ant_dls46 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλεια τιμή. Άκρως ανταγωνιστικό με το iPhone 5. Δεν ακούω λέξη. Η τιμή μια χαρά. Όσοι το ονειρεύεστε και θα το θέλατε πιο φθηνό επειδή δεν φτάνουν τα λεφτά σας άραΞτε. Κινητό είναι. Πηγαίντε ένα ταξίδι κάντε κάποιο δώρο στους δικούς σας. Υγεία γενικά! :-P 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μονο ο φιλαρακος ο Priv θα το παρει με τετοιες τιμες.... το θέμα ήταν να είχε αντιστοιχη επιδότηση σαν του iPhone...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά εσύ περίμενε το iwireless με τον propertiary apple φορτιστή. Τότε για τους apple fans απο gimmick θα γίνει η νέα απίστευτη τεχνολογία που εφήυρε η apple. Μετά το Panorama πάντα. It will worth the wait Θες να ετοίμασω στην ψυχρα ένα review με όλες τις panorama υλοποιησεις που κυκλοφορούν; Τώρα αφού εσυ χαίρεσαι με το "wireless", συνδεσε κανονικά τα ίδια καλώδια που χρησιμοποιουσες και πριν και παρέλειψε μόνο το "κλικ" της σύνδεσης του καλωδιου στο τηλέφωνο και απόλαυσε την "ασύρματη" φόρτιση! Και μετα φεύγοντας πάρε και το "κρεβατακι" μαζί στην τσάντα για να το φορτιζεις και εκτός! Οπως έχω ξαναπεί, εκτός απροόπτου το lumia 920 με ενδιαφέρει σοβαρά. Απλα φοβάμαι πως αν σκάσω 700 ευρώ για να το πάρω και αποδειχτεί κατώτερο των προσδοκιών μου, μετα θα το πουλησω το πολύ 250-300! Είστε πιο "βαμμένα" fanboys από μένα και το προσπερνατε! (δεν ειναι κακό, αλλά ας το παραδεχομαστε που και που). 1
Sotosgl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλεια τιμή. Άκρως ανταγωνιστικό με το iPhone 5. Δεν ακούω λέξη. Η τιμή μια χαρά. Όσοι το ονειρεύεστε και θα το θέλατε πιο φθηνό επειδή δεν φτάνουν τα λεφτά σας άραΞτε. Κινητό είναι. Πηγαίντε ένα ταξίδι κάντε κάποιο δώρο στους δικούς σας. Υγεία γενικά! :-P Πλακα κανεις ετσι;
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Περίμενε κανείς λιγότερα; Τόσο έχουν όλα τα κορυφαία smartphones. Κάποια αρκετά παραπάνω. 2
disqualified Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Θες να ετοίμασω στην ψυχρα ένα review με όλες τις panorama υλοποιησεις που κυκλοφορούν; Τώρα αφού εσυ χαίρεσαι με το "wireless", συνδεσε κανονικά τα ίδια καλώδια που χρησιμοποιουσες και πριν και παρέλειψε μόνο το "κλικ" της σύνδεσης του καλωδιου στο τηλέφωνο και απόλαυσε την "ασύρματη" φόρτιση! Και μετα φεύγοντας πάρε και το "κρεβατακι" μαζί στην τσάντα για να το φορτιζεις και εκτός! Ε μα αν εσυ χαιρεσαι που πλεον μπορεις να βαλεις το καλωδιο και απο τις 2 μεριες για να φορτισεις το iphone να μην χαρουν και οι αλλοι που δε χρειαζεται να βαλουν καν καλωδιο πανω στη συσκευη; Αλλα γιατι να παιρνεις το "κρεβατακι" μαζι σου. Απο μια συντομη ερευνα που εκανα υπαρχει και ο παραδοσιακος φορτιστης που δεν χρειαζεται καν να τον παρεις μαζι σου γιατι εχουν και αλλοι ΦΙλικα παντα ετσι γιατι τουλαχιστον εισαι fanboy και το παραδεχεσαι , Αλλα αυτο που σε πειραξε επειδη το λενε wireless και δε σου αρεσει και το κοπανας ολη την ωρα εδω μου καθεται. LOL 2
Sotosgl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Περίμενε κανείς λιγότερα; Τόσο έχουν όλα τα κορυφαία smartphones. Κάποια αρκετά παραπάνω. Σχολιαζουμε το τι θα επρεπε να κοστιζει και τι επρεπε να κανει η Nokia για να βγει απο τον βουρκο που επεσε με τις φτωχες τις επιλογες. Η τιμολογιακη της πολιτικη ειναι απλα για γελια και σε αυτο εχουμε επικεντρωθει ολοι οι υγιεις posters εδω μεσα και οχι τα Trolls του τυπου "φτωχουληδες θελετε και καλο κινητο". Αντι να κανει το κινητο ελκυστικο για τις μαζες με μια καλη τιμη να βρωμισει ο τοπος με Nokia με WP8 που θα ηταν και η καλυτερη διαφημιση.