Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

57478_10151092422541523_856742316_o.jpg

Έχουν και τέτοια :-D

Άντε να ζήσουμε να το θυμόμαστε! Μόνο εσύ θα το πάρεις (λογικα) και θα έχεις να καμαρώνεις μόνο για τις φωτογραφίες του στο σκοτάδι (και μόνο)! :P

Δημοσ.

Τουλάχιστον στο iP5 άρχισε το θάψιμο αφού πρώτα βγήκε, και είδαμε τί τρισμέγιστες πατάτες έκανε η Apple σε κάμποσα επίπεδα (και το παραδεχτηκε μάλιστα, οπότε μόκο). Ούτε εγώ το έχω δει, αλλά με έχει εντυπωσιάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αλλάξω γνώμη αν τα κάνει μαντάρα η NokiaSoft. Το να γίνεστε ειρωνικοί με κάτι που ακόμη δεν είδατε καν είναι μέγιστο fail.

Και για την ιστορία, κανένα Lumia μέχρι στιγμής δεν απέτυχε σε αυτά που υποσχέθηκε ότι προσφέρει, άσχετα αν ήταν (και για μένα) κάπως λίγα. Ούτε στα features, ούτε σε βλάβες ή προβλήματα.

Ring a bell?

• Super Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον στο iP5 άρχισε το θάψιμο αφού πρώτα βγήκε, και είδαμε τί τρισμέγιστες πατάτες έκανε η Apple σε κάμποσα επίπεδα (και το παραδεχτηκε μάλιστα, οπότε μόκο). Ούτε εγώ το έχω δει, αλλά με έχει εντυπωσιάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αλλάξω γνώμη αν τα κάνει μαντάρα η NokiaSoft. Το να γίνεστε ειρωνικοί με κάτι που ακόμη δεν είδατε καν είναι μέγιστο fail.

Και για την ιστορία, κανένα Lumia μέχρι στιγμής δεν απέτυχε σε αυτά που υποσχέθηκε ότι προσφέρει, άσχετα αν ήταν (και για μένα) κάπως λίγα. Ούτε στα features, ούτε σε βλάβες ή προβλήματα.

Ring a bell?

Ωπα ωπα, οταν τα λέμε αυτά στα iphone topics, μας βγάζετε φανατικους, τώρα εδω μας λες ...μόκο; Πριτς! :P

Δεν είδαμε μέγιστο fail? Να σου θυμίσω τα διαφημιστηκά της -και καλα- απο την κάμερα του lumia? :P

Δημοσ.

Να με συμπαθάς πολυχρονεμένε μου μοδ, αλλά προσωπικά μπαίνω και σχολιάζω iP αφού βγει και δω τί καπνό φουμάρει. Όσο για τα διαφημιστικά του Lumia είναι πράγματι κάτω του μετρίου όσα έχω δει, αλλά αυτό μάλλον σηκώνει άλλο τοπικ, που να έχει να κάνει με την προώθηση, όχι με το ίδιο το προϊόν. Πιθανότατα αυτό που κάνουμε γενικά (να μπλέκουμε την προώθηση με την ίδια την ποιότητα ενός προϊόντος) είναι λάθος. Το συγκεκριμένο που λες δεν το έχω δει. Έδειχνε βλάβες στην κάμερα του Lumia;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν σε "μαλώνω" σαν mod, κουβεντα κάνουμε! :P

Αναφέρομαι στα videos και στις Φωτό κατα την παρουσίασή του που υποτίθεται πως ήταν με την κάμερα του lumia και τελικα αποκαλύφθηκε απο πίσω ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο...

:P

Δημοσ.

Οι μοδς ειναι του Σατανα και προσπαθουν να σε δελεασουν να παρεκτραπεις και να σε μπαναρουν. (ο βιλλδανος ειναι ακομα χειροτερος μιας και ειναι iφανμποις :) )

Btw εμενα δεν με πειθει και η διαφημιση του Αριελ με το κοκκινο κρασι αλλα ουτε και οι φωτος του 5 που εδειχναν τον ηλιο κιτρινοασπρο και οχι μωβλουλακιβεραμαν.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...