Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι παντως οι τιμες βασικων ανταγωνιστικών συσκευων αυτη την εποχη.

Ειναι πραγματικες οι τιμες αυτες.

Σοβαρα; Τοσο φθηνο το λουμια;

Δημοσ.

Galaxy Nexus στα 330 ευρω

Lumia 800 στα 270

Galaxy S3 κατω απο 500

Ν8 (για τους φαν της φωτογραφιας απο κινητο) στα 200 ευρω

Xperia P στα 330

HTC One S/Χ στα 390 και 470

...κλπ...

αυτες ειναι τιμες που αξιζουν

Και πιο κατω να τα έβαζες,θα συμφωνούσαν ακομη περισσότεροι,μαζί σου!:P

Δημοσ.

Παιδια δεν τα εβαλα εγω,

Τοσο κανουν!

VNP, EBW, Birdphone, kinitomania και τοοοσα αλλα καταστηματα παρεχουν ολες σχεδον τις συσκευες με 2ετη πανευρωπαικη εγγυηση.

Το Lumia 800 ας πουμε, καθε μερα πεφτει και 3 ευρω. Φανταστικη επιλογη στα 270 που κανει τωρα.

Ουτε προβλημα με εγγυηση εχεις, ουτε λειπουν τα ελληνικα , ουτε τιποτα. Και αν φοβασαι τις παραγγελιες, σκας απο το καταστημα και το αγοραζεις.

Μην τα δινετε στους κλεφτες ρε σεις (Public, κοτσο, γερμανος, multirama και σ.ι.α.)

http://www.skroutz.g...a-800-16GB.html

http://www.skroutz.g...se=galaxy nexus

^ best value for money στο Android με διαφορα.

Δημοσ.

To Lumia ανέβηκε 10€ σε σχέση με τα 260 που ήταν πριν λίγες ημέρες. Και το 920 στα ιντερνοτομάγαζα θα είναι φτηνότερο απο τις τιμές που ακούγονται τώρα. Η τιμή του 920 για εμένα είναι αναμενόμενη και λογική. Δεν βρίσκω όμως λογική εαν ισχύει αυτή του 820. Θα έπρεπε να ήταν 100€ πιο κάτω.

Δημοσ.

Aπλα ο κοσμος ακουει "ιντερνετομαγαζα" και νομιζει πως δεν στεγαζονται καπου.

Κανονικα μαγαζια ειναι παιδια. Πιθανοτατα καποια απο αυτα να ειναι στη γειτονια σας κιολας.

Βεβαια λειτουργουν και με παραγελλιες ιντερνετικες (οπως αλλωστε και οι μεγαλες αλυσιδες, πχ Πλαισιο) αλλα μπορεις να πας και εσυ ο ιδιος.

Εγω πχ το Ν9 το πηρα τον Φλεβαρη απο birdphone 450ευρω, οταν οι υπολλοιποι ζηταγαν 600

Στο Καλαμάκι ηταν το συγκεκριμενο καταστημα.

Δημοσ.

Γιατί ακριβό; Τόσο δεν κάνουν και οι "ναυαρχίδες" των άλλων εταιριών;

δλδ ο,τι στραβό έχουν οι άλλοι πρεπει να το ακολουθήσει και η νοκια;

Δημοσ.

δλδ ο,τι στραβό έχουν οι άλλοι πρεπει να το ακολουθήσει και η νοκια;

Δυστυχως η Νοκια εχει προιστορια στις υψηλες τιμες. Μην το ξεχναμε.

ενδεικτικα:

Ν95 εκανε 750 ευρω

Ν97 εκανε 650 ευρω

Ν95 8GB / N96 650-700 ευρω

Ν93 εχει χαιδεψει την 800αρα το 2006 οταν πρωτοβγηκε

κλπ

απλα πλεον, θα επρεπε να παιζει λιγο χαμηλοτερα (αρκετα χαμηλοτερα) δεδομενης της χειροτερης καταστασης της απο τοτε.

Τοτε μπορουσε και τα εκανε. Αλλα αμα ζητας για το χρεπι (με ολη τη σημασια) Ν97 κοντα 700 ευρω.... μετα θα σου βγει το ονομα και ο κοσμος θα σου γυρισει την πλατη. Οπως και εγινε δηλαδη.

Δημοσ.

Εκτορ κανε ενα modify το αρχικο μηνυμα σου γιατι το sorry μετα δεν κανει κατι να και εγω :)

Αν ηξερες να διαβαζεις θα καταλαβαινες οτι εγω ξερω για το υπολοιπο καταναλωτικο κοινο λεω "φιλαρακο" που ειναι και η πλειοψηφια...

Τωρα βρες μια εξυπνη ατακα να μαζεψεις την μπουρδα σου

Ποιος θα εμπιστευτει εναν συνδιασμο με WM8 οσο καλη καμερα και αν εχει (που δεν ξερει τι εστι WM8 και αν υπαρχουν εφαρμογες κλπ κλπ) οταν με ιδια λεφτα αγοραζει ναυαρχιδες αλλων εταιριων ή και ακομα επερχομενα μοντελα που θα παιζουν στην ιδια τιμη.

WM WP μικρο το κακο mobile/phone το θεμα ειναι με τα 8αρια στα pc μας τι καλο θα μας ετοιμασουν

Απλα δεν έπιασα σωστά, το ύφος του κειμένου,γι'αυτο!

• Like 1
Δημοσ.

Eλπίζω στην τιμή τουλάχιστον να περιλαμβάνουν τον wireless charger για το 920. Αν όχι και ζητάνε κανα κατοστάρικο ακόμα, νομίζω ότι πάει αρκετά ψηλά.

Το 820 πανάκριβο όμως όπως και να χει.

Δημοσ.

προτιμώ 1000 φορες παραπάνω το 820 παρά το Optimus Vu ll. και είναι και πιο φθηνό. Δεν ξέρω, αλλα τα LG μου κάνουν σαν ψεύτικα. πέραν αυτού τα windows phones με ελκύουν πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...