τι κανει; Το κοστολογει εκει που το κοστολογει,κανει το αλλο Pureview της μοντελο 808 να εχει "μικρο χρονο ζωης" (λιγοτερο απο εξαμηνο) και πιο θα ειναι το αποτελεσμα; Τα Fan boys ( μικρη μεριδα ) θα το παρουν day 1 σκαζοντας τα 700+ euro που θα το κοστολογουν οι εταιριες κινητης,τα παραμαγαζα αντε να το πουλανε κανα 20ρικο κατω μιας και θα ειναι HOT PRODUCT και μετα απο κανα τριμηνο αντε να πεσει κανενα 60ρικο στα παραμαγαζα και σε κανενα 8μηνο στις Wind Vodafone κλπ (Δες Galaxy S3 στα 679 πχ) Conclusion. Tα παιδακια (που δεν ξερουν τι εστι WP8 και θα παρουν επιδοτηση και θα βαλει και ο μπαμπας αλλα 300€ για κινητο) σε αυτη την τιμη θα προτιμησουν iPhone ή Nexus 2 ή οτι αλλο πιασαρικο σε IOS6 ή Android μερια μιας και η τουμπανοκαμερα δεν εχει το ιδιο prestige με το Iphone που εχουν ολοι οι φιλοι τους ή το Android που κανει της Παναγιας τα ματια αλλα το θελουν για Fruit Ninja και Girl Fart στο WC. Και πριν πειτε παλι οτι παιζω τον αναλυτη και τα λεω απο πικρια που δεν κανει το κινητο 400€ Ποσα N8 και 808 εχετε δει εκει εξω; Περασαν οι εποχες που το N82 ηταν κατι καινοτομο και αξιζε τα λεφτα του στο ακεραιο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ε μα αν εσυ χαιρεσαι που πλεον μπορεις να βαλεις το καλωδιο και απο τις 2 μεριες για να φορτισεις το iphone να μην χαρουν και οι αλλοι που δε χρειαζεται να βαλουν καν καλωδιο πανω στη συσκευη; Αλλα γιατι να παιρνεις το "κρεβατακι" μαζι σου. Απο μια συντομη ερευνα που εκανα υπαρχει και ο παραδοσιακος φορτιστης που δεν χρειαζεται καν να τον παρεις μαζι σου γιατι εχουν και αλλοι ΦΙλικα παντα ετσι γιατι τουλαχιστον εισαι fanboy και το παραδεχεσαι , Αλλα αυτο που σε πειραξε επειδη το λενε wireless και δε σου αρεσει και το κοπανας ολη την ωρα εδω μου καθεται. LOL Σου "κάθεται" γιατί ξέρεις πως έχω δίκιο! Και για κάτσε και σκέψου λίγο το ότι το νέο βύσμα της apple μπαίνει όπως να'ναι, με τις άπειρες φορές που εβρισες προσπαθώντας να πετύχεις τη σωστή πλευρά του USB βυσματος! Αν τελικά πάρω το lumia δεν θα μπορω να πάρω τον φόρτιση από τους άλλους, γιατί στο γραφείο ας πούμε, έχουν όλοι iPhones!
Laiacher Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως στην Αγγλία με 469 λίρες θα το πάρω και για να είμαι πιο ξεκάθαρος θα το προτιμήσω απο τον ανταγωνισμό, με οτι αυτό συνεπάγεται... http://www.digital-phone.co.uk/manufacturer/nokia.aspx?p=1&
Haldol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αν τελικά πάρω το lumia δεν θα μπορω να πάρω τον φόρτιση από τους άλλους, γιατί στο γραφείο ας πούμε, έχουν όλοι iPhones! Γι αυτό όμως φταίει η Apple, που αποφάσισε να ξεχωρίσει (με την κακή έννοια) και δεν υϊοθέτησε το micro USB.
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σου "κάθεται" γιατί ξέρεις πως έχω δίκιο! Και για κάτσε και σκέψου λίγο το ότι το νέο βύσμα της apple μπαίνει όπως να'ναι, με τις άπειρες φορές που εβρισες προσπαθώντας να πετύχεις τη σωστή πλευρά του USB βυσματος! Αν τελικά πάρω το lumia δεν θα μπορω να πάρω τον φόρτιση από τους άλλους, γιατί στο γραφείο ας πούμε, έχουν όλοι iPhones! Οι απαντήσεις σου είναι τα επιχειρήματα μου . Μετα απο τόση πλύση εγκεφάλου τους καταφερες εκει στο γραφειο. Ο στοχος σου ηταν να μην κουβαλας φορτιστες. LOL, φανερώθηκες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Οι απαντήσεις σου είναι τα επιχειρήματα μου . Μετα απο τόση πλύση εγκεφάλου τους καταφερες εκει στο γραφειο. Ο στοχος σου ηταν να μην κουβαλας φορτιστες. LOL, φανερώθηκες Που να σου πω πως έχουμε όλοι και iPads, iMacs & MacBooks!
privateer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 From the lab: Lumia 920 image stabilization and 808 drop test at Nokia R&D http://www.engadget.com/2012/09/27/lumia-920-IS-lab-test/
Radiatedsoul Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αν τελικά πάρω το lumia δεν θα μπορω να πάρω τον φόρτιση από τους άλλους, γιατί στο γραφείο ας πούμε, έχουν όλοι iPhones! Καλα εσυ εισαι πιο τρελος φανμποι ακομα και απο μενα. Τι λες ρε συ , ολοκληρο γραφειο και δεν υπαρχει ενα καλωδιο micro usb; Με ενα απλο usb καλωδιο και τους φορτιστες του iphone φορτιζεις το lumia... Τι το περασες, iphone με ειδικο βισμα made in california; 1
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πανάκριβο το 820. 500 ευρώ; really? 217ppi pixel density! Το σχεδόν 2 χρόνων κινητό μου έχει καλύτερη οθόνη! Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι επίσης χαρακτηριστικά τηλεφώνου διετίας, εκτός από το lte (στην Ελλάδα δεν το συζητάμε βέβαια...). 240 ευρώ βαριά για το 820. Εκτός αν τα windows mobile ψήνουν καφέ. Άντε το 920 να πούμε είναι η ναυαρχίδα κι έτσι. Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα