Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μου συμβαίνει το εξής: (νόμιζα ότι) είχα πρόβλημα με το παλιό moden(Τhomson TG585 v8) με το σήμα το WiFi, δηλαδή, όσο είμαι κοντά στο modem όλα οκ αλλά εάν πάω μακρυά ναι μεν μου δείχνει 3 γραμμές από τις 5 αλλά βγάζει το σύμβολο με το θαυμαστικό, ότι δεν έχει ίντερνετ και όντος δεν έχει, γιαυτό τον λόγο πήρα ένα καινούριο modem το TP-Link TD-W8961ND αλλά και με αυτό πάλι το ίδιο συμβαίνει, τι μπορεί να φταίει; Να επισημάνω πως το πρωτόκολλο του WiFi το έχω στο 802.11n(300Mb).

Υ.Γ. Όλα δοκιμάστηκαν με ένα Asus EeePC 1025C.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά λέω μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο router ώστε να δυναμώσει κι άλλο το σήμα του.

Όχι προς το παρών δεν το έχω δοκιμάσει με άλλο λάπτοπ, αλλά θα το δοκιμάσω να δω.

Δημοσ.

μηπως κατεβαζεις με το μtorrent την στιγμη που σου βγαζει το θαυμαστικο?

Όχι φίλε μου, απολύτως τίποτα.

Δημοσ.

και στελνεις και παραλαμβανεις πακετα?για δες το λιγο.. και γενικοτερα υπαρχει ροη στα πακετα η καποιο παραμενει στασιμο αρκετα \ αργει πολυ να ανταποκριθει και με μικρες αλλαγες

Δημοσ.

και στελνεις και παραλαμβανεις πακετα?για δες το λιγο.. και γενικοτερα υπαρχει ροη στα πακετα η καποιο παραμενει στασιμο αρκετα \ αργει πολυ να ανταποκριθει και με μικρες αλλαγες

Κάντο μου λίγο ποιο λιανά σε παρακαλώ γιατί δεν καταλαβαίνω, τι πακέτα εννοείς; Που τα βλέπω αυτά;

Δημοσ.

η γραμμη μια χαρα για 49 attenuation.

συνεχιζουμε.

α.δοκιμη σε αλλο καναλι το ασυρματο.

β.δοκιμη με αλλο pc Η κινητο η εστω αν μπορεις πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα στο λαπτοπ.

γ.το ρουτερ μακρια απο ασυρματα τηλεφωνα και απο οτιδηποτε ασυρματο μακρια απο εμποδια μακρια απο γωνιες τοιχων.οχι μεσα σε επιπλα κτλ.

τυπικα δοκιμασε και σε 802.11g

Δημοσ.

όλα οκ αλλά εάν πάω μακρυά ναι μεν μου δείχνει 3 γραμμές από τις 5 αλλά βγάζει το σύμβολο με το θαυμαστικό, ότι δεν έχει ίντερνετ και όντος δεν έχει

Αν με αυτό εννοείς και τοίχους ενδιάμεσα δηλαδή άλλο δωμάτιο τότε ψιλό λογικό είναι εάν το eee δεν έχει καλή κεραία.

Κόβεται με την μία η σύνδεση και απλά παραμένει η τελευταία ένδειξη η τρις μπάρες.

Δημοσ.

επισης οτι λαμβανει σημα και εχει 3 γραμμες μπορει η καρτα του να μην μπορει να στειλει οποτε εχεις κατι σαν μονοδρομη επικοινωνια.

Δημοσ.

δεξι κλικ στο network οταν συνδεεσε και πατα 'κατασταση' λεει 'δραστηριοτητα' και απο κατω 'αποστολη' - 'παραλαβη' , 'πακετα' . πες μας τι γινεται οταν πατας μια σελιδα ν ανοιξει , αν παραλαμβανεις και στελνεις.και αν ειναι πολλα η λιγα

Δημοσ.

Λοιπόν, τώρα έχω ίντερνετ κανονικά (με 3 γραμμές), αλλά, όταν δεν υπάρχει άλλη συσκευή συνδεμένη πάνω στο ρούτερ το ίντερνετ πάει πολύ καλύτερα(με 4 γραμμές). Δηλαδή όσο λιγότερες συσκευές συνδεμένες τόσο το καλύτερο. Αυτό συμπέρανα εγώ.

Δημοσ.

Λοιπόν, τώρα έχω ίντερνετ κανονικά (με 3 γραμμές), αλλά, όταν δεν υπάρχει άλλη συσκευή συνδεμένη πάνω στο ρούτερ το ίντερνετ πάει πολύ καλύτερα(με 4 γραμμές). Δηλαδή όσο λιγότερες συσκευές συνδεμένες τόσο το καλύτερο. Αυτό συμπέρανα εγώ.

παλι με 3 γραμμες επρεπε να παιζεις και ας εχεις και 10 συσκευες πανω.οκ μπορει να παιζει καλυτερα οταν εχεις μονο μια αλλα παλι ειναι προβλημα.δηλαδη να ειχες ιντερνετ καφε και εμπαιναν πανω αλλα 4-5 ατομα τι θα εκανες???τσεκαερ με αλλο λαπτο η με κινητο κτλ η αυτο που ειπε ο φιλος με τα πακετα αν και λογικα εφοσον λες θαυμαστικο οτι βγαζει δεν θα δεις και απειρα πακετα.η θα στελνει και δεν θα λαμβανει πολλα ενω θα πρεπε να γινεται το αναποδο(εκτος αν κανεις upload torrents)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...