξαλείψει το φαινόμενο των λογαριασμών ζόμπι, σε μια προσπάθειά του να εγγυηθεί περισσότερη αυθεντικότητα. "Οι ενέργειες μας θα έχουν επίσης ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη διαγραφή των ψεύτικων λογαριασμών αλλά και την απαλοιφή των likes που συγκεντρώθηκαν από κακόβουλο λογισμικό, παραβιασμένους λογαριασμούς, χρήστες που έχουν εξαπατηθεί ή προπληρωμένα πακέτα like". Το Facebook αναφέρει ότι κάθε σελίδα θα δει μείωση των θαυμαστών της κατά 1% κατά μέσο όρο, αριθμός που επαληθεύεται μέχρι τώρα. Για παράδειγμα η μείωση των θαυμαστών του Texas HoldEm Poker αντιστοιχεί στο 0.15% του συνόλου του που ξεπερνά τα 63 εκατομμύρια. Η κίνηση του διάσημου κοινωνικού δικτύου μπορεί να έχει ως άμεση συνέπεια τη μείωση της βάσης δεδομένων των σελίδων του, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο ρεαλιστικά στατιστικά τα οποία μπορούν να εξαχθούν από "πραγματικούς" χρήστες. Site: theverge.com
sotris99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 άραγε αυτοί που έχουν Β και C προφίλ τι θα γίνουν?
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 άραγε αυτοί που έχουν Β και C προφίλ τι θα γίνουν? Προτεινω στειρωση. 22
Black Demis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 άραγε αυτοί που έχουν Β και C προφίλ τι θα γίνουν? b και c?? είσαι πολύ πίσω......... έχω πετύχει πρόσφατα F και G........
sakisbm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 b και c?? είσαι πολύ πίσω......... έχω πετύχει πρόσφατα F και G........ Μάλλον δεν ξέρουν τι κάνει το κουμπάκι της ΕΓΓΡΑΦΗΣ και δημιουργούνε 200 προφίλ 5
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πω ρε μλκ μου , βλέπω facebook και ξερνάω.
Jason 93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Και πως θα καταλαβει δηλαδη το fb οτι ο λογαριασμος μου ειναι αληθινος; 1
Dark_Duck Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Και πως θα καταλαβει δηλαδη το fb οτι ο λογαριασμος μου ειναι αληθινος; Θα σε πάρει τηλέφωνο. Γι αυτό στο ζητάνε οχι για να σε φακελώσουν! 1
x_vagos_x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 να σε φακελώσουν! άκου τώρα κακοήθειες που διαδίδει ο κόσμος. Τσκ τσκ τσ. 3
Black Demis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον δεν ξέρουν τι κάνει το κουμπάκι της ΕΓΓΡΑΦΗΣ και δημιουργούνε 200 προφίλ και το κάθε profile έχει καμία 3,000 φίλους..........
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλο ειναι να κρατησουν λογαριασμους με φυσικα προσωπα και οχι μπειτε στην σελιδα του insomnia στο facebook μπειτε στην σελιδα του νεου Corsa στο facebook κλπ κλπ και ολα αυτα για τα χαζα like 3
sakisbm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 και το κάθε profile έχει καμία 3,000 φίλους.......... Αυτό είναι το θέμα. Ότι αντί να κάνουν εγγραφές οι άλλοι χρήστες σε αυτόν/ην πάει και δημιουργεί προφίλ για να ξαναβάλει ίδους φίλους κατά το 50% 1
j11h Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιτάξτε κι εγώ έχω διπλό λογαριασμό και τον δεύτερο τον έχω αποκλειστικά για τα χαζοπαιχνιδάκια.Στην αρχή έπαιζα παιχνίδια μέσα από τον κανονικό μου λογαριασμό αλλά όταν γεμίζεις τον τοίχο σου με χαζομάρες δεν είναι και ότι καλύτερο(share for energy,share για το ένα,share για το άλλο). Από εκεί και πέρα αυτό που βλέπω με το fb είναι ότι όσο πιο χάλια πάει στο χρηματιστήριο άλλο τόσο κοιτάει να βγάλει χρήμα,όποτε για να το κάνει θέλει real users ώστε να γίνονται πιο στοχευμένες οι διαφημίσεις κτλ. Πάντως αυτή η κίνηση δεν είναι καθόλου καλή κατά την άποψη μου γιατί ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει όσους λογαριασμούς θέλει και να τους κάνει ότι θέλει.Από πότε δηλαδή το fb έγινε κρατική υπηρεσία και θέλει μόνο φυσικά πρόσωπα στο ενεργητικό του(τι λέω τώρα θα μου πεις...); Τέλος πάντων,για την ώρα έχει κι άλλα κοινωνικά δίκτυα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο καλά με το fb η στην τελική να μην χρησιμοποιήσουμε κανένα.Δεν θα πεθάνουμε κιόλας δίχως αυτά! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 define <<αντικανονικών "like''>> . Αυτό μόνο! what is it? dragons? [και btw δεν λέει γιαυτούς που έχουν το αλφάβητο για προφίλ ...τί έγινε πια;Μόνο γω είμαι vol II ?(όχι επειδή γέμησε κανά άλλο προφιλ,αλλά επειδή διαγράφτηκε το άλλο ]
loukas77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δηλαδή που δεν έχω βάλει το αληθινό μου επίθετο θα μου σβήσουν το account? Με το καλό να το κάνουν. Το επίθετο και το κινητό μου δεν τα παίρνουν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα